Találatok a következő kifejezésre: Tegnap reggel volt a hőm, ma (42 db)

Tegnap reggel 37, 5 volt a hőm, ma reggel már csak 36, 7. Most már tuti, hogy nem vagyok babás, és meg fog jönni?

Pénteken vagy szombaton kezd?dne a menzeszem.

Legjobb válasz: A hüvelyben mért szerintem csak akkor adhat támpontot, ha reggel felkelés elõtt méred, mert ha már kikelsz az ágyból mást mutat! Egyébként úgy tudom, hogy hüvelyben napközben magasabb is a hõ, mint máshol!

A hüvelyben mért szerintem csak akkor adhat támpontot, ha reggel felkelés elõtt méred, mert ha már kikelsz az ágyból mást mutat! Egyébként úgy tudom, hogy hüvelyben napközben magasabb is a hõ, mint máshol!
Hát igen! Sajnos úgy tûnik! De ne aggódj! Új hónap új lehetõség! Én szorítok!
Ez akkor már biztos.Meg fog jönni.
hol mérted?
A kérdező hozzászólása: A fentieket szájban mértem (mint eddig mindig). Most megmértem hüvelyben is, ott 37, 2. Ez jó?
Nekem 37 hüvelyben, és nekem is péntek szombat (nem !!!!!!) kellene megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Szorítok neked!
Én is nekünk!!! :) Én most nagyon bizakodok...
Elvileg ha leesik a hõmérsékleted akkor meg fog jönni. Bár engem már csapott be a hõmérõ. A mensi elõtt nekem is leesett 36, 8-ra el is keseredtem, hogy meg fog jönni. Aztán csak nem jött. A 31. napon a tesztem pedig pozitiv lett.

Tegnapig 37 fok volt a hőm, ma reggel 1 tized fokot csökkent. Ugye ez már azt jelenti, hogy meg fog jönni? Pedig olyan szépen alakult? Görbém az alábbi:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/949129ac6369ef42dd4aa6..

Legjobb válasz: szia! Mikor a kisfiam, nem jött össze, én is állandóan görcsöltem ezen, hogy miért nem,miért nem.Számolgattam a napokat,feleslegesen vettem teszteket...stb. Aztán besokaltam, mert már annyira vágytam rá. megfogadtzam, hogy nem fogok ezen görcsölni, mert az sem jó. Miután nem foglalkoztam vele, annyira, az elsõ hónapban összejött. Neked is tanácsolom ugyan ezt...:)

szia! Mikor a kisfiam, nem jött össze, én is állandóan görcsöltem ezen, hogy miért nem, miért nem.Számolgattam a napokat, feleslegesen vettem teszteket...stb. Aztán besokaltam, mert már annyira vágytam rá. megfogadtzam, hogy nem fogok ezen görcsölni, mert az sem jó. Miután nem foglalkoztam vele, annyira, az elsõ hónapban összejött. Neked is tanácsolom ugyan ezt...:)
sajnos, mikor nálam ezt csinálja, 100% h mensi lesz:( sajnálom.
szerintem a 14. ciklusnapon aug. 06.-án volt az ovud vagyis rossz helyre húzta be de még nem tudnám megmondani hogy baba v. menses lesz. az egy tized fok még nem jelent mensest.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tegnap már teszteltem egy negatívat, szerintem menzi. De még reménykedek. Sokszor az a baj, hogy ameddig nem veszek tesztet, addig nem jön meg, ahogy tesztelek egyet, másnapra máris megjön... sajnos. Nem hiszem el, hogy ez hatással lenne, ugye?
Nem én sem hiszem. egy tizedes eltérés még várandósan is tök normális akár felfelé akár lefelé ingadozik. tényleg nem éri meg az izgalom mert ha jönni szeretne fog is!!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elírtam, "holnap" és "még" :D
Elvileg most kell próbálkozni, de én már nem tudok a ciklus. hu -nak hinni, mert csak átlagot számol. Nekem azt mondta a dokim, hogy ne hõmérõzgessek, hanem szexeljünk 2 naponta-az biztosabb.
nekem a ciklus.hu szerint 26-án volt pé-m, de rá 3 napra éreztem szurkálást, elvileg az volt a pé. figyelj a jelekre, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szreintem ha biztosar szeretnél menni vegyél gyors egy gyógyszertárban vagy egy drogériában egy ovu tesztet. Legalább akkor azt is meglátod mennyire biztos a ciklus.hu...


Ma reggel 36, 8 volt a hőm. Tegnap reggel 36, 7. még 1 nap a nemvártig. Percenként rohangálok a wc-re, h megjött mert olyan érzésem van. Ha ma csinálok egy tesztet vagy holnap reggel kimutatja a valóságot? Lehetek babás?

Legjobb válasz: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem,h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?

A kérdező hozzászólása: szia: nekem a teszt negatív:( nagyon elkeserít de még reménykedem, h korai volt. ha késik akkor csinálok újra egyete. a hõ mindenkinél más. nekem nem szokott ennyi lenni. meg testápolószerû folyásom van szóval nem értem. neked milyen tüneteid vannak?
szerintem ha van teszted nyugodtan megcsinálhatod most is.nekem ilyenkor már kimutatta! szorítok neked!
Szia! Légyszi, ha meg van az eredmény, akkor írd meg, mert az én hõm is ennyi volt reggel és én azt hittem, hogy ez kevés. Nekem még 6 nap a nem vártig, de nekem is egyfolytában minjárt megjön érzésem van. Te hol mérted a hõdet? Ha lesz idõd, írd meg, hogy mi lett! Köszi és szorítok!
Szia A negatív teszt ne keserítsen el. Én két negatív tesztet is produkáltam a nem várt mensi elõtt egy-két nappal. Majd a nem várt elsõ napjának reggelén egy nagyon halvány pozitívat. Másnap a doki még nem látott semmit, de egy hétre rá már ott volt a petezsák és a szikhólyag. Nyugi, van akinek még a mensi kimaradása után egy héttel is negatív a tesztje. Szerintem várj egy pár napot és probáld újra. Drukkolok és írj, hogy mi lett az eredmény
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást, így egy kicsit jobban érzem magam:)
Szia, én vagyok aki hasonló cipõben jár, szerintem is korán teszteltél, majd próbáld meg még pár nap múlva is. Remélem poz. lesz.Rám nézve is jó hír lenne, mert akkor a 36, 7-es hõmmel még reménykedhetek. Te hol mérted?
Az elõzõ válaszoló vagyok , sajnos neg. lett a tesztem, megcsináltattam a kórházi laborban, ami már teljesen biztosat mutat, úgyhogy sajna nekem a 36, 7 hõ ezek szerint tényleg kevés volt. Te még reménykedhetsz, szorítok, majd írj!
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem, 36, 5 volt.
Szia! Gondolom 37, 5-t akartál irni. Szerintem meg fog jönni ha a hõd leesett 36, 5-re. Nálam legalabbis igy szokott lenni.
Szia! attól függ, hogy mennyi az alaphõd.Az a lényeg , hogy annál (az alaphõnél , amit ha a mensi elsõ napjától mérsz)0, 3-0, 5 feljebb legyen, és úgy is maradjon, akkor lehetsz babás. Tesztet szerintem akkor érdemes csinálni, ha nem jön meg.

Ma vagyok a 38.napon úgy voltam vele hogy ebben a hónapban nem foglalkozom a teherbeeséssel, a hőmet sem mértem csak tegnap meg ma reggel és 36.6 volt a hőm. Lehet ebből még bébi?

ennek ellenére lehet még babó holnap reggel tesztelnék!utolsó mensim nov.9.-én volt.

Legjobb válasz: Miért is ne lehetne?! :)

Miért is ne lehetne?! :)

Tegnap elott volt peteeresem, ovu teszt mutatta. Tegnap már negativ lett a teszt. Viszont ma reggel leesett a hom.35, 9-re! Vajon mitol van ez? Pé utan leeseik a ho? Mar hallottatok ilyet?

Legjobb válasz: hát két dolog történhetett: ugye a pozi teszt után 24-36 órával szabadul ki a pete, szóval simán belefér, hogy ma hajnalban szabadult ki és ezért esett le a hõd! és szépen elindul felfelé (reméljük ez lesz) a másik, hogy nem sikerült, ezért nem is fog emelkedni a hõd, ezáltal ebben a hónapban nem fog sikerülni... reméljük az elsõ eset áll fent nálad!

hát két dolog történhetett: ugye a pozi teszt után 24-36 órával szabadul ki a pete, szóval simán belefér, hogy ma hajnalban szabadult ki és ezért esett le a hõd! és szépen elindul felfelé (reméljük ez lesz) a másik, hogy nem sikerült, ezért nem is fog emelkedni a hõd, ezáltal ebben a hónapban nem fog sikerülni... reméljük az elsõ eset áll fent nálad!
Ma essetek egymásnak ezerrel!!!!!!Most van ovud!!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM, kedves válaszoló. Ma reggel is pozitív lett a tesztem.

3napja megvan a hőm mikor megjőtt 37 volt. Tegnap az volt a második napja az is 37 volt. Ma reggel 37, 7. mi van?

terhes vagyok?

Legjobb válasz: Attól még, hogy megjött lehetsz terhes. Nem értek hozzá, de nekem 37,7-re sosem ment fel! Lehet betegség.

Attól még, hogy megjött lehetsz terhes. Nem értek hozzá, de nekem 37, 7-re sosem ment fel! Lehet betegség.
Ha verzel és pozitívat teszteltel, menj el orvoshoz. Attól, hogy minden nap, akár kétszer is kiirod a kérdést, nem fogunk tudni segíteni. Bármennyire is szeretnénk. Szurkolok, hogy baba legyen, és tényleg menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: persze irok.és köszönöm szépen a jo kivánságodat viszont neked is :)
Igen már néztem azt a kérdésedet!:) Nagyon gratulálok és sok egészséget Nektek!:) Tényleg ott van a 2 csík!:) Majd azért írj ha voltál dokinál hogy mit mondott!:)
A kérdező hozzászólása: teszteltem ma eggyet a másik kérdésemnél megtalálod hogy mi a helyzet :MOst akkor babás vagyok vagy nem? Bõvebben lent. ez a kérdés
Hát én látok ott egy vékonyka csíkot! Rakd át negatívba és ha ott is látszik a csík akkor gratulálok!:) Ha ennyire kevés a mensid akkor valószínû baba!Sokan 4 hónapos korukig is mensiznek! Majd rakd fel azt a képet is!
A kérdező hozzászólása: teszteltem mert egy napot késett és ez az eredmény : http://kepfeltoltes.hu/view/120314/IMG_2389_www.kepfeltoltes.. ti szerintetek is pozitiv?viszont másnapra megjött..kevés van nagyon..nem értem..ma már csak tisztaségi van ott de még halványan vérzek..szerintetek babás vagyok
Ha kezdõdõ megfázásod van lehet ekkora a hõd!Magas hõt okozhat ciszta is! Viszont lehetsz terhes is!(bár szerintem ez túl magas) Ha elmúlt a mensid tesztelj, vagy tampon mellett is tesztelhetsz, a lényeg hogy a vizeletbe ne kerüljön vér! De tesztelj valamikor mindenképp!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok beteg...már lekellet volna mennie nem??
Elsõ válaszoló vagyok! Szerintem is babát vársz. A hõdnek nem kell lemennie, 9 hetes kismama vagyok és nekem végig 37-37, 4 volt most kezd csökkeni 38, 8 ra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!