Találatok a következő kifejezésre: Tegnap reggel volt a (261 db)

A kisfiam márc.8-án lesz 4 hós, 3540 -el született, most 8 kg. Két napja nem szopizik rendesen lehet, hogy attól van, hogy adtunk neki egy kis almapépet és széklete is csak tegnap reggel volt utoljára? Nagyon aggódom .

Legjobb válasz: Ne aggódj! Nálunk is volt ilyen probléma, és még lesz is. Általában a különbözõ fejlõdési szakaszokban ilyen gondok. Én is adtam neki már 3,5 hós korában almát, sõt most már kap egy kis sütõtököt is. Amikor elöször adtam neki almát, õ is csak 2 nap után kakilt. Aztán kapott reggel is és este is egy negyed almát és után mindig szopizott, így viszont van rendesen széklete. 4 hónapos kisfiú anyukája

Ne aggódj! Nálunk is volt ilyen probléma, és még lesz is. Általában a különbözõ fejlõdési szakaszokban ilyen gondok. Én is adtam neki már 3, 5 hós korában almát, sõt most már kap egy kis sütõtököt is. Amikor elöször adtam neki almát, õ is csak 2 nap után kakilt. Aztán kapott reggel is és este is egy negyed almát és után mindig szopizott, így viszont van rendesen széklete. 4 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató választ.

3napja megvan a hőm mikor megjőtt 37 volt. Tegnap az volt a második napja az is 37 volt. Ma reggel 37, 7. mi van?

terhes vagyok?

Legjobb válasz: Attól még, hogy megjött lehetsz terhes. Nem értek hozzá, de nekem 37,7-re sosem ment fel! Lehet betegség.

Attól még, hogy megjött lehetsz terhes. Nem értek hozzá, de nekem 37, 7-re sosem ment fel! Lehet betegség.
Ha verzel és pozitívat teszteltel, menj el orvoshoz. Attól, hogy minden nap, akár kétszer is kiirod a kérdést, nem fogunk tudni segíteni. Bármennyire is szeretnénk. Szurkolok, hogy baba legyen, és tényleg menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: persze irok.és köszönöm szépen a jo kivánságodat viszont neked is :)
Igen már néztem azt a kérdésedet!:) Nagyon gratulálok és sok egészséget Nektek!:) Tényleg ott van a 2 csík!:) Majd azért írj ha voltál dokinál hogy mit mondott!:)
A kérdező hozzászólása: teszteltem ma eggyet a másik kérdésemnél megtalálod hogy mi a helyzet :MOst akkor babás vagyok vagy nem? Bõvebben lent. ez a kérdés
Hát én látok ott egy vékonyka csíkot! Rakd át negatívba és ha ott is látszik a csík akkor gratulálok!:) Ha ennyire kevés a mensid akkor valószínû baba!Sokan 4 hónapos korukig is mensiznek! Majd rakd fel azt a képet is!
A kérdező hozzászólása: teszteltem mert egy napot késett és ez az eredmény : http://kepfeltoltes.hu/view/120314/IMG_2389_www.kepfeltoltes.. ti szerintetek is pozitiv?viszont másnapra megjött..kevés van nagyon..nem értem..ma már csak tisztaségi van ott de még halványan vérzek..szerintetek babás vagyok
Ha kezdõdõ megfázásod van lehet ekkora a hõd!Magas hõt okozhat ciszta is! Viszont lehetsz terhes is!(bár szerintem ez túl magas) Ha elmúlt a mensid tesztelj, vagy tampon mellett is tesztelhetsz, a lényeg hogy a vizeletbe ne kerüljön vér! De tesztelj valamikor mindenképp!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok beteg...már lekellet volna mennie nem??
Elsõ válaszoló vagyok! Szerintem is babát vársz. A hõdnek nem kell lemennie, 9 hetes kismama vagyok és nekem végig 37-37, 4 volt most kezd csökkeni 38, 8 ra.
Kb. 3-4 napja. Hõmérõztél? Az sokat segít eldönteni.
Szerintem még most sem késõ.Nekünk a mult hónapban igy jött össsze.Mi mondjuk elõtte is voltunk együtt, de többet utána. Sok sikert!
Tüszõrepedés általában az utolsó ilyen nyákos napon, vagy az azt követõ elsõ szárazabb napon van. Az ilyen nyákos napok mindegyikén legyetek együtt. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml A tüszörepedés valószínüleg az utolsó legjobb minöségü nyálkájú napon van, vagy a rákövetkezö napon. A tüszörepedés után egy kiszáradás következik, ami azt jelenti, hogy kb. 3 napon belül eltünik minden nedvesség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-) A hõmet nem mérem.Tegnapelõtt voltunk együtt, de tegnap sajnos nem tudtunk.

Szerintetek mennyi esély van? Tegnap reggel leesett a hőm (36, 0), este pozitív LH tesztem volt, utána volt is együttlét.

Tegnap nem volt ovulációs fájdalmam. Ma reggel felment a h?m (36,7), viszont ma nagyon is van fájdalom (szúr, görcsöl), viszont ma nics itthon a ház ura... és a mai LH tesztem negatív lett. A tegnapi esti akció eredményes lehet? Ez így "szabályosnak" mondható, hogy pozitív teszt után egy nappal fáj a hasam, pont a h? megemelkedése után?

Legjobb válasz: 30-33% esélyed lehet a terhességre, statisztikailag. Pont jókor szeretkeztetek.

30-33% esélyed lehet a terhességre, statisztikailag. Pont jókor szeretkeztetek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Úgy érted ebben az esetben csak 30-33% az esély, vagy egyébként is ez a statisztika ovuláció környékén? Köszi a pontosítást elõre is.

Tegnap jó volt a buli, összehánytam az ágyat :/ Ma reggel mosószerrel átkeféltem, de most látom, hogy befogta. Hogyan lehet eltüntetni a foltot?

Legjobb válasz: Jó buli volt akkor! :) Vizes porszívóval kilehetne szépen takarítani,esetleg más fajta tisztítóval.... [link]

Jó buli volt akkor! :) Vizes porszívóval kilehetne szépen takarítani, esetleg más fajta tisztítóval.... [link]
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Mielõtt kefélsz, gondolkozz.Egyébként meg számold ki, hogy jó lesz-e 72órásat venni.
Én a helyedben ma vennék, mert minnél hamarbb beveszed annál nagyobb az esélye hogy hat, bár elvileg belefér a holnapi nap is. Az elsõ nagyon konstruktív volt.
Holnap még belefér, de minél elõbb kellene, a mai nap lenne a legjobb! És jó, hogy eszedbe jutott ez a tabletta és nem késõn kezdtél el gondolkodni! Az elsõnek üzenem, hogy ezért kár volt írni!

Tápszeres baba arcán kiütés mitől lehet? A védőnő szerint sokat eszik! Ja és most még ráadásul széklete sincs rendesen, utoljára tegnap reggel volt!

Legjobb válasz: Nekem egyszer azt mondta a doktornõ, hogy már õ is látott tápszeres babát anyatej-kiütéssel. :) Állítólag a mostani tápszerek már annyira hasonlítanak az anyatejre, hogy attól is lehet olyan kiütése, mintha anyatejes lenne. Az én babám anyatejes (még most is, 9hósan), az elején voltak kiütései a tejtõl, de hamar elmúltak. Mennyi tápszert kap a babád? Mennyi idõs? Egyébként azt hülyeségnek tartom, hogy azért van kiütése, mert sokat eszik... Nem váltottatok tápszert esetleg? Ha nem múlik el, akkor próbáljatok ki egy másikat.

Nekem egyszer azt mondta a doktornõ, hogy már õ is látott tápszeres babát anyatej-kiütéssel. :) Állítólag a mostani tápszerek már annyira hasonlítanak az anyatejre, hogy attól is lehet olyan kiütése, mintha anyatejes lenne. Az én babám anyatejes (még most is, 9hósan), az elején voltak kiütései a tejtõl, de hamar elmúltak. Mennyi tápszert kap a babád? Mennyi idõs? Egyébként azt hülyeségnek tartom, hogy azért van kiütése, mert sokat eszik... Nem váltottatok tápszert esetleg? Ha nem múlik el, akkor próbáljatok ki egy másikat.
Nálunk amikor még nagyon pici volt, akkor a melegtõl voltak olyan fehér közepû, piros kiütések, ahogy jöttek, el is múltak. A klinikán is a csecsemõs nõvér azt mondta, hogy a melegtõl van és itthon is amikor melegebb volt, akkor jött ki, de kb. fél nap alatt el is múlt. Nem tudom nálatok milyen és meddig van a babádon.
mennyi idõs, mióta tápszeres és milyen tápszert eszik?
Nekem a Beba Ha Start tápszertõl lett kiütéses a babám. Amint más tápszert kapott, elmúlt. Lehet, nektek is tápszert kellene váltanotok, egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! 4 hónapos, de koraszülött így csak 2 hónaposnak számít! Milupa HA startot eszik már egy jó ideje, anyatejet nem sokáig kapott, mert 3 hónapot kórházban volt, és elapadt sajnos a tejem. 6*100-120-ml-t eszik, most 3500g.
Nem eszik sokat. Érdemes lenne kipróbálni egy másik tápszert, ha nem múlik el rövid idõn belül.
Az enyém is a Milupa HA Starttól lett kiütéses, de olyan szinten, hogy begyulladt, szó szerint gennyes pattanások lettek. Aztán váltottunk a Bebára, kicsit javult, már csak piros, de kapott rá antibiotikumos kenõcsöt. Alakul, de félek, hogy nyoma fog maradni.
Ezek a kiütések nem a tejtöl vannak. Csak tejkiüésnek hívják. Ezek az anyai hormonoktól vannak. Ha marad 3 hónapos kor felett is akkor lehet hogy az anya olyan fehérjét eszik ami a baát kiüti, de ez csak anyatejeseknél marad.

Clostilbegyt mellett lettem terhes. Tegnap reggel csináltam a tesztet, még nagyon friss a hír. Kell szedni a terhesség megtartásához valami gyógyszert? Azért kérdezem, mert nem volt peteérésem, ezért szedtem a Clostit.

Félek, hogy nem termel a szervezetem elég hormont a terhesség megtartásához, mert a peteérés hiánya is hormonális problémából akadt. F?leg clostis babavárókat kérdezek szedtek e valamit a terhesség megtartása miatt.

Legjobb válasz: én valamilyen ügyeletes dokit megkérdeznék, mert úgy tudom, hogy a closti csak a peteérésben indokolt, DE elvékonyíthatja a méh nyálkahártyáját, vagyis gátolja a beágyazódást, szóval én egy szemmel sem vennék be többet, a terhesség megtartásához más hormon kell mint az ovulációhoz, progeszteron, ha a doki úgy látja, akkor azt ad, de clostit terhesen nem szoktak szedni. mindezt úgy vedd figyelembe, hogy nemvagyok orvos, tehát mindenképp szakembert keresnék a helyedbe, méghozzá minél hamarabb!!!!

én valamilyen ügyeletes dokit megkérdeznék, mert úgy tudom, hogy a closti csak a peteérésben indokolt, DE elvékonyíthatja a méh nyálkahártyáját, vagyis gátolja a beágyazódást, szóval én egy szemmel sem vennék be többet, a terhesség megtartásához más hormon kell mint az ovulációhoz, progeszteron, ha a doki úgy látja, akkor azt ad, de clostit terhesen nem szoktak szedni. mindezt úgy vedd figyelembe, hogy nemvagyok orvos, tehát mindenképp szakembert keresnék a helyedbe, méghozzá minél hamarabb!!!!
Én nem kaptam semmit a terhesség megtartására, elég volt a Closti. A progeszteronod volt alacsony? És mennyi volt az érték?
Szerintem minél elõbb keresd fel a dokidat, Õ biztos tudja majd a további teendõdet. Én is Clostit szedek, már 3 napja késik, megírnád, hogy hányadik clostis hónapod, és milyen tüneteid vannak? Holnap reggel tesztelek. Köszönöm.
Én is Utrogesten-t szedtem. Ez progeszteron, ami a beágyazódást segíti. A palástfû tea jótékony hatásáról már én is hallottam.
Szia. Én PCOS vagyok és a closti utáni hónapban estem teherbe. Ittam a palástfû teát, ami megerõsítette a nyálkahártyámat. 6 hetesen voltam a dokimnál, és megkérdeztem hogy nem kéne-e szednem valami terhességsegítõ gyógyszert. Azt mondta hogy a closti helyrerakja a hormonokat és nem kell mellé semmi más. Hát egyenlõre (kopp-kopp-kopp) tényleg minden rendben van, 7 hetes vagyok. De biztosat az orvosod tud mondani, hisz õ ismer téged és õ tudja hogy mire van szükséged. Gratulálok a babához! Vigyázz magatokra! :)
A kérdező hozzászólása: 3 doboz clostit szedtem be, nem voltak tünetek, késett és tesztet csináltam
Szia! Nekem 7 hónap closti után sikerült, pcos vagyok, nem vékonyitotta el a méhnyálkahártyámat, és mikor kiderült hogy várandós vagyok utrogestant kaptam a terhesség megtartásához, hüvelykapszula formában. Sok sikert és ha hormonális problémád van, akkor mielõbb lásson doki. Szoritok érted és biztos minden oké lesz!!!

Az ovu tesztem tegnapra mutatta az ovulációt (bár már a tegnap előtti is majdnem olyan erős volt), a mai halványabb és ma reggel voltunk együtt?

Tegnap éjszaka éreztem,hogy fájdogál a hasam alja és a ma reggeli együttlét óta barnás maszatolásom van.Lehet,hogy ez az ovulációs vérzés?Még csak az els? hónapunk,hogy ovu tesztelek.

Legjobb válasz: Ha a teszted tegnap volt pozitív, akkor az csak azt jelzi, hogy 12-36 órán belül nagy valószínûséggel bekövetkezik az ovuláció. A barnás maszatolás és a negatív ovu teszt arra enged következtetni, hogy ma reggel(re) megtörtént az ovuláció. Sok sikert!

Ha a teszted tegnap volt pozitív, akkor az csak azt jelzi, hogy 12-36 órán belül nagy valószínûséggel bekövetkezik az ovuláció. A barnás maszatolás és a negatív ovu teszt arra enged következtetni, hogy ma reggel(re) megtörtént az ovuláció. Sok sikert!
Igy van, ahogy elõttem írták, valószínüleg ma reggel volt ovulációd. A pozitív ovuteszt nem azt jelenti, hogy akkor van, hanem azt, hogy 1-2 napon belül várható. A pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovuláció. És ugye az ovutesztnél a halvány 2. csík már negatívat jelent. Csak akkor pozitív, ha szinte egyforma erõsségû a 2 csík.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!