Találatok a következő kifejezésre: Tegnap reggel volt (305 db)

Tegnapelőtt pozitív ovuteszt, tegnap reggel volt ovulációs fájdalmam, jókor voltunk együtt tegnap este? (és előtte 2 nappal is)

Legjobb válasz: Akkor tegnap volt az ovud, mert az elsõ negatív ovuteszt a pozitív után az ovuláció napja. Legalábbis a két teszt között eltelt idõben történik. Szóval a tegnap este még esélyes lehet, de a két nappal elõtti is. Inkább legyen egy kicsit ovu elõtt az együttlét.

Akkor tegnap volt az ovud, mert az elsõ negatív ovuteszt a pozitív után az ovuláció napja. Legalábbis a két teszt között eltelt idõben történik. Szóval a tegnap este még esélyes lehet, de a két nappal elõtti is. Inkább legyen egy kicsit ovu elõtt az együttlét.

Lehetséges, hogy kis barnázás melett baba legyen? Tegnap kellett volna megjönnie. Tegnap reggel volt egy minimális vérzésem, aztán semmi. Ma reggel meg kicsit barnáztam.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj,mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden,hogy visszament a hõd,és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.

Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj, mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden, hogy visszament a hõd, és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.
A kérdező hozzászólása: Ha nem jön meg, csak kicsit barnázok, akkor csinálok holnap tesztet. Majd megírom. Remélem igazad lesz!!!
Elsõ vagyok! 10-es tesztet vegyél ha teheted!Az a legérzékenyebb. Húú, de jó lenne ha + lenne!
Nekem is ugyanígy volt. Már kezdtem elkeseredni, hogy barnázok, aztán egyszer csak elmúlt. aAkkor csináltam egy tesztet és + lett. Nagyon drukkolunk neked. Írj ám! 1 éves kisfiú anyukája

A kisfiam márc.8-án lesz 4 hós, 3540 -el született, most 8 kg. Két napja nem szopizik rendesen lehet, hogy attól van, hogy adtunk neki egy kis almapépet és széklete is csak tegnap reggel volt utoljára? Nagyon aggódom .

Legjobb válasz: Ne aggódj! Nálunk is volt ilyen probléma, és még lesz is. Általában a különbözõ fejlõdési szakaszokban ilyen gondok. Én is adtam neki már 3,5 hós korában almát, sõt most már kap egy kis sütõtököt is. Amikor elöször adtam neki almát, õ is csak 2 nap után kakilt. Aztán kapott reggel is és este is egy negyed almát és után mindig szopizott, így viszont van rendesen széklete. 4 hónapos kisfiú anyukája

Ne aggódj! Nálunk is volt ilyen probléma, és még lesz is. Általában a különbözõ fejlõdési szakaszokban ilyen gondok. Én is adtam neki már 3, 5 hós korában almát, sõt most már kap egy kis sütõtököt is. Amikor elöször adtam neki almát, õ is csak 2 nap után kakilt. Aztán kapott reggel is és este is egy negyed almát és után mindig szopizott, így viszont van rendesen széklete. 4 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató választ.

Tápszeres baba arcán kiütés mitől lehet? A védőnő szerint sokat eszik! Ja és most még ráadásul széklete sincs rendesen, utoljára tegnap reggel volt!

Legjobb válasz: Nekem egyszer azt mondta a doktornõ, hogy már õ is látott tápszeres babát anyatej-kiütéssel. :) Állítólag a mostani tápszerek már annyira hasonlítanak az anyatejre, hogy attól is lehet olyan kiütése, mintha anyatejes lenne. Az én babám anyatejes (még most is, 9hósan), az elején voltak kiütései a tejtõl, de hamar elmúltak. Mennyi tápszert kap a babád? Mennyi idõs? Egyébként azt hülyeségnek tartom, hogy azért van kiütése, mert sokat eszik... Nem váltottatok tápszert esetleg? Ha nem múlik el, akkor próbáljatok ki egy másikat.

Nekem egyszer azt mondta a doktornõ, hogy már õ is látott tápszeres babát anyatej-kiütéssel. :) Állítólag a mostani tápszerek már annyira hasonlítanak az anyatejre, hogy attól is lehet olyan kiütése, mintha anyatejes lenne. Az én babám anyatejes (még most is, 9hósan), az elején voltak kiütései a tejtõl, de hamar elmúltak. Mennyi tápszert kap a babád? Mennyi idõs? Egyébként azt hülyeségnek tartom, hogy azért van kiütése, mert sokat eszik... Nem váltottatok tápszert esetleg? Ha nem múlik el, akkor próbáljatok ki egy másikat.
Nálunk amikor még nagyon pici volt, akkor a melegtõl voltak olyan fehér közepû, piros kiütések, ahogy jöttek, el is múltak. A klinikán is a csecsemõs nõvér azt mondta, hogy a melegtõl van és itthon is amikor melegebb volt, akkor jött ki, de kb. fél nap alatt el is múlt. Nem tudom nálatok milyen és meddig van a babádon.
mennyi idõs, mióta tápszeres és milyen tápszert eszik?
Nekem a Beba Ha Start tápszertõl lett kiütéses a babám. Amint más tápszert kapott, elmúlt. Lehet, nektek is tápszert kellene váltanotok, egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! 4 hónapos, de koraszülött így csak 2 hónaposnak számít! Milupa HA startot eszik már egy jó ideje, anyatejet nem sokáig kapott, mert 3 hónapot kórházban volt, és elapadt sajnos a tejem. 6*100-120-ml-t eszik, most 3500g.
Nem eszik sokat. Érdemes lenne kipróbálni egy másik tápszert, ha nem múlik el rövid idõn belül.
Az enyém is a Milupa HA Starttól lett kiütéses, de olyan szinten, hogy begyulladt, szó szerint gennyes pattanások lettek. Aztán váltottunk a Bebára, kicsit javult, már csak piros, de kapott rá antibiotikumos kenõcsöt. Alakul, de félek, hogy nyoma fog maradni.
Ezek a kiütések nem a tejtöl vannak. Csak tejkiüésnek hívják. Ezek az anyai hormonoktól vannak. Ha marad 3 hónapos kor felett is akkor lehet hogy az anya olyan fehérjét eszik ami a baát kiüti, de ez csak anyatejeseknél marad.
Mielõtt kefélsz, gondolkozz.Egyébként meg számold ki, hogy jó lesz-e 72órásat venni.
Én a helyedben ma vennék, mert minnél hamarbb beveszed annál nagyobb az esélye hogy hat, bár elvileg belefér a holnapi nap is. Az elsõ nagyon konstruktív volt.
Holnap még belefér, de minél elõbb kellene, a mai nap lenne a legjobb! És jó, hogy eszedbe jutott ez a tabletta és nem késõn kezdtél el gondolkodni! Az elsõnek üzenem, hogy ezért kár volt írni!

5 npos babámnak tegnap reggel volt utoljára széklete. Ez így normális vagy valami gond lehet?

Jól eszik, anyatejet és tápszert is kap, mert még kevés a tejem. Nem fáj a hasa, evés után nagyokat alszik, alig sír.

Legjobb válasz: Nyugi anyatejes babáknál teljesen normális ha széklet csak 5-6 naponta van a kulcs az hogy a babát megviseli e nyûgös-e fáj e a pocakja ha nem semmit nem kell tenni majd kakil ha kell.

Nyugi anyatejes babáknál teljesen normális ha széklet csak 5-6 naponta van a kulcs az hogy a babát megviseli e nyûgös-e fáj e a pocakja ha nem semmit nem kell tenni majd kakil ha kell.
szerintem akkor rendben minden. 5-6 nap normális
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tegnap éjjel szerencsére sikerült szegénykémnek egy nagyot kakilni, szerintem kijött az elmúlt két napi adag :)

Tegnap váltottunk a kutyámnál Pro Plan Sensitive Lazacosról Acana Bárányosra. Reggel volt széklete rendben volt, kedve is jó, játszik, de nagyon korog a hasa? Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem a "tegnap váltottunk" kicsit gyors. Több nap alatt, az új tápot fokozatosan a régihez keverve érdemes váltani, hogy ne erõltesd meg annyira az emésztését.

Szerintem a "tegnap váltottunk" kicsit gyors. Több nap alatt, az új tápot fokozatosan a régihez keverve érdemes váltani, hogy ne erõltesd meg annyira az emésztését.
Igen, elsõ pár napban keverve kellene adni a két tápot...
Ne bánd, az új tápokkal néha van ilyen. Bár az Acanát tényleg sok kutya nem bírja, de azért ennyi alapján még ne írd le. Majd ha két hét múlva is gáz van vele, akkor bánhatod :)
Amúgy az én kutyáim pont azt a pro plant eszik, amirõl váltani szeretnél... Nekünk semmi bajunk vele.
A kérdező hozzászólása: Belekevertem a tápba, erre gondosan kiválogatta az újat. Remélem nem lesz valami komoly baja...:( A hasa amúgy nem puffadt, megnyomogattam nem fáj neki, csak annyira hangos és olyan hülye hangokat ad hogy szörnyû. Már bánom hogy megvettem neki ezt a tápot :(
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm most már kért enni hogy éhes meg is szûnt a korgás :) az Acanától pedig figyelni fogom a pociját hogy reagál :)
mi mindkettõvel etettünk, nekünk a PP jobban bevált, bár leheletnyit drágább.
Pro Plan drágább? Az érdekes, ACANA sokkal jobb minõség és ezért drágább is. Én Pro Plánnal etetek, ugyan ezzel a sensitive-vel, de épphogy csak elnyámmogja, nem eszi jó kedvel. Tervezek váltani Acana pacifikára. Mert a hal a kedvence :)
Az én kutyám a pro plant szívesen eszi, egyszer próbáltuk az acanát, hát muszájból megette, de ahogy elfogyott a zsák, nem vettem többet olyat.

Babám tegnap kapta a 3hónapos oltást, tegnap nem volt lázas, ma volt egy kis hőemelkedése reggel. Ma este még lázas lehet szerintetek?

Vagy meddig fordulhat el? láz?

Legjobb válasz: Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.

Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.
mi szerdán kaptuk, a másodikon napon tegnap csak hõemelkedése volt elsõ este volt lázas, mondjuk mindegyiknél volt neki.szerintem magasabb láz az elsõ napon gyakoribb, én még az étvágytalanságot vettem észre rajta.
bocsi a második napon nem a másodikon:)
hát gondold végig, hogy nincs-e ilyen haverod...aki sokat hülyéskedik... nekem az egyik nárciszt rakott a postaládánkba:D amúgy már megoldódott a kérdés, vagy még mindig függõben van?:D
nem vót má pénz rózsára. vaaaaaagy a sz..gólem volt???
Mert ugye ebbõl a komoly bûnténybõl rendõrségi ügy lesz.... OMG
Hát ha ez igaz mindenesetre elég félelmetes. De szerintem lehet véletlen vagy esetleg valaki meg akart "tréfálni"
Lehet, hogy csak vki hülyéskedett.:D Több mint valószínû.
Horrorfilm forgatás van!
Itt a kapu elõtt egyszer egy büdös csöves aludt. Na az mit jelent?
Én voltam mert szeretlek
sztem meg akarnak ölni...
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces, ne ilyet légyszi. Hülyeségektõl kíméljetek! :S
A kérdező hozzászólása: Nem tudom még mostsem hogy ki volt.. De azóta még nem.. :D
tudom, hogy kicsit lekéstem xD de már kíváncsi vagyok, azóta tudod már, hogy ki volt? =)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!