Találatok a következő kifejezésre: Tegnap reggel tesztet, de 5 perc (2 db)

Tegnap reggel csináltam tesztet, de 5 perc után amikor megnéztem negatív volt. Ma reggel megint megnéztem és ott volt a második csík is! Ez mit jelent? Terhes lehetek?

A ciklusaim 34 naposak, ma a 38 napon vagyok. A teszt neve Gravi Hcg volt. Lehet hogy még kevés a hcg-m és azért csak ilyen sokára mutatta ki? Vagy egyáltalán nem hiteles mert eltelt egy nap???

Legjobb válasz: Így már nem hiteles. A használati útmutatóban biztos írták, csak nem olvastad.

Így már nem hiteles. A használati útmutatóban biztos írták, csak nem olvastad.
Holnap reggel csinálj még 1 tesztet!!!!
nem 10 percig ad hiteleset? 5 perc után kidobtad? mert lehet éppen 8 perc után mutatta ki és akkor te már nem láttad. csinálj másikat. Én is ezt a fajtát használtam és nem kötelezõ a reggelibõl. én csináltam vagy 4-et és minden délután. szorítok érted!!!!! 8 hetes kisfiú anyukája
nem minden hanem mindet. bocsi
szia nekem négy év után is még mindig látszik az a nagy örömetr adó csík szerintem pozitív de azárt csinál még egyet megnyugvásképpen a clearblue nagyon jó
Max. 10 percig olvashato le. En bazi nagyot kopptantam egyszer, tiz perc utan felretettem, majd orak mulva a kezembe kerult, es ott volt a halvany masodik. Orultunk, mint majom a farkanak, es megjott. Szuleszno iserosom mondta, h sima kemiai reakcio, a tesztcsik parolgasaval elszinezodhet az ido mulasaval nehagy teszt (nem mind) es ez alpozitiv eredmenyt ado, ezert ervenyes csak 10 percig. Nagyon csalodott voltam. A kovetkezo honapi teszt viszont 5 perc alatt poz. lett, ezt kivanom neked is!!! 31 hetes kismami
Szerintem a legjobb, ha még egy tesztet csinálsz, akár másik fajtát. Akkor te is biztosabb leszel az eredményben.
Szerintem holnap az elsõ pisibõl csinálj még egyet, de nehogy kidobd 5 perc után! :) A tájékoztatóban szerintem benne van, hogy meddig ad hiteles eredményt! Attól függ milyen tesztet vettél, de szerintem az átlag a 10 perc, tehát ezt kicsit korán dobtad ki! Szorítok, hogy a holnapi is dupla csíkos legyen! :) :) :)
Miért kell egy napon belül 2x feltenni ugyanazt a kérdést...? Persze elhiszem hogy izgulsz, sokan vagyunk ezzel így. Másnap reggeli 2. csík nem hinném hogy mérvadó, bár sztem én is így lennék mint Te. Miért nem veszel másik tesztet. Én 2 nap késében vagyok ez a Gravi ma negatívat mutatott, de kb. 4 percig néztem, majd kidobtam...Azt hittem azonnal mutatja, ha baba van.
Vegyél egy új tesztet és tesztelj újra. :) Sok sikert!
A halvány csík is csík!! Azért csinálj egy másik teszttel holnap reggel is!! Azért én csendben gratulálok!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat a múlt hónapban nagyot koppantam és úgy vagyok vele most már lehet, hogy a + tesztnek sem fogok hinni csak a nõgyógyásznak! :-)
A kérdező hozzászólása: Annyit szeretnék még így "elõre" kérdezni, hogy ezért nézhetnek e ki mivel 22 éves vagyok és úgy érzem, hogy mostanában nem nézik jó szemmel ennyi idõsen babát vállalni?
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm a válaszokat, félre értés ne essék ha itt van az enyém lesz és örülni fogok neki csak ezt tapasztalom a környezetemben.
A múlt hónapban már teszteltél pozit és végül mensi lett belõle? Sajnálom, akkor hogy volt, ha szabad kérdeznem. Szerintem ez azért van bár én mág nem tapasztaltam, mert mostanában inkább késõbb vállalnak a nõk gyermeket. Ezért most az fura, hogy 22 vagy, mondjuk jó 20 éve meg a 30 fölötti volt furcsa.:) Én még csak 30
Szóval én még csak 30 vagyok személy szerint nem nézek furcsán arra aki 22 évesen babát vállal. Utolsó voltam csak véletlenül elküldtem.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most este és nagyon halvány +! majd holnap reggel már bízom benne, hogy erõsebb lesz! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csináltam múlt hónapban sok sok tesztet de -ak lettek csak 6 napot késett és szinte biztos voltam, hogy van. De most csak akkor fogom tényleg elhinni ha az orvos mondja! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!