Találatok a következő kifejezésre: Tegnap reggel menstruálok (2 db)

Tegnap reggel óta menstruálok. Este együtt voltam a párommal, védekeztünk, de a végén kilyukadt. Félek, hogy ebből baj lehet. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggodj, nincs baj. Az esélye, hogy terhes legyél egy a tízmillióhoz vagy még ennél is sokkal kisebb.

Szerintem ne aggodj, nincs baj. Az esélye, hogy terhes legyél egy a tízmillióhoz vagy még ennél is sokkal kisebb.
Valóban nem valószínû, hogy menstruáció alatt ess teherbe, úgyhogy nyugi!
nemleszel terhes ez bisztos. de ha valaki menstuácio közbe szexel akkor azt vérfertõzésnek hivják. orvostol tudom. és nem is egészséges mert a méh száj nyitvavan, és könnyebben belekerülhetnek baktériumok.
utolsó hozzászóló, bocsi de a vérfertõzés, az amikor saját közvetlen családtagoddal sexelsz. Pl testvér, apa, nagypapa, stb. Meg persze fordítva, ha fiú vagy és lány rokonaiddal.
igen az is de ezt is annak mondják.
Nincs okod félni, mert mensi alatt nem ashetsz teherbe.

Tegnap elfolyt a nyákdugóm. Délutánra már barnás színű volt. Ma reggel is folytatódott, de mostmár inkább mintha menstruálnék darabokba jön le valami nagyobb mennyiségben. Ez normális?

Tegnap azt hittem elment a magzatvizem is, így bementem a kórházba, de hazaküldtek, hogy nem magzatvíz volt.(Akkor kezd?dött a barnás folyásom). Egyébként szombatra vagyok kiírva. Este óta nagyon er?s joslóim is vannak, azért gondolom, hogy az mert ha mocorgok jobb, nem fáj. De amint leülök folyamatos jelleggel 7-9 percenként fájásaim vannak egy fél percig. Nyugtasson meg valaki. A dokim azt mondta holnap menjek be délelött hozzá és megvizsgál. A manó rendesen mozog. Csak olyan ijeszt?, hogy darabokba jön le valami és hogy ennyire görcsölök.

Legjobb válasz: Szerintem ne várd meg a délelötti randevut a dokiddal.Inkább most indulj el a korházba.Nyugtatobb ott várni mint otthon idegeskedni.Sok sikert.jo egészséget mind kettötöknek.

Szerintem ne várd meg a délelötti randevut a dokiddal.Inkább most indulj el a korházba.Nyugtatobb ott várni mint otthon idegeskedni.Sok sikert.jo egészséget mind kettötöknek.
Szia. Nekem azt mondta szülés elõtt az orvosom, hogy vérzés esetén azonnal menjek kórházba. Nem akarlak megijeszteni, de menj azonnal be, jobb ha megnéznek.
Nekem is így volt. Ez valószínû tágulásos vérzés. Ha erõsödnek a fájások és sûrûsödnek akkor menj be a kórházba. Minden jót!
Nekem is azt mondta a doki, hogy ha vérzek, akkor menjek be! Ne várj menjél dokihoz, könnyû gyors szülést!
Szia! Menj orvoshoz, még ma!!!. Nekem is azt mondta az orvosom, hogy azonnal menjek, ha vérzek, vagy barnázok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!