Találatok a következő kifejezésre: Tegnap reggel meg (277 db)

Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?

Ha már egy hónapja szedem a Lyndinette 20-at tegnap kezdtem el a második hónapot, de tegnap reggel még antibiotikumot vettem be, így is védve vagyok?

Legjobb válasz: Nem, ha antibiotikumot szedsz akkor mellé kell védekezni (az utolsó szem antibiotikum után még minimum egy hétig kell kiegészítõ védekezést használni)

Nem, ha antibiotikumot szedsz akkor mellé kell védekezni (az utolsó szem antibiotikum után még minimum egy hétig kell kiegészítõ védekezést használni)
így van.

24-én kellene megjönnie mensimnek. Már 1 hete fáj a mellem, 2 napja reggelenként enyhe, nagyon világos barnázásom van. A hőm tegnap reggel, meg ma reggel 37.2 volt, az eddigi 36.7-36.8 után. Lehet baba?

Nagyon szeretnénk már.. Mire számitsak? mikor teszteljek? Köszi!

Legjobb válasz: Ha nem jön meg,30.-a körül tesztelj,hogy biztos legyen.Reggeli vizeletbõl érdemesebb.Lehetsz terhes, de ne éld bele magad a teszt eredményéig.Drukk neked!

Ha nem jön meg, 30.-a körül tesztelj, hogy biztos legyen.Reggeli vizeletbõl érdemesebb.Lehetsz terhes, de ne éld bele magad a teszt eredményéig.Drukk neked!

Hol van az a kérdés? Tegnap reggel még itt volt, most meg nem találom.

A kérdező 16 éves fiának a 19 éves barátnője terhes lett, nem akarta elvetetni a gyereket egy nagyobb pénzösszeg felajánlására sem. A kérdező meg azt akarta tudni, hogy kell-e nekik gyerektartást fizetniük a fia gyereke után és ha igen, akkor milyen összeg alapján. A kérdezőéknek jól menő vállalkozása volt, a fiának meg egy lakása és 5 milliós öröksége gyámsági letétben.

Legjobb válasz: Nem csak az h átpakolják de ilyen is volt már nem egyszer h értelmes kérdést törölnek a kommentek miatt, mert lusták külön a kommenteket törölni. Pl volt 1 normális kérdés csak a csaj meg merte mondani h roma apárja. Jöttek a rasszista kommentek erre a moderátorok az egész kérdést törölték

Nem csak az h átpakolják de ilyen is volt már nem egyszer h értelmes kérdést törölnek a kommentek miatt, mert lusták külön a kommenteket törölni. Pl volt 1 normális kérdés csak a csaj meg merte mondani h roma apárja. Jöttek a rasszista kommentek erre a moderátorok az egész kérdést törölték
Én is kerestem ezt a kérdést de nem találtam gyerekvállalásba meg itt se
Szerintem kitörölték.
Nem tudom miért nem ülnek a modik a seggükön. Pakolgatják össze-visssza a kérdéseket meg törölgetnek ok nélkül, már nagyon idegesítõ!!!
Még reggel olvasgattam a válaszokat.Szerintem törölték, mert 156 válasznál a végére már nem is a kérdésre válaszoltak, hanem egymást piszkálták a válaszadók..Nem is baj, hogy törölve lett.A kérdezõ már korábban megkapta a választ, hogy menjenek ügyvédhez.A többi válasz teljesen felesleges és értelmetlen volt, mert nem tartozott a kérdéshez.
ma 12:03 Akkor mond meg nekem, hogy milyen kérdést írtál ki, hova és a modik hova tették..
Igen, de hidd el, sokszor teljesen ok nélkül pakolgatnak át kérdéseket! Velem már sokszor elõfordult, szerintem rám pikkelnek:) )
ma 11:59 Nem akarom a modikat védeni, de amíg nem képesek az emberek a megfelelõ helyen feltenni a kérdésüket (mert pl: mit keres a családi kapcsolatok- házasság rovatba egy "megujjaztam a nõmet, akkor terhes lehet?" kérdés) amíg nem képesek magára a kérdésre válaszolni, és írnak tök butaságokat, amíg pocskondiázni tudják a másikat addig igenis jól végzik a munkájukat..
Még a gyerekvállalásba volt. De én már töröltem a kérdéseim sorából.
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel a családi kapcsolatokban olvastam, azóta lehet, hogy áttették máshova, de ezek szerint más sem találja.
ma 12.21-nek. Amit te írtál ki azt egy okból törölték.Mégpedig ezért "Ez a kérdés provokatív vagy trágár" Vagyis ha a kérdés eredménye nem az, hogy magára a kérdésre válaszoljanak, hanem azt eredményez, hogy több ember egymás torkának ugrik akkor a kérdésnek már nincs értelme.Akkor ez már provokatív..Teljesen jogos, hogy kitörlik.Feltételezem, hogy a kérdezõ sem a sok trágárságra, pocskondiázásra volt kíváncsi. Végül is helyes döntés volt a "roma" kérdést is törölni..
Na most komolyan? ez a kérdés például mit keres itt ebben a kategóriában?? Kategória: Családi kapcsolatok > Családfa A kérdés Nah felkeltem, süt a nap de én szomorú vok, feküdjek vissza vagy ne? MOST MIT csináljak? menyek vissza aludni? vagy egyek? fáj a hátam mindenem... Szerintettek??
Ilyen velem is volt már, hogy kiakadtam a moderátorokra. Egyszer pl a férjem nevében tettem fel kérdést, hogy az õ szemszögébõl kapjak válaszokat egy problémára, semmi trágár nem volt benne, de a modik törölték, mondván: most döntsd el, férjed van-e, vagy feleséged.. Mert amúgy a saját nevemben kérdezek, a kérdéseimben a "férjem" szó szerepel, ebben pedig a "feleségem" szerepelt. Kicsinyesség a köbön..
Mert võfély és mulatós zene nélkül az esküvõ nem esküvõ! :D Én sem szeretem a törölgetéseket. Õszinte leszek, csípem a trollkodást, meg a flame-et, szinte csak ezek miatt olvasgatom az oldalt. Egy [email protected] napon fel tud dobni nagyon egy-két poénos kérdés, meg értelmetlen veszekedés. :)
Hát már nem azért de nem provokatív szándékkal feltett kérdésnél sztem inkább a bunkó válaszokat kéne törölni. Csak mint mondtam a modik erre lusták. Ugyan úgy mint h a cím miatt átteszi máshova. Ha elolvasná a teljes kérdést akkor lehet leesne h oda tartozik de ismétlem LUSTÁK
Am majd megint kapom a levelet a drága modiktól. Alig várom

47. nap és még mindig semmi, se menzesz, se pozitiv teszt. Tegnap reggel meg - volt! Mikor probaljam ujra? Csak jovohet csutortokon tudok dokihoz menni.

Legjobb válasz: Amióta nem védekezünk,babát szeretnénk,azóta nekem is késni szokott.2havonta volt mensim,most kaptam clostyt,amitõl az elsõ hónapban megjött rendesen,ezt a hónapot meg még nem tudom.El kéne menned minél hamarabb dokihoz.

Amióta nem védekezünk, babát szeretnénk, azóta nekem is késni szokott.2havonta volt mensim, most kaptam clostyt, amitõl az elsõ hónapban megjött rendesen, ezt a hónapot meg még nem tudom.El kéne menned minél hamarabb dokihoz.
Lehet, h késõi peteéréssel estél teherbe, és azért nem mutatja ki, várj egy pár napot és tesztelj újra. A nagyon korai terhességet az orvos sem látja.
hát épp ezért kéne minél elõbb elmenni dokihoz! még akkor is ha nem látja magát a babát, akkor is látja, hogy van-e megvastagodott nyálkahártya, esetleg egy vérvételre is elküld, mert ha már volt vetélésed, akkor azt figyelembe veszik!!! sok szerencsét! majd írd meg hogy mi történt!!
hmm ez nem doki aki ilyen kétségek között hagy ennyi idõre! keress fel egy másikat!! ennyi idõ alatt nagyon sok minden történhet, lehetséges, hogy terhes vagy, csak kevés a hormonod, amit be kell állítani, hogy megmaradjon a baba. ne hagyd magad!! kívánom, hogy az legyen amit szeretnél... én amikor felhívtam a dokimat annó, hogy kérjek idõpontot, elõször 3 hét múlvára adott volna az asszisztens idõpontot, amikor megtudta, hogy lehet terhes vagyok már másnapra talált idõpontot.
Én a helyedben keresnék egy másik orvost, aki azonnal, vagy 1-2 napon belül fogad. Lehet, hogy még nem annyira magas a hormonszinted, olvastam már egy pár ilyet.
A kérdező hozzászólása: Nem a dokival van a baj, hanem én dolgozom folyamatosan! Nem tudtam hogy lehetnek ilyen veszélyes dolgok is. Mar egy babam sajnos elment a 7.heten! :( Nem szeretnék még egy ilyet átélni!!!

A nyákdugó lehet olyan hogy szintelen, átlátszó, olyan mint az izgalmi állapotban lévő nyúlós valami, csak persze sokkal erősebb? Bocs a megfogalmazásért, de ehhez hasonlít, a wc papíron vettem észre tegnap reggel meg ma is 2x.

Nem vagyunk együtt a párommal 2 hónapja szexuálisan,szóval az nem lehet. :)

Legjobb válasz: nekem olyan volt mint egy takonylabda-már bocsánat a kifejezésért.kicsit sárgás-barnás-rózsaszínes volt,és csak egyszer "jött" belõlem,egy kicsit nagyobb folyással mint ált szokott lenni.ez egy hete volt,de a szülésnek még semmi jele :( könnyû szülést 38 hetes

nekem olyan volt mint egy takonylabda-már bocsánat a kifejezésért.kicsit sárgás-barnás-rózsaszínes volt, és csak egyszer "jött" belõlem, egy kicsit nagyobb folyással mint ált szokott lenni.ez egy hete volt, de a szülésnek még semmi jele :( könnyû szülést 38 hetes
39-héten voltam, és belõlem is jött olyasmi, pár napon keresztül, de nem az volt mert szülés elõtt ment el és abban vér is volt.De olyat is olvastam itt akinek ugy nézett ki mint amit te is leirtál

Ti latjatok a masodik csikot? Nem tudom h csak a szemem kaprazik.8 napja kesik ha hihetek a ciklus.hu nak. Tegnap reggel meg tuti negativ volt ez negyed oraja keszult.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Látom igen. Ez pozinak tünik. :)

Látom igen. Ez pozinak tünik. :)
Gratulálok!!!:) :) :) :)
Gratulálok! És majd írd meg hogy reagált a férjed! 1.
Akkor ezért nem találkoztam még ilyennel. :) Még egyszer gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Ez a legolcsobb teszt amit itt nalunk lehet kapni walesben lakom.
5-s vagyok. Ez milyen fajta teszt, még nem láttam ilyet? :)
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!
Gratulálok ez pozitív!!Jó egészséget nektek!!
Gratulálok! :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Jaj koszi mindenkinek aki valaszolt, nagyon orulok, mar egy eve probalkozunk. :-) :-) :-) mostmar csak a ferjemet varom nagyon haza a melobol. :-)
Igen ez szerintem is pozi!
igen, látszik!
pozi. örülsz neki? :)
Igen, ez tényleg pozitív! Jó egészséget! :-)
Óh, ez gyönyörûen látszik :) !
Igen ez pozitív!
Igen, ott van. Nem kell naponta tesztelni, ami pozi az pozi. Gratula, a dokival ráérsz 6-7 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Koszonom megegyszer mindenkinek a hozzaszolasokat es a gratulaciot. A ferjem orult bar kicsit remultnek tunt, gondolom ilyenkor realizalodik benne az hogy ez most mar tortenik. Viszont vacsora utan mar rajtakaptam ahogy gyerekbutort bongesz a neten.:-)

Az baj hogy ha nem aludtam tegnap reggel 8 óra óta? Tegnap reggel 8kor keltem azóta semmi alvás még csak le se feküdtem. Gépeztem csak mert új gépet veszek annak a cuccait néztem, hasonlítottam meg ilyenek.

Legjobb válasz: Hát nem épp egészséges dolog, sztem feküdj le aludni. De nem egy partin megesett, hogy egy szikrát nem aludtam másnap éjjelig, és még élek, szóval biztos nem halsz bele. :D

Hát nem épp egészséges dolog, sztem feküdj le aludni. De nem egy partin megesett, hogy egy szikrát nem aludtam másnap éjjelig, és még élek, szóval biztos nem halsz bele. :D
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget!

Lehetséges, hogy kis barnázás melett baba legyen? Tegnap kellett volna megjönnie. Tegnap reggel volt egy minimális vérzésem, aztán semmi. Ma reggel meg kicsit barnáztam.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj,mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden,hogy visszament a hõd,és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.

Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj, mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden, hogy visszament a hõd, és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.
A kérdező hozzászólása: Ha nem jön meg, csak kicsit barnázok, akkor csinálok holnap tesztet. Majd megírom. Remélem igazad lesz!!!
Elsõ vagyok! 10-es tesztet vegyél ha teheted!Az a legérzékenyebb. Húú, de jó lenne ha + lenne!
Nekem is ugyanígy volt. Már kezdtem elkeseredni, hogy barnázok, aztán egyszer csak elmúlt. aAkkor csináltam egy tesztet és + lett. Nagyon drukkolunk neked. Írj ám! 1 éves kisfiú anyukája

LH teszt tegnap este egyforma sötét ma reggel meg a T vonal sokkal sötétebb, ez hogy lehet?

eggel nem halványabbnak kéne lennie?nagyon erös a csik sokkal sötétebb mint a C.ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: semmit, az LH teszt akkor releváns ha délután/este nézed. reggel csak a hcg-t kell nézni. Tehát a tegnap esti számít.

semmit, az LH teszt akkor releváns ha délután/este nézed. reggel csak a hcg-t kell nézni. Tehát a tegnap esti számít.
A kérdező hozzászólása: igen tudom de azért csinaltam mert pcos vagyok és kiváncsi voltam ingadozik-e az LH szintem, vagyis reggel normál esetben negativ kellene legyen ugye?ezek szerint nem lett reggel alacsonyabb vagyis nekem nem lehet igy használni nem?érted mire akarok kilyukadni?
Szerintem egész egyszerûen arról van szó, hogy tegnap sikerült elcsípned az LH csúcsot, ma meg már kezd visszaesni a hormon. A pozitív LH teszt 1 nap múlva negatvív lesz, legalábbis én ezt tapasztaltam
A kérdező hozzászólása: a T lett sötétebb ma reggel!nem a C
akkor lehet hogy reggel volt LH csúcs! Igazából a lényeg hogy megvolt szerintem ugyhogy akciózhattok!
az lh teszt lenyege hogy delutan kell csinalni kb egyidoben es osszehasonlitani a teszteket. amit te csinaltal nem jelent semmit. ha elso pisibol csinaltad akkor plane.
Én csináltam reggel és este is és nem volt különbség. Ha + volt reggel, este is az volt. Szerintem neked ma + kedves kérdezõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!