Találatok a következő kifejezésre: Tegnap pozitív az ovu-tesztem (22 db)

Összejöhet, de azért még lehetõség szerint holnap is legyetek együtt. A pozitív utáni elsõ negatív napra tehetõ az ovu.
A kérdező hozzászólása: A férjem ma nem akar, mert így nagyobb az esély a lányra... Persze már pár hónapja próbálkozunk így :(
Csak most olvasom. A másnap is esélyes lett volna. Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött össze, de már jobban "belehúztunk" :)

Ma volt pozitív az ovu tesztem, együtt is voltunk, meg tegnap is. Holnap is ajánlatos, úgy tudom. A páromnak 2 hete volt herevisszér műtéte. Alacsonyabb a sperma száma. Ha holnap is együtt vagyunk, nem rontja a mennyiségét? Van esély?

(12 millió a sperma száma)

Legjobb válasz: Hát igen, azt ajánlják, hogy a pozitív napokon és az elsõ negatív napon kell együtt lenni, addig folytasd a tesztelést, míg nem lesz negatív az ovu teszt...viszont ha alacsony a spermaszám, ajánlatos inkább két naponta...szóval nincs jó döntés...

Hát igen, azt ajánlják, hogy a pozitív napokon és az elsõ negatív napon kell együtt lenni, addig folytasd a tesztelést, míg nem lesz negatív az ovu teszt...viszont ha alacsony a spermaszám, ajánlatos inkább két naponta...szóval nincs jó döntés...
A kérdező hozzászólása: Na ez az... Ha nem vagyunk együtt lekéshetjük a napot, ha igen, kevesebb lesz a szám. Jól látod!!! Bár szedi a Fer14-et remélem meglesz a hatása...
Nem késitek le, nyugi. Mivel ilyen kevés a sperma, inkább a két naponta történõ együttlétet favorizáljátok, úgy biztosan elcsípitek az ovut, és a mennyiség sem csökken a sok igénybevételtõl.
A kérdező hozzászólása: Ok, de ha holnap negatív nap lesz és nem szexelünk, pont a tüszörepedést hagyjuk ki, nem?

Ha esetleg ma lesz pozitív az ovu tesztem, de csak holnap tudunk együtt lenni, meg tegnap voltunk, akkor sikerülhet?

A pozitív ovuteszt után mennyi id? múlva szabadul ki a pete, vagyis pozi teszt után mennyi id? múlva sikerülhet?

Legjobb válasz: Az én tájékoztatómra az van írva, hogy ha pozitív a teszt, akkor 24-36 óra múlva szabadul ki a pete, tehát nem vagytok lekésve semmirõl sem. :) Ha megtehetitek, akkor két naponta szeretkezzetek! :P Sok sikert nektek!

Az én tájékoztatómra az van írva, hogy ha pozitív a teszt, akkor 24-36 óra múlva szabadul ki a pete, tehát nem vagytok lekésve semmirõl sem. :) Ha megtehetitek, akkor két naponta szeretkezzetek! :P Sok sikert nektek!
ajánlom figyelmedbe a köv oldalt: http://gyerebaba.blog.hu/2008/06/09/a_termekeny_idoszak
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen kétnaponta mindenféleképpen:-)
Én azt olvastam az ovutesztekrõl, hogy a pozitív nap (tehát a két erõs csíkos után) van a valószínûsíthetõ peteérés. De jó, ha mindegyik alkalomkor együtt vagytok. :) A tesztem leírása is ezt mondja... Remélem, így van, nekem ez az elsõ ovutesztes hónapom, úgyhogy én is tapasztalatlan vagyok.
Az én ovu tesztemre az van írva, hogy a + teszt után 24-36órával fog a pete kiszababulni, vagyis akkor lesz a peteérésed.A tesztek elõre jelzik a peteérést, a hõmérõzés meg csak utólagosan mutatzható ki.Én ezért nem is használok hõmérõt.Én is most 1-étõl használom az ovu tesztet, sajnos idáig - minden nap, bár 8-ka körülre várom.Nem vagyok tepesztaltabb nálatok higgyétek el. Szeretkezni akkor érdemes, mikor az utolsó + teszt utáni elsõ - teszted van!Általában hajnalban lökõdik ki a pete, érdemes tehát hajnalban szeretkezzetek!Mi az utolsó(ha pl:2napos)ovu tesztelés éjjelén, az ezt követõ elsõ - teszt hajnalán, és aznap éjjel is eggyütt leszünk.Elõtte 3-4napig nem szeretkezünk!Szegény MI, már csak várjuk a + ovutesztet, páromnak nehogy agyára menyjenek a "srácok". Sok sikert!
és ha több napig pozitív???

Tegnap és ma pozitív az ovu tesztem, tegnap este és holnap este tudunk csak együtt lenni, sikerülhet így?

Nem lehet hogy már ma megreped a tüsz?, hogy két napig is pozitívat mutat a teszt? Ki mikor volt együtt amikor sikerült a baba?

Legjobb válasz: Szerintem jó ez így ha így lesztek együtt Nekem múltkor mikor babás lettem pozi ovuteszt napján voltunk egyet, kövi nap már nega és aznap éreztem a pé jeleket is (puffadás szurka), de akkor nem tudtuk együtt lenni, hanem újra másnap És babás lettem! Sok sikert

Szerintem jó ez így ha így lesztek együtt Nekem múltkor mikor babás lettem pozi ovuteszt napján voltunk egyet, kövi nap már nega és aznap éreztem a pé jeleket is (puffadás szurka), de akkor nem tudtuk együtt lenni, hanem újra másnap És babás lettem! Sok sikert
elvileg utolsó pozi teszt után, tehát elsõ halványabb napon van pé, de azért kell pozi napon együtt lenni már hogy a katonák várhassák a petét, mert õ kevesebb ideig tud élni

Március 3. -án jött meg a menses. Ma voltam UH-on, 1.1 cm-es tűszőt látott az orvos. Ez elég kicsi ahhoz, hogy megtermékenyüljön? Tegnap volt az ovu tesztem pozitív. Nem szeretnék hónapokat várni, de az orvosom szerint még kb fél évet próbálkozzunk.

Legjobb válasz: Nem a tüszõ termékenyül meg, hanem a petesejt, ami a tüszõ megrepedésekor szabadul ki. De egyébként a 11 mm-es még kicsi ahhoz, hogy megrepedjen, 20 mm-hez közeli mérettel már esélyesebb.

Nem a tüszõ termékenyül meg, hanem a petesejt, ami a tüszõ megrepedésekor szabadul ki. De egyébként a 11 mm-es még kicsi ahhoz, hogy megrepedjen, 20 mm-hez közeli mérettel már esélyesebb.
Ln is húszas körülirõl tudok, alsó határnak a 17et hallottam. Biztos h pozi volt a teszt? Úgy értem nem volt halványabb a kontroll csíknál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Szombaton halványabb volt a kontroll csík, vasárnap sztem egyforma, tegnap pedig halványabb megint. Ma is megnézem azért hátha. De igazából, már annyit akkor sem nõl 1-2 nap alatt, hogy elérje a 20mm-t.

Miért lett pozitív az ovu tesztem mikor tegnap lett vége a vérzésemnek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy túl magas az lh szinted? Rendszeresek a ciklusaid?

Lehet, hogy túl magas az lh szinted? Rendszeresek a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Igen, álltalában 29-32 naposak.
Máskor is csináltál ovutesztet, mármint elõzõ ciklusokban?
LH szintet néz, ha a ciklus elején magas az LH szinted, akkor + lesz az ovu teszt. Viszont ez nagyon nem jó dolog, PCOS-re utal. Ha régóta nem sikerül teherbe esned, akkor érdemes lenne endokrinológussal kivizsgáltatni magad.
Ma essetek egymásnak ezerrel!!!!!!Most van ovud!!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM, kedves válaszoló. Ma reggel is pozitív lett a tesztem.

Ha az ovu tesztem tegnap volt pozitív, ma pedig majdnem pozitív, akkor lehet megvolt a peteérésem? Vagy a neg. Napon az ovuteszten nem lehet csík? Nagyon kicsit halványodott tegnap óta, így is vehetem negatívnak?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..

Legjobb válasz: Ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az elvben már negatív. Ha holnap még halványabb lesz, akkor valószínû, hogy megvolt az ovud. Viszont lehet jobb lenne inkább a délutáni órákban csinálni, úgy 5-6 óra felé a legjobb, és elõtte 2 órával már mérsékeld a folyadék fogyasztást.

Ha már halványabb, mint elõzõ nap, akkor az elvben már negatív. Ha holnap még halványabb lesz, akkor valószínû, hogy megvolt az ovud. Viszont lehet jobb lenne inkább a délutáni órákban csinálni, úgy 5-6 óra felé a legjobb, és elõtte 2 órával már mérsékeld a folyadék fogyasztást.
Nekem csak annyi a kérdésem, hogy az ovu utáni elsõ nap után már nem is voltatok együtt?Ez mindig így van?Mert akár ez is gátolhatja a teherbe esést...olyan, mintha csak azért lennétek együtt(lelki gát).NE haragudj meg azért, amit írtam, nem bántani akarlak!És persze nagyon DRUKKOLOK!
A kérdező hozzászólása: Közvetlenül után a férjem tüszös mandulával lázasan feküdt - sajnos :(( Azóta voltunk együtt, de azokat már nem jegyeztem, mert ovu szempontjából nem fontos. De azért köszi :)
Akkor jó(tudom ez most hülyén hangzik)!Remélem a férjed rendbe jött azóta.Feltétlen írj majd.
A kérdező hozzászólása: Hello Sorstárs! Mi újság? Teszteltél? A hõd hogy alakult mára? Én nem mertem reggel tesztelni, a hõm ugyanannyi, mint tegnap. Szorítok :)
Teszteltem, de negatív lett. A hõm kicsit lejjebb ment, szerintem holnap fog megjönni..talán majd legközelebb:-)
A kérdező hozzászólása: Most csinátam én is 10-es tesztet, de nekem is negatív :( Azért megírod majd a fejleményeket?
Persze megírom azért ha megjött:-)) Én már lemondtam róla, de neked nagyon-nagyon szorítok továbbra is! Hátha csak késõbb fogant, azért nem mutatja a teszt!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam magammal és csináltam egy ovu tesztet, lássam van-e egyáltalán HCG és egy halvány csíkor kaptam. Ezért nem gondolom, hogy sikerült :( Azért majd jelentkezem, de te se add fel addig, amíg meg nem jön :)
A kérdező hozzászólása: Nekem reggelre leesett a hõm 2 tezedet és meg is jött sajnos :( Veled mi újság?
Nekem még nem jött meg, és a hõm se esett annyit, gondolom holnapra fog, mert a teszt meg negatív. Sajnálom, hogy neked megjött, de majd legközelebb!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szurkolok, hátha :)
Szia! Megjött nekem is.. Közetkezõ hónapban találkozunk?:-))
Jaj, nyugi én is mindig így érzek. Szerintem holnap teszteljünk újra, reggeli elsõbõl! Azért ha nem bírnád ki, írd meg az esti teszt eredményét!:-)
A kérdező hozzászólása: Nekem ma vagy holnap nem kellene megjönnie. Sajnos eléggé úgy érzem, hogy meg fog jönni (görcsölgetek, mint mindig). Én reggel megint tesztelek, ha nem jön meg addig. Vagy lehet még ma este is egyet? Tudom, felesleges, csak már nem bírok várni. több, mint 3 év - nagy idõ ...
Szerintem is inkább késõ délután csináld az ovutesztet, akkor a legpontosabb. A görbébõl még nem látszik semmi. Ha van még teszted, csinálj egyet ma 5-6 óra fele, aztán holnap du. is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azt elfelejtettem írni, hogy minden nap kettõt csináltam, egyet délelõtt, egyet délután. A tegnap délelõtti és délutáni egyforma erõs volt, a ma reggeli kicsit halványabb és most is csináltam egyet, ezen már szinte nem is látszik a vonal.
2.vagyok Akkor remélem voltatok együtt tegnap a férjeddel, és legyetek együtt még ma is :) Drukk
Szerintem tegnap megvolt a pé-d hõ alapján. Egyébként nekem is mindig a 2.pozitív napon van pé-m, vagyis éppen ma:-) Akkor mostantól együtt számoljuk a napokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor talán most sikerül :) )) Egyébként voltunk együtt tegnap és már ma is. Már teljesen elmúlt a petefészek fájdalmam is. Kíváncsi leszek a reggeli hõmre. Kedves utolsó, neked nincs hõgörbéd?
Eddig ilyen a görbém.. [url=http://www.fertilityfriend.com/home/251f0d/]My Ovulation Chart[/url]
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Mi újság veled, hogy alakult a görbéd azóta? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a.. Nekem ma, vagy holnap kellene megjönnie, de szerintem meg is fog.
Nagyon szépek a görbéitek, drukkolok hogy ne essen le:)
A kérdező hozzászólása: Köszi Reggel ellõttem egy 10-es tesztet, de full neg. lett. Már ki kellett volna mutassa halványan, nem?
Nem valószínû, inkább 2 nap múlva ismételd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Amint látod a görbémen, én is csináltam tesztet, szintén negatív. Tudja a fene, hogy korán van-e. Nekem nem elsõ terhesség, eddigiek ilyenkor már látszottak. Mikor tesztelsz legközelebb? És mikorra kellene megjönnie? Nekem még van 2 napom.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. Ha van kedved, persze. Én tettem fel azt a kérdést, hogy miért majdnem poz. a ciklus 2.napján az ovu teszt. Mára teljesen leesett a hõm, lehet nagyon korai peteérésem lesz. Majd este csinálom a köv. tesztet, hátha. A tüneteim egyébként illenek a peteérésre, mert szúrkál a petefészkem.

Vezetem a hőgörbémet mellette ovu tesztet is használok. Tegnap este pozítiv volt az ovu tesztem viszont a görbém még semmit nem jelzett! Ez hogy lehet? A ma reggeli ovu és az esti is már negatív volt.

Legjobb válasz: Úgy,hogy az ovuteszt az nem 100%-os! Az csak azt mutatja,hogy van-e peteérés. Hogy meg is repedt-e a tüszõ, azt nem. Azt csak a hõbõl lehet látni!

Úgy, hogy az ovuteszt az nem 100%-os! Az csak azt mutatja, hogy van-e peteérés. Hogy meg is repedt-e a tüszõ, azt nem. Azt csak a hõbõl lehet látni!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm!

Ha tegnap pozitív volt az ovu tesztem, akkor ma már hiába vagyunk együtt, nincs esély babára?

Legjobb válasz: Az ovu teszt nem csak 1 napig pozitív, tehát ha ma együtt vagytok még elég nagy az esélyetek hogy megfoganjon a baba.. :) Hajrá!!

Az ovu teszt nem csak 1 napig pozitív, tehát ha ma együtt vagytok még elég nagy az esélyetek hogy megfoganjon a baba.. :) Hajrá!!
Dehogynem.Elõtte 2 nap, utána 2 nap mindent bele!!!
Nem olvastad a használati utasítást. :-(((( Miért nem, miért nem? A pozitív teszt csak ELÕJEL. A rákövetkezõ nap a tüszõrepedés napja, és ez a legtermékenyebb nap. Ezen a napon a tüszõbõl kiszabadul az érett pete, és max 24 órája van, hogy a hímivarsejtek megtermékenyítsék. Utána elhal, szétesik, nincs tovább. Szeretkezni az utolsó pozitív napon és az elsõ negatív napon érdemes babaügyben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!