Találatok a következő kifejezésre: Tegnap pozitív az ovu (30 db)

Összejöhet, de azért még lehetõség szerint holnap is legyetek együtt. A pozitív utáni elsõ negatív napra tehetõ az ovu.
A kérdező hozzászólása: A férjem ma nem akar, mert így nagyobb az esély a lányra... Persze már pár hónapja próbálkozunk így :(
Csak most olvasom. A másnap is esélyes lett volna. Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött össze, de már jobban "belehúztunk" :)

Ma volt pozitív az ovu tesztem, együtt is voltunk, meg tegnap is. Holnap is ajánlatos, úgy tudom. A páromnak 2 hete volt herevisszér műtéte. Alacsonyabb a sperma száma. Ha holnap is együtt vagyunk, nem rontja a mennyiségét? Van esély?

(12 millió a sperma száma)

Legjobb válasz: Hát igen, azt ajánlják, hogy a pozitív napokon és az elsõ negatív napon kell együtt lenni, addig folytasd a tesztelést, míg nem lesz negatív az ovu teszt...viszont ha alacsony a spermaszám, ajánlatos inkább két naponta...szóval nincs jó döntés...

Hát igen, azt ajánlják, hogy a pozitív napokon és az elsõ negatív napon kell együtt lenni, addig folytasd a tesztelést, míg nem lesz negatív az ovu teszt...viszont ha alacsony a spermaszám, ajánlatos inkább két naponta...szóval nincs jó döntés...
A kérdező hozzászólása: Na ez az... Ha nem vagyunk együtt lekéshetjük a napot, ha igen, kevesebb lesz a szám. Jól látod!!! Bár szedi a Fer14-et remélem meglesz a hatása...
Nem késitek le, nyugi. Mivel ilyen kevés a sperma, inkább a két naponta történõ együttlétet favorizáljátok, úgy biztosan elcsípitek az ovut, és a mennyiség sem csökken a sok igénybevételtõl.
A kérdező hozzászólása: Ok, de ha holnap negatív nap lesz és nem szexelünk, pont a tüszörepedést hagyjuk ki, nem?

Hogy is van ez? Tegnapelőtt pozitív, tegnap negatív, ma ismét pozitív az ovu teszt.

Nem értem, tapasztalatok, szerintetek? (ugyanolyan teszt)

Legjobb válasz: Mit értesz pozitív alatt??? Egyforma nagyon erõs két csík?????

Mit értesz pozitív alatt??? Egyforma nagyon erõs két csík?????
A kérdező hozzászólása: Igen, azt. Nem elnéztem, vagy ilyesmi....
Szerintem akkor hajrá! :) Az LH ingadozik mindig a szervezetünkbe, és ugye ovulációkor van a csúcson, amit a teszt is mutat neked. Szerintem próbálkozott a petekilökõdés, mert a teszt "elméletileg" azt jelzi, megérett a tüszõd benne a petesejted, nem azt hogy sikerült is kilökõdnie (ezt anno a dokim mondta).
A kérdező hozzászólása: Felsõ a tegnapelõtti, alsó a mai. http://kepfeltoltes.hu/view/130223/P230213_20.03_www.kepfelt..
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltunk együtt és holnap lesz a köv. alkalom, ma nem tudjuk összehozni. Remélem nem maradunk le róla...
A kérdező hozzászólása: Mai tesztem is erõs pozitív.
Ugyanígy jártam én is!5-én pozitív, másnap negatív aztán ismét pozitív!Együtt voltunk 5én, meg 8án és most teszteltem pár napja pozitív terhességit!Úgyhogy szerintem semmi gond! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!:)

Ha tegnap és tegnapelőtt volt pozitív az ovu teszt, ma már negatív, akkor ma van a tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Azt mondják az utolsó pozitív teszt utáni 24-36 órán belül, szóval lehet:)

Azt mondják az utolsó pozitív teszt utáni 24-36 órán belül, szóval lehet:)

Ha esetleg ma lesz pozitív az ovu tesztem, de csak holnap tudunk együtt lenni, meg tegnap voltunk, akkor sikerülhet?

A pozitív ovuteszt után mennyi id? múlva szabadul ki a pete, vagyis pozi teszt után mennyi id? múlva sikerülhet?

Legjobb válasz: Az én tájékoztatómra az van írva, hogy ha pozitív a teszt, akkor 24-36 óra múlva szabadul ki a pete, tehát nem vagytok lekésve semmirõl sem. :) Ha megtehetitek, akkor két naponta szeretkezzetek! :P Sok sikert nektek!

Az én tájékoztatómra az van írva, hogy ha pozitív a teszt, akkor 24-36 óra múlva szabadul ki a pete, tehát nem vagytok lekésve semmirõl sem. :) Ha megtehetitek, akkor két naponta szeretkezzetek! :P Sok sikert nektek!
ajánlom figyelmedbe a köv oldalt: http://gyerebaba.blog.hu/2008/06/09/a_termekeny_idoszak
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen kétnaponta mindenféleképpen:-)
Én azt olvastam az ovutesztekrõl, hogy a pozitív nap (tehát a két erõs csíkos után) van a valószínûsíthetõ peteérés. De jó, ha mindegyik alkalomkor együtt vagytok. :) A tesztem leírása is ezt mondja... Remélem, így van, nekem ez az elsõ ovutesztes hónapom, úgyhogy én is tapasztalatlan vagyok.
Az én ovu tesztemre az van írva, hogy a + teszt után 24-36órával fog a pete kiszababulni, vagyis akkor lesz a peteérésed.A tesztek elõre jelzik a peteérést, a hõmérõzés meg csak utólagosan mutatzható ki.Én ezért nem is használok hõmérõt.Én is most 1-étõl használom az ovu tesztet, sajnos idáig - minden nap, bár 8-ka körülre várom.Nem vagyok tepesztaltabb nálatok higgyétek el. Szeretkezni akkor érdemes, mikor az utolsó + teszt utáni elsõ - teszted van!Általában hajnalban lökõdik ki a pete, érdemes tehát hajnalban szeretkezzetek!Mi az utolsó(ha pl:2napos)ovu tesztelés éjjelén, az ezt követõ elsõ - teszt hajnalán, és aznap éjjel is eggyütt leszünk.Elõtte 3-4napig nem szeretkezünk!Szegény MI, már csak várjuk a + ovutesztet, páromnak nehogy agyára menyjenek a "srácok". Sok sikert!
és ha több napig pozitív???

Tegnap és ma pozitív az ovu tesztem, tegnap este és holnap este tudunk csak együtt lenni, sikerülhet így?

Nem lehet hogy már ma megreped a tüsz?, hogy két napig is pozitívat mutat a teszt? Ki mikor volt együtt amikor sikerült a baba?

Legjobb válasz: Szerintem jó ez így ha így lesztek együtt Nekem múltkor mikor babás lettem pozi ovuteszt napján voltunk egyet, kövi nap már nega és aznap éreztem a pé jeleket is (puffadás szurka), de akkor nem tudtuk együtt lenni, hanem újra másnap És babás lettem! Sok sikert

Szerintem jó ez így ha így lesztek együtt Nekem múltkor mikor babás lettem pozi ovuteszt napján voltunk egyet, kövi nap már nega és aznap éreztem a pé jeleket is (puffadás szurka), de akkor nem tudtuk együtt lenni, hanem újra másnap És babás lettem! Sok sikert
elvileg utolsó pozi teszt után, tehát elsõ halványabb napon van pé, de azért kell pozi napon együtt lenni már hogy a katonák várhassák a petét, mert õ kevesebb ideig tud élni

Március 3. -án jött meg a menses. Ma voltam UH-on, 1.1 cm-es tűszőt látott az orvos. Ez elég kicsi ahhoz, hogy megtermékenyüljön? Tegnap volt az ovu tesztem pozitív. Nem szeretnék hónapokat várni, de az orvosom szerint még kb fél évet próbálkozzunk.

Legjobb válasz: Nem a tüszõ termékenyül meg, hanem a petesejt, ami a tüszõ megrepedésekor szabadul ki. De egyébként a 11 mm-es még kicsi ahhoz, hogy megrepedjen, 20 mm-hez közeli mérettel már esélyesebb.

Nem a tüszõ termékenyül meg, hanem a petesejt, ami a tüszõ megrepedésekor szabadul ki. De egyébként a 11 mm-es még kicsi ahhoz, hogy megrepedjen, 20 mm-hez közeli mérettel már esélyesebb.
Ln is húszas körülirõl tudok, alsó határnak a 17et hallottam. Biztos h pozi volt a teszt? Úgy értem nem volt halványabb a kontroll csíknál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Szombaton halványabb volt a kontroll csík, vasárnap sztem egyforma, tegnap pedig halványabb megint. Ma is megnézem azért hátha. De igazából, már annyit akkor sem nõl 1-2 nap alatt, hogy elérje a 20mm-t.

Miért lett pozitív az ovu tesztem mikor tegnap lett vége a vérzésemnek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy túl magas az lh szinted? Rendszeresek a ciklusaid?

Lehet, hogy túl magas az lh szinted? Rendszeresek a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Igen, álltalában 29-32 naposak.
Máskor is csináltál ovutesztet, mármint elõzõ ciklusokban?
LH szintet néz, ha a ciklus elején magas az LH szinted, akkor + lesz az ovu teszt. Viszont ez nagyon nem jó dolog, PCOS-re utal. Ha régóta nem sikerül teherbe esned, akkor érdemes lenne endokrinológussal kivizsgáltatni magad.
Akkor jók vagytok szerintem:) Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Remélem, bár már másodszor ez a 13. nap marad ki, ha most se jön össze, akkor megpróbáljuk pont akkor. köszi a választ!

Ovuációs tesztet csinálok 26-28 napos a ciklusom.17-18 cn volt a teszt szerint peteérésem, vagyis 08.31 és 09. 01.27-től minden nap együtt voltam a párommal, bár tegnap mikor már nem volt pozitív az ovu teszt, nem voltunk együtt. Lehetek terhes?

Mekkora az esélyünk hogy a kiskatonák célba értek?

Legjobb válasz: Szerintem igen nagy esély van rá,csak az aranyszabály: ne görcsölj rajta!!!! Próbáld másra terelni a figyelmedet és csak azt veszed észre,hogy nem is jött meg. Szívbõl kívánom,hogy így legyen!

Szerintem igen nagy esély van rá, csak az aranyszabály: ne görcsölj rajta!!!! Próbáld másra terelni a figyelmedet és csak azt veszed észre, hogy nem is jött meg. Szívbõl kívánom, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! :) Bár eléggé fáj a hasam reggeltõl, olyan "rögtön megjön"érzés, pedig még ahhoz is korán lenne mert szept10én kéne jönnie.
A kérdező hozzászólása: van még valakinek megosztani valója? Annyira jó lenne ha mégtöbben megosztanátok a tapasztalaitokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!