Találatok a következő kifejezésre: Tegnap pecsételő volt, (24 db)

Nekem 2 hónappal ezelőtt volt egy abortuszom. Azóta fogamzásgátlót szedek, de 1-szer elfelejtettem bevenni és a párommal együtt voltunk. Tegnap volt egy kis vérzésem ma halvány barnás pecsételő volt. Lehet, hogy méhen kívüli terhességem volt?

Legjobb válasz: Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.

Gratulálok! Azért nem vagy semmi. A méhen kívüli terhesség nem múlik e magától. Azt mûteni kell. Lehet hogy semmi nem volt, lehet hogy terhes vagy, és akár méhen kívüli is lehet bár nem valószínû. Azért két hónappal abortusz után megint elfelejteni agyógyszert nem piskóta. Talán a szexet kellene elfelejteni egy idõre.
Nem az a kérdés, hogy terhességed volt-e? Hanem hogy most az vagy-e? Amit leírtál igencsak utal arra, úgyhogy a helyedben csinálnék egy tesztet.
Gratulálok én is! Nem minõsítem az ilyen felelõtlen nõket....2 hónapja abortusz most meg elfelejti a tablettát.Szexelni mikor felejtesz el?Mert esetedben az lenne a legjobb! A barna pecsételés nem jellemzõ a méhen kívüli terhességre, viszont a méhen belülire igen.Csinálj egy tesztet.Ha pozitív, ezt a babát is megölöd?
Azt azért fontos lenne tudni, hogy most épp a mensidet várod, vagy a ciklusod valamelyik napján tartasz, illetve mikor történt az ominózus eset. Ugyanis ha már kb. 2 hete és most kellene megjönnie, akkor lehet terhesség (mivel nem igazán jött meg). Ha meg a ciklusod közepe vagy második fele, akkor lehet beágyazádás miatti vérzés, vagy esetleg más. Méhen kívüli biztosan nem lehet, mivel az erõs görcsöléssel és sok vérrel jár... Ezt így nehéz eldönteni. Ha most kellene megjönnie, a legbiztosabb, ha tesztelsz.
A pecsételõ vérzés attól volt, hogy elfelejtetted bevenni az aznapit. máskor ne felejtsd el bevenni, gondolom nem akarsz még egy abortuszt.
Nekem minden menszi így kezdõdik! Hanyadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: 14, a jöv hét szerdára várom, nekem még nem volt ilyen de meg voltam fázva magas láz antibiotikum ettöl lehet?
az is lehet, hogy a p.é-det érzed most így! az antibiotikum kitolhatta azt! 14. napon nem sûrû a beágyazódás... hajtsatok most bele!

Tegnap pecsételő vérzésem volt, a mensimnek 3 nap múlva nem kellene megjönnie. Lehetek még babás?

A h?m alig magasabb, mint a ciklus els? felében.

Legjobb válasz: hát szerintem ne éld bele magad.de tesztelj

hát szerintem ne éld bele magad.de tesztelj
nem
Valószínûleg nem vagy babás. A mensi elõtti pecsételõ vérzés progeszteron-zavarra utal, beszéld meg orvossal.
A kérdező hozzászólása: Immáron sokadszorra, de azért köszi a válaszokat.
Sajnálom, de szerintem nem vagy az! De ne add fel! Kezdõdik egy új hónap! Fel a fejjel! Kitartást! Én is ugyanígy vagyok! :) De nem szabad feladni!

Mikor lesz megint minden a régi? 2hete szedek gyógyszert és pecsételő vérzésem is volt, de tegnapra elmúlt, nem volt semmi..tegnap le is feküdtem a barátommal és szex után icipicit véreztem.

tényleg csak olyan volt mintha felsértett volna valami. reggelre viszont megint el?jött a vérzés. örülnék ha már elmúlna csak nem tudom mikor is számítsak rá. veletek is volt már ilyen?

Legjobb válasz: szerintem menj vissza a nõgyogyászhoz,vagy hivd fel telefonon,hogy ez normális-e.én is szedek gyogyszert de nekem soha nem votl pecsételö vérzésem amikor nem kellett volna.

szerintem menj vissza a nõgyogyászhoz, vagy hivd fel telefonon, hogy ez normális-e.én is szedek gyogyszert de nekem soha nem votl pecsételö vérzésem amikor nem kellett volna.
egyénfüggõ:) .amikor én elõször kezdtem szedni, nekem a következõ menzeszemig volt ilyen vérzésem, de a köv menzesz után elmúlt. a nõdokim azt mondta h csak akkor lenne baj, ha még tovább is lenne. szal ne aggódj el fog múlni:) de ha nem múlik el a köv menzeszed után sem, akkor fordulj a dokidhoz:)
A kérdező hozzászólása: az elején is mondta a doki h lehet h lesz pecsételõm de az benne a fura h most nemrég meg megint nem volt..
Sex utáni vérzés az tuti gyulladás! Irány az orvos!Nekem is ez volt, de én csak vártam vele, rosszabb lett.Kaptam antibiotikumot és kúpot! Elég veszélyes! A gyógyszerrel pedig nekem is pecsételõ vérzésem volt és hormonzavart mondott az orvos, tehát gyógyszert kell váltani!

Melyik a helyes? Pecsételő vérzésem volt tegnap, gondolom a pé jelezte. Viszont az ovu teszt sem es a hom sem mutatott pé-t! Ilyenkor mi a helyzet?

Legjobb válasz: Pecsételõ vérzés bármitõl lehet, bárhonnan eredhet, pl egy megrepedt hajszálértõl a méhszájból. A hõ és a teszt relevánsabb, én annak hinnék. Annál is inkább, mert sok görbémen van nekem is pecsételõ vérzés, de soha nem stimmelt a hõ, nyák és teszt mutatta ovulációval.

Pecsételõ vérzés bármitõl lehet, bárhonnan eredhet, pl egy megrepedt hajszálértõl a méhszájból. A hõ és a teszt relevánsabb, én annak hinnék. Annál is inkább, mert sok görbémen van nekem is pecsételõ vérzés, de soha nem stimmelt a hõ, nyák és teszt mutatta ovulációval.

Tegnap volt a 11. nap fájt a hasam és ma reggel pici pecsételő vérzésem volt. Lehet, hogy tegnap volt peteérésem?

Februárban 26 napra, januárba 32 napra jött meg, de el?tte mind a kétszer több napig barnáztam.Már nagyon szeretnénk másfél éve babát.

Legjobb válasz: Szia! Van rá esély. Vannak akik félidõben véreznek ezt hivják közti vérzésnek, ekkor van a peteérésük. Nekem még ugyan soha nem volt, de egy szakkönyvben olvastam errõl. Én biztosra mentem és vettem ovu tesztet, du. vagy este kell vele tesztelni akkor a legmagasabb az LH érték. Az egyik hónapban a 11. napon a következõben pedig a 13.napon volt pozitiv a tesztem. Szerintem probáld ki.

Szia! Van rá esély. Vannak akik félidõben véreznek ezt hivják közti vérzésnek, ekkor van a peteérésük. Nekem még ugyan soha nem volt, de egy szakkönyvben olvastam errõl. Én biztosra mentem és vettem ovu tesztet, du. vagy este kell vele tesztelni akkor a legmagasabb az LH érték. Az egyik hónapban a 11. napon a következõben pedig a 13.napon volt pozitiv a tesztem. Szerintem probáld ki.

Tegnap óta pecsételő vérzésem van (itt az ideje a mensinek) fáj az alhasam, reggel rosszul voltam, meg már a mút havi mensim sem volt az igazi. Baba lehet a dologban vagy valami nőgyógyászati betegség?

Legjobb válasz: Én ugyanígy jártam év elején,de a pecsételö vérzés 2 nap múlva rendes vérzéssé alakult.Ha Neked nem változik mindenképp csinálj tesztet(ajánlom a Clearblue-t),ha - pár nap múlva ismételj,és utána bármi az eredmény irány a doki,hogy kivizsgáljon,akkor kiderül az igazság!!

Én ugyanígy jártam év elején, de a pecsételö vérzés 2 nap múlva rendes vérzéssé alakult.Ha Neked nem változik mindenképp csinálj tesztet(ajánlom a Clearblue-t), ha - pár nap múlva ismételj, és utána bármi az eredmény irány a doki, hogy kivizsgáljon, akkor kiderül az igazság!!
Ha nem védekeztetek, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Megszakításos módszer!
Akkor van rá esély.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Igazából reménykedek hogy az, de lehet már annyira akarom hogy csak be beszélem magamnak:(
A teszt semmiképp ne maradjon el, szurkolok!
A megszakítás nem védekezés. Lehet, hogy terhes vagy. Csinálj majd tesztet!
A kérdező hozzászólása: Kicsit korainak tartom mert csak 10 nap telt el a mesim óta ha nevezhetö annak:S

8 hete kedden voltam rákszürésen aznap pecsételő vérzésem volt de tegnap délután óta erősebb néha darabos vérzésem holnap megyek dokihoz. Nektek volt ilyen ez mennyire normális?

Vagy esetleg vetélés lenne megszakiásal voltunk egyszer együtt aférjemmel tudom hülyeség volt, de lehetséges?

Legjobb válasz: bocsi 8 hete szültem

A kérdező hozzászólása: bocsi 8 hete szültem
terhes vagy? mennyi idös? menyj orvoshoz a vérzés nem jó a darabos meg föképp nem ha terhes vagy
viccelsz???, azonnal doki, nem holnap!!!
ja akkor a ygermekágyi vérzés lehet ez még de menyj dokihoz ö ir fel cseppekete és az elmulasztja teljesen a vérzést
Jah, akkor nem vagy terhes:) ÍGy már ok.
ha 8 hete szültél akkor most nehezen vetélsz el
A kérdező hozzászólása: azért gondoltam, hogy vetélés mert egyszer nem védekeztünk és 22-28-ig menstruáltam

Van valaki aki már nem alszik? 8 hetes kismama vagyok és tegnap volt pecsételő vérzésem+barnás folyás hívtam a dokimat azt mondta szerdán uh-ra menjek addig is feküdjek meg magnéziumot szedjek.

Nagyon-nagyon félek, hogy esetleg baja esik a babámnak...hogy bírjam ki szerdáig? Ráadásul a barnás folyás azóta is picit de megvan! Valaki jár már így és nem lett semmi baj? Mit tegyek? Honnét tudhatom, hogy odabent minden rendben?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg minden rendben lesz.Nekem is volt ilyen mondjuk én a kórházba mentem egybõl bent is fogtak kaptam gyógyszert .Pihenj most tényleg ez a legfontosabb minél többet .

Elõször is nyugodj meg minden rendben lesz.Nekem is volt ilyen mondjuk én a kórházba mentem egybõl bent is fogtak kaptam gyógyszert .Pihenj most tényleg ez a legfontosabb minél többet .
Szia! A szerda tényleg nagyon messze van, nem értem miért kell ennyit várakoztatni az embert, ez nem vicc. Tényleg csak UH-n derül ki, hogy mi van odabent. Unokatesóm feleségét 9 hetesen öntötte el a vér, hétvégén, be is vitte a mentõ és hétfõig kellett várni UH-ra. Nem lett semmi baj szerencsére, de 1 hétig bent feküdt. Ha tudsz szerdáig mindenképpen feküdj, ne csinálj semmit! Remélem nem lesz baj. 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: sziasztok, köszi a "hajnali" válaszokat (közben lepihentem azért csak most írok) de még mindig nagyon ideges vagyok. Egyszerûen csak arra tudok gondolni, hogy odabent vajon mi lehet??!! Próbáltam intézni holnapra egy uh-t a volt szülésznõmet hívtam nagyon rendes volt remélem sikerül! Ma itthonmaradok, elég sok programom lett volna ugyanis van egy 1, 5 évesem is...mellette pihenni... de a párom is itthon marad velünk ma segíteni:-( hát remélem minden jó lesz mert rettentõen aggódóm!!
Szia voltál uh-n mit mondtak írj magadról.Elsõ voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!