Találatok a következő kifejezésre: Tegnap otthon és (16 db)

Tegnap otthon ültem és amikor felálltam, vmi folyni kezdett, mintha bepisiltem volna. Lehet magzatvíz? mit lehet tenni?

Voltam orvosnál természetesen, azonnal. Ott megnéztek, a méhszáj zárt, nem találtak semmit, szóval valószín?leg oké minden. Mégis megijedtem, mert még csak 34 hetes vagyok. Tehetek bármit,hogy ne forduljon el? ilyesmi? Elég sok "víz" vagy vizelet kijött.

Legjobb válasz: Szia ha minden ok az orvos szerint az nem magzatvíz volt.Nálam is elõfordult pár napja ilyen azt hiszem a picúr nyomta a hólyagomot,és bizony bepisiltem,nem is éreztem.Megilyedtem hogy magzatvíz,de az én orvosom szerint is minden ok.Azt mondta csak vizelet volt.üdv 34 hetes kismama.Kitartás már nem sok van hátra neked sem!!!!

Szia ha minden ok az orvos szerint az nem magzatvíz volt.Nálam is elõfordult pár napja ilyen azt hiszem a picúr nyomta a hólyagomot, és bizony bepisiltem, nem is éreztem.Megilyedtem hogy magzatvíz, de az én orvosom szerint is minden ok.Azt mondta csak vizelet volt.üdv 34 hetes kismama.Kitartás már nem sok van hátra neked sem!!!!
Szia! Nálam a lányommal 2 hétig szivárgott a magzatvíz, és a doki nem hitte el, pedig közben többször vizsgált.Igaz én már a végén voltam akkor a terhességnek, de lett is gond belõle. Végül mikor megindította a szülést, akkor mondta, hogy felül repedt kicsit a burok, és azért csak néha szivárgott, és nem folyt el a víz, attól függött, hogy merre mocorgott a baba. Lehet tesztet kapni gyógyszertárba, hogy meg tudd különböztetni a magzatvizfolyást a vizelettõl.Ha elõfordul még ilyen, és szerinted nem vizelet, érdemes letesztelni, mert te is megnyugszol, ha pedig tényleg magzatvíz, akkor kórházba kell menni. Üdv:33 hetes kismama.
Ne is próbálkozz semmi teszttel.A patikában csak nézni fognak, mit is akarsz, teszt már 1000éve nincs, max lakmuszpapírt tudnak majd ajánlani(már ahol), és nekem az azt mutatta hogy magzatvíz szivárog, de azt mutatta a barátnõmenk is aki nem is terhes:)
Szia! Ha felül reped a burok azt az orvos nem látja, nem tudja megállapítani. Akkor szokott ez elõfordulni, hogy hirtelen nagyobb mennyiségû víz elmegy. Az viszont baj. A gyógyszertárban lehet kapni olyan betétet, ami elkékül ha folyik a magzatvized! 3 db 2000, ft körül van. Érdemes mielõbb venned! Tapasztalatból írtam neked. Ha elmegy a magzatvized, a babának súlyos problémái lehetnek! Üdv. 4 gyermekes anyuka.
Az elõzõtõl ékrdezném..LÉGYSZI MONDD MÁR MEG HOL LEHET KAPNI AZT A BETÉTÉT??????mivel 3.5éve még nekem is volt.Al sense kit magzatvízszivárgást jelzõ betét volt a neve.Viszont mostmár SEHOL nem lehet kapni.A lézezõ összes patikában voltam a városunkban, van ahol nem is hallottak róla.De szinte a megye összes patikáját felhívtam már, és sehol nincs!!!!!!Vagy ha tudod hogy lehet kapni, akkor azt is írd meg, hogy hol....33hetes kismama

Tegnap voltam AFP-n, és elfelejtettem megmérni a súlyomat otthon és 1 kg-al kevesebbet mondtam, az nagyon baj lehet?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, az eredmény valószínûleg nem emiatt lesz téves ha téves lesz. (az esetek 70%íában hamis riadót fújnak az orvosok, megbízhatatlan vizsgálat)

Nyugodj meg, az eredmény valószínûleg nem emiatt lesz téves ha téves lesz. (az esetek 70%íában hamis riadót fújnak az orvosok, megbízhatatlan vizsgálat)
Én Miskolcon lakom, és tõlem sem kérdezték, hány kiló vagyok...
Nekem sem kérdezték. Gondolom akkor nem számít olyan sokat...
én is pécsi vagyok, a klinikára járok, tõlem kérdezték a súlyomat, sõt az eredményen is fel van tüntetve mint meghatározó tényezõ. azt mondták, hogy enélkül nem ér semmit a vizsgálat. 1 kg ide vagy oda nem hiszem, hogy számít
Ahogy hallottam az AFP egyébként is elég megbízhatatlan vizsgálat, szerintem ne aggódj emiatt!
nem hinném, hogy 1kg ide vagy oda annyit számítana. boldog babavárást
Szia! Én Pécsen lakom és a Megyeibe járok. Meg sem kérdezték, hogy hány kiló vagyok. Továbbá laborban dolgoztam és ilyet soha nem kérdeztünk a kismamáktól. Amint látszik város és város között is nagy a különbség.

Tegnap apu barátnõje korábban érkezett, apu még nem volt otthon, és a nõ kikezdett velem. Mit tegyek? (F/21)

A nõ 46 éves, apuval egyidõs, nagyon jól néz ki, de eszem ágába se jutna, hogy az apám nõjével... Viszont nem tudom, hogy most ezt elmondjam e vagy ne...

Legjobb válasz: Ezt a sztorit melyik pizsamádban álmottad vagy olvastad valahol?

Ezt a sztorit melyik pizsamádban álmottad vagy olvastad valahol?
Képet kérünk.
Mond el apádnak, hogy egy retekkel él együtt és ha jól bepiáltatok kapjátok el mind a ketten és utána dobjátok ki. Egy ilyen semmire kellõ szajhának az utcán a helye.
Az ilyen r*bancot nem tûrném meg a házamban.. Mennyen a sarokra.. Csak eszi a pénzeteket...
Hülye vagy én a helyedbe megkirtam volna... fater meg ma lenyugszik ha ideges lesz..
Attól függ mennyire van apám beleesve. De ha csak kúrogatja, akkor bizony én is felhúznám!
Hogyan kezdett ki Veled, mit csinált?
Nem mondd el semmiképpen sem egyelõre, és nem törõdnék vele, de tartanék a nõtõl. Ha megint csinálja, akkor beszélgess el vele, hogy nem lesz jó vége, és kénytelen leszek Apádnak is szólni..
aha, álmaidban.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan majdnem szájoncsókolt, és mindenféle megjegyzéseket tett, arra vonatkozólag hogy milyen jól nézek ki....
Ajánlom a figyelmedbe a Diploma elõtt címû filmet az 1960-as évekbõl Dustin Hoffmann fõszereplésével. Onnan ötletet meríthetsz... Mellesleg a filmnek király zenéi vannak (Simon & Garfunkel)!
szerintem csak te értetted félre öcsi "az apád "

Yasminnel fogamzásgátlót szedek, tegnap elutaztam és véletlen otthon maradt. Mit tegyek?

A második hétben vagyok, két tablettát később tudok csak bevenni. A használati szerint ha több tablettát hagyok ki egy hónapban, orvoshoz kell forduljak. Szerdán voltam utoljára együtt a barátommal (ha ez befolyásol egyáltalán). Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ahova utaztál ott nem tudsz pénzért hozzájutni az említett fogamzásgátló tablettához?

Ahova utaztál ott nem tudsz pénzért hozzájutni az említett fogamzásgátló tablettához?
A kérdező hozzászólása: Recept nélkül lehet?
Igen, van, ahol kiadják!
Részvétem.Az idõ ami segít, semmi más.
Nem baj, ha sírsz!.Segít a bánatot leküzdeni. Gondolj az együtt töltött idõkre, a vele kapcsolatos emlékeidre. Amikor a temetése lesz, akkor búcsúzz el tõle a gondolataidban, úgy, mintha ott lenne veled. Gyújts meg egy gyertyát a fényképe elõtt (ha van) és imádkozz érte, és késõbb is mindig szeretettel gondolj rá. Nem fogod elfelejteni, de a fájdalom az idõ múlásával enyhül majd. Részvétem.
A kérdező hozzászólása: Koszonom nektek !!!:(
Igen. Elég, ha egy marad ki már lehetsz terhes.
Csak poénból verik a fejedbe, hogy nehogy kihagyj egy napot is.
A tájékoztató nem véletlenül van benne a gyógyszeres dobozban, abban minden le van írva. Ilyenkor pótolni kell a kimaradt szemeket, viszont kiegészítõ védekezést kell alkalmazni, ugyanis ezzel akár hatását is vesztheti a gyógyszer! Szóval igen, lehetsz terhes!
Kedves 8-as! Aki fogamzásgátlót szed, annak nem írhatnak esemény utánit. Ugyanis a fog.gátló már eleve egy hormontartalmú készítmény, így ha arra még ráfejelnének egy esemény utánival, akkor az nagyon sok lenne a szervezetnek, így aki fog. gátlót szed, annak nem írják ki az esemény utánit.
Esemény utáni tabletta. Komolyan jogsi kellene a gyengébb képességû embereknek a szexhez is! Óvszer nincs?
Egy tesztet neki, mikor majd elmarad a vérzés. Ha pozitív, hagyd abba a tablettát. Utána lehet nézni majd pelenkát és a naptárt. 3 nap bõven sok.
Neked kellett volna jobban figyelni és nem nekünk vacakolni itt. Most már nem tehetsz semmit, várd ki, mi lesz a vége!
nem feltétlenül lehet terhes, de ha irnál konkrét dátumokat (utolsó menstruáció- az a 3 nap dátumban)könnyebben lehetne válaszolni
Lehetsz terhes.
Jobb ötletem nincs, majd a nõgyógyász megmondja mit tehet. Az abortusznál sem biztonságosabb? Nem tudom.

Tegnap előtt mentővel szállítottak kórházba, és mondták, hogy ha otthon leszek, hivjam fel a kórházat, és diktáljam be a TAJ számomat, de elfelejtettem és csak hétfőn tudok hazamenni. Lehet baj?

Pánik beteg vagyok, és rosszul lettem éjszaka a villamoson, de nemvolt nálam semmilyen papírom :// Elvittek, de csak az adminisztratív dolgok miatt, nem kaptam gyógyszeres kezelést, és bent sem tartottak. Azt mondták, amint tudom, diktáljam be nekik a TAJ számomat, hogy akkor azon fussanak az adataim abban a kórházban. Lehet belőle bajom nekem, vagy a szüleimnek, ha nem tudom nekik bediktálni, vagy ha csak hétfőn tudom?

Legjobb válasz: nyugi, hétvégén ott sem nagyon dolgoznak, csak amit nagyon muszáj, így ráér hétfõn! Fontos hogy legyenek nálad az iratadid vagy legalább mindennek a fénymásolata.

nyugi, hétvégén ott sem nagyon dolgoznak, csak amit nagyon muszáj, így ráér hétfõn! Fontos hogy legyenek nálad az iratadid vagy legalább mindennek a fénymásolata.
Hétfõig ki fogják bírni. :)

Tegnap vettem egy induktios főzőlapot, és otthon vettem észre hogy a használati utasítás hiányzik. Betudom kapcsolni, de nem tudom beállítani az időt a hőfokot. Érintőképernyős. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: Aztarohadt. Hát nyomd meg a _ gombot, _-szor, aztán a _ gombot _-szer és kész is vagy. Néhány esetben a _ gomb helyett a _ gombot kell nyomni _-vel többször. Komolyan ennyire hülye emberek vannak...?

Aztarohadt. Hát nyomd meg a _ gombot, _-szor, aztán a _ gombot _-szer és kész is vagy. Néhány esetben a _ gomb helyett a _ gombot kell nyomni _-vel többször. Komolyan ennyire hülye emberek vannak...?
Márka, típusszám nélkül nem tudunk válaszolni...
Érintõ képernyõs fõzõlap durva lehet! Android vagy iOS fut rajta? Ment a zöldkéz az elõzõnek!
A legtöbb indukciós fõzõlap érintõképernyõs. Még a rezsó méretûek is. Ha nem tudod használni haszn. ut. nélkül, menj vissza a boltba, ahol vetted, és kérjél másikat. Vagy csak simán olvasd el ott. Nem olyan bonyolult, hogy minden bableveshez kelljen használati utasítás.
ÉRINTÕ ÉRZÉKELÕ - nem képernyõ.
látod látod, te kis tellhetetlen. legközelebb gondolkozz mielõtt szétk*ratod magad.
lehet, h csak durvabb volt a pasi, nem? egyébként orvoshoz egyébként is el kell menned, legalabb évente, 1 rákszûrésre..
Pedig nem nagyon tudsz mit csinálni. Vársz, hogy elmúljon, ha még 2 nap múlva is fáj, akkor menj el orvoshoz. 21 l
pár nap és elmúlik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!