Találatok a következő kifejezésre: Tegnap ota kedvü (3 db)

Én biztos azonnal elvinném az orvoshoz. Nem hinném hogy normális lenne.
Szerintem nincs köze az oltáshoz! Ismerõsöm kutyusával ugyanez volt a helyzet pár napja, vmi vírust szedett össze. Menjetek vissza a dokihoz!
Én kutyám is így járt vagy 3 héttel ezelõtt. Hétfõn megkapta a kombinált oltását. Csütörtökön már kicsit hígabbat kakált, de a kedve jó volt. Péntek hajnalra meg mint akit elvágtak. Nagyon ment a hasa. Vittük is a klinikára reggel, valami vírust nyalt fel õ is. Szóval szerintem vigyétek.
hívjátok fel az orvost, õ biztos meg tudja mondani, h normális vagy sem.
Biztos , hogy nem az oltás akkor az én kutyusomnak is lett volna valami baja .... Vigyétek el inkább dokihoz .. Az én kutyusomnak is ezek a tünetei voltak és valami vírust kapott el szerencsére 2 oltással megúszta . Remélem jobban lesz a kutyusod ! :)
Az én kutyám se akart enni, inni hányt meg stb.... És kiderült, hogy valami vírust kapott el, és minden nap vinni kellett oltani és egyszer el is késtem a suliból..DE MEG ÉRTE!!!

Tegnap ota rossz kedvü vagyok, semmihez nincs kedvem! Mitöl van ez?

fáj a hasam alja is(mint mikor megvan)idegesit ez is.(3x2 magnéziumot szedek pedig)és fájnak a lábaim is,olyan montha izomlázam lenne,csak nemtudom mitöl.mit csináljak?mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Ez a terhességgel jár, vannak ilyen napok is , fõleg az elején amikor a hormonok játszadoznak

Hány hetes vagy? Ez a terhességgel jár, vannak ilyen napok is , fõleg az elején amikor a hormonok játszadoznak
A kérdező hozzászólása: 30 hetes vagyok.

14 hónapos fiam tegnap délután óta lázas, egyéb tünet nincs. Jó kedvű eszik iszik csillapítom újra felmegy! Mi lehet ez?

orvos délután rendel akkor elviszem...de furcsa mert csak a láz van magában...viszont az magas 38,2 volt éjszaka most megint érzem,hogy megy föl!

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat,sajnos szabin van a doktornénink a helyettesítõ orvoshoz meg fölösleges volt elvinni.....annyit mondott lehet vírus,vagy a 3 napos láz csillapítsuk a lázát és jöjjünk vissza ha 4 napon belül nem javul....hát ennyi!

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, sajnos szabin van a doktornénink a helyettesítõ orvoshoz meg fölösleges volt elvinni.....annyit mondott lehet vírus, vagy a 3 napos láz csillapítsuk a lázát és jöjjünk vissza ha 4 napon belül nem javul....hát ennyi!
Utolsó vagyok. Nekünk is ugyanezt mondta a doktornõnk telefonon!!! :( Majd elvittük ügyeletre másnap, hogy legalább vizsgálják meg. Ja... és a kisfiam is 14 hónapos volt, mikor átestünk ezen. :)
Mindenkepp doki, legjobb ha egy vizelet mintat is kertek.
Nálunk at egyéb tünetmentes láz a 3 napos láz volt, a kb. 3. nap végén jöttek a kiütések. De a doktor okosabb lesz, ha megnézi a torkát, meghallgatja.
Az én fiamnak sokszor kezdõdik így valami vírus fertõzés, hogy elõször csak láz, pár napig, aztán kijön az egyéb tünet (hasmenés, orrfolyás, torokfájás...stb). De biztosat úgyis a doki fog mondani.
Nálunk is a 3 napos láznál volt ilyen. 4. napon érkeztek a pöttyök (akkor már láz nélkül). Ha nem lesz piros a torka, füle és a vizelete is rendben, akkor esélyes a 3 napos láz. Jobbulást! Majd írd meg, mit mondott a doki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!