Találatok a következő kifejezésre: Tegnap osszevesztem párommal (10 db)

9. hetes terhes vagyok. Tegnap összevesztünk a párommal. Mit csináljak? Sajnos bár tervezett terhesség, elég friss a kapcsolat.

Szóval most úgy érzem, nem jött jókor ez a terhesség, még suliba járok, külföldön vagyok. Szexr?l beszélgettünk, és emiatt húzta fel az orrát részben, meg azt mondta ne mondjam, hogy sosem fogom megcsalni, mert az exe is azt mondta, mégis megcsalta. Már azt sem tudom akarom-e ?t, meg a babát. Abortuszt nem akarok. Már semmit nem tudok. Segítsetek!!! Úgy érzem félek t?le, félek, h. soha nem fogunk kijönni egymással és már terhesen vagy pici gyerekkel egyedül maradok. Már találkozni sincs kedvem vele, úgy érzem nem ismerem ?t. Légyszi ne bántsatok, inkább segítsetek! Helyrehozható ez, vagy hagyjam a francba? Nem akarok egyedül se maradni, de már vele lenni sincs kedvem. :( Lehet a hormonok miatt vagyok ilyen érzékeny?

Legjobb válasz: Hát jó nagy bunkó a párod. Hogy jön ahhoz, hogy összehasonlítson a csélcsap exével? Fõleg, hogy szerelmetek gyümölcse ott növekszik Benned? Neked most az lenne a legfontosabb, hogy nyugiban legyél. És ha ezt úgy találod meg, hogy tõle különválsz, akkor tedd meg. Nem végleg, csak egy idõre. Hátha észhez tér, és tiszteli az állapotodat. Õ akarja a babát? És a szexen miért húzta fel magát, ha nem titok?

Hát jó nagy bunkó a párod. Hogy jön ahhoz, hogy összehasonlítson a csélcsap exével? Fõleg, hogy szerelmetek gyümölcse ott növekszik Benned? Neked most az lenne a legfontosabb, hogy nyugiban legyél. És ha ezt úgy találod meg, hogy tõle különválsz, akkor tedd meg. Nem végleg, csak egy idõre. Hátha észhez tér, és tiszteli az állapotodat. Õ akarja a babát? És a szexen miért húzta fel magát, ha nem titok?
Jaj, mintha a saját életemrõl olvastam volna!!Én ugyan így voltam a férjemmel iszonyú féltékeny volt rám még terhesen is.Meg utánna is, meg az után is!Rengetegszer gyötört nevetséges vádakkal!Nem vagyok áldozat tipus, de csak a gyerek miatt nem hagytam el, úgy gondoltam megéri a kitartást hogy családban nõljön fel.Nem tudok Neked semmi biztatót írni, csak azt, hogy van esély arra, hogy a helyzet változzon.Ha elég kitartó vagy akkor egyszer be tudod gyógyítani a sebeket a szivén amit egy másik nõ ejtett!Nálunk ez történt igaz kellett hozzá 4 pokoli év!És Én nem csinálnám újra!!Kívánom, hogy minnél elõbb megoldódjanak a gondjaid!!
Szia, Én kb 6hetesen kaptam össze a párommal, apró marhaságon, de nagyon felhúzott, és a végére azt vágtam hozzá, hogy sem õt sem a picit nem akarom... a végére persze kibékültünk... Nem gondoltam komolyan. Amúgy apró vitáink folyton vannak... Most tombolnak a hormonok, és nehezen viselünk nagyon sok mindent. A gyermeked apja tényleg nem volt túl kedves, exhez nem vagyunk hasonlíthatóak... nyugodj meg, gondold végig, hogy mit hogyan lehet megcsinálni, és a végére minden rendben lesz. Beszélj rendesen a pároddal, arról ami összeköt titeket. Minden rendben lesz. Nyugi
na eloszor is nyugodj meg mert nagy reszben am a hormonok is csinaljak ezt a dolgot hogy erzekenyebb is vagy probald meg ezt megmagyarazni a parodnak!!! szeretitek ti egymast csak, ilyenkor egy no meg erzekenyebb es megjobban fel tud fujni kisebb dolgokat:) elhiszem hogy roszul esett, hidd el en is ilyen voltam mikor terhes lettem 3 honapos voltam mikor a ferjemtol el kellet jojjek( visza kellet jojjek kulfoldre) o meg otthon maradt mire kitudott utannam jonni 8 honap telt el es mi addig nem lattuk egymast, amin akkor keresztul mentunk nem kivanom senkinek, kozben a lanyunk bennem volt! rengeteget veszekedtunk, sokat sirtam, stb, nagyon nehez volt! az is megfordult a fejembe akkor hogy mi lesz ha evekig nem lassuk egymast es elhidegulunk egymastol? itt maradok egyedul egy gyerekkel? de hal istennek minden helyre jott es azota is nagyon nagyon boldogok vagyunk , es tervezzuk a kovetkezo babat:)
4 ik valasziro vagyok: muszaj hogy megnyugodjal! a baba miatt, is o mindennel fontosabb hidd el!!es a paroddal is minden okes lesz meglatod! hivd fel meglatod orulni fog neki! csak probald ki!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, úgy legyen! Nagyon aranyos vagy. :)
a második vagyok.Örülök, hogy megoldottátok a dolgot.Igaza volt annak aki azt írta, hogy próbálj meg kompromisszumokat kötni.Sajna ennélkül nem megy.Ha a jövõben is úgy érzed, hogy kényszerít valamire, vagy rádtelepszik, vagy belép a magánszvérádba, és olyan dolgokat kér számon tõled aminek eldöntése szerinted csak rád tartozik, akkor engedj Neki egy kicsit.Ha ennyi kell a boldogságotokhoz akkor hozd meg Te is ezt az áldozatot.Én is jobban tettem volna ha már az elején nem hadakozom örökké vele.Az Én párom sem ismer középutat vagy pokol, vagy földi mennyország vele az élet. Sok kitartást kívánok Neked!És persze sok boldogságot a picihez!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tegnap megdumáltuk a dolgokat. Azt mondta soha nem hagyna el szexes dolgok miatt, meg apróságok miatt. Szóval sok dologban félreértett engem. Azt mondta ahhoz, hogy szétmenjünk, valami komoly indoknak kellene lenni, mint a megcsalás (akárki részérõl). Remelém mindig megértõ lesz ezentúl, és hogy minden téren sikerül majd megtalálni a közös hangnemet. Az abortuszos, meg Mo-ra költözõs témát is megdumáltuk és azt mondta rosszul esik neki, h. olyan sokszor mondom, hogy haza akarok menni stb. De mondtam neki nekem itt nincsenek rokonaim, sokszor egyedül érzem magam, stb, meg félek mi lesz ha majd elhagy (akár terhesen, akár pici gyerekkel). Szóval a lényeg, h. itt mondta, hogy soha nem hagyna el, ketten akartuk a babát, így ketten kell végig csinálnunk ezt az egészet. Meg mondta, ha egyedül érzem magam, akkor szóljak, de ne olyanokat mondjak, hogy haza költözök, mert az õt megijeszti és õ ezt nem érdemli meg. Na, úgyhogy nagy kõ esett le a szívemrõl tegnap. :)
Nálunk is voltak szexes veszekedések...de én nekem sikerül õket megoldani rendre. Egy szabály van: a kompromisszum. Próbálj meg te is engedni egy kicsit, és kérd meg hogy õ is tegye ezt. Mond meg neki hogy képzelje magát a helyzetedbe. Kérd meg, hogy gondoljon bele, neki hogy esne ha valamit a végbelébe dugnál. Ezen általában elgondolkodnak a fiúk. Mindenképp nyugodt hangnemben beszélgessetek errõl. Esetleg engedj meg neki annyit, hogy az ujjával játszon egy picit a feneked körül, de semmi több. Talán még tetszeni is fog, aztán magadtól fogsz tovább menni. De ha nem, akkor tudomásul kell ezt vennie. És ami a megcsalást illeti: õ nincs megelégedve a szexuális életetekkel....akkor miért épp te keresnél mást? Kíváncsi lennék, mit válaszol, ha felteszed ezt a kérdést!
A kérdező hozzászólása: Pedig ha a szexuális dolgokat nem tudjuk megoldani, akkor nem tudom mi lesz. :(
A kérdező hozzászólása: 4.válaszolónak: Az én párom külföldi, ha haza költöznék a gyerekkel, ott lennének a szüleim segíteni, de akkor a gyerek apja másik országban élne. Amin kiakadtam, az a szexes téma. Félek , hogy emiatt szét kell hogy váljanak útjaink. :( Nem tudok megnyugodni, ne haragudj. :(
A kérdező hozzászólása: 3.válaszolónak: Az a baj, hogy nem ismerjük úgy egymást, mint akik már évek óta együtt vannak. Mostanában úgy érzem megbántam a terhességet, nem tudom mit csináljak. A családnak még nem mondtam, hogy terhes vagyok , de a tegnapi miatt már a kedvem is elment. Tartsam meg a babát, vagy ne? Jajj, nem tudom mi lesz, nekem ez nem hiányzik most. Teljesen egyedül érzem magam. :(
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Köszi. De végülis nem is a féltékenység fájt, hanem a szexes dolog. Ha én valamit nem akarok, akkor nem akarom megcsinálni. Egy kapcsolat arról szól, hogy mindketten alkalmazkodunk egymáshoz. Tiszteletben kellene tartania azt, hogy ha valamit nem szeretnék kipróbálni, vagy megtenni, pl. lenyelni a spermáját, meg ilyesmi. Nem tudom, már az abortusz is megfordult a fejemben, de mivel már egyszer voltam anyagiak miatt stb 3éve, megfogadtam soha többet nem akarok ezen keresztül menni. Ugyanakkor elég durva lenne külföldön gyerekestül egyedül maradni. Remélem megváltozik.
A kérdező hozzászólása: Nem csak a baba miatt, a suli miatt is kell a nyugalom. Tegnap se tudtam emiatt normálisan megtanulni a mai tesztemre. Még mindig nem kért bocsánatot, csak felhívott az uh-os kép miatt, ami nála van jelenleg. Azért húzta fel magát mert egyszer régen megemlítette, h. majd egyszer szeretné kipróbálni az anális szexet, én pedig ezt határozottan ellenzem, ezt pedig úgy fejeztem ki, bár már tudta, hogy rákérdeztem ugyan minek akarja kipróbálni, "az" a rész nem szexre való, meg koszos, stb..... Nem válaszolt (sms), így megint rákérdeztem, de aztán bedurvult, hogy õ most elmegy aludni , meg elege van ebbõl a témából. Egy másik smsben írta, hogy nem akarja hogy máshova menjek szexért, és õ sem akarja hogy õ máshoz menjen (állítólag hûséges fajta). Kérdeztem miért mennék? Erre azt írta ne mondjam, h. soha nem csalnám meg, mert az exe is azt mondta neki, mégis megcsalta. Az a csaj volt akit az exei közül nagyon szeretett, nagyon szerelmes volt, de nem értem mit képzel. Mondtam neki terhes vagyok, már csak ezért se mennék félre, meg amúgy sem. És mondtam neki ha k...nak tart, akkor elmegyek abortuszra. Ezen még jobban kiakadt.
Kapkodtok, felelõtlenek vagytok, nagyon!

Tegnap osszevesztem a párommal. Nem érzem hogy akar engem és hogy kiván engem. Ez természetes? 12 hetes vagyok. A hormonok játszanak velem?

sziasztok.tegnap elkezdtünk együtt lenni,de megállitottam mert nem éreztem hogy o is akarja.azt mondta de igen,de nem olyan volt mint régen és nem azért mert vigyáz a babára,vagy mert fél hogy baja lesz.nagyon aggodom hogy nem szeretet már,nem mondja már annyiszor,kérdeztem mi a baj,nem kiván?annyit mondd flugos vagyok,agyamra ment a terhesség-.pedig csak vágyom arra hogy mellém bujjon.egész héten egyedül vagyok mert melozik és hétvégén sehol semmi csak nagy ritkán?muszáj ezt elviselnem?

Legjobb válasz: Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!

Nagyon vigyázz, mert ilyenkor nem feltátlenül ítélsz helyesen! A hormonok piszokul megkutyulják az embert és ha ezt a párod nem tudja, nem érti, egy életre tönkreteheted a kapcsolatotokat. Lehet, hogy jól látod és igazad van, de nagyon valószínû, hogy tévedsz. Próbáld meg vele ezt nagyon finoman megbeszélni és közben ne kapd fel a vizet. A pasik egy határig tolerálják, hogy most terhes az ember lánya, szükségképpen flúgos is kicsit, de nem korlátlanul. Amúgy pedig gondolj arra, hogy értetek - érted és a babáért - dolgozik. Próbáld magadat te is lefoglalni valami hasznos dologgal és koncentrálj a babára. Minden jót nektek!
Szia. Tegnap ezt már leírtam egy kismamának, most leírom Neked is. "Megértem mit érzel. Nekem is volt ilyen idõszak a terhesség elején, hogy annyira nem bírtam elviselni a páromat, hogy rosszul voltam még a fényképétõl is. Minden irritált amit csinált, ha szeretgetett, az volt a baj, ha nem, akkor meg az. A végére annyira elmérgesedett a kapcsolatunk, hogy napokig egymáshoz se szóltunk, mit ne mondjak, szörnyû volt. De nem bírtam már meg se csókolni. Minden lépésébe belekötöttem. Pedig õ mindent megtett akkor is, és amikor már azt hittem rámegy a kapcsolatunk, egyszercsak valami megváltozott, elvonultak a haragfelhõk és elgondolkodtam, hogy mennyire megbántottam õt annyi héten keresztül. Hálával tartozom neki amiért annyi mindet elvisel nekem, nagyon szeretem és tudom, hogy õ is nagyon szeret minket. Szerintem gondold át százszor mielõtt bármit döntesz." 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sziasztok, ugy érzem rájottem mi volt a baj foleg ha sexre kerult volna a sor.a baba.nem mondta sot tagadta hogy félne meg félti, de amikor mondtam neki hogy most felejtsd el 1 orácskára hogy terhes vagyok minden olyan lett mint azelott.és augy sejtettem hogy télleg nálam van a dili, ugyhogy nagyon remélem hogy most már lassan lenyukszom.:D

A párommal tegnap összevesztem azota nem beszéltünk. Mit érezhet?

Tegnap este összevesztünk, és azota nem beszéltünk pedig eddig minden reggel felhivott..:/ Tudni kell rola, hogy nagyon jol tud angolul(C1) és amikor kirak 1 zenét azt mindig valami rejtett jelentéssel teszi ki. Mármint az érzéseivel kapcsolatos dolgokat rak ki. Én sajnos németes vagyok és tudom van google forditó, de nekem nem a szavak kellenek magyarul, hanem h mit jelenthet ez:

Legjobb válasz: 19F én 18N

A kérdező hozzászólása: 19F én 18N
A en pasim is csinalt mar ilyet, en meg mar tiszta ideg voltam. Ilyenkor azt varjak, hogy te mutasd, hogy megerted ot, es igaza van. Persze az igazsag, hogy azert vannak helyzetek, amikor mindekinek igaza van, vagy senkinek sincs. Ezt viszont mar csak te tudhatod, hogy nalatok hogy is van ez. MIvel mar jo sokszor hivtad, en egy utolso uzenetet irnek neki, aztan hagynam a csodaba amig lenyugszik es keres.
Keresd fel szemelyesen es ne arra hivatkozz, hogy messze van.
am depizik.
Szerintem az csak ront a helyzeten, ha egyfolytában hívogatod.Kerested már sokszor, barátokon, szülõkön keresztül is.Õ ezt tudja, és a telefon is kijelzi, facebook is kijelzi.Nem tudsz mást tenni, mint várni, hagyni hogy lenyugodjon.Beteg is, nyûgös is talán emiatt.Lehet jobb is, hogy így nem vette fel a telefont, mert újabb összeveszés lett volna belõle.
Ak meg azé..Pihenni akar.
A kérdező hozzászólása: Nem éppen beteg.
Suliban van?
A kérdező hozzászólása: Nem adtam fel, csak elvagyok keseredve és már ne mtudom mit csináljak h tudomást vegyen rolam :/ Kerestem szülein és barátain keresztül..Azt a választ kaptam, hogy nem tudják elérni õk sem.(Kolis) Telefont ne mveszi fel se nekem se senkinek.(Lehet h másnak felveszi, és csak azt mondják h nem tudják õksem mert megkérte õket rá h ezt mondják nekem.... Hivtam barátnõm számárol is amit nem ismert nem vette fel. Azért kérdezem h mit jelenthet ez a dal..Már ne tudom mit gondoljak
A kérdező hozzászólása: Mostanábansok volt a dolgom és nem tudtam elég idõt szánni rá :/ Távkapcsoaltban élünk és azt mondta, hogy néha ugy érzni mintha nem is hiányozna nekem nem isszeretném meg nem is kivánnám ugy mint régen. Régebben küldözgettem neki sms-eket üzeneteket meg minden. Semmi nem változott mármint amit érzek iránta. Azt mondta, hogy majd akkor keressem ha képes vagyok kimutatni az érzéseimet. Átgondoltam a dolgokat és változtatni akarok ezen, de egyszerûen nem hagyja h elérjem :/
Min vesztetek össze?Az azért nem mindegy.
Ennyi után feladod?
A kérdező hozzászólása: Kerestem de nem veszi fel :/ Már van neki legalább 20 nemfogadottja. Irtam neki de elsem olvasta FB-n se.
Talán mi lenne ha TE keresnéd?
A napokban épp elmélyülten foglalkoztam valamivel miközben megszólalt a telefon. Tulajdonképpen láttam, hogy ki keres, egy olyan személy volt, akivel gyakran beszélek, de úgy döntöttem, hogy késõbb visszahívom, mert foglalt voltam. Mire elhallgatott az elsõ csengetés már rögtön jött a második is, a harmadik, . . . összesen 7x csengett a telefon. Furcsának tartottam akkor ezt, de most így belegondolva minden 2. személyre jellemzõ, hogy: 1) Nem veszik az egyértelmû jelet, amikor valaki nem elérhetõ, ezért megismétlik ugyanazt a dolgot, mert nem értik, hogy a válasz nem attól függ, hogy õk hányszor próbálkoznak, hanem hogy a másik mikor fog akarni válaszolni. Felesleges tehát, ahogy Einstein mondaná, ugyanazt a kísérletet ismételgetni, mert különbözõ eredmény úgysem lesz. 2) Aki akar, az keresni fog. Elõbb-utóbb az indulatok és a sértettségek elpárolognak és tiszta fejjel már mindenki tudja, hogy mit akar és amit akar, azt fogja tenni is. Nem érdemes kapálózni valaki után, mert ha az a valaki igazán akarni fog, akkor talál rá módot, hogy ezt tudassa veled is. Te már úgyis megtetted a magad részét, helyette meg nem tudsz cselekedni.
hogy vége a kapcsolatodnak.Azt jelenti.
Kezdesz kiszeretni belõle, persze a szerelem mindig elmúlik, de sok lány ezt nem tudja kezelni. Ezért érzed ezt.
lehet meg fog jönni :D nekem olyankor vannak ilyen érzéseim, de akkor senkihez nincs kedvem. az elõzõ válaszolónak lehet igaza, miszerint kezdesz kiszeretni belõle, és nem tudod kezelni.

Tegnap összevesztünk a párommal és megütött mit tegyek?

Tegnap összevesztünk párommal földhözvágtam a gyújtóját elkezdet rángatni nem hagytam magam, majd pofoncsapott a nyakamnál fogva neki nyomott az üvegajtónak, akkor a kapulyukban folytatódott ott a hajam tépte megint a nyakam fogta. Tudom hagyjam el de rettegek ha szakítok megint meg üt, még mindig fáj az arcom és a nyakam.

Legjobb válasz: Hagyd el,és ha félsz jelentsd fel,tettlegességért.

Hagyd el, és ha félsz jelentsd fel, tettlegességért.
Pont ezért él többezer nõ ilyen párkapcsolatban, mert történik egy ilyen, és nem összepakol és elhagyja, hanem még képes tanakodni meg gonolkodni. Mindenki azt fogja írni hagyd el, senki nem fog olyan tanácsot adni hogy maradj majd úgyis rendebejön. Egy férfi aki egyszer megüt egy nõt, az bizony képes erre a mutatványra többször is. Ha szakítasz vele, attól félsz megint megüt. Ha meg nem szakítasz akkor lehet hogy állandóan verni fog, most hogy már tudja, veled ezt is megteheti mert úgysem történik semmi. Ha okos vagy, elhagyod.
Na figyelj. Biztos van olyan barátod, aki ott van, amíg szakítasz vele. Vagy ha együtt laktok, amíg összepakolsz. Ha nincs, hívd ki a rendõrséget. Ez nem gyerekjáték. Ezeket próbáld meg. Ha nem jön össze, én szívesen segítek. (Bp-i vagyok) De ne halogasd a dolgot, mindenképpen dobd ki.
Pedig hidd el, a választ leírtad:fel is út, le is út.Fõleg, hogy már félsz is tõle.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:25 Tökéletesen egyet értek vele! Ne is forduljon meg, hogy vele maradsz, mert késõbb csak rosszabb lesz.
Dobd ki a fenébe!Ott rohadjon meg a szemétje!!!
nem egyszerûen megütött téged, ez nem "csak" egy pofon. Haladéktalanul hagyd el, nem is kell mondani neki semmit, csak rakd össze a cuccaidat, amig nincs itthon, és lépj le. Ha meg véletlen zaklatna azonnal jelentsd fel!
Hagyd el!!!!!! Hány évesek vagytok esetleg vidd magaddal apukádat a szakításkor vagy a bátyád( már ha van) vagy egy barátnõd tanuk elõtt úgy sem verne meg...(remélem)
mi a kérdés?? ez nem is csak egy egyszerû pofon volt. pakolj és lépj le vagy ha õ lakik nálad pakold össze a cuccát és kitenni. hívj át valami férfi ismerõst, akár tesód, unokatesód. jöhetnek többen is.
Istenem, mennyi hülye nõ van... Hallottad már azt a szót, hogy Rendõrség???? Ha félsz, akkor meg pláne. Gondolom, ennek nyoma is van, ha ilyen durván bánt veled. Térj már észhez, légyszives. Bocsánat hogy így írok, de olyan felháborító, hogy ha megvernek valakit nem az az elsõ dolga hogy rendõrségre menjen. 22/L
nane.hu de sürgõsen!!!!!
orvos, ha már nem rendel, akkor korház, látlelet látlelethez nem kell hogy eltörje a kezed, vagy kitörje a nyakad, elég hogy fel van dagadva meg hogy fáj látlelettel rendõrség, feljelented, és távolságtartásit kérsz és ha a közeledbe megy rendõrt hivsz
Hagyd el most. Ne gondolkozz ne félj csak tedd meg mielõtt késõbb lesz. Bármit mond ne higyj neki ha egyszer megtette megteszi újra és újra. A végén pedig azt veszed észre hogy rettegésben és elnyomásban élsz egy olyan ember mellett akit szívbõl megvetsz de nem tudsz szabadulni a saját poklodból és azt kívánod minden nap bárcsak meghalnál hogy véget érjen az örökös fájdalom ami lassan felemészt belülrõl. Most még van esélyed ne félj csak vegyél egy nagy levegõt és menekülj. Ha megint megtámad jelentsd fel ne hagyd magad megfélemlíteni te ettõl erõsebb vagy csak higyj önmagadban és sikerülni fog.
Biztosan nehéz ilyenkor józanul gondolkozni, de szerintem is el kell hagynod minél elõbb. Mert elõbb-utóbb nem csak az arcod meg a szíved fog fájni... Sajnos gyakori, hogy egy tettlegesség után jön a másik, és több is. Ez nem szimplán egy pofon volt, amit utána rögtön megbánt. Ez sem lenne megbocsájtható, de mégis enyhébb dolog. Engem egyszer felpofozott a párom, mert annyira dühös volt rám valamiért, de abban a percben nagyon meg is bánta, nem gyõzött vezekelni. Ez 12 éve történt, azóta a férjem, és egyszer sem történt még csak hasonló sem azóta. Ezt azért írtam le, hogy igenis vannak enyhítõ körülmények, de ez amit Te leírtál, NEM az!! Lépj ki amíg nem késõ! Sok sikert...
Menekülj minél hamarabb, mert késõbb akár meg is ölhet, ezt akarod? Nekem is volt egy ilyen férjem, és évekig rettegtem tõle, hogy bosszút áll amiért megszöktem. De elmúlt és már nem is gondolok rá.
Én egy dolgot nem értek..Írod, hogy mennyire fáj az arcod és a nyakad..Meg hogy be van egy kicsit dagadva.. Amikor így helyben hagyott a pasas az elsõ értelmes gondolatot miért nem az volt, hogy elmész az orvoshoz látleletet csináltatni, és onna a rendõrségre feljelentést tenni?? Mert hogy félsz??????Ez komoly?? Én jobban félnék együtt élni vele, és nem elhagyni.. Tudod az ilyen nõkre mondják, hogy ha hagyja magát meg is érdemli ha így kell élnie.. Ha neked ez jó..akkor..csak így tovább..Még pár pofon, pár fog elvesztése, és teljes lesz az életed...
Ilyenkor nem szabad csücsükélni és azon keseregni hgy jaj a szívem így fáj, úgy fáj. Ilyenkor el kell hagyni a rohad*kot a francba, nem is értem hogy nem tud egy nõ megutálni egybõl egy olyan pasit megüti, hogy fájhat érte a szíved? Légy kemény, hagy ott. 13.25. voltam
Egyértelmû hogy ott kell hagyni. Ez egy agresszív állat.
Abban a pillanatban hagynám ott, mikor megütne!! Ha már most ezt csinálja, késõbb mi lesz? Elhiszem, hogy félsz, de ne tûrd el ezt akkor sem!! Ha máshogy nem megy, kérj segítséget szülõktõl, barátoktól, vagy jelentsd fel!! NE hagyd magad !!! Sokan inkább maradnak egy ilyen kapcsolatban, pont ezért, mert félnek, aztán már túl késõ!!
A kérdező hozzászólása: nem látszik csak kicsit bevan dagadva az arcom de a nykaam iszonyatosan fáj hahottáérek. bár nem tudom mi fáj jobban az arcom/nyakam vagy a szívem
egyszerû: hagyd el, és pont. megüt, jelentsd fel. pont.
Add ki az utjat.Legyen meg a noi becsuleted.Fel a fejjel es hidegverrel lepj ki az eletebol.Ha fojtatna a dolgokat, akkor jelentsd fel.Kitartas!
Ahogy már leírták: ha te laksz nála pakolj és menj el. Ha õ lakik nálad pakold össze a holmiját, a kulcsát meg kérd vissza. Ha nem hagy menj a rendõrségre és kérj távol tartási papírt! Én a helyedben látleletet is vetetnék ha még látszik. 21/L
Te jó ég, itt írogatsz?Én már pakolnám össze a cuccaim és szöknék.Bár aki nem akarja, annak nem lehet segíteni...

Tegnap összevesztem a párommal, és sírva távoztam Tőle. Õ nem is jött utánam, egyszer mondta ne menjek, és ennyi. Ti hagytatok volna így elmenni?

Mostanában eléggé elhidegültünk egymástól. Minden más fontosabb a számára mint én. Tegnap próbáltuk megbeszélni a dolgokat, de ? folyamatosan csak engem hibáztatott mindenért. Õ egyszer nem mondta, hogy hibás lenne bármiben is...Folyton csak én,én..Nagyon kiakadtam rajta, és eltört a mécses. Meg se próbált vígasztalni, folytatta tovább. Nagyon szeretem, de kezdem azt hinni, hogy ez csak az én részemr?l van így:( Mit tegyek? Egyszer?en nem tudunk leülni és normálisan megbeszélni a dolgokat, mert csak felidegesítem magam azon, hogy mindenért engem okol. Aztán tegnap, hogy hagyott elmenni olyan állapotban teljesen kikészített. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy megromlott a kapcsolatotok. Mindenképp meg kellene beszélni a dolgaitokat pedig. Neked is higgadtnak kellene maradnod, tudom nem könnyû. Valami történt, hogy ilyen veled. Hány évesek vagytok?

Sajnálom, hogy megromlott a kapcsolatotok. Mindenképp meg kellene beszélni a dolgaitokat pedig. Neked is higgadtnak kellene maradnod, tudom nem könnyû. Valami történt, hogy ilyen veled. Hány évesek vagytok?
Hagy hûlni a dolgokat. Ha neki is úgy a jobb, hogy nem vagy ott neki, hogy mindenféle bajt és ideget okozz akkor ne legyél ott. Ha utánad megy, és hív, akkor van értelme nyúzni a kapcsolatot, de ha nem keres, akkor talán eddig tartott...
Ne haragudj, de Te azt hitted, hogy majd partner lesz abban, ahogy eljátszol egy jelenetet egy szappanoperából? " - Itt, hagylak, te féreg, José Luis Rodriguez! - Menj, ne is lássalak Paola, te ribanc! [Paola sarkon fordul, az ajó felé indul zokogva, húzza maga után a gördülõ utazótáskáját, kezében kistáska, haja kócos, arca frissen sminkelt.] - Óóó, ne, ne sírj szerelmem, egyetlen Paolám, nem akartalak bántani! - Most már késõ, másnál keresek boldogságot, te szemét szoknyapecér! - Megbántam, amit tettem, kérlek, gyere vissza! - Hagyj békén! - De én nem tudok nélküled élni! Ha elmész, öngyilkos leszek! - Óóó, igazán? Hát mégis szeretsz? - A saját életemnél is jobban! - De igazán? Nem csalsz meg újból? - Nem, és fáj a szívem, hogy megbántottalak. - Mondd, hogy szeretsz! - Szeretlek, szeretlek, szeretlek... - Mindig tudtam, hogy te vagy az igazi férfi, óóó, José Luis Rodriguez! " Nnna. A viccet félretéve, ez NEM jön be a pasiknak és naiv az a lány, aki ilyen játszmákkal próbálkozik. Pláne egy 7 évvel idõsebb férfit nem fogsz tudni így zsarolni. Ha nem tetszik, menj el, hagyd ott. Senki nem kötelez a kapcsolat folytatására, majd találsz jobb pasit, elõtted az élet. Valóban nem jó, ha nem tudsz megbeszélni vele semmit és mindenért te vagy a hibás a szemében. De ha így van, akkor miért nem szabadulsz tõle? És pláne: miért az a legnagyobb gond, hogy hagyott elmenni? Hát pontosan, hogy el akartál menni, nem? Persze, jó érzés tartozni valakihez, de elõbb fedezd fel, hogy egyedül is értékes vagy, nem szorulsz rá rossz kapcsolatokra.
Akkor hagytalak volna így elmenni, ha már nem szeretnélek és úgyis tudnám, hogy visszajössz. :D Egy 29 éves pasi már egészen másképp látja a vkapcsolatot, mint egy 24 éves nõ. Remélem nem érted félre.
Nem nagyon értik a fiúk az ilyen nõi gondolkodást, hogy el akar menni, de megsértõdik mert nem tartják vissza. A vitátokról nem tudnék nyilatkozni, fogalmam sincs kinek van igaza, de én sem mentem volna utánad. Még ha kedvem lett volna hozzá, akkor sem. Nagyon nem szeretem az ilyen drámai jeleneteket. Meg lehet mindent csendben, halk szóvel is beszélni. Akkor is ha nagyok a nézetkülönbségek. A sirás meg a nõk tipikus zsarolása. Csak egy gyenge férfi ellen hatásos.
biztos hogy az pasi volt?
Ez azért van, mert minden nõnek idõsebb pasi kell, most meg megnézheted magad!
Sajnos a párod teljesen elzárkózik attól, hogy a kettõtök között kialakult problémákat megoldjátok. Ez azt jelenti, hogy nem érdekli a kettõtök kapcsolata, mert ha érdekelné, akkor segítene megoldást találni. A sírás sem segített a dolgon, mert a pasik kifejezetten utálják a nõi hisztit, bár nem csodálkozom azon, hogy eltört a mécses nálad. Ha még nem mondtátok ki a végsõ szót, hogy vége, akkor javaslom tedd meg. Nem látok esélyt rá, hogy anélkül oldd meg ezt a helyzetet, hogy a méltóságodon ne essen csorba. Ne alázd meg magad ezért a kapcsolatért, mert nem éri meg.
Ha nekem haragból így elmenne a barátnõm, akkor azt feltételezném, azért ment el, mert neki jobb egyedül. Azt is gondolnám, hogy tudja, mi a jó neki, ezért döntött így. Közben szeretném annyira, hogy jót akarjak neki és ne próbáljam az akaratom ellenére magamhoz láncolni. Tiszteletben tartanám a döntését. Ha akar, visszajön, legalábbis jelentkezik, de hadd döntsön a sorsáról. 24 F
Szia!Nekem is rosszul esett volna.Régebben a kapcsolatunk elején sokszor megbántott a barátom, néha elõfordult, hogy sírtam.De pár válaszolónak írnám, nem feltétlenül azért sír egy nõ, hogy drámázzon, taktikázzon.Csak érzékenyebbek vagyunk, jobban a szivünkre vesszük a dolgokat.Én sem azért sírtam, hogy megsajnáljon, azért mert rosszul estek dolgok.Azért várnám el, hogy utánam jöjjön, mert akit szeretünk nem engedjük el úgy, hogy tudjuk , mi okoztunk neki fájdalmat.Szerintem aki igazán szereti a másikat, az nem nézi tétlenül.Persze ez csak az igazán bántó dolgokra érvényes, tényleg vannak olyan nõk akiknél ez csak hiszti.
A megoldás útja szerintem mindig a megbeszélés. Ha ez a másik félbõl lenézést vált ki, az azt jelenti, hogy nem képes õszinte kommunikációra és megértésre. Ez pedig azt jelenti, hogy nem képes párkapcsolatra. Az ilyet meg ott kell hagyni. A hiszti a világon semmit nem old meg, csak bonyolítja a dolgokat, segít becsapni magunkat és egymást.
neked az utolsó sort ajánlom a figyelmedbe az elõzõbõl
igen, megint ott hagytam, most könyörög, meg imád, most békülgetünk már megint. és a fentiekhez szólnék, hogy: azzal, hogy valaki leül, õszintén elmondja a bajait, hajlamos a másikban kiváltani egy lenézõ magatartást, ami az én, és a kérdezõ esetében van jelen és ez a másik fél részérõl nem mindig tudatos, inkább ösztönös. tehát nem hiszem, hogy jelen esetben megoldás és azzal, hogy ott hagyjuk, azzal csak elmenekültünk a problémák elõl, és attól még nem fog jobban tisztelni, vagy becsülni
Na ez az, ami nekünk magas. Ha nem tetszik valami, mond el neki Ha utána sincs változás, hagyd ott, nem baj az De hogy egyszer hiszti, egyszer szerelem, aztán sírás, utána meg könyörgés, az nem nekünk való. Meg értelme sincs, mert az ilyen kapcsolat úgyis menthetetlen.
"ma 14:00" De remélem, otthagytad.
igen, pasi volt. pl amikor kértem, hogy úgy utálom már, hogy néha gúnyolódik rajtam és totál nincs önbizalmam, mintha csúnya lennék, és nem lennék szeretnivaló, csak annyit mondott hagjam már ezzel a gyerekes hisztivel, miközben nekem potyogtak a könnyeim. és amikor meg egyzser csak fogtam magam, és bevágtam hogy szevasz, vissza adom a kulcsot, légy boldog, én lépek, akkor 1 heti könyörgés, hogy de minden szép lesz, meg hasonlók. és késõbb ha megint és megint hüppögve hoztam fel valamit, kivétel nélkül minden esetben le se sz*rt!
A kérdező hozzászólása: Én 22, Õ 29.
egy pasi empátiából soha nem rohan egy nõ után de amikor attól fél, hogy ki lesz téve a szûre akkor õ sír, könyörög, és fut mert nálunk is ez volt a pasimmal, ha már sírva kértem, hogy ezt-vagy azt ne tegye, hát lesz*rta amikor meg lejárattam, és emelt fõvel haza mentem és a telefont sem vettem neki fel, akkor meg nem gyõzött engesztelni
*akarata ellenére

Barátommal kicsit összevesztünk szombat/vasárnap, és mondtam neki, hogy pár napig békén hagyom. Az a pár nap az tegnap délután + ma egész nap, viszont holnap meg már nagyon jó lenne vele találkozni. Mit tegyek, hogy találkozzon velem?

Ami miatt összevesztünk, szerintem az a megbocsájtható kategóriába tartozik, de nem tudom, hogy megbékélt -e már... Ti mennyi id? után szoktatok találkozni a párotokkal egy összeveszés után?

Legjobb válasz: Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F

Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F
A kérdező hozzászólása: És utána minden a régi lett, tudtatok ugyanúgy egymás szemébe nézni, mint elõtte? Én ettõl félek, hogy valami megváltozik...
Ha kicsit vesztetek össze, akkor egy ideig bennetek lesz, de hamar elfelejtitek:D Béküljetek ki, csak magatokat kínozzátok, ha nem vagytok egymással. A törés akkor áll be, ha valamelyikõtök kimondja, hogy szakítsatok. Ezzel a szóval még csak haragból se dobálózzatok! Ha valamelyikõtök kimondja, és hiába bánja meg, ott lesz a levegõben állandóan
Nálunk iylen nem szokott lenni. Ha õ nem is én mindig kezdeményezem h beszéljük meg.A besértõdésdinek és nem beszélünknek nincs sok értelme sztem, jobb minél hamarabb békében lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát õ rosszabb mint egy lány. :D Most épp pukkad mint egy 4 éves. :) Remélem hamar túlteszi magát rajta...
A kérdező hozzászólása: Bár... ma délelõtt 10-kor felmentem msn-re, õ már fent volt, és általában délig alszik, tehát õt is gyötri a dolog valamennyire... nekem épp elég, hogy nem tud aludni, hadd szenvedjen egy kicsit õ is. (6)
Kérdezz rá, hogy nagyjából mennyi szokott lenni a rezsi és mindenképpen menj, ha tudsz! Lehet hogy össze kell húzni a nadrágszíjat, de örökre ne maradj egy boldogtalan, rossz kapcsolatban csak azért, mert spórolnod kéne. Testvéred nincs? Nagyszülõk, egyéb rokonok?
Ha a rezsi valóban megvan 10-15ezerbõl akkor igen, 40-bõl ki lehet jönni szûkösen.
Ha 15ezerért ajálottak azt fogadd el, mert szerintem nagyon jó ár. Inkább mint hagyod, hogy verjenek!
A kérdező hozzászólása: Lenne szobatársam .. de minden közösen használható.
100 rugó.
Ez egy nagyon jó ajánlat, fogadd el szerintem.Kezdetnek mindenképpen jó lesz, aztán késõbb keresgélhetsz még jobbakat, ha ez nagyon nem jön be.
Az szinte ingyen van a mai világban, mégha 10-15ezer a rezsi akkoris! Mindenképp fogadd el, mert hidd el, ha csak a kajára be tudod osztani a maradék pénzt, biztosan kijössz egy hónapban.Aztán minél elõbb nézz olyan munka után, ha van rá lehetõséged, ahol többet kereshetsz, vagy vállalj valami másodállást, ha tudsz.Persze tudom, hogy a mai világban annak is örül az ember, ha egy munkahelye van, de próbálkozni kell és nem feladni! És inkább kicsit élj szûkösebben, mint egy vadállat férfinek nem nevezhetõ egyénnel élj együtt, aki ver! Mert akárki akármit is mond, aki egyszer megteszi, az meg fogja tenni sokszor, ez tuti!
Ja és ez hány szobásra vonatkozna egy szoba, vagy komplett?
az úgy jó
A kérdező hozzászólása: Debrecenben élek, a fizetésem 70 ezerft, . A szüleim elhagytak gyerekkoromba, rájuk eddig sem számithattam ezután sem fogok. Eddig a páromnál laktam , de már betelt a pohár, egy ismerõsöm 15 ezerért ajánlott albérletet, de ez csak natur.. ( nincs benne rezsi , azzal gondolom még egy tizes +-ban ) Gondolom 40 ezerbõl, nagyon összekéne huznom a nadrágszíjat.
Attól függ hogy mekkorák az igényeid és hogy van-e jövedelmed. ha vidéken laksz olcsóbb, ha Budapesten akkor drágább. Ha van jövedelmed akkor csak annyival kell számolni amit kauciónak leraksz és elsõ hónapban költesz. Ha még munkát kell keresnek akkor ugye több. Milyen az anyagi helyzeted és hol bérelnél lakást? Barátok, rokonok nem jöhetnek szóba?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, szerintem is korrekt ez az ár.

6 hetes kismama vagyok és tegnap nagyon összevesztem a párommal! Nagyon idges lettem. Lehet valami baja babámnak?

Ezzel most árthattam a babámnak?? Most emiatt izgulok!

Legjobb válasz: Ha egészségesek vagytok, akkor ezzel semmiképpen, de most fejlõdik ki mindene a kis csöppöknek, nagyon kíméld magad ahogy csak tudod, minden idegesítõ dologtól. Hasonlóképp voltam, ráadásul még egy sétára sem mehettem el, mert vesz.terhes vok, de olyankor kiküldtem a férjemet a szobából, szépen nyugodtan, addigra õ is belátta hogy miért csinálom így, és szépen halkan nyugodtan jött vissza! boldog babavárást Ja és még ez elõ fog fordulni egy jó párszor, úgyh lesz idõd gyakorolni az "anyai türelmet".

Ha egészségesek vagytok, akkor ezzel semmiképpen, de most fejlõdik ki mindene a kis csöppöknek, nagyon kíméld magad ahogy csak tudod, minden idegesítõ dologtól. Hasonlóképp voltam, ráadásul még egy sétára sem mehettem el, mert vesz.terhes vok, de olyankor kiküldtem a férjemet a szobából, szépen nyugodtan, addigra õ is belátta hogy miért csinálom így, és szépen halkan nyugodtan jött vissza! boldog babavárást Ja és még ez elõ fog fordulni egy jó párszor, úgyh lesz idõd gyakorolni az "anyai türelmet".
Ne izgulj. Egy-egy alkalom nem árt még, hisz úgysem tudod kivédeni, hogy mindig boldog, vidám és kiegyensúlyozott legyél. Az árt, ha a terhesség alatt végig, vagy a terhesség jórészében idegeskedsz, stresszelsz.
Csak nyugi, nem hiszem, hogy baja lett vona, esetleg nem tetszik neki, hogy anyáék úgy kiabálnak. :) Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat! És mostmár vigyázok rá!
Jól vagytok azóta? Én ma vagyok 5+0 hetes és nagyon összevesztem a húgommal, még a vérnyomásom is felment. Remélem nem ártottam. :(

9 éves kapcsolatban vagyok bent, most veszünk vagyis a párom lakást mert én bar listás vagyok igy csak az ő nevére lehet! Tegnap nagyon összevesztünk! Mit tegyek?

4 honapja nem lakunk együtt és juliusba költözünk a lakásba,olyanokat vágott a fejemhez hogy mennyi pénz raktál te félre?Holott ugy érzem amit összegy?jtöttünk az ketten gy?jtöttük!Mindig családomat szolja le,tény és valo nem olyanok mint az ?vé?Ugy érzem itt a vége?

Legjobb válasz: Tény hogy most megkell fognunk a pénzt mert kell a lakásra de amig a testvéreméknél lakom addig nekik is kell segitenem,mert szükség van rá!De õ ezt nem érti meg mert otthon anyuci és mindent elé rak,semmit nem kell megvennie!Miért mindig a pénz meg a pénz??? Azt várom mikor kapom meg hogy az a lakás nem az enyém csak az övé!

A kérdező hozzászólása: Tény hogy most megkell fognunk a pénzt mert kell a lakásra de amig a testvéreméknél lakom addig nekik is kell segitenem, mert szükség van rá!De õ ezt nem érti meg mert otthon anyuci és mindent elé rak, semmit nem kell megvennie!Miért mindig a pénz meg a pénz??? Azt várom mikor kapom meg hogy az a lakás nem az enyém csak az övé!
Nagyjából hány százalékát fizetted a lakásnak? Lehet, hogy az volt a probléma, hogy te inkább a háztartást finanszíroztad, és a pénzbe csak õ tett félre. Akkor máshogy fogalmazva: mennyi lehetett az a pénz, amit rá költöttél?
szia! én nem tudok olyan okosat mondani, mint az elõttem szóló, de így szerintem alaposan gondold meg, h belevágsz-e. Én mondjuk a helyedben biztos fele-fele arányban írattam volna aházat. Mert így azt csinál veled, amit akar. Az ilyen fajta nõnek megvan a magához való esze, s te fogsz egyedül, semmi nélkül csücsülni, ha vmi történne. Ha meg nem futja lakásra neked, akkor keress albérletet, rövid távon megoldhatja a problémádat... Tényleg igazán szereted, õ álmaid nõje? mert ha csak egy kicsi kétely is felmerül benned, h tényleg akarod-e õt, akkor nem biztos, h h a összeköltöztök minden megoldódik. ... De azért drukkolok! -s légysz írd meg majd, h mire jutottatok! :)
Most legalább még tudod, hogy milyen helyzetben vagy, ha nem is jó, de legalább ismered a környezetedet. Mert sokkal nehezebb lenne arra a kérdésre válaszolnod, hogy mi lesz veled 35 évesen, ha esetleg a párod viselkedése és a kapcsolatotok nem javul, esetleg csak átmenetileg és 35 évesen leszel kirakva az utcára azzal a szöveggel, hogy az az õ lakása? Nem hiszem, hogy akkor rózsás lenne a helyzet. Ülj le vele. Kérdezd meg, hogy miért viselkedik így, van-e valami problémája, szeretné-e veled leélni az életét, tud-e változtatni a viselkedésén. Azután (vagy elõtte inkább függetlenül az õ válaszaitól) kérdezd meg magadtól, hogy ha lenne pénzed, lenne saját lakásod, lenne egy másik srác, aki udvarol neked, akkor is a jelenlegi párodat választanád-e, vagy gondolkodás nélkül lépnél tovább. Azt hiszem, hogy ez itt a legfõbb kérdés. Azért ne legyél senkivel, hogy ne légy egyedül. A másik meg: sok okos nõ megmondta, biztonságért és kényelemért csak akkor szabad lekötelezni magad, ha abból nagyon sok van a férfinak, egyébként meg talpra kell állni!
A kérdező hozzászólása: Akkor kérdezem én, mi lesz én velem, 30 éves leszek itt lakom tesoméknál, és ha vele sem jön össze merre menjek tovább?Tesomékhoz jön a második baba, tehát adott helyzet!Nagyon elvagyok keseredve nem tudom hogy álljak hozzá a dolgokhoz!
Õszinte leszek: ha így álltok, akkor ennek nem sok értelme van. Én egy ötéves kapcsolatból léptem ki nem pont ilyen, de kicsit hasonló szitu miatt. Az exem közölte, hogy felejtesem el, hogy államvizsga után visszamegyek dolgozni, mert nincs szükségünk arra a 200 ezerre amit mondjuk én össze tudok szedni. Õ vesz nekem egy kertes házat medencéve és ott van már a kocsi, cserébe nincs más dolgom, csak szüljek gyerekeket és neveljem õket értelmes emberré. Merthogy én saját magamnak sohasem tudnék olyan körülményt biztosítani, mint amilyet õ nekem, akkor meg ne is próbálkozzak. Mondom, ez nem ugyanolyan sztori, de szerintem ahogy te is mondtad, fejedhez lesz még vágva, hogy az a lakás nem a tied. Az meg már egy másik dolog, hogy teljesen mindegy mi a tied, mi az övé, ha kilenc év után összeköltözés elõtt ilyen pitiáner dolgokon megy a vita, akkor mégis mi lesz késõbb???
A kérdező hozzászólása: Õszintén meg mondom elõttem is ez a "jövõ kép van" sajnos!De akkor megvárjam vagy mit tegyek!?
Hát igen, ezt sajnos elbaltáztad. Bár elvileg egy igazi szerelmes kapcsolatban a pénz miatt ugymond nem kéne aggódni, nem lenne para, de ahogy leveszem a párod beszédébõl, ez elég gázul jön ki, ezt még sokszor a fejedhez vágja majd. És ha sokszor a fejedhez vágja, elõbb-utóbb vége lesz a dolognak, és akkor fedél nélkül maradsz, mert "kisemmizet". (Na jó, tudom, hogy ez egy kicsit negatív jövõkép, de ez is egy "lehetõség", ez is megtörténhet! Remélem nem lesz igazam, és boldogok lesztek!!!!!!)
A kérdező hozzászólása: Szia! Már meg van adás vételi, igy egyedül az õvé! Ez van jol kibaltáztam magammal!Ennyit rolam és a 9 évrõl!
Figyu ! Azért mert a hitelt õ veszi fel, attól az adásvételi szerzõdésben amvel megveszitek a lakást neked is kell szerepelni és 1/2-ed arányban. Ne hagyd magad, soha nem tudni mit hoz az élet. A hitelszerzõdésben nem fogsz szerepelni, de van õnerõ az a tiéd is. Légy határozott!!!
A kérdező hozzászólása: Multkor az apukájának volt szülinapja és megbeszéltük hogy most a héten elmegyünk egyett beülünk valahova, azt mondta az én kedves párom hogy te arra már ugyis kapsz fizetést, eltudunk menni!Kedves nem?
Szia! Valoban nehez ugy. Sajnos a reszletek ismerete nelkul erre nem is igazan lehet jo valaszt adni, inkabb megprobalom megvilagitani a masik fel szempontjat sajat pelda alapjan, mert tapasztalatom szerint sokkal konnyebb ugy megoldani valamit, ha a masik szemszogebol probaljuk megvizsgalni. Foiskolas koromban tobb ok miatt szuleim ugy dontottek, hogy nem alberletet fizetnek, hanem nagyon keves onresszel hitelre vesznek egy lakast az en nevemre. Rogton a suli utan ugy alakult, hogy nem tudtak fizetni a torlesztoreszleteket, tehat nekem kellett mindent allni. Ez igy rendben is van, de hogy arnyaltabb legyen a kep: most 25 vagyok. A torlesztoreszlet es rezsi mellett egyeb koltsegeket (pl. diakhitel, szinten kenyszerbol, pedig dolgoztam suli mellett) is en fizetek, elozo honapban pl. csak ezekre 250.000 forintot. Ennyi kiadas mellett igen nehez megelni. Volt egy parom, akivel tobb ev utan ugy dontottunk, hogy osszekoltozunk. O ugy gondolta, hogy minden marad ugy, ahogy eddig, o csak a rezsibe ill. fogyasztasba szall be. Mivel a lakas az en nevemen van, a torlesztoreszleteket fizessem en. Ebbol a szempontbol ez igaz. Masreszrol viszont: ha nekem nem lenne lakasom ahova koltoznenk, alberletet kene kivenni, ahol valoszinuleg problema nekul fizette volna a berleti dij felet. Nem ertem a kulonbseget az o szempontjabol. Raadasul, mig o rengeteg programot megengedhetne maganak, hiszen nem kell kolteni berleti dijat/torlesztest (nevezzuk barminek), en tovabbra sem tudnek felretenni, es ebbol igen sok konfliktus adodna, immar forditott helyzetbol. Mivel nem sikerult egyezsegre jutnunk, vege lett a kapcsolatnak, hiszen "nekem csak a penz volt fontos", bar en ezt mashogy latom, azota sem bantam meg, es most sem jonnek senkivel ossze, aki kivonna magat a kozos es szerintem igazsagos teherviseles alol. Ezert mondom, hogy bonyolult tud lenni a helyzet es tobb szempontbol, a reszletek fenyeben kell vizsgalni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!