Találatok a következő kifejezésre: Tegnap olyanokat a (12 db)

Tegnap olyanokat belenyilalt a pocakomba, hogy szinte fájt a nemiszervem, illetve, amikor pisiltem. Mentruációs görcshöz volt hasonló. Vérzés nem volt. Baj van? 14 hetes nagyon megijedt kismama

Legjobb válasz: Szerintem nincs baj!Baj akkor lenne,ha iszonyúkat görcsölnél meg véreznél.Ez együtt lehetne gáz,de a hasam nekem is szokott nyilalgatni,pl. mikor beülök a kádba,de én ezt azzal magyarázom,hogy a babóca nem szeret fürdeni:-)A nemi szervem is néha nyilalgat,fura érzés ,de enyhe és észre se veszem és elmúlik hamar.16hetes kismama.... Szedjél MagneB6ot,attól megszûnnek a görcsök.Persze elöbb kérdezd meg a dokid,de szerintem azt minden kismama szedheti.Ellazít kicsit,természetes,hogy feszül,nõl a méhed,a méhed tartó izmok is nyúlnak.A magnézium segít...

Szerintem nincs baj!Baj akkor lenne, ha iszonyúkat görcsölnél meg véreznél.Ez együtt lehetne gáz, de a hasam nekem is szokott nyilalgatni, pl. mikor beülök a kádba, de én ezt azzal magyarázom, hogy a babóca nem szeret fürdeni:-)A nemi szervem is néha nyilalgat, fura érzés , de enyhe és észre se veszem és elmúlik hamar.16hetes kismama.... Szedjél MagneB6ot, attól megszûnnek a görcsök.Persze elöbb kérdezd meg a dokid, de szerintem azt minden kismama szedheti.Ellazít kicsit, természetes, hogy feszül, nõl a méhed, a méhed tartó izmok is nyúlnak.A magnézium segít...
A növekvõ méh okozza a nyilallást...

Hogyan tudom a Google Chrome kezdőoldalát visszaállítani olyanra, mint amilyen régen (tegnap) volt?

Legjobb válasz: Beállítások -> "Indulások" almenü -> Adott oldal vagy oldalak megnyitása -> Oldalak beállítása -> Beírod a honlap nevét.

Beállítások -> "Indulások" almenü -> Adott oldal vagy oldalak megnyitása -> Oldalak beállítása -> Beírod a honlap nevét.
A kérdező hozzászólása: De nálam az Új lap volt a kezdõoldal, de most megváltozott.
A kérdező hozzászólása: Most is az Új lapra van beállítva.
19-re frissités után a beállítások egy része nálam is megváltozott. Nézd át az összes beállítást.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom beállítani kezdõoldalnak, amit akarok.Csak olyan van, hogy új oldal hozzáadása, de nem az lesz a kezdõlap!
Én a Google keresõjét állítottam be kezdõlapnak.
A kérdező hozzászólása: De hogyan tudom beállítani kezdõlapnak?
Csavarkulcs alatt, Beállítások: Induláskor Új oldal megnyitása, Folytatás ott, ahol abbahagytam, illetve Adott oldala vagy oldalak megnyitása. Itt beállíthatod http://www.google.hu keresõt kezdõlapnak.
Nekem minden menszi így kezdõdik! Hanyadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: 14, a jöv hét szerdára várom, nekem még nem volt ilyen de meg voltam fázva magas láz antibiotikum ettöl lehet?
az is lehet, hogy a p.é-det érzed most így! az antibiotikum kitolhatta azt! 14. napon nem sûrû a beágyazódás... hajtsatok most bele!

Tegnapi blikkben olvastam, hogy külföldön mostanában a trend kis mini malacokat tartanak. Nem olyanra gondolok MInt George Clooney-nak volt. Ez picike, összahasonlításként mint egy müzlis csésze. Képet most nem tudok linken küldeni!?

Nagyon aranyosak, kis patás malackák. Nem tudom ki tudja esetleg mir?l írok? De szerintetettek ilyen malacok nálunk is lesznek kaphatók ill. már kaphatók?

Legjobb válasz: De Magyarországon is vehetsz: http://www.expressz.hu/allat_noveny/egyeb_allat/hirdetes-162..

A kérdező hozzászólása: Nem igazán értem miért írjátok ezt.Ennyi erõvel a tengerimalacra is lehetne ezt írni. Remélem lesz valaki , aki szívesen tartana és itt megírja
Magyarországon nem árulnak és remélem nem is fognak.
Ém olvastam a cikket.Egy nagy hülyeség!!!Én biztos nem tartanék malacot.
jajjj de édesek! imádom a malacokat! hátha lehet végre panelban is malacom :D én imádnám!
bocsi a mangalicára gondoltam, ha számít
a malacok biztos okosak, én a varacskos disznónál jópofább, aranyosabb, okosabb, komoly közösségi életet élõ állatot még nem láttam.Komoly
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
A kérdező hozzászólása: Itt az új Brit õrület! internet címen. Vagy google: mini malac beírással. Tudnátok küldeni oldalt ahol árulnak bp.-en
Nekem is tetszik és tartanék is ha nem albérletben laknék. Mondjuk kíváncsi lennék a macskák mit szólnanak hozzá :D örülök, hogy van egy ilyen "új õrület".ha elõben fogok majd ilyet látni többé biztos nem eszem sértéshúst. Már csak minimarha kellene :D

Lehet, hogy a kisfiam máris fogzik? Tegnap volt 11 hetes még csak, de már egy hete, tíz napja jobban nyáladzik, nagyon nyomja az öklöcskéjét a szájába, és olyankor mostanában sokszor fájdalmas képet vág.

Most tisztabatetelnel elkapta a kezem, és szinte megkönnyebbülve nyomta a szájába...

Legjobb válasz: Már ennyi idõsen elkezdõdik, de majd csak 6 hónapos kor körül bukkan elõ az elsõ. Dentinox-N gélt, vagy Panadolt ajánlok, ha nagyon nyûgös.

Már ennyi idõsen elkezdõdik, de majd csak 6 hónapos kor körül bukkan elõ az elsõ. Dentinox-N gélt, vagy Panadolt ajánlok, ha nagyon nyûgös.
A nyálzás, ököltömködés ebben a korban életkori sajátosság. Próbállják felfedezni az ízeket, örömüket lelik az orális tevékenységben. Valószínûleg nincs köze a fogzáshoz.
Az én kisfiam 2 hónapos korától nyáladzik, de az elsõ fogacskája csak 8 hósan bújt elõ. Azóta sorozatban bújik ki. Most jön a 8. fogacskája, azt hiszem a szemfoga, mert nagyon nyûgös egész nap szenved, éjszaka is többször felkel és csak velem akar elaludni. Úgyhogy nem mérvadó, hogy kinek, mikor jön ki a fogacskája. A dentinox-gélt csak akkor használom, ha már töri át a fogat, egyébként Nurofen vagy Panadol szirup felváltva. Ha nagyon szenvedett Germicid-C kúpot kapott, ami nagyon erõs és nyugató is van benne, azzal vigyázni kell. Vagy Mexalen kú is jó, az is fájdalomcsillapító és éjszakára használtuk. Sok sikert!
Habár nem kizárt, de nem valószinû még, hogy a foga jön. Az majd 6 hónap körül. Az én lányom is állandóan rágta 2 hónaposan az öklét, és nyáladzott is, mint majdnem minden baba, de ez még nem a fogzás jele.
Nekünk is 3 hósan kezdõdött a fogzási fájdalom, 4 hósan bújt ki 2 foga. Chamomilla vulgaris bejött, középsúlyos esetben dentinox vagy dologél, extrém üvöltésnél nurofen vagy panadol.
A Dentilox-N gél nálunk is bevált, de hogy cáfoljam az elõttem szólót, a kisfiamnak már 3 hónapos korában 2 foga volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem, hogy itt lehet-e kapni, sokat is aludt ma, most jobb kedvû szerencsére. Várok még más tapasztalatokat, ötleteket is, köszi!
Nekem 3 hós a babám és 1 hónapja õ is tömi az öklét a szájába és folyamatosan folyik a nyála. A védõnõnk azt mondta, hogy azért folyik a nyála, mert a szájába töm mindent, most már a textilpelust is. Más játékot még õ sem nagyon akar megfogni, de a pelust imádja. Én is úgy tudom, hogy a fogzás jelei már ilyenkor jelentkezhetnek, de változó, hogy kinek mikor bújik ki az elsõ fogacska. Én nem adok neki semmi gyógyszerfélét. Van, hogy az ujjamat rágja, az jól esik neki :-) Már vettünk neki borostyán babaláncot, azt mondják, hogy sokat segít a fogzásos idõszakban.
A kérdező hozzászólása: Latom a kor az akkor babafuggo, nem tehetek mast, kivarom... Igyekszem nem adni gyogyszert, amig nem elkerulhetetlen, es akkor veszek ilyeneket, mikor hazalatogatunk, koszi mindenkinek!
1 hónapos kora óta folyt a nyála mint a fene, de az elsõ foga az 7 hónapos és 1 hetes korában jött ki....azóta viszont nem folyik a nyála. :)
az én babóm 2 hós kora óta nyáladzott de valami katasztrófa módon, és 4, 5 hónapra bújt ki a 2 alsó fogacskája...most 5 hós és nem gondoltam volna, hogy fölülmúlja önmagát...szó szerint körülötte mindig mindent belep a nyál :) én nem, adok rá semmit még nem kellett, mert elég jól viseli. Persze nyügösnek nyügös, de viszonylag jól alszik tõle, annyi h mindent meg akar rágcsálni. Amíg nem tudott fogni én azt csináltam, hogy hûtõrágókát tartottam a szájába és azt jóízûen rágcsálta.
A kérdező hozzászólása: Ezeket jo tudni! :) Hat akkor kezdhetek reszketni attol, mikor megjon a foga, vagy drukkolni, hogy mi is szerencsesek legyunk, es ne fajjon neki annyira. Akkor veszek olyan fagyasztos ragokat is mar, meglatjuk, ertekeli-e. Koszonom! :)
A borostyán lánccal azért vigyázz, mert nekünk is van, de volt hogy le kellett venni a nyakából, mert annyira kidörzsölte neki, hogy teljesen kisebesedett és egy hétig kenegettük, meg szerintem egyébként nem is használ(t), most is jön a fogacskája, de sikít, amikor "nõ és áttör". Sok sikert!

Vannak görcseim, mint mesi elött és közben olyanok csak nem annyira erősek. Tegnap volt 2 hete hogy próbálkozunk a párommal, és ma csináltam tesztet de negatív lett Remélem ez nem biztos eredmény, és van baba. Szerintetek lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én is azt hittem meg fog jönni, de szerencsére baba lesz belõle. Ha nem jön meg, akkor a kimaradt mensi utáni 3. nap már biztos az eredmény(persze, ha szabályos a ciklusod).

Én is azt hittem meg fog jönni, de szerencsére baba lesz belõle. Ha nem jön meg, akkor a kimaradt mensi utáni 3. nap már biztos az eredmény(persze, ha szabályos a ciklusod).
Persze, hogy lehet, nekem is ilyen görcseim voltak. Nekem már a nemvárt napján egyértelmûen pozitív tesztem volt, de utána 1-2 nappal már biztosat fog neked is mutatni. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

26 hetes múltam tegnap. Ma is és már egy pár napja elég sokat keményedik a pocim. Mit okozhat? Lehet valami következménye? Szedek magneB6-t és elég sokat pihenek, olyankor elmúlik.

Legjobb válasz: Szia!A keményedés mindenféleképpen méhösszehúzódásokat jelez.Mielõbb beszélj a nõgyógyászoddal,mert lehet,hogy meg kell emelni az mg adagot,és látnia kell mennyire tágulhattál ki!

Szia!A keményedés mindenféleképpen méhösszehúzódásokat jelez.Mielõbb beszélj a nõgyógyászoddal, mert lehet, hogy meg kell emelni az mg adagot, és látnia kell mennyire tágulhattál ki!
Sajnos nekem is ez 25. hét óta. Vannak napok pl. frontos, amikor állandóan keményedik, de van mikor alig. Ennek ellenére a méhszáj még teljesen zárt (kopp, kopp...) Nekem a doki azt mondta, hogy sajnos a magzat ezt érzi, és akkor a méhlepény sem ad elég oxigént neki, de csak a sok-sok pihenés a megoldás illetve nekem valami gyógyszert is felírt (amit nem szedek) inkább magne b6-ot. Tehát mást nem tudsz tenni, minthogy pihensz amennyit lehet és kíméled magad és magne b6. Viszont ha görcs is társul hozzá azonnal doki! És persze azért tudjon az orvosod a keményedésekrõl! Szép babavárást: 32 hetes kismama

Tegnap óta elég gyakran keményedik a pocim, egy kicsit fáj is olyankor, de nem vészes. A derekam is elkezdett fájni, de az sem elviselhetetlenül, de folyamatosan. Mi lehet ez?

Holnap kezdem a 39. hetet.

Legjobb válasz: Hát csak találgatok de lehet hogy lasacskán jön a baba, mert 39 héttõl már lehetséges, és a keményedések kinyithatják a méhszájat.

Hát csak találgatok de lehet hogy lasacskán jön a baba, mert 39 héttõl már lehetséges, és a keményedések kinyithatják a méhszájat.
Szia! Talán azt , hogy nemsokára "babázol" :) )) Könnyû szülést! :) 37 heteske:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!