Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nem volna megjönnie. Ma reggelre (4 db)

Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggeli 25-ös teszt negatív, így már biztos nem vagyok terhes?

Semmi különös tünetem nincs. Holnap két hete, hogy utoljára együtt voltunk párommal, azóta nem sajna... Szóval késõbbi fogantatás kizárt...

Legjobb válasz: Nekem az xepil ilyenkor mar mutatta,de sok olyat olvasok itt akiknek csak napok mulva lett pozi!amig nem jon meg van remény!

Nekem az xepil ilyenkor mar mutatta, de sok olyat olvasok itt akiknek csak napok mulva lett pozi!amig nem jon meg van remény!
Clear Blue digitálisat vegyél, akkor is ha drágább - megéri!
Ha késõbb volt peteérésed normális hogy még nem pozi a teszt ( nem törvényszerû, hogy minden nõnek középidõben kell lennie és ez alapján nem egyszerre lesznek a tesztek pozitívak). Nem érdemes több ezres tesztekre szórni a pénzt 2 nap múlva tesztelj újra x-epillel.
Kedves Kérdezõ! Én is tegnapra nem vártam, ma reggel teszteltem nekem is negatív. Vezetek hõgörbét, még mindig fent van a hõm, érzékeny a cicim....tegnap este már görcsölve aludtam el, biztos voltam benne, hogy reggelre megjön, de semmi. Ami más mint eddig, hogy folyásom van a szokásoshoz szárazsághoz képest. Szóval a remény a miénk, amíg vérzés nincs bármi lehet! Drukkolok Neked, hogy baba legyen!
Nekem a nemvárt után 3 nappal lett csak pozitív.
Lehet, hogy korai volt a teszt, de az is lehet, hogy nem vagy terhes.Csinálj egy-két nap múlva még egy tesztet!

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Mai tesztem negatív lett, de NEM reggeli első vizeletből csináltam. Van még esélyem, hogy esetleg terhes vagyok? Vagy ma már ki kellett volna mutatnia egy 25-ös tesztnek?

Legjobb válasz: Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!

Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!
És FONTOS , hogy reggeli elsõbõl!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Akkor holnap reggel tesztelek megint.
Nekem már hat napja késik a mensim és tegnapelõtt negatívat teszteltem.Holnap tesztelek megint.Remélem pozitívat.

Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!