Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nagyon még (469 db)

nem
Szerintem sem:-(
Sajnálom! :(((
A kérdező hozzászólása: köszönöm azért:(
A kérdező hozzászólása: ittam ebben a hónapban a cickafark és palástfû teát.35 naposak a ciklusaim és 11 napos a luteálisom. Most a 12 nél járok. használhattak a teák?
Biztos használnak!Esetleg van görbéd?
A kérdező hozzászólása: igen van ma feljebb ment.http://www.fertilityfriend.com/home/2dbe17
Nem jött még meg ugye??!!! Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött:( de reggel teszteltem nega lett természetesen. És az elõbb megjött:( azért köszönöm

12 eves lany vagyok a tegnap jott meg a mensim, de nagyon meg vagyok ijjedve, mert az ejjel egyaltalan nem volt, viszont tegnap igen. Vajon mi bajom van?

Legjobb válasz: valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.

valószínõ, hogy nincs meg olyan erõsen. amugy ijen velem is elõ szokott fordulni. 17 vagyok és nekem is 12 évesen jött meg. biztos, hogy nincs semmi gond. csak lehet uj a testednek, vagy ijesmi.
A szervezeted még most tanulja a dolgokat. Kell majd jó pár hónap, amíg egyenletes lesz a hormontermelés, és beáll a rendszeres menstruáció.
ilyenkor még az is normálisnak számít, ha mondjuk 2 hét múlva megint megjön aztán 2 hónapig meg nem. Változó a lányoknál mennyi idõ alatt áll be, van akinek fél év is elég van akinek több év kell hozzá és nem mindig egyforma intenzitású a vérzés. Biztosan nincs semmi bajod.
Én éjjel sosem menstruálok, mindig reggel v hajnalban kezd rá...
Ne aggódj, én is így vagyok ezzel pedig 10 éve menstruálok már. Reggel, délelõtt a legerõsebb majd napközben folyamatosan csökken, éjjel pedig szinte semmi nincs aztán másnap reggel újra erõsebb. Van akinek nem egyfolytában, hanem úgymond szakaszosan van meg, ez normális.
Éjjel általában gyengébb (legalább is sok nõnek, másnak meg pont nem), és hát ilyenkor fekszel is, szóval nem tud úgy kifolyni, mint nappal, amikor fentvagy, és persze nappal általában erõsebb is.
Minden rnedben van, ne aggódj, ilyenkor még ez teljesen normális. de miért nem beszéled meg anyukáddal? Nekem annak idején mindent pontosan elmondott... igaz, nem szerettem, hogy ilyenrõl kell beszélgetnem, de legalább tudom a dolgokat.:)
én se szeretek az ilyenekrõl beszélni vele és pont õ a védõnõ...

Tegnap jött meg elöször és nagyon megvan. Ez mit jelent? Ez azt jelenti hogy még sokáig meglesz vagy azt hogy nemsokáig?

(Lécci mondjátok hogy nem sokáig)

Legjobb válasz: :D hát azt jelenti hogy nagyon megvan. mondhatjuk azt is hogy nagylány lettél. a mesid köb 5 napig lesz meg de ez lehet egy hét is. de ha 7 napnál tovább van szolnod kell anyunak vagy orvosnak. mindenkinek másképp van. van hogy elöször csak kicsit barna, alvadtvér jön ki aztán egyszer csak hopp vérzik nagyon és lassan marad el. minden nap kevesebb. ha éjszaka nem lesz véres a betét akkor is nappal még használj mert éjszaka fekszel és a gravitáció nem hozza ki belöled de mikor felkelsz és elmész a suliba már véres is a bugyid. erre figyelj. az is lehet hogy már most beáll és 28 vagy 30 napos ciklusban megjön (a mensi elsö napja a ciklusod elsö napja) lehet soha nem áll be rendszeresre és van hogy megjön van hogy késik vagy kihagy egy hónapot. ha 2-3 hónapot kihagy akkor is jó a dokit felkeresni. mivel a menstruációt a hormonok szabájozzák így egy idegskedés is késleltetheti vagy kimaradhat. van akinek göcsös és fájdalmas, van aki észre sem veszi szinte. remélem segítetettem egy kicsit.

:D hát azt jelenti hogy nagyon megvan. mondhatjuk azt is hogy nagylány lettél. a mesid köb 5 napig lesz meg de ez lehet egy hét is. de ha 7 napnál tovább van szolnod kell anyunak vagy orvosnak. mindenkinek másképp van. van hogy elöször csak kicsit barna, alvadtvér jön ki aztán egyszer csak hopp vérzik nagyon és lassan marad el. minden nap kevesebb. ha éjszaka nem lesz véres a betét akkor is nappal még használj mert éjszaka fekszel és a gravitáció nem hozza ki belöled de mikor felkelsz és elmész a suliba már véres is a bugyid. erre figyelj. az is lehet hogy már most beáll és 28 vagy 30 napos ciklusban megjön (a mensi elsö napja a ciklusod elsö napja) lehet soha nem áll be rendszeresre és van hogy megjön van hogy késik vagy kihagy egy hónapot. ha 2-3 hónapot kihagy akkor is jó a dokit felkeresni. mivel a menstruációt a hormonok szabájozzák így egy idegskedés is késleltetheti vagy kimaradhat. van akinek göcsös és fájdalmas, van aki észre sem veszi szinte. remélem segítetettem egy kicsit.
Nyugi ez normális. Mindenkinél más és lehet hogy legközelebb nem is lesz ennyi. Egyébként egy áltag ciklus olyan hogy elsõ nap kevés, 2. nap a legtöbb és aztán mindig egyre kevesebb. Nekem pl 1. nap alig van, 2. nap rengeteg, 3. nap nem olyan sok, és 4. nap is már alig van. 5. nap pedig már egy tisztasági betét is elég. Ja és még annyit javasolnék hogy éjszakára eggyel nagyobb betétet használj mint napközben, hogy ne legyen olyan a bugyid, lepedõ. Aztán persze mikor már kitapasztalod mikor mennyi van, már tudod hogy milyen, mekkora betétet használj, nekem pl csak elsõ és második este kell nagyobb betét, aztán nem.
Gratulálok a biológiai felnõttséghez :) Szerintem semmiképpen sem gáz anyukáddal beszélni a dologról, vagy ha õ nem elérhetõ (pl. meghalt) akkor egy idõsebb, tapasztalt nõvel, akiben megbízol.

Köldök Piercingel kapcsolatos téma, tegnap csináltattam meg, és nagyon szép. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!?

Szóval tegnap csináltattam nagyon szép, nem gyulladt be nem is vörös, nagyon nem is fáj, semmi :) Ezek szerint valószínűleg nem is fog begyulladni nem? Rendszeresen ápolom Egisept srayvel és bepantennel kenegetem. Tegnap hoz képest mégis szebb :) Nagyon figyelek mindenre, de ezek szerint hamar gyógyulgat nem?

Legjobb válasz: Ha mindent az elõírás szerint csinálsz,akkor valószínûleg nem lesz baj!Nekem az ajkamban és a nyelvemben is van pc.Mindkettõ gyorsan begyógyult,mert betartottam a higiéniás szabályokat!Viszont még nagyon friss a piercinged,attól,hogy most nem látszik rajta semmi,késõbb még simán begyulladhat,viszont ha megfelelõen ápolod és vigyázol,hogy ne érje sérülés,akkor ennek nagyon kicsi az esélye!

Ha mindent az elõírás szerint csinálsz, akkor valószínûleg nem lesz baj!Nekem az ajkamban és a nyelvemben is van pc.Mindkettõ gyorsan begyógyult, mert betartottam a higiéniás szabályokat!Viszont még nagyon friss a piercinged, attól, hogy most nem látszik rajta semmi, késõbb még simán begyulladhat, viszont ha megfelelõen ápolod és vigyázol, hogy ne érje sérülés, akkor ennek nagyon kicsi az esélye!
énis tegnap csináltattam :) éniss ígyvagayok :) énis kennem a fertötlenítõvel... meg nekem mondta a srác h tusoljak.. másik türcsivel körülötte törölgesem meg 3 hónapig lehetöleg ne cserélgsd. és minden okéss lesz :)
A kérdező hozzászólása: Igen tegnap én is tusoltam benne :) Kicsit megforgattam. :) de szerintem az enyém már most gyógyulgat :)
Az, hogy az elsõ nap nem gyulladt be, nem jelenti azt, hogy nem is fog. 2-3 hónapba is beletelik, mire tökéletesen begyógyul. Persze, már 2 hét után rendben lesz, de nekem is kb 1-2 hónapos korában gyulladt be. Sõt, még 4 évvel késõbb is begyulladt, amikor elõször mentem vele tengervízbe (ezt a mai napig nem értem, miért). De ha követed az elõírást, és rendesen kezeled, akkor kisebb az esélye, hogy begyullad.
elsõ napon meg 2.-on nekem sem volt baja . Aztán mégis begyulladt januárban, pedig rendszeresen kenegettem 3 féle krémmel is .Azóta már nincs semmi baja hálaistennek:)

35 hetes terhes vagyok. Tegnap nagyon összevesztünk a férjemmel, sokat sírtam. Õ lelépett, én meg itthon vagyok egyedül. Félek. Árt a sok sírás a Babámnak?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy azzal ártanál a babádnak, ha sírsz. Érzékenyebb vagy az átlagnál, ez érthetõ,és persze nemsokára megszületik a baba, aki a pocidban van. Az, hogy férjed lelépett(remélhetõleg nem végleg)arra nem nagyob tudok mit mondani, max annyit, hogy nem tudja átérezni mi folyik ilyenkor egy benned, õ csak azt érzi, hogy háttérbe van szorítva a baba miatt. Nyugodjj meg, de ha az jobban esik neked,akkor sírdd ki magad és hidd el utána könnyebb lesz. A férjeddel meg üljj le beszélgetni, hiszen rá is vár néhány feladat. Az erõdre nemsokára nagyon nagy szükséged lesz! Kitartást és fel a fejjel!

Nem hiszem, hogy azzal ártanál a babádnak, ha sírsz. Érzékenyebb vagy az átlagnál, ez érthetõ, és persze nemsokára megszületik a baba, aki a pocidban van. Az, hogy férjed lelépett(remélhetõleg nem végleg)arra nem nagyob tudok mit mondani, max annyit, hogy nem tudja átérezni mi folyik ilyenkor egy benned, õ csak azt érzi, hogy háttérbe van szorítva a baba miatt. Nyugodjj meg, de ha az jobban esik neked, akkor sírdd ki magad és hidd el utána könnyebb lesz. A férjeddel meg üljj le beszélgetni, hiszen rá is vár néhány feladat. Az erõdre nemsokára nagyon nagy szükséged lesz! Kitartást és fel a fejjel!
sirjál nyugodtan az mindig segit, én is szoktam.25 hetes kismama.
Egy cipõben járunk , ugyan az én férjem nem lépett le, "csak" van valakije. Az elmúlt 2 napot én is átsírtam és éreztem a babucin is hogy nyugtalanabb.Szerintem sem ártasz neki csak õ is érzi azt a szomorúságot, amit te. Tudom, hogy nehéz, de próbálj megnyugodni.Még, ha most nem is látod a kiutat, azért az ott van!Ilyenkor a férfiaknak sem könnyû, kívülállónak érezheti magát.Szerintem csak besokallt, idõ kell neki, hogy lehiggadjon.Légy türelmes és próbálj arra is gondolni, hogy neked most küdetésed van, meg kell nyugodnod a pici érdekében!Egy 35 hgetes kismami sorstárs
Kiegészítés az elõzõ válaszomhoz:a fériak többsége nem tudja, nem látja, hogy ilyenkor sokkal érzékenyebbek a nõk.Errõl beszélni kell mindenképpen! Nem vehet egy kalap alá a régi önmagaddal, mert most sokkal sebezhetõbb vagy.Az én párom is sajnos úgy áll hozzá, hogy ez egy természetes dolog/mármint a terhesség/, ne lihegjem túl. Olvasom a sok mesébe illõ sztorit, de a valóság nem mindig ilyen, sajnos!Beszélgetni, ez a legfontosabb, még, ha nehéz is.Ha szeret, próbál megérteni. Ha nem, akkor is erõsnek kell lenned, mert egy pici élet van benned, aki mindenben tõled függ. 35 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vígasztaló szavakat! Nem vagyok egyáltalán nyávogós kismama, és a férjem éppen ezért teljesen természetesnek veszi azt, hogy most is olyannak kell lennem, mint régen... Most nem tartjuk a kapcsolatot, visszaköltözött az anyjához, de alig vitt el valamit. Legszívesebben békülnék, de akkor megint csak én lennék az aki enged :( Hogy lehet valaki ilyen, hogy a szülés "küszöbén" itthagy egyedül? Pedig tudom, hogy szeret... Mégegyszer köszönöm a válaszokat, és kívánok minden jót!!!
25 hetes kismama vagyok én is sokat sírok, vitázok a férjemmel de végül midig én békülök vele mert utálok veszekedni és biztos hogy érzi a baba ha a mamája nem érzi jól magát!engedj Te!békülj ki vele minél hamarabb, mert neked sem és babának sem jó egyedül!

6 hetes tacsi-yorki keverékem van és nagyon sokat alszik de utána meg szinte egész este fent van játékos de nem tudom hogy este hogy kéne hogy aludjon? (am tegnap kaptam meg)

Legjobb válasz: Ilyen idõsen még nagyon sokat alszanak :) Este ne játssz vele, próbáld meg hogy átálljon nappali üzemmódra,vagy nem tudom. Azt nem is említeném ,hogy egy ilyen idõs kiskutyának még az anyjánál kéne lennie...

Ilyen idõsen még nagyon sokat alszanak :) Este ne játssz vele, próbáld meg hogy átálljon nappali üzemmódra, vagy nem tudom. Azt nem is említeném , hogy egy ilyen idõs kiskutyának még az anyjánál kéne lennie...
Ilyen idõs korában még az anyjával és a testvéreivel lenne a helye. 8hetes kora elõtt TILOS elhozni!! Még nagyon kicsi, biztos meg van illetõdve még hisz egyedül van. A meleg miatt szinte mindig kutya csak jobbra-balra fekszik egész nap, este azonban mikor jobb az idõ majd kirobbannak az energiától. Játssz vele minél többet ilyenkor, akkor elfárad és aludni fog.
Meg kell még tanulnia az emberek idõbeosztását. Éjszaka ne engedd mászkálni, ne játssz vele, legyen a helyén. Idõ kell, míg megtanulja , az éjszaka az alvásé.
Nem igaz...Egy 6 hetes kutyust már el lehet hozni az anyától. :) Nos nekünk is voltak kiskutyusaink anyától.Most meleg van így nappal alszik, de kiszámítható, mert egy kölyökkutya mit csinál egész nap?Alszik, eszik, játszik...Nappal ha alszik, akkor este elõtt fáraszd ki jól(én úgy csináltam, hogy egy horgászbot kötelére rákötöttem a játékukat, egy mûanyag csirke XD s én leültem s lengettem jobbra-balra s így futottak utána és hamar kifáradtak.)Vagy más játékokkal szórakoztattam õket.Remélem tudtam segíteni :)
valóban a pici kutyusok sokat pihizgetnek! De próbáld napközbe lekötni egy kis játékkal lehetõleg ne túl intenzív mozgással, rohangálással mert akkor ugyan az az eredmény;elfárad és napközben alszik. Biztosan van valami ami leköti esetleg kötélhúzás, sípoló kedvenc játék, labda stb. Ha lekötöd napközbe akkor valószínüleg kifárad és este szundikál, mivel ha nappal nem hagyja az izgalom õt aludni! :) de azért arra figyelj ha tényleg fáradt hagyd aludni csak max ne olyan sokat. :D sok skiert!

Tegnap tudtam meg hogy kisfiam lesz az első is kisfiú így nagyon szerettem volna hogy végre kislány legyen nagyon elvagyok keskenyedve annyira szerettem volna végre egy kislány ti is voltatok esetleg vagytok ilyen helyzetben?

2 testvérem van nekik lányuk van mind a kettőnek egy erre nekem még egy kisfiú nincs semmi bajom a fiúkkal mert imádom az elsőt de mégis úgy vártam egy kislányt.

Legjobb válasz: Én meg másodszorra is kislányt szerettem volna és nekem meg fiam lesz. :p 2-3 hetem van még hátra.

Én meg másodszorra is kislányt szerettem volna és nekem meg fiam lesz. :p 2-3 hetem van még hátra.
Szia.Nekem meg megint kislany lesz. Csereljunk? :D Nyugi csak viccelek. En ugy vagyok vele , nem baj az ha azonos nemu is lesz az osszes gyerekem csak egeszseges legyen. Mi ugy beszeltuk meg apaval addig probalkozunk meg fiu nem lesz. Nem szeretnel tobb gyereket?Hatha a varva vart kislany lenne a 3.
A kérdező hozzászólása: 18hónapos lesz kb legalább könnyen összeszoknak majd . nálunk nem tudom mi lesz mert a tesóm kislány 3hónapos és nagyon féltékeny a kisfiam mikor a kislány van dajkálva hát kíváncsi leszek.
Igen ezt en is hallottam igy konnyebb, bar majd meglatom.Mindenkinek sok sikert a szuleshez es jo egeszseget. Felkelt a kisasszony, delutanig nincs idom gepezni.
A kérdező hozzászólása: köszi viszont kívánom neked is Szia
A kérdező hozzászólása: Kedves 11 47 válaszoló neked tényleg nem sok idõd van már hátra de hát majd jön a pici mikor õ akarja.neked legalább változatos lesz egy egy arányban.sok boldogságot kívánok.
még leírni is rossz így utólag de én is így voltam amint terhes lettem azonnal lányként kezeltem a babót de kiderült hogy õ is fiú. Aznap elvonultam zokogni. Pedig mi tudományosan készültünk inden praktikát amirõl tudtam bevetettünk hogy lány legyen. Utolsó pillanatig reménykedtem hátha mégis lány:) De fiú lett és amint megláttam tudtam hogy nem lehetett másképp, csakis õ jöhetett hozzánk. Azóta is imádás van 3 hónapos:) Na de azért most még mindig bennem van a vágy. Egyenlõre anyagiakkal nincs gond, és ha így is marad lehet hogy megpróbálkozunk egy kislány örökbefogadásával. Akkor tuti hogy lány lesz.
A kérdező hozzászólása: bocs hogy megkérdezem de miért fogadnál örökbe?a saját csak saját persze nem biztos hogy lány lenne de még lehet saját nem gondolkoznék az örökbefogadáson de hát ez az én véleményem.
Én még nem tudom, milyen nemû lesz a második, de nem is lényeg nekem, csak az számít, h egészsége legyen, meg nekem is.:)
örökbefogadós vagyok. Sok oka van. egyrészt a saját önzõségen hogy tényleg lányt akarok. Másrészt mindkét fiúval magas vérnyomásos voltam rossz volt mindkét terhesség és a szülések is. Nemrég egy ismerõsömmel elmentem egy árvaházba és ott megszakadt a szívem...szóval elhatároztam ha tudok egyszer jobb életet biztosítani egy árvának akkor meg is akarom tenni.És ebben a férjem is partner
Szia. Nekem elsõ gyermekem kisfiú. Hát másodjára nagyon szerettem volna én is egy kislányt, és õ is kisfiú lett:) Mindenki azt mondta, hogy lányom lesz, én meg jól beleéltem magam:( Hát ez nem jött be. Most beleéltem magam abba, hogy ismét kisfiú lesz, hogy ne csalódjak , meg is álmodtam, és a 17hetes 4D-n, szép rendesen megmutatta a kukacát:) Úgyhogy nagyon örülünk neki a párommal együtt, hogy 3 kisfiú büszke szülei vagyunk/leszünk. A lényeg az, hogy egészségesek legyenek. Boldog babavárást. 21hkm
Elsosorban a kerdezotol kerdeztem de termeszetesen rad is "kivancsi" voltam:) En pont a valtozatossag miatt szeretnek fiut. Huh csak nekem lesz ilyen kicsi a nagy mikor jon a kisteso?
11.36-os vagyok. Ha tõlem kérdezted...nekem van egy 3 éves kislányom és még egy kislánynak örültem volna de most fiam lesz. Talán jobban kéne örülnöm, hogy lányom is fiam is lesz de ez van. Örülök is neki nagyon különben, legalább lesz egy kis változatosság. :) Csak ha megválaszthattam volna akkor azt hiszem a lánynál maradtam volna.
A kérdező hozzászólása: Szia . Persze az a legfontosabb hogy egészséges legyen de mégis olyan jó lett volna egy kislány nem szeretnék többet 2 volt a tervezett nálam de hát ez van.mikor lesz meg a kis tesó?
Szia.Pontosan tudom mit erzel.Majus vegere vagyok kiirva.Es te?
A kérdező hozzászólása: Május 15 re
Majdnem egyidoben szulunk. :)
A kérdező hozzászólása: Igen aztán majd õk eldöntik mikor jönnek:)
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõs az elsõ kislányod? mikorra voltál vele kiírva és mikor érkezett?
Ugy latom ez a milyen nemu gyermeket szeretnek nem nagyon jon be masnak sem. :) Utolso te nemsokara szulsz.Sok sikert :) 13honapos az elso szamu csajos, vele inditott szules volt 38+3ra a vege csaszar lett.
Es neked az elso fiu?
A kérdező hozzászólása: 25hónapos az elsõ kisfiam õ egy héttel a kiírt elõtt született simán
szia.nekem már van egy kislányom.másodjára is kislányt szerettem volna, és bejött:) megint kislányom lesz.az elsõ május 17.-én lesz 2 éves, a másodikkal pedig május 3.-ára vagyok kiírva.elsõvel egy nappal szültem korábban a kiírtnál, indítással, mert kevés volt a magzatvizem nagyon.
Ember, még csak most ismerted meg o.O
te aztán nem sz*rozol:DDDDDD
Majd látod, hogy halad a kapcsolatotok, milyen irányban, milyen gyorsan. Majd adja magát a tempó. Lehet hogy 3 nap, lehet hogy 3 hónap.

Tegnap néztem meg a Fűrész 7-et 3D-ben nagyon nagy volt! Van aki színtén látta már? Vélemény?

Legjobb válasz: Még hétfõn láttam és nekem is tetszett bár a 3d-t jobban is ki lehetett volna használni de azért nem bántam meg.

Még hétfõn láttam és nekem is tetszett bár a 3d-t jobban is ki lehetett volna használni de azért nem bántam meg.
A kérdező hozzászólása: Ezzel egyetértek, mert azért a 3D nem volt olyan nagy szám...de maga a film igen.
igen csak megint nem oldódott meg semmi a végére inkább rosszabra fordult a helyzet
A kérdező hozzászólása: Hát, de tényleg ez igy már szerintem túlzás volt...
nekem nem tetszett!jobbra számítottam!ártatlanok is meghaltak benne:(a író felesége pl.
A kérdező hozzászólása: Na igen azért voltak benne furi dolgok amik nem illettek a képbe az elõzõ részekhez képest, mint pl tényleg az, hogy olyanok áldozatok lettek akiknek közük sem volt az egészhez.

Távozott belőlem (szerintem) az összes nyákdugó, mert nagyon sok fehér kocsonyás anyag jött, és tegnap is meg ma is. Ma már meglehet a baba?

két ujjnyira voltam tág szerdán. 38 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Azt beszélik,h a nyákdugó távozása után még akár hetekig is lehet hordani a kicsit,de tény,h egyre jobban közelít az a nagy nap.A magzatvíz elfolyását mondják a biztos jelnek.(Saját tapasztalat még nincs:)) Könnyû szülést!

Azt beszélik, h a nyákdugó távozása után még akár hetekig is lehet hordani a kicsit, de tény, h egyre jobban közelít az a nagy nap.A magzatvíz elfolyását mondják a biztos jelnek.(Saját tapasztalat még nincs:) ) Könnyû szülést!
szia, Tuti, hogy a nyákdugót láttad? Mert sokan írják le úgy, hogy rózsaszínes, kissé véres valami ez a csoda. Én augusztusban szültem, de nem találkoztam a nyákdugóval, lehet nekem valahol a kórházban pottyant ki.... Ha el is ment, még akkor is kihúzhatjátok a 40. hétig. Mostmár nagyon vigyázz, nehogy begyûjts valami bacit, mert a kicsihez mostmár szabad az út. Sok sikert, könnyû szülést kívánok!
Szia. Leht, hogy nem a nya´k dugó volt, mert tényleg mondják, hogy barnás, véres kocsonyás valami.Hétfön, és kedden tölem is ment valami fehér egybeálló (mint egy kukac), de az orvos azt mondta, hogy fehér folyástól volt, csak ez erösebb.Ès hogy semmi gond. Hát nem tudom, hogy akkor mi volt pontosan.De ha a nyákdugó is volt, még kihúzhatjátok a 40.hétig nyugodtan.40.hetes kismama.
Szia! Én láttam a nyákdugót és egyáltalán nem fehér. Valóban kocsonyás anyag és inkább sárgás véres, mint fehér.
Szia biztos nem az volt! Ilyenkor már az utolsó hetekben megerõsödik a folyás és sûrûbb lessz! nekem kb:2 hét óta ilyen és ez nem a nyákdugó! 36 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!