Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nagyon a bal mellem, (5 db)

Tegnap óta a bal mellem a bimbónál nagyon fáj. Nincs kisebesedve, nincs benne csomó sem, csak fáj. Szerencsére tej van bőven, csak igy elég rossz szoptatni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia!Én is hasonló problémával küzdök próbáld ki a Garmastan kenõcsöt vagy kend be minden szopi után anyatejjel és hagyd megszáradni.Valószínû a pici nyelve kidörzsölte a bimbót.

Szia!Én is hasonló problémával küzdök próbáld ki a Garmastan kenõcsöt vagy kend be minden szopi után anyatejjel és hagyd megszáradni.Valószínû a pici nyelve kidörzsölte a bimbót.

Tegnap nagyon megnyomódott a bal mellem, azóta fáj ha melltartóban vagyok. Lehet valami bajom? 20/L

A villamoson történt. Álltam, a villamos meg nagyot fékezett és rám esett vagy 3 ember, köztük egy nagyon molett nő is, odanyomtak a kapaszkodóhoz. A lényeg hogy pont a bal mellemnél volt az a korlát és nagyon megütöttem. Tegnap egész nap fájt, ma már csak ha melltartót viselek. Ez utalhat vmire? Csak 20 vagyok, és nem tudom hogy ilyen fiatalon is alakulhat e ki mellrák. Hallottam egyszer egy lányról, csak 18 volt, vezetni tanult és nekiment egy oszlopnak, a kormányba paszírozódott a melle és később daganat alakult ki nála. Szóval kicsit félek.

Legjobb válasz: Nem lesz rákod tõle. Ne vegyél melltartót, ha fáj, kibírod egy pár napig nélküle. Ha nagyon hiányzik, vegyél egy topot. Adj idõd a mellednek, hogy kipihenje.

Nem lesz rákod tõle. Ne vegyél melltartót, ha fáj, kibírod egy pár napig nélküle. Ha nagyon hiányzik, vegyél egy topot. Adj idõd a mellednek, hogy kipihenje.
Az ütéstõl nem lehet mellrákot kapni, ez tévhit ! Azért hiszik ezt az emberek, mert egy ütés után többet vizsgálgatják a mellüket és ilyenkor szokták felfedezni a már régóta ott lévõ daganatot. Nem lesz ettõl semmi bajod, ne aggódj!

Elválasztás időszakában vagyok, mar csak reggelente szopizott a fiam, de tegnap meg ma két korty után mar reggel is kikopte! Ennek vagy nem ennek köszönhetően, mostanra mar nagyon faj a bal mellem, sztem begyulladt! Mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Annyit mindig fejjél ki belõle, hogy ne feszüljön, és akkor szepen el fog apadni. Ha már csomós, akkor masszírozd ki a csomót, elõtte masszírozós zuhanyfejjel jól csapasd meg meleg vízzel a cicid. Ha mindig csak éppen picit kifejsz, akkor a Mell nem gyullad be, viszont a kereslet kínálat elve alapján egyre kevesebb tej fog termelõdni.

Annyit mindig fejjél ki belõle, hogy ne feszüljön, és akkor szepen el fog apadni. Ha már csomós, akkor masszírozd ki a csomót, elõtte masszírozós zuhanyfejjel jól csapasd meg meleg vízzel a cicid. Ha mindig csak éppen picit kifejsz, akkor a Mell nem gyullad be, viszont a kereslet kínálat elve alapján egyre kevesebb tej fog termelõdni.


A bal mellemben van egy kis csomó. Tegnap fájt, de ma már kevésbé. Igazából ma vettem észre, hogy ott van az a kis csomó.14 éves vagyok és kicsit félek, mert nem tudom mitől van ez:/ Mi ez? Mit csináljak? Nagy a baj?

Legjobb válasz: Ha kétséged van, kérdezd meg anyukádat, vagy idõsebb nõismerõsödet. De orvoshoz is fordulhatsz. Inkább kétszer potyán, mint egyszer késõn.

Ha kétséged van, kérdezd meg anyukádat, vagy idõsebb nõismerõsödet. De orvoshoz is fordulhatsz. Inkább kétszer potyán, mint egyszer késõn.
tini korban amikor nõ a mell nagyon gyakori. Annó nekem is volt mindkettõben.
Szia! Azonnal orvos, õ majd megállapítja, hogy zsírcsomó, vagy komolyabb. Elküld mammográfiai vizsgálatra, nem fáj és tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Még egy valami valamikor volt egy kis sárga valami a melltartómban De mostanában már nincs. Ez micsoda?
Nem fogja elküldeni mammográfiára 14 évesen. Eleve elötte uh van még ha kell is ilyen vizsgálat. Kérdezõ az a sárga dolog nem tudom mi lehet azt érdemes lenne megkérdezni, na meg akkor egy uttal megkérdzheted ezt a csomót is de az tuti hogy hormonális korodból adódóan.
14 éves korban SZINTE elképzelhetetlen a rák. Arról ne is beszéljünk, ha már fájna akkor annak már régóta lennének más tünetei is.

Tegnap nagyon fájt a bal mellem, ma pedig szúrkál a hasam. Lehetek terhes?

Tegnap nagyon-nyagyon fájt a mellem, mintha izomlázam lett volna... de inkább csak a ball mellem.... a jobb is csak enyhébben... ma pedig szúrkál a hasam... belenyilal néha nagyokat és olyan fura!kicsit a mellem formája is megváltozott.. olyan mintha "csúcsosabb lenne a vége!Szeretnénk babát és rajta voltunk az ügyön :-)

Legjobb válasz: Akár lehet is... kéne tudnunk a menzeszedrõl vagy a peteérésrõl is valamit... Remélem gratulálhatok! Ha már késik, csinálhatod a tesztet!

Akár lehet is... kéne tudnunk a menzeszedrõl vagy a peteérésrõl is valamit... Remélem gratulálhatok! Ha már késik, csinálhatod a tesztet!
Ha pár napig késik a mensid, csinálj tesztet! Drukkolok!
Hajrá! Reméljük baba. :)
Ha már késik a mensid is, akkor szinte biztos, hogy pici van a hasadban. Csinálj egy tesztet, az kimutatja, fõleg ha már meg kellett volna jönnie. Szorítok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!