Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nagyon a bal (36 db)

Tegnap szurkált a bal petefészkem most pedig nagyon sok fehér folyásom van, de tegnap száraz voltam. Utalhat peteérésre?

Ha ma délután együtt vagyunk akkor összejöhet a baba vagy már kés???

Legjobb válasz: Igen, peteéréskor több a folyás, a jellemzõ rá a tojásfehérjeszerû nyúlós folyás! Szerintem még ma összejöhet a baba! Sok sikert!

Igen, peteéréskor több a folyás, a jellemzõ rá a tojásfehérjeszerû nyúlós folyás! Szerintem még ma összejöhet a baba! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ!
Nekünk ilyenkor jött össze a Baba!
remélem sikerül!! majd írj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Majd írok.. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lettem babás, de orvos szerint jókor voltunk együtt. Tehát nem értem miért nem lettem az. 7.ére nem vártam és 3.án megjött minden tünet nélkül még vizes folyásom sem volt pedig nekem mindig van menszi elött. :(

Tegnap óta a bal mellem a bimbónál nagyon fáj. Nincs kisebesedve, nincs benne csomó sem, csak fáj. Szerencsére tej van bőven, csak igy elég rossz szoptatni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia!Én is hasonló problémával küzdök próbáld ki a Garmastan kenõcsöt vagy kend be minden szopi után anyatejjel és hagyd megszáradni.Valószínû a pici nyelve kidörzsölte a bimbót.

Szia!Én is hasonló problémával küzdök próbáld ki a Garmastan kenõcsöt vagy kend be minden szopi után anyatejjel és hagyd megszáradni.Valószínû a pici nyelve kidörzsölte a bimbót.

A dzsungáriai törpehörim bal oldalára dűlöngél, Tegnap nagyon jól volt meg minden. De ahogy reggel láttam, hogy bal oldalára dűl, Kivettem segíteni akarartam, de megharapott, Mi történhetett vele?

De megharapott jó erősen pedig nem csináltam vele semmit nem ejtettem le stb. ő mindig kis szerény höri volt SOHA nem harapott meg senkit.Na szóval most járni tud de szegényke oldalrabrul még a rácsra is felmászott ugyhogy ereje is.2éves és3hónapos kicsi kóra óta kb.olyan 25gramm mindig ekörül volt,de most csak 22:( SEGÍTSETEK LÉCCIVES!

Legjobb válasz: öreg egy hörcsög nem él sokáig mint egy kutya nekem volt vagy 12 darab nem nagyon birták 3 évnél tovább

öreg egy hörcsög nem él sokáig mint egy kutya nekem volt vagy 12 darab nem nagyon birták 3 évnél tovább
Szegény hörcsög öreg :( Az enyém most 3 hónapos. Remélem õ is addig él legalább mint a tied :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos szegényke tegnap nagy szenvedések után elment.....hétfõ reggel és még engem is megvárt , de nekem iskolába kellett mennem...megvárt pedig egész éjszaka szenvedett ...<3<3<3
Nagyon sajnállak. :(


Tegnap a bal petefészkem nagyon szúrt. Lehet peteérésem?

Ma úgy érzem, mintha valami bizsergés lenne szintén a bal petefészkemnél. A h?m ma is 36,5 volt, és ma vagyok a 16. napon! Lehet, hogy valamikor itt az id??

Legjobb válasz: Ugyanebben a cipõben járok, én ma vagyok a 15. napon. Nekem vasárnap és hétfõn volt tojásfehérjém, tegnapra teljesen eltûnt, viszont a hõm tegnap volt 0,2-vel magasabb. Szerintem ma mindenképpen essetek egymásnak! Hajrá!!

Ugyanebben a cipõben járok, én ma vagyok a 15. napon. Nekem vasárnap és hétfõn volt tojásfehérjém, tegnapra teljesen eltûnt, viszont a hõm tegnap volt 0, 2-vel magasabb. Szerintem ma mindenképpen essetek egymásnak! Hajrá!!
lehetséges, de az a legjobb, ha 2 naponta együtt vagytok a pároddal. akkkor nem lehet gond. és nézd a folyásodat is. ha átlászó, nyálkás, akkor jó!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Egyébként a folyásom átlátszó és nyálkás már tegnap óta! Mennyi idõ mulva következhet be a peteérés kb. szerinted?
Szerintem vegyél ovu tesztet, akkor 100%-os választ kapsz a kérdésedre.Egy csomagban 5 darab van, de ha figyeled a jeleket, folyás, stb. akkor elég, ha egyet csinálsz és ha pozitív, akkor 24-48 órán belül bekövetkezik az ovuláció.Hajrá!

Ma vagyok a 23. ciklusnapon tegnap nagyon fájt egész nap a bal petefészkem és a derekam, reggel és délután is csináltam ovutesztet szerintem a délutáni esélyes arra, hogy pozitív. Akkor most mikor van tüszõrepedésem?

Reggeli: http://kepfeltoltes.hu/view/131127/esti_t_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.

Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.
A kérdező hozzászólása: Júliusban volt missed ab mûtétem 10hetes volt a pici és sajna nem állt még be a mensim de tuti a tegnapi volt pozi, mert fájt a petefészkem derekam nagyon, de ma is csinálok még d.u
Megcsináltad? Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: Olyan lett mint az elõtte esti, ugyanakkor csináltam meg
Akkor még ma is legyetek együtt :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk ;) Köszi, remélem lesz eredménye :) ) Tegnapi már nega volt :)

Tegnap (egy normál felállás után) óta nagyon fáj a bal lábamon az achilles ínem környéke. Mi okozhatja?

Ma reggel egy lábon ugráltam, mert annyira fájt az éjszakai alvás után, hogy nem bírtam ráállni. Lüktet és nagyon fáj. Kicsit piros a környéke. Milyen orvoshoz menjek vele?

Legjobb válasz: Sebészetre kell menni vele. Lehet, hogy megrándult, de ha nem tudsz ráállni és nagyon fáj, akkor akár szakadás is lehetséges. Mindenképpen mutasd meg orvosnak.

Sebészetre kell menni vele. Lehet, hogy megrándult, de ha nem tudsz ráállni és nagyon fáj, akkor akár szakadás is lehetséges. Mindenképpen mutasd meg orvosnak.

Tegnap nagyon megnyomódott a bal mellem, azóta fáj ha melltartóban vagyok. Lehet valami bajom? 20/L

A villamoson történt. Álltam, a villamos meg nagyot fékezett és rám esett vagy 3 ember, köztük egy nagyon molett nő is, odanyomtak a kapaszkodóhoz. A lényeg hogy pont a bal mellemnél volt az a korlát és nagyon megütöttem. Tegnap egész nap fájt, ma már csak ha melltartót viselek. Ez utalhat vmire? Csak 20 vagyok, és nem tudom hogy ilyen fiatalon is alakulhat e ki mellrák. Hallottam egyszer egy lányról, csak 18 volt, vezetni tanult és nekiment egy oszlopnak, a kormányba paszírozódott a melle és később daganat alakult ki nála. Szóval kicsit félek.

Legjobb válasz: Nem lesz rákod tõle. Ne vegyél melltartót, ha fáj, kibírod egy pár napig nélküle. Ha nagyon hiányzik, vegyél egy topot. Adj idõd a mellednek, hogy kipihenje.

Nem lesz rákod tõle. Ne vegyél melltartót, ha fáj, kibírod egy pár napig nélküle. Ha nagyon hiányzik, vegyél egy topot. Adj idõd a mellednek, hogy kipihenje.
Az ütéstõl nem lehet mellrákot kapni, ez tévhit ! Azért hiszik ezt az emberek, mert egy ütés után többet vizsgálgatják a mellüket és ilyenkor szokták felfedezni a már régóta ott lévõ daganatot. Nem lesz ettõl semmi bajod, ne aggódj!
Az valószinü nem ér, hanem az ondó vezeték volt.Ebbõl 2 is van , és eléggé vastag is .
Üdv. Én azt ajánlom hogy menj el az orvoshoz. Ha azt mondja hogy Hereviszér akkor mütesd meg magad. Nekem 2 napja volt ilyen mûtétem, pedig csak 14 vagyok. Egy kisseb mûtét. Nem fog fájni azt garantálom. Elsõsorban az egészség.

Nagyon fáj a bal hónaljam. Tegnap este leborotváltam, aztán bekentem Nivea izzadásgátlóval. Talán ettől fájhat?

Ha kitapintom, akkor egy kisebb daganatot is érzek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!