Találatok a következő kifejezésre: Tegnap nagyon a (1344 db)

32-33 hetesek, mennyit mozog ma a babátok? Nekem nagyon pihenget ebben a fülledt időben, alig moccan, pedig tegnap nagyon aktív volt. Ugye nincs baja?

Legjobb válasz: Nincs baja, biztos. Tegnap én is megijedtem, mert az én kis "albérlõm" fõleg ebben a nagy melegben aktív, tegnap meg csak néha jelentkezett be. De este már megnyugtatott, és ma reggel is szinte olyan, mintha bulizna odabent, meg sem áll. Egyik nap aktívabb, másnap meg szinte semmi. De amíg érzed a mocorgást, mégha ritkábban is, addig semmi gond. 32 hetes kismami

Nincs baja, biztos. Tegnap én is megijedtem, mert az én kis "albérlõm" fõleg ebben a nagy melegben aktív, tegnap meg csak néha jelentkezett be. De este már megnyugtatott, és ma reggel is szinte olyan, mintha bulizna odabent, meg sem áll. Egyik nap aktívabb, másnap meg szinte semmi. De amíg érzed a mocorgást, mégha ritkábban is, addig semmi gond. 32 hetes kismami
Szia.Nekem az a furcsa, és akkor kezdek el gyanakodni amikor nem mozog.Az én babucim szét akar szakítani.Non stop bulizik.Nekem ez furcsa.

Tegnap lefeküdtem a barátommal, anyukám nagyon szigorú azt sem nagyon engedi, hogy találkozzam a fiúval, de tegnap megtörtént a dolog. Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.

Szerintem csak kérd meg, hogy menjen el veled fogamzásgátlót íratni. :D
Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.
Miért kell elmondani?
hát jahh ne mondd el
Ne mond el. Inkább próbáld összebarátkoztatni õket.
Sehogy. Ha nem akarod, hogy eltiltson tõle, akkor nem mondod el. Anyám, komolyan, miért gondolja úgy mindenki, hogy errõl kötelessége beszámolni a szüleinek? -.- Én se mondtam meg, és jobb is, majd ha eljön az ideje, pedig õ szimpatizál a párommal meg minden.
Ne mondd el neki, miért mondanád? Esetleg akkor, ha rákérdez.
Mégis minek kéne elmondanod neki? Õ elmondta neked hány hapsival volt apád elõtt? Ugye hogy nem. Tartsd ehhez magad, gondolom nem vagy 14 éves neked is lehetnek titkaid. Isten meg nem létezik ne félj a haragjától 18/F
Így, ahogy most itt leírtad. Vagy várd meg, amíg terhes leszel és akkor már nehezebb lesz.
Majd akkor mond el ha már terhs vagy ;)
Minek mondanád el? Majd ha rákérdez egyszer, akkor megmondod. Egyszer, majd biztos levágja, hogy már nem vagy az.
nem
Szerintem sem:-(
Sajnálom! :(((
A kérdező hozzászólása: köszönöm azért:(
A kérdező hozzászólása: ittam ebben a hónapban a cickafark és palástfû teát.35 naposak a ciklusaim és 11 napos a luteálisom. Most a 12 nél járok. használhattak a teák?
Biztos használnak!Esetleg van görbéd?
A kérdező hozzászólása: igen van ma feljebb ment.http://www.fertilityfriend.com/home/2dbe17
Nem jött még meg ugye??!!! Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött:( de reggel teszteltem nega lett természetesen. És az elõbb megjött:( azért köszönöm
Nem késõ, mindent bele. :) )
Nem. Neked tüszõrepedés utáni harmadik napi együttlétbõl van fiam:) Csak azt mondják, ilyenkor nagyobb az esélye a fiúbabának.

Augusztus 23. -ára vagyok kiírva. Tegnap elkezdett fájni a vádlim ma már egy kicsit megdagadt tegnap éjjel a babám is nagyon nagyon aktív volt. Mitől lehet ez? és mennyit szoktak várni a dokik a szülésindítással?

Jah és eléggé fáj ma is a vádlim.Meg a bokám

Legjobb válasz: Szia, a 41. hétig nem nagyon csinálnak semmit... De a jelek szerint közeledik a szülés:-) Drukkolok és ne félj, csodás lesz:-D

Szia, a 41. hétig nem nagyon csinálnak semmit... De a jelek szerint közeledik a szülés:-) Drukkolok és ne félj, csodás lesz:-D
A kérdező hozzászólása: húúú köszike remélem is jó lesz bár be vagyok sz.... rendessen :D

Tegnap délután óta alig mocorog a babám. Néha érzem, de azon kívül semmi. Tegnap nagyon kitett magáért. Ugye nincs semmi baja?

Nem görcsölök, meg semmi különös jel nincs...28hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia ne izgulj minden rendben vannak napok mikor aktivabak és van hogy nem annyira.nekem pl ma nem mozgolodik annyit tegnap meg egésznap bulizot a drágám. Ez igy a természetes biztos az idöjárás váltózás ugy vettem észre jobban szereti a hüvösebbet

Szia ne izgulj minden rendben vannak napok mikor aktivabak és van hogy nem annyira.nekem pl ma nem mozgolodik annyit tegnap meg egésznap bulizot a drágám. Ez igy a természetes biztos az idöjárás váltózás ugy vettem észre jobban szereti a hüvösebbet
igaza van ez elsõ válaszolónak majd csak figyeld meg ha esõ közeledik akkor nem mocorog annyit ha meg már esik és hüvösebb van akkor beindul.Nekem õ a kis idõjósom :D Jó babavárást üdv 32 hetes kismami
Aggodalomra semmi gond. Az én babám is volt, hogy egész nap megsem mozdult, csak szunyált. Holnap megint aktív lesz
.. bocsi, semmi ok :-)
Nekünk semmi szer nem jött be, se homeos, se ezek a gélek, semmi. CSakis a fájdalomcsillapító, ha már nagyon fáj, muszáj.
Nálunk a viburcol kúp vált be, néha chamomilla és dentinox gél. Vannak más szerek is. A ti esetetekben ezt írják:" a fájdalmat kis érintés is kiválthatja, a baba ezért nem akar vagy nem tud szopni, cumizni" Borax 9CH napi 3-5x5golyó Ha ingerlékeny, szeszélyes viselkedésû, piros és meleg az egyik arcfele, a másik hideg és normál színû akkor adhatsz neki a Borax mellett chamomillát is. Egyszerre 3 fajta homeóst lehet használni, beleértve a kúpot is.

Tegnap volt a nem várt mensi ideje! Ma egy nagyon-nagyon halvány volt a tesztem. Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia, nekem is tegnap volt a nem várt ideje...bár bevallom én még nem merek tesztelni. Te viszont pár nap múlva ismételd meg, akkor már erõsebben fogod látni a második vonalat...mert bizony Baba:) Gratulálok!!!! Milyen tüneteid voltak a napokban? Hányinger, mindjárt megjön érzés, mellfájás-feszülés,petefészek szúrka? Kérlek válaszolj, mert nekem ezek a tüneteim vannak, rettegek,hogy megjön. 26éves babucira vágyó

Szia, nekem is tegnap volt a nem várt ideje...bár bevallom én még nem merek tesztelni. Te viszont pár nap múlva ismételd meg, akkor már erõsebben fogod látni a második vonalat...mert bizony Baba:) Gratulálok!!!! Milyen tüneteid voltak a napokban? Hányinger, mindjárt megjön érzés, mellfájás-feszülés, petefészek szúrka? Kérlek válaszolj, mert nekem ezek a tüneteim vannak, rettegek, hogy megjön. 26éves babucira vágyó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :) majd még a bizti ami bizti kedvéért 2 nap mulva újra tesztelek...de lehet csak reggelig bírom ki! :)
Nekem is csak halvány volt a csík, azóta 8 hónapos a kisfiam. Azért csinálj még egy tesztet, de én gratulálok.
De aranyosak vagytok!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Na...már nem vagyok ezen a bólygon!! :) )) Nem az elsõ válaszadó vagyok hanem a kérdezõõõ!! :) )) Bocsi!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, és Neked is minden jót, boldog, vidám babavárást kívánok a második válaszadónak! Az elsõ válaszadó! :)
A halvány csík is csík! Várj pár napot, mert nekem is az elmaradt mensi után 4-5 nappal lett halvány poz.! Én most 8 hetes vagyok, de tampon nálam is mindig van, ijesztésnek :) Boldog babavárást, és jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Én 3 napja csak tamponnal mertem kimozdulni itthonról.mert úgy éreztem hogy bármelyik percben megjön! :)
A kérdező hozzászólása: Ugyan ezek mint neked, csak a mellem nem fáj! Reggel mutattam a páromnak, de nem foglalkozott vele...olvasott tovább...mondta hogy õ majd akkor hiszi el ha erõsek a csíkok, és ha majd látszani fog a pocim..
A kérdező hozzászólása: Most reggel megint teszteltem... negatívv....nem értem...most akkor mi van??? :((((
Menjél. Akár törés, repedés is lehet.
Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: da amikor mozgatom meg ide oda csavarom úgy nem fáj.
Ettõl még lehet.
nõk...
Ne haragudj Leila, kiment a fejembõl! Bocsáss meg, nagyon szeretlek! :( :) (L)
Ha tényleg Leilának hívnak, akkor szerintem inkább örülj, hogy szóba állnak veled :D Öleld át a barátodat, fõzz neki valami finom vacsorát és szeretkezzetek egész éjjszaka.
A kérdező hozzászólása: rendben igazatok van, köszönöm a normális válaszokat! a nevemet pedig imádom, úgyhogy nem érdekelnek a "vicces" kommentek :)
Mucikám, ha nem tudja az a szerencsétlen gyerek, hogy mikor van a névnapod, akkor mi értelme bármin is elgondolkodni? Nekem sem az az elsõ, ha összejövök valakivel (hejjj, de régen volt már olyan :D) hogy gyorsan kikeresem a naptárból, hogy mikor van a névnapja... Szerintem ne vágd a fejéhez, hogy tegnap volt, majd ha beszélgettek legközelebb a szülinapokról, meg a névnapokról, akkor mondd meg neki, hogy neked mikor van. Vagy egyszerûen csak kérdezz rá, hogy õ mikor ünnepli, és akkor mondd meg neki te is. Ennyi.
Hát azért nekem se esne jól ha bnõm elfelejtené. Mindenkinek van telefonja állítsátok be a szülinap, névnap, évfordulókat riasztásra marha bonyolúlt bakter :D 22/F
szerinem meg ne "mond" el neki (mert ugy fogja venni hogy te felrovod neki hogy nem kösöntött fel, hollott lehet nem is nézi a névnapokat ergo nem tudta....) vegyél magadnak egy tábla csokit és kináld meg vele hogy kérsz csokit névnapomra kaptam...
Nem mindenki tartja számon az ilyen "ünnepeket". Ha nem akarod az orra alá dörgölni, ne szólj róla. Mert, ha most oda állsz elé és azt mondod, "tegnap volt a névnapom" bárhogy mondod is, szemre hányásnak tûnik. Hallgass róla, majd, ha valahogy feljön egyszer róla a szó akkor említheted neki, hogy mikor van a névnapod, akkor vagy beugrik neki, hogy elfelejtette, vagy nem. Legközelebb meg szólj neki elõre, hogy közeledik a névnapod. Páromnak szólni kell elõre mindig, egyszer volt olyan, hogy nem szóltam a születésnapomról és csak pislogott, mikor végülis úgy hozta a helyzet, hogy kiderült aznap születésnapom van. Rosszul esett neki, szemre hányást tett, hogy nem szóltam elõre, pedig tudom, hogy õ nem tud ilyeneket megjegyezni (még a sajátját sem mindig tudja) pedig szívesen felköszöntene. Szóval legközelebb szólj elõre, mert könnyen lehet, hogy rosszul esik neki, hogy elfelejtette, vagy nem vette figyelembe, sok dolga volt, stb.
és köszönd meg anyádéknak, hogy ilyen csudálatos névvel áldottak meg
Szerintem meg gáz, ha annyit nem tud mondani valaki a párjának, hogy boldog névnapot. Mióta vagytok együtt? Mert ha friss kapcsolat lehet csak tényleg nem tudta...
Boldog névnapot utólag is kicsi Leiám! :) Han voltam Ui: Csubi is üdvözletét küldi ;)
A kérdező hozzászólása: nem sírok, nem sértõdtem meg egyáltalán, csak a kérdés, hogy elmondjam-e neki, hogy tegnap volt
A kérdező hozzászólása: :D tudtam hogy ezt valaki el fogja sütni..
hú mostmár mi lesz??? más sír, mert nincs pasija, te meg azért, mert elfelejtett 2 szót mondani.
Én sem hoznám fel. Különben is lehet, hogy a hétvégére tartogat valami meglepit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!