Találatok a következő kifejezésre: Tegnap mikor voltunk a férjemmel (6 db)

Mi lehet ez? A mensim márc.29-től volt meg 1-ig. Tegnap együtt voltunk a férjemmel. Most a pisilés után volt egy kis vérzésem.

Inkább barnás,nem piros!Ez még a mensib?l maradt volna vissza?Eddig sosem volt ilyen.

Legjobb válasz: Szia. Lehet méhszájseb attól van enyhe vérezgetés ha megsértette a párod.

Szia. Lehet méhszájseb attól van enyhe vérezgetés ha megsértette a párod.
A kérdező hozzászólása: Kösz!Ez elég rosszul hangzik!
ELõzõ vagyok. Ha elmész dokihoz és bebizonyosodik hogy méhszájsebed van akkor õ egy kis vatta pamaccsal megdörgöli amitõl el fog múlni csak akkor veszélyes ha nem kezelik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Kedden felkeresem a dokim!
vagy lehet ovulációs vérzés, ritkán elõfordulhat, de az is lehet, hogy csak hevesek voltatok!

Ma vagyok a 34. napon. Tegnap a ciklus.hu szerint meg kellett volna jönnie. Együtt voltunk a férjemmel, és utána rózsaszínes-barnás cucc folyt ki belőlem, de azóta semmi. Mi lehet ez?

A ciklusom 27 és 37 nap között mozog, és Jónás naptár szerint 11-én volt a "megfelel?" nap. Ez a rózsaszínes cucc, tuti nem peteérés, szerintem nem beágyazódás, akkor mi? Picit megijedtem.Ja, két napja csináltam tesztet, és sajna neg.

Legjobb válasz: Sajnos nem tudok érdemben választ adni, de nagyon kíváncsi vagyok a válaszra, mert ugyanígy vagyok. Annyi a különbség, hogy nekem csak rózsaszín pecsételõ volt tegnap is, és ma is. Babósnak nem érzem magam.

Sajnos nem tudok érdemben választ adni, de nagyon kíváncsi vagyok a válaszra, mert ugyanígy vagyok. Annyi a különbség, hogy nekem csak rózsaszín pecsételõ volt tegnap is, és ma is. Babósnak nem érzem magam.
A kérdező hozzászólása: Én is teljesen tanácstalan vagyok. Én sem érzem magam babásnak, de múlt hónapban amikor 12 napot késett, szinte minden tünetem megvolt, és aztén megjött. Mellem fáj, de mensi elõtt is szokott, úgyhogy passz

Tegnap mikor együtt voltunk a férjemmel akkor (picit elviselhetetlen) mensi szerü alhasi szurkálást éreztem (de már 2napja)! Ez ma a 12. napom, most lesz majd a pé-em? Ezután ha 2 naponta szeretkezünk akkor össze jöhet még a baba?

Legjobb válasz: szia! nyugodj meg,pont egy cipõbe járunk! én is ma vagyok a 12.napon,és nekem is görcsölget a hasam 3 napja! tuti pé! mindent bele,ha babót akartok!!! itt a legesélyesebb a baba! én szorítok!!! én is nagyon szeretnék már!!!

szia! nyugodj meg, pont egy cipõbe járunk! én is ma vagyok a 12.napon, és nekem is görcsölget a hasam 3 napja! tuti pé! mindent bele, ha babót akartok!!! itt a legesélyesebb a baba! én szorítok!!! én is nagyon szeretnék már!!!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Asszem te vagy a 2vel alattam lévé kérdezö nem?Mert neked meg én válaszolgatok!!Tuti most lesz a pé-ed neked is+nekem is!Csak azért irtam igy mert nagyon fájt a hasam tegnap sz..és közben!Ez nem tudom mennyire jó!Itt azt olvastam, hogy sokan pont ezért nem sexel-ek mert fáj pedig ekkor a legjobb!!!!Szia
kétnaponta !!! egy hétig legalább és akkor meg lesz a jó pillanat. hajrá!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszike a választ de még 1 hétig?Mi a mensi elsö napjátol már 2naponta voltunk együtt az 5.napig aztán a 8.és a 11.nap és még elvieg 19-ig jók vagyunk nem?
Nekem volt, hogy azt hittük vakbélgyulladásom volt, persze nem is "csináltunk" olyasmit, szóval ez ördögi kör. Mert ha fáj és nem élvezi az ember, akkor kevesebb az esélye, ha meg ezért nem csinálja, nem lesz baba.

Tegnapelőtt páfrány, tegnap buborék, ma páfrány. Ilyenkor mi van? Tegnap este voltunk együtt a férjemmel, de csak holnap este lehetünk megint. De most nem értem, hogy mi van.

Legjobb válasz: Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is mostanában volt/van peteérésem. Nálam pl nem mutat kizárólag páfrányt. Elvétve van páfrány bubis környezetben. Már azon gondolkoztam, hogy talán nincs is peteérésem. De hõm alapján van, meg a tojásfehérje folyás alapján is. Úgyhogy nekem nem nagyon jött be. Igaz, hogy kb 4-5 hete vettem. Azért ugyanúgy fogom nézni kíváncsiságból. De szerintem legyetek együtt minél többször, ne a mikroszkóphoz igazítsátok az együttléteket. Drukkolok!

Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is mostanában volt/van peteérésem. Nálam pl nem mutat kizárólag páfrányt. Elvétve van páfrány bubis környezetben. Már azon gondolkoztam, hogy talán nincs is peteérésem. De hõm alapján van, meg a tojásfehérje folyás alapján is. Úgyhogy nekem nem nagyon jött be. Igaz, hogy kb 4-5 hete vettem. Azért ugyanúgy fogom nézni kíváncsiságból. De szerintem legyetek együtt minél többször, ne a mikroszkóphoz igazítsátok az együttléteket. Drukkolok!
egy vetélés és 11 hónap próbálkozás után, amikor már nem mértem hõt, nem számoltam mikor kell együtt lenni, pozitív lett a teszt. Tuti van valami abban, hogy nem szabad túl sokat foglalkozni ezzel. Én már rég a fiók mályére süllyesztettem a ovu tesztet, a mikroszkópokat. Marha nehéz, de talán érdemes lazítani.
Úgy gondolom, hogy ez a "mindent megteszek, hogy baba legyen" érzés teljesen normális, és valszeg ezen át kell esni. Én is kipróbáltam mindent, aztán magamtól átestem azon a ponton, hogy minden reggel elsõ dolgom a hõmérõt a számba dugni. Meg láttam, hogy a párom sem tud mit kezdeni ezzel a látvánnyal, így utólag nem is csoda:) Errõl az oldalról letiltottam magam szándékosan. Pedig a 4 barátnõm közül 3 lett babás mialatt nekünk nem jött össze. Biztos vagyok benne, hogy véletlenek nincsenek, és ez a kis lélek hozzám akar jönni, csak kereste a megfelelõ alkalmat. Egy éve meggondolta magát, remélem most marad velünk.
ja és a dec, 4. 17.11-es válaszoló voltam.
Reggeli "szûz" nyálból nézted mindig?
A kérdező hozzászólása: Igen. Ugyanabban az idõben is. Hõm. tegnapelõtt 36, 1, tegnap 36, 5, ma 36, 1. Ezekben a napokban van peteérésem, de mikor? 8 hónapja várjuk a babát, de nem akar jönni. Most meg végképp összezavarodtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is nektek! Eléggé érzékeny vagyok és nagyon kétségbe tudok esni amikor megjön a NEM várt. :( Bíztam ebben az "izé"- ben. De most tanácstalan vagyok.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de amint azt már sokan kérdezték, hogy lehet lazítani? A férjemmel már iszonyatosan vágyunk egy kicsire. Nálunk nagyon jó helye lenne.
Szia! Tényleg fontos, hogy ne stresszeljétek magatokat. Nem mondom, hogy fölösleges az ovu teszt és tárai de nem ez a legfontosabb hanem , hogy szeressétek egymást és szeretkezzetek-egymásért és ne csak azért mert babut szeretnétek. Sok sikert kívánok.

Mi lehet ez? Október 7.-én jött meg a menszeszem, tartott 3-4 napig. Tegnap voltunk együtt a férjemmel megszakításos módszerrel. Ma reggel óta fájdogál a hasam alja, kicsit olyan mint amikor megvan.

Elvileg 20-21 én van peteérésem. Nemrég voltam pisilni és egy kicsi vér volt a papíron.... miért? ez lenne a peteérés jele vagy másé? na most teljes bizonytalanságban vagyok... 5 hónapja szültem :) szerintetek mi lehet? folyamatosan nyílalgat a hasam aljánál.

Legjobb válasz: Nem lehet egy kis gyulladás?

Nem lehet egy kis gyulladás?
Nem tudom nekem szólt-e, de nem is akarom mentegetni magam, de én nem pontoztam.(2. válaszoló).Se le, se fel.
kösz a lepontozást, imádom ezt a mentalitást...
ez bizony peteérés lesz! 98%-ot adok neki. :-)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: én sem pontoztam le senkit, most asdok mindenkinek zöld kezecskét és köszönöm a válaszokat.
Bocsika, veletek semmi gond, csak valaki belekontárkodott a válaszomba, mert olyan kedve volt... :-)

Ma voltam (aug 2) nőgyógyásznál. Szeptember 14-én megyek férjhez. Tegnap lett hétfőn (július 3o) lett vége a menzeszemnek. Milligest-et írtak fel. Mikor kell kezdenem a szedését? Mikor fog megjönni legközelebb?

Legjobb válasz: Én meg elmentem epret szedni. 2 hét múlva jön ki a kocsim szervizbõl, de ma délben 37 fok volt. Akkor most vagyok 180 cm vagy nem ?

Én meg elmentem epret szedni. 2 hét múlva jön ki a kocsim szervizbõl, de ma délben 37 fok volt. Akkor most vagyok 180 cm vagy nem ?
pontosan 2 hét múlva -.- Úgy nem gondolod komolyan, hogy mi gép mögül tudjuk hány napos a periódusod, hány napig véreztél, pontosan mikor kezdtél el júli végén menstruálni, és hogy a nõgyógyász neked a fogamzásgátlóról mit mondott -.- Amúgy meg van használati utasítás, amit Beteg tájékoztatónak hívnak -.-
Köszönjük, hogy eldicsekedtél, hogy férjhez mész. Bár szerintem senki sem volt erre kíváncsi. Menzesz 1. napján kell kezdened, kb 2, 5-3 hét múlva fog megjönni, ha 28 napos a ciklusod.
"Tegnap lett hétfõn (július 3o) lett vége a menzeszemnek." Kedd volt júli 30....
Ez releváns információ, hogy férjhez mentél? Mi köze ennek a menstruációdhoz, fogamzásgátlóhoz?
Köszönjük, Emese. Csupa releváns infó. Az esküvõd senkit nem érdekel, a ciklusodat meg nem ismerem.Te tudod, mikor jön meg legközelebb, én azt honnan az istenbõl számoljam ki? Ideális esetben valamikor aug. 20. után. A betegtájékoztató nem dísznek van, ha még nem váltottad volna ki, google a barátod. A legtöbb gyógyszert a mensi elsõ napján kell elkezdeni. Ja és akármit is ír, az elsõ hónapban kell mellette gumi, mert nem kizárt, hogy nem hat teljesen. Bár én a helyedben várnék még egy hónapot, ugyanis az elsõ 1-2 levél mellett gyakori, hogy végig vagy csak úgy random vérzik az ember, az meg elég ciki lenne a nászéjszakán pl.
Feltételezem h azért írta, h mikor megy férjhez, mert nem akarná h akkor jöjjön meg a mensije. Ne bántsátok már ezért! Amúgy a gyógyszerhez nem tudok hozzászólni, nem ismerem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!