Találatok a következő kifejezésre: Tegnap mikor reggel nagyon (32 db)

Most ez mi lehet? 5.6. -ra nem vártam. Tegnap reggel Nagyon halvány pozitív, ma reggel egyértelmű neg. Egy másik tesztel.

Két hónapja Closit szedek. 1. hónapban nem próbálkoztunk (gyógyszer abbahagyása után hónapokig nem jött meg), és tikkre pontosan megjött. A második hónapban akcióztunk( volt peteérésem is), és most nem jött meg. Mellfájdalom(nem durva), hasszúrka van. Ja azt hozzá kell tennem, hogy éjjelente 2, 3 óránként kijárok pisilni, így nem tudom milyen a koncentrációja.

Legjobb válasz: Ma reggel is csináltam, de negatív. Nem volt érzékenyebb a teszt(25-ös). A mellem elég nagy, és feszül is. Nagyon furi a testem. Ja a reggeli vizeletem szintén csak 2.5 órás volt.

A kérdező hozzászólása: Ma reggel is csináltam, de negatív. Nem volt érzékenyebb a teszt(25-ös). A mellem elég nagy, és feszül is. Nagyon furi a testem. Ja a reggeli vizeletem szintén csak 2.5 órás volt.
Csinálj holnap reggeli vizeletbõl is 3. tesztet (de másmilyet vegyél), és meglátod mi lesz! Majd a 3. teszt eldönti mi az igazság! Drukkolok! :D
Szia, Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet. Szurkolok:)

4 napja késik, volt tegnap du 2 nagyon halvány pozitív tesztem. Ma reggel nega lett. Most mi van?

Legjobb válasz: Szia! Valószínû,h másfajta tesztet használtál és ezért különbözik a tegnapi és a mai.A etsz, amit ma csináltál, lehet, hogy nem olyan érzékeny mint a tegnapi.Milyen teszteket használtál?

Szia! Valószínû, h másfajta tesztet használtál és ezért különbözik a tegnapi és a mai.A etsz, amit ma csináltál, lehet, hogy nem olyan érzékeny mint a tegnapi.Milyen teszteket használtál?
Szia! Ha másfajta tesztet csináltál, akkor a második kevésbé volt érzékeny, s pár nap múlva pozitívvá válik. Vagy sajnos elõfordulhat az is, hogy a terhesség nem maradt meg, s így pár nap késéssel a menstruálni fogsz. Én is jártam már így, ilyenkor nincs semmi teendõ, a nõk 80%-nál megtörténik, de többnyire nem is tudnak róla. A következõ hónapban újra próbálkozhattok. A következõnél már pozitív maradt a tesztem, ugyhogy többnyire ilyenkor hamar újra terhes leszel, s az a teszt már pozitív is fog maradni. Csinálj még egy tesztet, ne maradj kétségek között ! Sok sikert!
Szerintem is másfajta érzékenységû tesztet használtál. Ugyanazzal a fajta tesztet csináltad, mint tegnap?
A kérdező hozzászólása: tegnap gabrielt használtam és hcg line-t ma meg one step tesztet. egyébként nagyon halvány volt a csík... de ott volt, ma meg miért nem volt ott, nem értem!
Én 6 tesztet csináltam, abból az állítólagosan legérzékenyebb 3 db. 10-es one step mind negatív lett. A többi (20-25-ös) pozitív. Úgyhogy én inkább a többinek hiszek. Drukkolok!

Tegnap mikor megjött reggel nagyon piros volt, és sok, délutánra már alig volt, ami meg volt sürű barnás volt ami alvadtvérdarabokkal távozott. Ma meg már alig volt valami. Ez normális?

(amióta el?sz?r megj?tt akkor se volt több 3-5 napnál)

Legjobb válasz: szia nem tudom menyi idõs vagy de ez TERMÉSZETES velem is elõfordul én 14 vagyok!!

szia nem tudom menyi idõs vagy de ez TERMÉSZETES velem is elõfordul én 14 vagyok!!
A kérdező hozzászólása: Én meg 22.ez nállam nem természetes!!!!!

Ma vagyok a 23. ciklusnapon tegnap nagyon fájt egész nap a bal petefészkem és a derekam, reggel és délután is csináltam ovutesztet szerintem a délutáni esélyes arra, hogy pozitív. Akkor most mikor van tüszõrepedésem?

Reggeli: http://kepfeltoltes.hu/view/131127/esti_t_www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.

Hány naposak a ciklusaid? Az ovu tesztet mindig délutáni vizeletbõl kell csinálni. Az a lényeg, hogy legalább ugyanolyan erõs vagy erõsebb legyen, mint a kontrollcsík. én ezt a délutánit pzitívnak látom. A könyv szerint a pozitív teszt utáni 24-36 órán belül bekövetkezik a tüszõrepedés. Akkor szerintem a tegnap este, a mai nap és a holnapi napon hajrá, ha kisbabát szeretnél!!! Azért még nézd meg ma délutáni pisibõl az ovutesztet.
A kérdező hozzászólása: Júliusban volt missed ab mûtétem 10hetes volt a pici és sajna nem állt még be a mensim de tuti a tegnapi volt pozi, mert fájt a petefészkem derekam nagyon, de ma is csinálok még d.u
Megcsináltad? Milyen lett?
A kérdező hozzászólása: Olyan lett mint az elõtte esti, ugyanakkor csináltam meg
Akkor még ma is legyetek együtt :)
A kérdező hozzászólása: Voltunk ;) Köszi, remélem lesz eredménye :) ) Tegnapi már nega volt :)
Én nem tapasztaltam ilyesmit, de semmi nem kizárt. Ha több napi fáj, akkor hagyd abba, és kiderül.

Tegnap délutántol nagyon beindult a babám, régen mozgott ilyen sokat, pláne, hogy, ár kevés a helye. De vajon mért változott meg a mozgása? Ez mit jelenthet? Jelentheti, hogy a napokban megszülöm?

40 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem mikor 41hetes volttam,egyik este hatalmasakat mozdult mint még soha.na akkor sértette meg a burkot.reggel már szivárgott a magzatviz.gyors szülést:)

Nekem mikor 41hetes volttam, egyik este hatalmasakat mozdult mint még soha.na akkor sértette meg a burkot.reggel már szivárgott a magzatviz.gyors szülést:)
Tegnap a mi babánk is nagyon aktív volt. 34+3 hetes
40 hetben sznten nagyon aktive, tudo es bordak nyomasa a kedvence
Szia! Itass vele több folyadékot! Keveset iszik, emiatt koncentráltabb lesz a pisije.
A kérdező hozzászólása: Tenleg nem iszik par ejszaka ota semmi teat azelott mindig felebredt, de ha ejsszaka aszt adom neki elobb kikopi es a cumijaert sir.
Elég ha napközben itatod többet, nem feltétlenül kell éjjel, emiatt ne is keltsd fel. Ha már este több innivalót kap, már nem lesz koncentráltabb a pisije. Én még szoptatom a babámat, elejétõl fogva túl zsíros a tejem, nagyon kevés folyadékot tartalmaz, és a fiam pelusa is állandóan "szagos" volt. A gyerekorvos mondta hogy vagy teát v. vizet, de valamelyiket mindenképpen adjam neki. Azóta megszünt ez a probléma.
Mit adsz neki este? Amikor én tejbegrízt adtam és utána még ivott tápit, akkor neki is szagosabb volt reggel a pelusa. Ez azért van, mert sok a tejalapú egyszerre amitõl több ammónia kerül a vizeletbe.
A kérdező hozzászólása: 23 ora korul kapja a tapszeret azelott meg olyan 20ora es 21 kozott eszik vagy levest jo surjen vagy lekvaros kenyer vagy joghurt vagy kifli mikor mit.De eddig meg sosem volt szagos a pisis pelusa reggelre.Ja de eszrevettem egy par napja meg nappal sem akar semmit inni csak nagyon nehezen iszik par korty teat vagy vizet.
Akkor koncentráltabb. Próbáltasd itatni. Sokszor keveset.

Ha tegnap reggel fél9kor vettem be a fogamzásgátló tablettát (Lyndinette 20at) és ma reggel mikor nagy dolgom volt félig hasmenéses volt véd a gyógyszer vagy alkalmazzunk kiegészítő védekezést?

Egyáltalán milyen az a a hasmenés ami már itt problémát okozhat?

Legjobb válasz: Eltelt egy nap! Szerinted? A betegtájékoztatón rajta van, hogy a tabletta bevételét követõ 3-4 órán belül! Vagy még el sem olvastad???

Eltelt egy nap! Szerinted? A betegtájékoztatón rajta van, hogy a tabletta bevételét követõ 3-4 órán belül! Vagy még el sem olvastad???
A kérdező hozzászólása: Már szinte rongyosra olvastam a beteg tájékoztatót...egyszerûen csak túl fiatal vagyok még egy babához.Köszi a választ:S
Szerintem annyi idõ után nem lehet probléma, pláne, hogy nem teljesen hasmenés volt. ha félsz, 1 hétig gumizzatok, de szerintem nincs rá szükség.
Persze! Lehet baba! Holnap vagy holnapután reggel csinálj egy tesztet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!