Találatok a következő kifejezésre: Tegnap mikor barátom ujjazott (2 db)

Nem volt herpesze a barátodnak? Nem éget viszket az a bub?

Tegnap ujjazott meg először a barátom. Már alig vártam, de most hogy megtörtént, nem volt különösen jó? Mi lehetett az oka?

1,5 éve együtt vagyunk, orális szex már volt, de most dugta be el?ször az ujját. Nagyon finoman csinálta el?ször, különleges érzés volt, de egy is? után, ahogy picit gyorsított, kezdett kellemetlen lenni.Mondtam, hogy ezt most kicsit ne, úgyhogy folytatta orállal. Pár perc múlva jött az orgazmus, úgy, ahogy szinte mindig eddig. De az ujjazással úgy éreztem, hogy nem lett volna orgazmusom... Pedig elég nedves voltam... :) És el tudom engedni magam vele...teljesen... :) Szeretem, és ? is. Még szüzek vagyunk. Valami tanács? Én 17 ? 18.

Legjobb válasz: az 1. páe ujjal való izgatás nekem se esett jól.. most meg már csak attól tudok elmenni :D majd belejössz..

az 1. páe ujjal való izgatás nekem se esett jól.. most meg már csak attól tudok elmenni :D majd belejössz..
GBC nem tudom hol élsz, de nem itt az biztos. Biológiai tényeket nem kéne legendának tekinteni. Ha nem hiszed, kérdezz meg egy nõgyógyászt, de ne csoidálkozz azon, ha kiröhög, ha ugyanezt mondod majd neki, mint amit itt írtál.
a G-pont csak legenda, pont ugy mint Atlantisz, vagy a noi logika :D
szûz lányt nem szabad ujjazni. Megsértheti a szûzhártyát, az fájhatott. Az ujjazás lényege eleve az, hogy a G-pontot találja meg a partner és azt izgatja. Sok löjött tini azt hiszi, hogy csak bedugom az ujjam a csajba oszt ki-be mozgatom. Marhára nem így van. A G-pt izgatása az ujjazás célja. A G-pontodat pedig csak a szûzhártya elvesztése uztán fogja tudni megtalálni, az mindiog beljebb van. A tiniknek manapság nem tanítanak biológiát?
maskor probalja egy kezzel csinalni
Ha nemcsak kívül simogatott, hanem be is nyúlt, akkor idõbe telhet kitapasztalni, hogy hol vagy érzékeny, majd ha már kitapasztaltátok, akkor további idõbe megtanulnod elélvezni tõle. Én is elõször csak azt éreztem, hogy nagyon kellemes, de elmenni csak jóval késõbb sikerült úgy hogy belül matatott.
A kérdező hozzászólása: de nagyon akartam, és el is engedtem magam... másfél éve együtt vagyunk, iylen gond nincs... :)
Talán mégsem tudtad magad idazán elengedni. Vagy nem is akartad még annyira.
Ne aggódj, idõvel jó érzés lesz. Az elsõnél mindig kicsit kellemetlen, másodszorra jobb lesz, harmadszorra meg el is fogsz menni :D
A G-pont létezését még most is vitatják, mindenki másképp vélekedik róla. Egyesek szerint a G-pont nem létezik, mivel a hüvely e területén sem mûtétekkor, sem vizsgálatokkor nem találtak semmi erre utaló jelet, tehát anatómiailag nem igazolható a létezése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!