Találatok a következő kifejezésre: Tegnap mikor barátom (167 db)

Nem volt herpesze a barátodnak? Nem éget viszket az a bub?

Tegnap a barátom el kezdett ujjazni, de semmi képpen sem sikerült elélveznem. Mi lehet a baj? :/ (Nekem ez volt az első) 18/L

Legjobb válasz: akkor vezesd a barátod kezét, úgy mint mikor magadnak csináltad. rá fog érezni, vagy ha nem vezesd addig, amíg rá nem érez és akkor tuti jó lesz:)

akkor vezesd a barátod kezét, úgy mint mikor magadnak csináltad. rá fog érezni, vagy ha nem vezesd addig, amíg rá nem érez és akkor tuti jó lesz:)
A kérdező hozzászólása: persze, lesz majd az is!:)
Azért viszonozd is..:)
A kérdező hozzászólása: neked mi bajod van?:D
Hát inkább felcsattolhatót használjatok mint ujjazátok egymást
A kérdező hozzászólása: jajj köszönöm, ez tényleg jó ötlet:)
zárójelben a válasz: mert ez volt az elsõ... majd lesz ez másképp is, nyugi:D
A kérdező hozzászólása: Volt már hüvelyi orgazmusom nagyon sokszor mikor magamnak csináltam.
ne csak az orgazmusra koncentrálj hanem az odág vezetõ érzéseket kell kiélvezni.
A nõk nagy része nem képes a hüvelyi orgazmusra, hiába próbálkoznak elérni azt egész életükben. Köztük sokan megjátsszák magukat a férfi kedvéért, az okosabbak pedig elfogadják, hogy ez van, marad a csikló, az is ugyanolyan jó. Az, hogy elsõre nem sikerült, nem csoda, és nem azt jelenti, hogy nem is fog. Gyakorolni kell, sokat, és nem árt egy tapasztaltabb pasi is hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, remélem sikerülni fog legközelebb :\:) Utolsó: Írtam, hogy ujjazott. Mondjuk közben simogatta a csiklómat, ennyit kihagytam:)
Nem mindegy hogy a csiklódat izgatta vagy a hüvelyedet.
Nem tudtad elengedni magad - a pasi pedig talán keveset foglalkozott az izgatásoddal. Szóval tényleg zárójelben a válasz :) Haladjatok lassan a puncid felé, elõbb izgasson föl úgy, hogy más területeket cirógat, csókol és ingerel! 21F
Helyes.:) Egyébként a hölgyeknek nehezebb az elélvezés, mint a férfiaknak. Sokkal. Nektek tanulnotok kell, illetve irányítani a partnert, hogy mégis mi a legjobb számotokra. Ha ez sikerül, akkor meg lesz akár a hüvelyi orgazmus is.:)

Mi tortent tegnap a Baratok koztben?

Miki, Zsofi csokolozott? Hogy tert haza Szabi Japanbol? A tobbi leesett. :)

Legjobb válasz: http://www.rtlklub.hu/most/42919_baratok_kozt_kiszabadulnak-..

A kérdező hozzászólása: Barmily meglepo, ha tudnek neten videot nezni, nem irtam volna ki a kerdest. Lassitott mobil nettel csak holnapig kene varnom, hogy betoltson. Koszi a semmit!

A tegnap esti Barátok Közt legvégén mit mond a Timike?

Nem lehet érteni mit mond.

Legjobb válasz: http://www.rtlklub.hu/most/15327_baratok_kozt_claudia_teves_..

A kérdező hozzászólása: http://www.rtlklub.hu/most/15327_baratok_kozt_claudia_teves_..
Anyut keresitek?
jaja anyut
mamit

Volna szíves valaki részeletesen leírni, mi történt tegnap a Barátok Köztben? Köszönöm.

Legjobb válasz: http://www.rtlklub.hu/sorozatok/baratokkozt ezen az oldalt nindig megtudod nezni hoogy mi volt az elozo reszben es mi lesz.

http://www.rtlklub.hu/sorozatok/baratokkozt ezen az oldalt nindig megtudod nezni hoogy mi volt az elozo reszben es mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Csodás, köszi:)

Mit jelenthet, ha tegnap a barátom a telefonba ezt mondta: "mikor meglátom, hogy te hivsz, azonnal összerandul az ideg a gyomromban"?

Nagyon friss a kapcsolatunk, 3 hete jöttünk össze, boldogok vagyunk, jól kijövünk. Tegnap telefonaltunk, nem volt feszült köztünk a hangulat, de (mar nem emlékszem, hogy mire) valami olyasmit mondott, hogy "ha meglátom, hogy te hivsz, rögtön összeugrik a gyomrom". Lehet, hogy csak én aggódom túl, de ezt vajon hogy érthette? Rossz értelemben? Fél tőlem? Nem erzi magát jol velem? Ideges miattam? Vagy szerintetek? Én 17/l vagyok, ő 18/f

Legjobb válasz: Fosnia kell

Fosnia kell
Ne aggódj, jó értelemben mondta. Én is tapasztaltam már ezt az érzést. Szerelemnek hívják.
Szerelmes beléd. :) A szerelem tipikus jele, hogy amikor az illetõt meglátod, rágondolsz, sms-t, üzenetet, telefonhívást kapsz tõle, összerándul a gyomrod :) Mintha pillangók repkednének benne, vagy, mint amikor lámpalázas vagy :) Egészen biztosan nem fél tõled és nem idges, szimplán csak Szeret Téged :)
A kérdező hozzászólása: Remelem :/ nagyon szeretem õt és remelem, hogy boldog velem
ne félj, ez pont hogy jót jelent :)
összefeszül a gyomra és feláll a cerkája
Egy alien belepetézett! Ha te hívod felébred az "utód" és ki akar kelni szóval csak óvatosan.

Mi lehet ez? Tegnap lefeküdtem barátommal elsőre, mivel 1 hónapja jöttünk össze. Elkezdtem lovagolni rajta amikor szólt h valami nem okés.

Erre leszálltam róla és fehér nyálkás állagú dolog volt mindenhol, ami bel?lem folyt ki, mivel rajta gumi volt. Mondjátok, hogy csak felfázás.

Legjobb válasz: Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!

Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!
Minden lánynak van fehér folyása neked most volt szex közben is semmi komoly nyugi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az összes válaszolónak. Elmegyek nõgyógyászhoz mindenképp!
NÕK EGÉSZSÉGE ROVATBA !!!!!!
Szerintem zárd le a polémiát, ugorj be egy nõgyógyászhoz rutinellenõrzésre, és felejtsd el ezt a közjátékot....
Még annyit, hogy egy ciklus általában 28 napos, de egyéni eltérések lehetnek, hiszen vannak rövidebb, hosszabb ciklusú nõk, így a 10-14 nap közötti peteérési idõszak esetében lehetnek egyéni eltérések, így a termékeny nyák jelentkezése is egyénileg változó.
Persze, nem erre utaltam. Menstruáció után a 10-14 nap között tapasztalható a peteérés idõszakában ez a termékeny nyák. A tüszõrepedés idõpontja körül enyhe, néhány órás alhasi fájdalmat is éreznek/érezhetnek a nõk. Ez az idõszak/ idõpont a legideálisabb elméletileg a teherbeeséshez. A tüszõrepedés után ez a nyák sûrûsödik, megszûnik és a menstruációs ciklus 2. felében már nem tapasztalható. Ez így megy hónapról-hónapra, érdemes megfigyelned a tested mûködését. Ha ebben az idõszakban vagy, akkor nincs miért aggódnod, ez természetes volt. Egyébként pedig szexuális izgalom hatására is termelõdik váladék, ez szintén természetes.
A kérdező hozzászólása: de nincs meg most
Ciklus közepén tapasztalható a termékeny nyák. Ez tojásfehérje állagú, átlátszó, szagtalan, mennyisége több fázisban változó. Valószínûleg természetes volt, amit magadon tapasztaltál.
A kérdező hozzászólása: nincs szaga és nem is sárgás. hófehér és fáj az alhasam is
A kérdező hozzászólása: mondjuk pisilnem nem kell annyit... csak tnap éreztem h fáj a hasam.. ott lent. szval lehet hogy tényleg az. reménykedek benne.
Nekem is volt már sok mennyiségü igen lehet felfázás is
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem lehetek terhes mivel kb. 10 percig szexeltünk és gumival és a barátom nem ment el. meg amúgyis gumi volt rajta. ez belõlem jött ki és nagyon gusztustalannak találtam és õ is.
A kérdező hozzászólása: hát mert félek... nem merek szembenézni a tényekkel. csak érdekel, hogy akárkinek volt e ilyesmije. igazából mindenki azt mondja h felfázás. most elkezdtem szedni a klion-t rá.
nyugi, a gravitacio elvegezte a dolgat, szoval nem lehetsz terhes...
hallod.ha ennyire aggódsz akk miért nem mész nõdokihoz?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy minden lánynak van. de ez rengeteg volt... szóval ez a mennyiség nagyon nagyon sok. ez már nem fehérfolyás volt, hanem valami más. nagyon megijedtem.
menj dokihoz mielöbb!! nem halálos, ne aggód. kapsz punci kúpot esetleg krémet vagy tablettát. ha akarsz valaha is gyerkõcöt, ne játsz ezzel.

Tegnap a barátommal ahogy ott feküdtünk az ágyon . El kezdtünk csókolózni! Hátra döntött. Lefogta a kezem és azt mondta hogy :- akarlak! én azt mondtam neki hogy :- én nem vagyok biztos ebben! Mire azt mondta hogy: -meg dolgoztam érte! Ez most mi?

nem feküdtem le vele... adtam neki egy kis pofont amikor le akarta húzni a bugyimat!... de utánna megint azt mondta hogy: -Tudom hogy akarod!meg dolgoztam az élvezetért! ... utánna fel kelt az ágyból mondta h gondolkozzak el ezen!.. és haza ment!

Legjobb válasz: akkor remélem el is döntötted már, h szakítasz vele

akkor remélem el is döntötted már, h szakítasz vele
Ez "Olyan régen szeretkeztem, hogy már arra sem emlékszem kit kell megkötözni." feeling :D Szakíts vele pff szánalmas.
kiváncsi vagyok, h hány évesek vagytok?! Azt jelenti, h udvarolt, meg mindent megtett, h meghódítson téged, most már le akarja szakítani a termés gyümölcsét:D Gondolkozz el rajta, h fogod neki adni, ezt jelenti!:)
hát ez az.. ha még 16 évesen nem állsz készen a szexre (no komment...) akkor inkább ne feküdj az ágyban a barátoddal csókolózva. így jogosan következtet arra, hogy [email protected] akarsz.
utolsó miért kéne 16 évesen készen állnia? mert ez a trend ma hogy 13-16 évesek dugnak?
Mondjuk ez elég lol duma. Megdolgoztam érte.?. ÁHÁ, akkor tehát a lányok érzelme vagy bármi egyéb teljesen mellékes. Ha én megcsináltam x dolgot akkor az automatikusan szex. "Óóó basszusz még hiányzik a milka csoki, gyorsan lerohanok érte..... nah, meg jöttem, ezzel mindent letudtam úgyhogy sipirc az ágyra, már megdolgoztam érte"
ha nem szakítassz vele most azonnal akkor megérdemled, hogy megerõszakoljon...egy idióta a "barátod", ha lehet annak nevezni, szóval ha te ezt nem látod be, akkor magadra vess...
Volt barátnõmmel elég hosszú ideig csak petting volt mert úgy éreztük hogy nem állunk készen még..mostanival még nem "jutottunk el az ágyig" de most se érzem, hogy késztetést éreznék, hogy rögtön..Nem valami kifinomult srác lehet és ezekbõl a mondatokból kb. egy 13-14 éves ugrott be...vagy csak szimplán dugni akar és kész. 17/F
Sehol sem láttam leírva, hogy a "megdolgoztam érte" vajon milyen idõtartamot jelentett. Egy nap? Két hónap, vagy egy év? Hülyén fejezte ki magát, ez tény. De lehet, hogy a mondanivalója jogos volt. 21F
A kérdező hozzászólása: ha most arra célzol hogy mennyi ideje jártam vele amikor ezt mondta ?? akor 2 hónap:D
2 hónap után fekszel vele az ágyban?? na itt rontottad el 16 évesen még félév után is korai egy ágyban feküdni, bár az együtt alvás még sztem 1 év után is korai, azt hitte könnyen adod magad
Kedves kérdezõ, te viszonylag hamar ráfogsz ébredni arra, hogy egy pasinak /25-30éves koráig/ semmi más nemjár a fejében, mint a szex... És ezért hajlandó kinyögni pár "szeretlek"-et-is, a romantikusabbja pedig letép neked még egy virágot is...
Jófej, hogy hónap után közli, hogy megdolgoztam érte... XD Mindegy, fenntartom, hogy te is hibás vagy, de 2 év után is gáz lenne ezt mondania, így meg pláne!
de még mindig a legjobb ötlet ha vele beszéled meg:P én el tudnám képzelni, hogy attól még szeret ezt csinálja csak tombolnak a hormonok benne:D de ha ágyba feküdtél vele...nem lehet hogy te is akartad? szerintem már nagyon izgatott volt és elhitetted vele, hogy már akarod, aztán mégse...és gondolom ez jött ki belõle:D:D hát igen vagy hülye szegény vagy az elõzõ kommentek igazak 19 F
Valóban nem kellene senkivel fetrengened az ágyban, ha nem akarsz szexelni, ez tény... Azzal pörgetted be, hogy feküdtél mellette, csókoltad, simogattad, stb. Ilyen egyszerû. Viszont a srác részérõl sem normális, hogy gyakorlatilag nem érdekli, hogy a lány akarja-e, rámászik, mert "megdolgozott érte" és kész. Úgy adnám ki az ilyen pasi útját, hogy csak lesne... ÉN küldtem volna el haza, nem magától ment volna az is biztos. Jobb ha elfogadod, hogy 99%, hogy nem szeret téged õszintén, csak azért teper, hogy legyen kit d*gni, aztán ha ez nem jön össze, akkor bûntudatot kelt és elrohan mint egy durcás kisgyerek. Dobd ki!
A barátod egy kis taknyos. Még nem tanulta meg, hogy akkor van szex, ha a lány akarja és sosem fordítva.
A kérdező hozzászólása: ezen is gondolkoztam már!
hát miért feküdtetek az ágyon??ha nem akarsz vele lefeküdni, és fiatalok vagytok ne feküdjetek az ágyon ez a tanulság, sztem õ csak a szexért van veled
én szakitanék, nehogy már azért feküdj le vele, mert õ nem bir magával, akkor kell megtedd amikor kész vagy rá és nem erõltetéssel.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok! õ meg 18 éves-.-.... annyit tette eddig h csak azt mondta sokszor h szép vagyok és hogy szeretlek
lehet hogy tulorazott is. ki tudja?! :D
14 éves vagy mi? csak õk nem tudják mit akarnak XD
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok!!!:O de nagyon szeretem! vagyis eddig azt hittem! eléggé meg ilyettem amikor ezt mondta!
Látod aki egyáltalán nem akar szexelni a barátjával az ne is feküdjön vele az ágyban csókolózva! Naív kislány vagy még...
16:15, teljesen igaz! Bepörgeti a fickót, aztánmeg lefújja az akciót... Az ilyen csaj csak szórakozik
A kérdező hozzászólása: mivel pörgettem be?
Szóval megijedtél mikor ezt mondta. Na, akkor legközelebb tedd neki szét a lábad, mert hát megdolgozott érte... Aztán pedig átkozd magad, mert nem volt elég eszed hogy átláss rajta. Ha õ fiúból van akkor te ne nagyon heveréssz hanyatt vele az ágyon, mert sitty-sutty becsempészi a lompost. Ha meg olyan típus, tényleg gerincre vág, aztán beteszi úgy is ha te nem akarod. Ez kell neked?

Az mértvan hogy a barátom nagyonhamar elment tegnap mikor kezemmel csináltam neki és közben pornófilmet nézett, mikor simán csinálomneki akkor vanhogy else megy, meg néha szexközben is van olyan hogy nem megy el?

Talán ez azértlehet mert én nemannyira izgatóvagyok?

Legjobb válasz: Az emberek fantáziáját felizgatja pornó,ezzel nincs baj szerintem,és Veled sem,ez természetes dolog.Ha nem kellenél neki,nem is szeretkezne Veled.Így jobban megy neki,na és?Nézd Vele Te is!

Az emberek fantáziáját felizgatja pornó, ezzel nincs baj szerintem, és Veled sem, ez természetes dolog.Ha nem kellenél neki, nem is szeretkezne Veled.Így jobban megy neki, na és?Nézd Vele Te is!
Nem azért mert nem vagy izgató, hanem mert így szokta meg...
Pontosan! A hiba a pasidban keresendõ! Szerintem is nagyon régóta végez önkielégítést magán, ezért ezt szokta meg! Szerintem maradjatok a hagyományos módszernél, minek a kézimunka?....
Számít az is, hogy mennyi ideig kénytelen teljes gõzzel, mereven sóvárogni :) Elvileg ha nem sietsz, végül egész hirtelen meglephet :)

Tegnap apu barátnõje korábban érkezett, apu még nem volt otthon, és a nõ kikezdett velem. Mit tegyek? (F/21)

A nõ 46 éves, apuval egyidõs, nagyon jól néz ki, de eszem ágába se jutna, hogy az apám nõjével... Viszont nem tudom, hogy most ezt elmondjam e vagy ne...

Legjobb válasz: Ezt a sztorit melyik pizsamádban álmottad vagy olvastad valahol?

Ezt a sztorit melyik pizsamádban álmottad vagy olvastad valahol?
Képet kérünk.
Mond el apádnak, hogy egy retekkel él együtt és ha jól bepiáltatok kapjátok el mind a ketten és utána dobjátok ki. Egy ilyen semmire kellõ szajhának az utcán a helye.
Az ilyen r*bancot nem tûrném meg a házamban.. Mennyen a sarokra.. Csak eszi a pénzeteket...
Hülye vagy én a helyedbe megkirtam volna... fater meg ma lenyugszik ha ideges lesz..
Attól függ mennyire van apám beleesve. De ha csak kúrogatja, akkor bizony én is felhúznám!
Hogyan kezdett ki Veled, mit csinált?
Nem mondd el semmiképpen sem egyelõre, és nem törõdnék vele, de tartanék a nõtõl. Ha megint csinálja, akkor beszélgess el vele, hogy nem lesz jó vége, és kénytelen leszek Apádnak is szólni..
aha, álmaidban.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan majdnem szájoncsókolt, és mindenféle megjegyzéseket tett, arra vonatkozólag hogy milyen jól nézek ki....
Ajánlom a figyelmedbe a Diploma elõtt címû filmet az 1960-as évekbõl Dustin Hoffmann fõszereplésével. Onnan ötletet meríthetsz... Mellesleg a filmnek király zenéi vannak (Simon & Garfunkel)!
szerintem csak te értetted félre öcsi "az apád "

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!