Találatok a következő kifejezésre: Tegnap megujjazott barátom, és azóta (3 db)

Tegnap megujjazott a barátom, és azóta időnként benedvesedek (csak úgy, a semmiből). Miért van ez és mit tegyek ellene?

4 hónapja vagyunk együtt de még nem történt semmi, viszont tegnap megujjazott a barátom, és (szerintem) el is mentem. Aztán hazajöttem, aludtam stb de ma azt vettem észre hogy totál nedves voltam amikor felébredtem (nem álmodtam semmit). Aztán reggelinél is amikor felálltam éreztem és kimentem a mosdóba és láttam h ez megint az.. Ez miért van ? És mit csináljak ellene ? Csak úgy magától jön !

Legjobb válasz: Biztos, hogy álmodtál valamit, mert mindig álmodunk huzamosabb alvásnál (tudtomban, csak nem emlékszel :D) Amúgy az a sejtésem, hogy attól nedvesedsz be, hogy kívánod... :) Nem? Ha más nem tudat alatt vágysz rá már nagyon, hogy szeretkezzetek egyet.

Biztos, hogy álmodtál valamit, mert mindig álmodunk huzamosabb alvásnál (tudtomban, csak nem emlékszel :D) Amúgy az a sejtésem, hogy attól nedvesedsz be, hogy kívánod... :) Nem? Ha más nem tudat alatt vágysz rá már nagyon, hogy szeretkezzetek egyet.
és ez mióta rossz? A tested készül az együttlétre, ennyi az egész.
a másik lehetõség, hogy nem volt pl. levágva a körme, vagy érdes volt az ujja, és megsértette a hártyákat odabent - a szervezet pedig kezeli a dolgokat, és annak jele a folyás (lehet maga az ürítendõ, vagy védõváladék). persze ehhez tudni kellene, hogy mennyi folyik...
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: azért rossz mert fura érzésem van , mintha "bepisiltem volna" vagy valami. nagyon kényelmetlen!..

Tegnap megujjazott a barátom, és azóta viszkető érzésem van a hüvelyem körül és a kisajkam belső felén, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: elötte lehet h nem mosott rendesen kezet vagy valami baci vagy nem tom. ez csak egy tipp. de most ki jol és ha nem mulik el akkor nõdoki

elötte lehet h nem mosott rendesen kezet vagy valami baci vagy nem tom. ez csak egy tipp. de most ki jol és ha nem mulik el akkor nõdoki
Valószínûleg piszkos kézzel tette! Mosakodj meg valamilyen intim mosakodószerrel, de ha nem múlik el, akkor irány a nõdoki! Máskor pedig mosson kezet a barátod!
Nekem ugyanez a tünetem van csak menstruáció köben jött rám!pedig sem szeretkezés, sem ujjazás nem történt!!!Bár enkem scak 1 nap oylan 20-szor, más idõközönként...

Tegnap megujjazott a barátom és akkor véreztem, azóta meg kevés barnás folyásom van. Lehet hogy +csikart belül? ! Vagy mégis mi lehet ez?

Nem vagyok már sz?z, fél éve együtt vagyunk, de ilyen még nem történt. Kb.2 hét múlva kellene menstruálnom, szal. Az nem lehet.

Legjobb válasz: Lehet. De ezt könnyen ellenõrizheted: dugd be az ujjad a hüvelyedbe és ha van érzékeny pont, akkor igen. Ha nincs, akkor más a baj.

Lehet. De ezt könnyen ellenõrizheted: dugd be az ujjad a hüvelyedbe és ha van érzékeny pont, akkor igen. Ha nincs, akkor más a baj.
Megcsikart? WTF???
megcsikart! xD buta!!!!!!
én tudok!
Értelmes ember ki fog röhögni
Én azt tanultam a Juno c. filmbõl, hogy a néhány hetes magzatoknak is van már körme. Juj.
A szóhasználatod kicsit fura, a csikart nem ide illõ kifejezés. Lehet viszont, hogy valóban felsértette a hüvelyedet belülrõl. Ha sokáig tart akkor menj el nõgyógyászhoz. Õ pontosabb választ ad neked mint itt ez a sok 14 éves agyatlan barom.
A kérdező hozzászólása: Nah, mind1...majd +kérdezek v.mi értelmes embert...azt reméltem valaki tud segíteni...:S
A kérdező hozzászólása: Lehet h felsértette a hüvelyfalam?!...úgy értettem.
igen egyetértek az elöttem irokhoz:D lehet h megkapart piccit belüröl és leehet h picit erösebben csinálta mint máskor és ezvolt a baj de ne agodj ez valosziunû 1 héten belül elmulik mitn egy sima seb a börön ha meg nem amire nemlátok sok esélyt akkor menj el nögyógyászhoz biztos h nincsen komolabb bajod:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!