Találatok a következő kifejezésre: Tegnap megjött has (19 db)

Baj ha tegnap és ma nem edzettem? Heti 5*60 percet szoktam, de tegnap megjött a bajom és nagyon görcsöl a hasam. Gondolni sem tudok most a sportra. És most lelkiismeret-furdalásom van.

Legjobb válasz: Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Pihenõnap amúgy is kell, vegyük úgy, hogy most kettõ volt neked, de ebben semmi rossz nincs, csak a lényeg, hogy folytasd tovább! ;)

Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Pihenõnap amúgy is kell, vegyük úgy, hogy most kettõ volt neked, de ebben semmi rossz nincs, csak a lényeg, hogy folytasd tovább! ;)

Tegnap megjött a menzesem és ma reggeltől hasigató fájdalmat érzek ott lent, néha kicsit múlik majd újra bele hasít. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Most jött meg elõször? Ne aggódj, ez normális. A menstruációs váladék, ahogy leválik a méhed faláról, "mozog " a méhed, ez okozza a görcsöket. Ha nagyon kellemetlen, vegyél be görcsoldót.

Most jött meg elõször? Ne aggódj, ez normális. A menstruációs váladék, ahogy leválik a méhed faláról, "mozog " a méhed, ez okozza a görcsöket. Ha nagyon kellemetlen, vegyél be görcsoldót.
Pontosan mid fáj? A hasad? De ez szerintem normális. Ez az elsõ menstruációd?
A kérdező hozzászólása: Nem az elsö, már volt egy pár. De mindég ez van. Görcsöl a hasam, de ez úgy tudom hogy normális. Viszont néha úgy érzem mintha a hasamból indulna és lefelé haladó kés szúrás szerû, hasigató fájdalom. Ahogy próbálok mozdulni úgy hasít bele. Ez megy egy pár óráig majd megszünik, és majdnem minden menstruálálaskor jelentkezik.

Milyen praktikáitok vannak görcsoldás ellen? Tegnap megjött és 4 órán keresztül nagyon fájt a hasam.

ittam cickafarkteát..vettem be gyógyszert is..de semmi hatása nem volt órákig..

Legjobb válasz: A legjobb praktika az, ha még a fájdalom elõtt beveszel gyógyszert. Nekem a Nospa használ, meg a Nospa Forte. A lényeg, hogy mikor megjön, nem kell megvárni az elsõ görcsöt, vegyél be egy gyógyszert. Te tudod, mely napokon szoktál fájni, én pl az elõs kettõn, akkor úgy kb négy-öt óránként beveszek egy Nospát... Így csírájában elfojtom a fájdalmat. Ha már berettyentett a göcs, akkor nekem sem használ semmi, csak ha piával kiütöm magam és elalszom... De ezt is csak hétvégén lehet... Próbáld ki esetleg ezt a megelõzéses módszert, hátha bejön neked is. Amúgy meg valóban a feles a legjobb, az alkohol vérbõséget okoz és feloldja a hasgörcsöt, de azt se lehet mindig, mindenhol... 25/L

A legjobb praktika az, ha még a fájdalom elõtt beveszel gyógyszert. Nekem a Nospa használ, meg a Nospa Forte. A lényeg, hogy mikor megjön, nem kell megvárni az elsõ görcsöt, vegyél be egy gyógyszert. Te tudod, mely napokon szoktál fájni, én pl az elõs kettõn, akkor úgy kb négy-öt óránként beveszek egy Nospát... Így csírájában elfojtom a fájdalmat. Ha már berettyentett a göcs, akkor nekem sem használ semmi, csak ha piával kiütöm magam és elalszom... De ezt is csak hétvégén lehet... Próbáld ki esetleg ezt a megelõzéses módszert, hátha bejön neked is. Amúgy meg valóban a feles a legjobb, az alkohol vérbõséget okoz és feloldja a hasgörcsöt, de azt se lehet mindig, mindenhol... 25/L
Két korty pálinka. De szigorúan csak akkor, ha ma még nem vettél be gyógyszert. (És ha nem 12 éves vagy... Nekem a szüleim 16 évesen ajánlották fel, CSAK görcsre, de nem bírtam meginni.)
A kérdező hozzászólása: hát igen érdekes lenne ha elõadás elött meghuznám a pálinkás üveget:) egyébként ezt már énis észrevettem h amint érzem h kicsit fájdul meg a hasam és akkor veszem be akkor elmúlik..
Ha gyakran vagy rosszul, irány a nõgyógyász/tiniambulancia, ott tudnak neked segíteni, nem muszáj szenvedned. :)
Rajtam egyébként csak a Cataflam segít, ha durván begörcsölök.
Vagy sikerül megelõznöm, vagy szenvedek egész nap mint a kutya, bármit is veszek be. Úgyhogy én is úgy szoktam, hogy amint megjön, lenyelek egy görcsoldót (algoflex), aztán 3-4-5 óránként megint egyet, akkor kis szerencsével csak annyira fáj, hogy kellemetlen, de végül is nem akadályoz semmiben. Ha nem sikerül, akkor egész nap hányok a görcsöktõl.
Praktikát kérdeztél. :) Azt hittem, otthon vagy.
Hat egy biztos: tuti nem gyerek. Az csak 20 het folott rangat :) Ha menstrualsz, akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Persze nem rángat senki csak olyan érzés.De mi lehet ez?Igy azért nem szoktam görcsölni, hogy éjjel is erre kelek.Szinte feszül a hasam, a gyogyszer sem segített!Köszi a választ.J
soha ne mond hogy tuti hogy nem baba!!!!!
Szerintem nem vagy terhes...de ennyi információból (dátumok nélkül) nehéz is lenne bármit mondani.
valószínû nem akkor volt peteérésed, de ha nem védekezel, lehetsz terhes, ha meg akarsz babát, elõbbre idõzítsétek a szexet, a ciklus közepére

Klion D 100 hüvelytablettát kezdtem el használni tegnap este, és ma reggel véreztem. Olyan, mintha megjött volna, kicsit fáj is a hasam. Lehet, hogy a kúptól vérzek?

Legjobb válasz: valószínûbb, hogy megjött, de elõfordulhat, hogy a nyálkahártyád megsérült picit gyógyszert szedsz mellé?

valószínûbb, hogy megjött, de elõfordulhat, hogy a nyálkahártyád megsérült picit gyógyszert szedsz mellé?
Na most hüvelytabletta, vagy hüvelykúp? Klionból van mindkettõ! Ha a tabletta: bevizezted, mielõtt felhelyezted? Mert ha szárazon raktad fel, valóban lehet, hogy megsérültél belülrõl. Legközelebb inkább Gynoxin-t írass fel az orvossal (vény nélkül is kapható), hamarabb elmúlik tõle a bajod (max. 3 nap), és kevesebb a mellékhatása.
menstruáció, majd jön a többi vér is...hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Ha szurkál a hasam álmos vagyok tegnap hő emelkedésem volt lehetek terhes? A múlt hónapban megjött de nagyon nagy görcseim voltak.

Legjobb válasz: lehetsz, de nem feltétlenül. Én is azt hittem, szurkált a hasam is, ragad le a szemem már napok óta, menzim is volt, két tesztet csináltam, mindkettõ negatív lett.

lehetsz, de nem feltétlenül. Én is azt hittem, szurkált a hasam is, ragad le a szemem már napok óta, menzim is volt, két tesztet csináltam, mindkettõ negatív lett.
Sajna én is így voltam. 9 hónapja próbálkozunk. Legutóbb olyan tuneteim voltak szinte biztos voltam benne hogy sikerult. A hétvégén megjott....Igy ugrott a Valentin napi meglepetés ajándékom a párom részére. Mostmár abba reménykedek hogy majd akkor fog megfoganni.
Ha barna, akkor az alvadt vér, tehát menstruáció, csak még gyenge a vérzés.
Onnatudod hogy ez menzesz-e vagy nem hogy utánna beerõsödik és már piros lesz szóval véres ha barna marad akkor még nem azmégmenzesz elõtti folyás :)

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok és eddig soha nem volt menstruációs problémám, nem volt fájdalmam és normális mennyiségű is volt. Tegnap miután megjött nagyon fájni kezdett a hasam tájékán, és nem is éreztem túlzottan jól magam, szédültem nagyon. De eg

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok és eddig soha nem volt menstruációs problémám, nem volt fájdalmam és normális mennyiségű is volt. Tegnap miután megjött nagyon fájni kezdett a hasam tájékán, és nem is éreztem túlzottan jól magam, szédültem nagyon. De egy idő után elmúlt és meg is nyugodtam, hogy nincs semmi baj. Este viszont elég sok mennyiségű vér távozott és nagyon megijedtem, hogy mi lehet a baj. Azóta érzem, hogy még mindig fáj kicsit a hasam. Ez normális? A barátommal rendszeresen élünk nemi életet.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek nem utalnak kóros elváltozásra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek nem utalnak kóros elváltozásra. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!