Találatok a következő kifejezésre: Tegnap megjött nem várt mensim (2 db)

Tegnap megjött a (nem várt) mensim. Az ébredési hőm viszont továbbra is 36, 7, ugyanaz, mint ami a ciklus második felében volt. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! hol szoktad mérni? Nekem általában 0,2 fokot leesik amikor megön. Szerintem mérd továbbra is a hõdet.

Szia! hol szoktad mérni? Nekem általában 0, 2 fokot leesik amikor megön. Szerintem mérd továbbra is a hõdet.
a vérzésed ugyanolyan mint szokott lenni? Mert van aki mensizik a terhessége elején, de az sokkal hígabb, rózsaszínes, vagy a másik véglet, a barnázás. Ha neked is hasonló van, akkor még gyanakodhatsz a babára.
Hogy miért azt nem tudom, de valószínû, hogy a hormonok játszanak veled.Nekem is ez volt a helyzet, de ne aggódj tuti le fog esni.Nekem is leesett a 4-ik napon.

Holnapra nem várom a mensit. Tegnap szeretkeztünk a férjemmel, s utána 1-2csepp vér is távozott. Azt hittem megjött, de azóta semmi, még folyásom sincs. Mi lehet ez?

Mensi el?jele vagy esetleg baba is lehet? Már lassan egy éve próbálkozunk. Peteéréskor uh-n is voltam. A melleim abszolút nem fájnak, pedig mensi el?tt mindig szoktak. Tapasztalt már vki hasonlókat? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szió!Nekem se fáj a mellem,s egy picit sem érzékeny,pedig mensi elött nagyon az szokott lenni!Sõt,inkább lágy,kellemes tapintású!Lehet,hogy a babóka miatt nem jön meg!Türelem!Még várj 3 napot,s tesztelj!Pusssy

Szió!Nekem se fáj a mellem, s egy picit sem érzékeny, pedig mensi elött nagyon az szokott lenni!Sõt, inkább lágy, kellemes tapintású!Lehet, hogy a babóka miatt nem jön meg!Türelem!Még várj 3 napot, s tesztelj!Pusssy
Nem tudom, hogy azóta van-e nálad valami fejlemény, de múlt hónapban ugyanígy jártam, egy nap a nem várt napon azért reggel szépen megjött :-(( Drukkolok, hogy nálad ne ez legyen...
A kérdező hozzászólása: Eddig még szerencsére semmi, majd holnap csinálok egy tesztet kíváncsiságból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!