Találatok a következő kifejezésre: Tegnap megint de nagyon sok (2 db)

Tegnap megint megjött, de nagyon sok van. Mitől van? Lehet elvetéltem?

Legjobb válasz: Sajnos lehet. Jobb lenne, ha ezt orvosi rendelõben minél elõbb megállapítanák..erre van a szülészeti ambulancia és a kórházi ambulancia..menj minél elõbb! Remélem nincs gond..sok szerencsét!

Sajnos lehet. Jobb lenne, ha ezt orvosi rendelõben minél elõbb megállapítanák..erre van a szülészeti ambulancia és a kórházi ambulancia..menj minél elõbb! Remélem nincs gond..sok szerencsét!

A barátommal sokat szexeltünk, 2 napig szüneteltünk tegnap megint megpróbáltuk, de amikor belém hatolt volna nagyon fájt. Miért?

Elég gyakori a szexuális életünk.meghaladja a heti 20 alkalmat.szerda óta azonban nem szexeltünk 2 napig.pénteken megint akartunk,de amikor belém hatolt volna nagyon fájt a hüvelyem.(belül)

Legjobb válasz: Lehet hogy csak pihentetni kell, de lehet hogy valami gombás fertõzés.

Lehet hogy csak pihentetni kell, de lehet hogy valami gombás fertõzés.
Elõfordulhat, ha nem vagy eléggé nedves.Lehet, hogy több elõjáték kellett volna.
Pihenj még 1 kicsit, ha még uttána is fáj, akkor irány az orvos.
nekem is van olyan, hogyha sokat csináljuk, kidörzsölõdik, begyullad...igazából nem tudsz vele mit tenni, meg kell várni, amíg teljesne meggyógyul (kb egy hét), tudom, h állatkínzás :D de nincs mit tenni...max helyettesítsétek addig anállal (mi így szoktuk áthidalni ezt a problémát) 20/L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. mi is arra jutottunk hogy pihentetjük 1 hétig.amíg helyre nem jön.
igen
A kérdező hozzászólása: köszönöm.helyre jött :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!