Találatok a következő kifejezésre: Tegnap meg volna jönnie, de csak (5 db)

Tegnap meg kellett volna jönnie, de csak 1-2 csöpp vér volt. Mára megint semmi. A hőm 37, 1. Lehet még bébi?

Teszteltem tegnap, negatív lett.

Legjobb válasz: igen szerintem lehet, mert lehet az a pár csepp vér, hogy beágyazódástól volt. Várt 2-3 napaot, és tesztelj megint. szorítok

igen szerintem lehet, mert lehet az a pár csepp vér, hogy beágyazódástól volt. Várt 2-3 napaot, és tesztelj megint. szorítok
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!Várj pár napot, és tesztelj!Sok sikert!19 hetes kismami
Igen lehet, a hõd nekem gyanús!Ha rendes mensi lenne leesett volna a hõd!:) szerintem 2-3 nap és kimutatja a teszt!

Már 2 hete hogy meg volt de csak fél napig. Igazábol mult héten kellet volna meg jönnie de egy pár napja hányingerem van és fáj a hasam. Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet még babám?

Legjobb válasz: ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI

ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Bár nagyon reménykedek.
Vannak olyan tesztek, amik már a 2-3 napos terhességet is kimutatják, rá van írva a dobozukra, hogy melyiket mikortól lehet használni, illetve milyen pontossággal tesztel. Én 3-mat is csináltam a tuti kedvéért :D. Szerintem is várj még 1-2 napot. A hányinegeres és émelygéses tünetek inkább csak a 4. héttõl jelentkeznek. Legalábbis nálam ez van és ezt is mondták. Morzsa

Dec. 15-én kellet volna megjönnie, kb. 2 hétig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni, fáj a mellbimbóm, tegnap teszteltem pozitív, de már nem érzek semmit, csak néha fáj az alhasam. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ez most komoly kérdés???Inkább menj dokihoz,mert 7 hetes terhes vagy.De ezt a teszt tájékoztatójában is leírják,amit persze alaposan elolvastál használat elõtt.Nem baj,ha nem érzel semmit.

Ez most komoly kérdés???Inkább menj dokihoz, mert 7 hetes terhes vagy.De ezt a teszt tájékoztatójában is leírják, amit persze alaposan elolvastál használat elõtt.Nem baj, ha nem érzel semmit.
Én eleve nem éreztem semmit. De valami mégis volt, mert azóta van egy 7 éves fiam ;) ha a teszt pozitív volt, holnap menj el a nõgyógyidhoz.
na ezt most nem értem
Szerintem fussunk neki újra!Milyen seb?És hol?
A kérdező hozzászólása: Bocsi!Lehet, hogy csak "emlékezik" a szervezetem, hogy meg kell jönnie a menstruáciomnak?Mert még nem jött meg csak van az a kis sebecske ott alul!/nem a nemi szervemen, kicsit feljebb/Mindig ez szokta jelezni ha megjön!
nos én arra gondolok, h mensi elõtt pattanásaid vannak igaz? és most is kijött, de nem jött meg és attól tartasz, h baba? remélem kitaláltam, h mirõl akartál kérdezni
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi!Szerinted?Mi a véleményed?
Az a véleményem, h tesztelj ha még nem jött meg, de hogyha mindig a pattanás jelzi akkor talán meg fog jönni nem görcsölsz?
A kérdező hozzászólása: Nincs más tünet!Már elkeseredtem úgyis...Talán, majd jövõ hónapban sikerül a baba!!!
Én félek...
Hallottál már arról a fogalomról, hogy ovuláció, azaz peteérés? Az az ami nem menstruáció elõtt van közvetlenül!
A kérdező hozzászólása: *írni ide
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !!!! Aki meg le hülyézet szivjon gázt!!! Nem mindenki lehet biztos a dolgában és elöször értelmezd amit le irtam!!! Ha normálissat nem tudsz ini ne KOMENTÁLJ!!!!!!
Ha a menzesz elõtt szexelsz, az is elõhozhatja, hogy korábban jöjjön meg, hiszen meg voltál "bolygatva" ott :D Egyébként ez is egy módszer (lehet) a menstruáció elõre hozatalára, bár nem mindig jön be.
Épp az, hogy 5 nap múlva jött volna csak meg neki, de már másnap megtörtént, pedig nem várta. Minden valószínûség szerint nem vagy terhes. 20/L
Hát, nem tudom. Elég hülye, ha tényleg a szex utáni napon várja azt a menstruációt, amit 5 nap múlva esedékes. Inkább mégis az átverésre gyanakszom :)
Ha nem vettétek volna észre, ez a kérdés csak hülyítés
Osztom a 3. véleményét. És lehetsz terhes, de remélem a gyereked többet tanul biológiából.
Nem nem lehetsz terhes! Ha szeretnél babát probálkozzatok tovább védekezés nélkül természetesen...!! Elöb utobb összejön sok sikert
A kérdező hozzászólása: Hallottam igen de elég sok olyan esetet is hallottam hogy akkor esett teherbe amikor nem is a számitott peteérése volt! Szoval hülye én sem vagyok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!