Találatok a következő kifejezésre: Tegnap meg volna jönnie, de (23 db)

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!
Mióta menstruálsz?
Már eltelt több mint 2 hét. Megjött már?
A kérdező hozzászólása: Még mindig semmi.):
Hát akkor a peteérés elcsúszott, hormonzavar...
A kérdező hozzászólása: Nem volt.
Akkor lehet hogy becsúszott egy sperma. :P Volt bakitok vagy valami?
A kérdező hozzászólása: Igen élek nemi életet.(:
Élsz nemi életet? Mert, ha igen akkor ott lehet a bibi. ;)
Ne hüléskedj! ha ki maradna egyszer az sem lenne probléma! Nem gép vagy hanem nõk vagyunk!
A kérdező hozzászólása: nincsen.
Na, van valami? :)
A kérdező hozzászólása: De még ma sincs semmi jele hogy megjönne.
Elsõ vagyok. Egy nap késés még akkor sem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: 4 éve volt az elsõ.(:
A kérdező hozzászólása: Igen.

Kérlek irjatok! Tegnap kelett volna megjönnie. De nem jött meg ma sem. De a hasam ugyanugy görcsöl mintha meg akarna jönni. Mi lehet?

kb 5 napig fájt a mellem érzékeny volt de most kicsit alább hagyott.mi lehet?hangulatingadozásaim vannak, hol ideges vagyok nagyon hol nyugodt...

Legjobb válasz: Tesztelj.

Tesztelj.
Mit írjunk mégis? Csinálj egy tesztet, kezdd ezzel.
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet. 10-én kelett volna megjönnie és én hatodikán csináltam egy tesztet és az negatív lett.akkor a terhesség 100 %-ban kizárható?
nogyogyasz de gyorsan, lehet akar mehenkivuli terhesseg is, es azt nagyon gyorsan eszre kell venni.
A menstruációd?! Vagy fel vagy fázva, ezért késik 1-2 napot.
A kérdező hozzászólása: Probálkozunk már 2hónapja a babával!

Sterintetek mi lehet? Szept. Elején vettem be az utolsó szem fogigátlót. Szept12én kezdődött az utolsó menzeszem. Tegnap meg kellett volna jönnie, de semmi.

Legjobb válasz: semmi. a tabletta elhagyása után sokára áll be a ciklus. Tesztelhetsz de nem valószínû hogy pozitív lesz. bár vannak csodák ..

semmi. a tabletta elhagyása után sokára áll be a ciklus. Tesztelhetsz de nem valószínû hogy pozitív lesz. bár vannak csodák ..
ez így még semmi, ahogy az elsõ is írta. Nekem a tabletta elhagyása után 40 nap fölötti ciklusaim is voltak az elején. aztán már nem volt ideje beállni, mert jött a baba:)

Tegnap meg kellett volna jönnie, de csak 1-2 csöpp vér volt. Mára megint semmi. A hőm 37, 1. Lehet még bébi?

Teszteltem tegnap, negatív lett.

Legjobb válasz: igen szerintem lehet, mert lehet az a pár csepp vér, hogy beágyazódástól volt. Várt 2-3 napaot, és tesztelj megint. szorítok

igen szerintem lehet, mert lehet az a pár csepp vér, hogy beágyazódástól volt. Várt 2-3 napaot, és tesztelj megint. szorítok
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!Várj pár napot, és tesztelj!Sok sikert!19 hetes kismami
Igen lehet, a hõd nekem gyanús!Ha rendes mensi lenne leesett volna a hõd!:) szerintem 2-3 nap és kimutatja a teszt!

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi és ráadásul semmi jel nincs rá, hogy meg fog jönni. Lehetek babás?

Tudom még korai.tegnap kellett volna megjönnie de még semmi és ráadásul semmi jel nincs rá, hogy meg fog jönni.Se derékfájás, se mell, se has, se semmi.néha a hasamban olyan furát belenyilall vagy görcsöl de ilyet nem szoktam érezni miel?tt megjönne.El?re is köszönöm a válaszokat.(szeretnénk babát)

Legjobb válasz: Akár lehetsz is. :) Csinálj tesztet (teszteket) mihamarabb és megtudod a választ! Én is ma megyek venni :)

Akár lehetsz is. :) Csinálj tesztet (teszteket) mihamarabb és megtudod a választ! Én is ma megyek venni :)
Nekem már elsõ mensi napon + lett a teszt, másnap is csináltam az.De nekem a mellem nagyon feszült, és görcsölt is hasam.Sok sikert!TESZT
Bármitõl késhet.az egyik rokonomnak pontos 28naposak a ciklusai, és neki is késett már 3 napja, csinált tesztet ami negatív lett, másnapra megjött a vérzése. de vegyél tesztet és hajrá!
Baba?
Simán lehet egy fertõzés. Elõször még csak a folyás mennyisége és állaga változott meg, holnap meg már lehet hogy viszket és ég majd. Nekem volt úgy is fertõzésem, hogy nem volt szagos a folyásom és nem is viszketett. Nem elõírás, hogy szagosnak kell lennie és viszketnie is kell. Ha nem jön meg és nem védekeztél, akkor érdemes tesztet csinálni, mert lehet hogy terhes vagy. Viszont ha ilyen marad a folyás és esetleg más tünet is elõjön, akkor pedig nem zárnék ki egy fertõzés lehetõségét és orvoshoz fordulnék!
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel védekeztünk. Úgyhogy elméletileg a baba kizárva. De akkor ha nem múlik, elmegyek orvoshoz. Köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!