Találatok a következő kifejezésre: Tegnap majdnem és (30 db)

Tegnap majdnem karamboloztam, és iszonyúan megijedtem. Árthat-e az a babámnak, ha sokszor hirtelen megijedek? És ha rosszat álmodom, azt is érezheti? 32 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Igen érzi,hiszen,mindent érez,amit te.Nekem pl kijött az aranyeren,de nagyon,és annyira fájt,hogy egy éjjelt aludni sem tudtam miatta.Szegény kis békám is szenvedett velem együtt. Semmiképp sem tesz neki jót.Lehet hogy nyugtalanabb baba lesz,amikor megszületik,illetve nagy ijedtség a szülést is beindíthatja.Esténként igyál meg egy kamillateát,meg a párologtatóba csepegtess néhány csepp levendulaolajat,vég egy meleg fürdõt...kövesse el mindent azért,hogy nyugodtan aludjál. Lassan amúgy jó lenne hanyagolnod a vezetést,és max csak utasként a kocsiban lenni.Ha nem tudod megoldani,akkor meg buszozz vagy vonatozz.Nyugi,az esetek nagy hányadában éesz ülõhelyed,mert egy-két perc után az emberek észreveszik,és szerencsére a neveltetésük egyelõre erõsebb mint a bunkóságuk.

Igen érzi, hiszen, mindent érez, amit te.Nekem pl kijött az aranyeren, de nagyon, és annyira fájt, hogy egy éjjelt aludni sem tudtam miatta.Szegény kis békám is szenvedett velem együtt. Semmiképp sem tesz neki jót.Lehet hogy nyugtalanabb baba lesz, amikor megszületik, illetve nagy ijedtség a szülést is beindíthatja.Esténként igyál meg egy kamillateát, meg a párologtatóba csepegtess néhány csepp levendulaolajat, vég egy meleg fürdõt...kövesse el mindent azért, hogy nyugodtan aludjál. Lassan amúgy jó lenne hanyagolnod a vezetést, és max csak utasként a kocsiban lenni.Ha nem tudod megoldani, akkor meg buszozz vagy vonatozz.Nyugi, az esetek nagy hányadában éesz ülõhelyed, mert egy-két perc után az emberek észreveszik, és szerencsére a neveltetésük egyelõre erõsebb mint a bunkóságuk.
Ne aggódj, próbálj megnyugodni. Gondolj arra, hogy milyen jó, hogy megúsztad!Vasárnap én tényleg karamboloztam, be is vittek kórházba, de semmi bajunk nem lett hál'istennek. K.b. 2 napig én is a hatása alatt voltam de a dokim megnyugtatott, hogy minden renben, pihenni kell. Amúgy a buszon is érhet baleset, de még gyalogosan is. Nem biztos, hogy ki lehet ezt mindig kerülni...
Lehet, hogy jobb lenne, ha mostantól nem veztnél, mert sok a hülye az utakon, és szerintem nem kell keresni a bajt. Nem okoskodni akarok, csak ha nem muszáj, akkor ne vezess. A rossz álmok ellen pedig próbálj meg lazítani, a jóga vagy egy kis terhes torna lehet, hogy segítene. Boldog babavárást!
Lehet, hogy nem szereti a nagybátyádat!
Mennyire van nevelve a kutya? Amúgy ennyi infó alapján nem hiszem, hogy bárki érdemi választ tudna adni, csak találgatunk. Jobban le kéne írnod a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: elrántotta a kezét
És hogyan kerülte el mégis a harapást?
A kérdező hozzászólása: Cokker Spániel vicsorogva
és hogy akarta megharapni? azért nem mindegy, hogy buzgóságában próbált minél hamarabb hozzájutni a finom falathoz vagy morogva és vicsorogva támadt neki ha az elõbbi, akkor kis nevelés kérdése, hogy türelemre tanítsátok, ha utóbbi, akkor is nevelni kell, de a nagybátyád környékén körbe kell nézni, hogy miért fél tõle a kutya
Esetleg írhatnál egy kicsit a körülményekrõl. Pontosan mi volt a szitu, a kutya milyen viszonyban van a nagybátyáddal, milyen fajta, mik a tartási körülményei?
mert pupák
A kérdező hozzászólása: az szín tiszta igaz de amikor hazajön akkor meg csóválja a farkát
Ha elrántotta a kezét és a kutya nem ment utána, akkor nem is akarta megharapni. Legfeljebb figyelmeztetni akarta.

Tegnap majdnem elvesztettem, de beparáztam és csak smár volt. Mit tegyek?

-Még nem voltam lánnyal, de tegnap majdnem megtörtént csak beparáztam hogy mi van ha beégek...:S:S

Legjobb válasz: úgy tudod késleltetni hogy elõtte egy órával kivered elõjáték:simogatás,smárolás,tapizás engedd szabadon a fantáziád;) ha akarod hagyhatod hogy õ irányítson, de sztem azt azért tudod hogy hova kell betenni ;)

úgy tudod késleltetni hogy elõtte egy órával kivered elõjáték:simogatás, smárolás, tapizás engedd szabadon a fantáziád;) ha akarod hagyhatod hogy õ irányítson, de sztem azt azért tudod hogy hova kell betenni ;)
Lõdd le magad te balfas*
Szerintem észre se veszi.Am nem kell neki egybõl mindent elmondani:D
Am tök egyet értek a párral elõttem szólóval.Annál szarabb nincs amikor elmegy a srác, te meg csak ülsz és nézel...várod a csodát, de nem jön, az esélye eldurrant xD.-.-" Szal sokat foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: és az nagyon gáz lenne ha elmondanám neki hogy van 1 kis fétisem(láb) :S
Am ha õ már tapasztalt, akkor úgyis kezdeményez.A lányok nagy része szereti beavatni a még tapasztalatlan pasikat a dolgokba.:D De ne ujjazd, mert azt nem mindenki szereti.Én pl nem.Figyeld a jeleit, és minden megy mint a karikacsapás!:)
Minden megy magától, hidd el!Nem kell túlparázni a dolgokat.:) Elhiszem h "félsz", vagy inkább tartasz az elsõtõl, de majd rájössz hogy hiába tartottál tõle.:D
1. "Gyakorlással". Pl ha egyedül csinálod, próbáld meg húzni, és kísérletezz meddig bírod. Ha nagyon felizgulsz rá és ingerlés nélkül is eldurransz, akkor nicnsmit tenni, de a csaj meg fogja érteni ha tényleg szeret. 2. Nem az idõ számít hanem hogy a lány mennyire élvezi és mennyire nedves. Valószínûleg szólni fog ha már továbbléphettek. De ha elsõ alkalom, azt ajánlom, hogy eleinte csak simogatással(akár szájjal) próbálkozzatok, hogy kiismerjétek egymás határait. 3. Ha van elképzelésed és vágyad, akkor "irányíthatsz" te is, ha "nem tudod mit kell csinálni" akkor megmondhatod hogy ráhagyod. A legjobb az, ha közös a koreográfia, és nincs passzív fél.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. :) igen õ már nem szûz és attol félek hogy én hamar elélezek és nem elégítem ki.... na az nagyon gáz olyankor mit tegyek kezdjem el nyalni vagy ujjazni?
engedd el magad és ne izgulj! ha érzed h elmennél akkor vedd ki és pl izgasd õt a nyelveddel utána pedig mehet vissza:) petting kb 15 perc nyalás ujjazás stb...:) ha tapasztaltabb akkor hagyhatod de ne olyan lkegyél mint 1 fadarab:) te is csinálj vmit:) hajráá
Szerintem ha nyugodt a helyzet akkor ne parázz be.. én se vesztettem még el de már nem egyszer olyan halyzetbe voltam hogy majdnem. és az elsönél nem az én hibám volt a másodiknál meg én is beparáztam csak annyiból volt "szerencsém" hogy táborba voltunk és a szoba társam benyitott de nem látott meg minket és rátudtam fogni arra.. :) hogy hogyan késleltesd azt én se tudom... én is attól tartok hogy beégek... pettingre pedig annyi idõt szánjatok amennyi jól esik.. te is érezni fogod h. mikor elég. ha az elsõ alkalom olyannal történik akinek már nem az az elsõ akkor szerintem jobb lenne ha õ írányítana.. ha meg olyan aki elöször csinálja akkor viszont mind ketten irányíthattok és sok mindent kipróbálhattok közbe :) remélem valami hasznosat is írtam neked és értelmesen érthetõen fogalmaztam.. ha nem akkor bocsi csak nekem most még reggel van :S :D 15/f
Ha neked az elsõ nem biztos, hogy tudod késleltetni, mert a legtöbb fiú hamar elmegy az elsõnél, szerintem ezt a csaj is tudja.:) De talán azzal nyersz egy kis idõt, ha elõtte kivered... Az elõjáték addig tartson ameddig nektek jól esik és nem akartok tovább lépni! Szerintem inkább te irányíts, mert ha mondjuk lovagol akkor nem biztos, hogy abbahagyja, de te megtudsz állni misszionáriusba ha úgy érzed hamarosan elmész! Szóval inkább te irányíts! De egyet jegyezz meg: ha nem azt akarod, hogy csalódjon benned, akkor ha elmész elégítsd ki õt is! Hidd el, én tudom, lány létemre milyen lehangoló mikor szexelsz valakivel és õ elmegy, temeg ott ülsz és nézel, és közbe k*rva sz*r érzésed van, hogy nem mentél el és a srác meg se próbált kielégítteni. Annál gázabb nincs mikor a srác csak magával foglalkozik. Remélem segítettem :D
Lõdd le magad te, te szarrágó!Én válaszoltam a kérdésre.Te meg csak feljössz azt' osztasz.A színvonal megvan....szánalom .pff...

Az ovu tesztem tegnapra mutatta az ovulációt (bár már a tegnap előtti is majdnem olyan erős volt), a mai halványabb és ma reggel voltunk együtt?

Tegnap éjszaka éreztem,hogy fájdogál a hasam alja és a ma reggeli együttlét óta barnás maszatolásom van.Lehet,hogy ez az ovulációs vérzés?Még csak az els? hónapunk,hogy ovu tesztelek.

Legjobb válasz: Ha a teszted tegnap volt pozitív, akkor az csak azt jelzi, hogy 12-36 órán belül nagy valószínûséggel bekövetkezik az ovuláció. A barnás maszatolás és a negatív ovu teszt arra enged következtetni, hogy ma reggel(re) megtörtént az ovuláció. Sok sikert!

Ha a teszted tegnap volt pozitív, akkor az csak azt jelzi, hogy 12-36 órán belül nagy valószínûséggel bekövetkezik az ovuláció. A barnás maszatolás és a negatív ovu teszt arra enged következtetni, hogy ma reggel(re) megtörtént az ovuláció. Sok sikert!
Igy van, ahogy elõttem írták, valószínüleg ma reggel volt ovulációd. A pozitív ovuteszt nem azt jelenti, hogy akkor van, hanem azt, hogy 1-2 napon belül várható. A pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovuláció. És ugye az ovutesztnél a halvány 2. csík már negatívat jelent. Csak akkor pozitív, ha szinte egyforma erõsségû a 2 csík.

Tegnap a párommal Szeretkeztünk mikor már majdnem elment gyorsan kivette és elélvezett. Lehtek terhes? A TÖBBI LENT!

De attol hogy kivette lehet rá esély hogy terhes leszek?Tehát valami mehetett be? vagy nem?:S Ugy olvastam hogyha iylen átlátszo nyulos a váladékom nem iylen fehéres akkor peteérésem van ez igaz? mert most iylen van vagy 2 napja.9-10 -én kell majd megjönnie ha nem jön meg rá hány napra teszteljek?Elöre is köszönöm a normális válaszokat:)

Legjobb válasz: ne aggódj ezen, de ha tegnap voltatok együtt akkor még elmehetsz az ügyeletre 72 órásért. mert lehetsz terhes, ha már beléd hatolt attól is lehetsz. az idöpont meg még elég kedvezö is lehet a teherbe eséshez, ha nagyon nem akarsz babát akkor most elmész az ügyeletre. mond anyádnak hogy barátnödhöz ugrasz le.

ne aggódj ezen, de ha tegnap voltatok együtt akkor még elmehetsz az ügyeletre 72 órásért. mert lehetsz terhes, ha már beléd hatolt attól is lehetsz. az idöpont meg még elég kedvezö is lehet a teherbe eséshez, ha nagyon nem akarsz babát akkor most elmész az ügyeletre. mond anyádnak hogy barátnödhöz ugrasz le.
Lehetsz. Az elõ-vagy élvezeti váladék korábban jön. Ha peteérésed van, vagy -körüli idõben vagy, nagyon is lehetséges.
hogy te mennyire egy felelõtlen p vagy...gondolom kb 15éves...miért nem lehet felhuzni azt az ovszert ha már nem szedsz tablettát???hm??inkább minden hónapban parázol meg rohangálsz semény utániért...gratulálok... nagyon remélem h nem leszel terhes(mert valóban lehetsz elõváladéktól) mert ilyen felelõtlen "nõnek" nem való baba.
Én így lettem terhes a második babával. Most vagyok 12. hetes. Szóval lehetsz!
Szia! Lehetsz terhes. Menj el a sima orvosi ügyeletre. Mondd el az orvosnak, hogy esemény utáni tabletta receptre van szükséged most azonnal. Elmondod, hogy egészséges vagy, rendben van a ciklusod amúgy, és kész. Adni fog receptet, ne kockáztass, ha nem akarsz babát.
A kérdező hozzászólása: jajj esemény utánit vettem be multhonapbba akkor megvolt a menzim és ugy élvezett belém mert elvileg akkor nemlehet babám:S és uugytudom h nem lehet már bevenni ez multhonapb 15 én volt:S Msot akkor lehetek terhes komolyan?:O De nem bennem ment el:S
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok! eddig midnig igy Szeretkeztünk és enm volt semmi gond!...Apárom nem akar oveszt huzni!! msot is ezért veszekettem vele! Én meg nem akarok tablettát! Pedig õ azt szeretné de egy csomo káros mellékhatása van! pl oylat hallottam hogy meddõ leszek ha huzamosabb ideig szedem, meghizok, a menzim bezavarja meg iylenek.Tartok ezektöl föleg a meddöségtöl...De egszerüen enmtudom rávenni! pedig tudom hogy ugy kéne!!:'( és neki ál feljebb Õ van besértödve..mit tegyek?:'(
Szia! öhm, ... Szerintem ez a férfi nem szeret téged, mert ha Te nem akarsz tablettát szedni az érthetõbb, mint, hogy nem akarja õ felhúzni az óvszert, de így egyáltalán nem vigyáz rád. Vagy gyereket akar, ez sem zárható ki. Én nem szeretkeznék vele addig, amíg nem húz óvszert, vagy megérti, vagy...ennyi. (de ez én vagyok)
a mai fogamzásgátlóknak már alacsonyAbb a hormontartalma, és nem okoznak galibát. amikrõl irtál az kb anyáink korában volt h minden bajuk lett tõle..ezért kell nõgyógyászhoz menni, aki a neked legmegfelelõbbet irja fel. én 12évig szedtem, semmi bajom nem volt tõle és a második babám várom épp...a terhesség után ujra szedni fogok, mert nem tervezünk több babát. arrol nem beszélve, hogy az esemény utániban van akkora lorugás hormon, ami sztem 3havi gátlóban nincs, na az tényleg megkerveti pl a mensit is... a párodról meg tényleg nincs mit mondani- nem hajlando??mennyire gáz már...sok észre nem vall már boccs. s abba nem gondoltál bele h akkor elötted sem használt valsz, s ki tudja milyen nõktõl milyen nyavajákat szedett össze amit ad tovább neked is...hisz nem csak a terhesség kivédése miatt hasznos találmány... én ezen elgondolkoznék kicsi.

Kisfiam bújósabb mint máskor, és tegnap ota sokszor kakil, eddig napi egyszer kakilt, most meg majdnem minden kaja után. Néha sárgás nyálkás, máskor meg zöldesebb sürübb. de nem vizes. Ez hasmenés? Lehet fogzástol? 5 honapos

Legjobb válasz: Szia! Az én fiam ugyan 7 hónapos és most bujt ki az alsó kettõ fogunk,de hasonlóakat produkált. Õ már eszik minden korának megfelelõt és napi egyszer kakilt õ is. Kb.két hete elkezdett nyügösebb lenni,a nyakamba bujt többször és a vállamnak ütögette az ajkát,4-5-ször kakilt egy nap és olyat mint a spenót. Az arcocskája néha kipirosodott,nyugtalanul aludt. Vettem viburcol kúpot és esténként fürdés után adtam neki egyet. Abszolut nyugodtan elaludt és ami nagy szó,hogy magától! Ugyanis mindig kicsit ringatni kellett. 5-6 napig adtam neki esténként a kúpot mert sejtettem hogy fog lesz a dologban és ki is bujt mind kettõ. Ugyhogy lehet nálatok is ez lesz a helyzet.

Szia! Az én fiam ugyan 7 hónapos és most bujt ki az alsó kettõ fogunk, de hasonlóakat produkált. Õ már eszik minden korának megfelelõt és napi egyszer kakilt õ is. Kb.két hete elkezdett nyügösebb lenni, a nyakamba bujt többször és a vállamnak ütögette az ajkát, 4-5-ször kakilt egy nap és olyat mint a spenót. Az arcocskája néha kipirosodott, nyugtalanul aludt. Vettem viburcol kúpot és esténként fürdés után adtam neki egyet. Abszolut nyugodtan elaludt és ami nagy szó, hogy magától! Ugyanis mindig kicsit ringatni kellett. 5-6 napig adtam neki esténként a kúpot mert sejtettem hogy fog lesz a dologban és ki is bujt mind kettõ. Ugyhogy lehet nálatok is ez lesz a helyzet.
Mivel eteted ezt a szerencsétlent? xD
Kovászos uborka.
sok víz, sok vitamin, friss levegõ, séta, elvileg a kávé is segít.. meg falusi módszer:1-2 doboz sör/1-2 deci abból, amibõl elõtte nap a legtöbbet ittad.. meg alvás persze.. :)
szénsavmentes víz+ natúr pirítós
csapi víz és háztartási keksz vagy ropi hehe ha meg hánynod kell, tényleg hányj, mert megkönnyebbülsz és jobban leszel
Igyál sok vizet, egyél valamit, ha hánynod kell akkor hányj. Mindenkire más hatással van az alkohol, lehet te csak pici vagy vagy egyszerûen nem bírod annyira, mint mások. Ha nagyon szédülsz, feküdj le úgy, hogy az egyik lábd közben a földön van, mintha állnál.
A hánytatás tényleg nem rossz ötlet, de igyál sok - sok vizet! Esetleg citromot is tehetsz bele, az is oldja a gyomorsavat.
Hányj nyugodtan, ha kell akkor hánytasd meg magad (nem vicc, tényleg jobban leszel), ezen kívül igyál soksok vizet, és egyél egy kis kiflit
Igyál sok vizet.
Fél liter tej, két kifli:)
Fun Fackt: Amikor már másnapos vagy, akkor túl sok lehetõséged nincs, mint kifeküdni, diétázni (piritós vízzel) De legközelebb az ivászat után közvetlenül még lefekvés elõtt igyál meg egy liter vizet! Meg fogsz lepõdni, nem leszel másnapos! Komolyan!

Normális, ha tegnap két csajt húztam meg kb 2 óra különbséggel. Úgy, hogy ráadásul majdnem szomszédok, és mind a kettő MILF? Az egyiknek azt mondtam megy a buszom, és közben a másiknál aludtam?

Elegem van a sok ugyanolyan kérdésb?l. A kis pisisekb?l meg pláne. Amúgy, most hogy kicsit lehiggadtam, a fenti kérdésre jöhetnek a kommentek... Kíváncsi vagyok ki mit gondol. :D (a kérdés valós, és megtörtént, és tényleg tegnap...)

Legjobb válasz: Hát, ha másnak nem tudod elmondani csak itt nagy arcoskodni... Én amúgy nem hiszem el:) lehetnek ilyenek nem azt mondom, de biztos nem jönnek ide menõzni. Én ezt gondolom,lány vagyok.

Normális, csak épp nem érdekel kicsit sem :D
Hát, ha másnak nem tudod elmondani csak itt nagy arcoskodni... Én amúgy nem hiszem el:) lehetnek ilyenek nem azt mondom, de biztos nem jönnek ide menõzni. Én ezt gondolom, lány vagyok.
nagy kamus vagy:)
kis paraszt vagy aki itt vagánykodik a meg nem valósult álmaival!!!!!!
Szerintem meg egy rohadt nagy paraszt vagy, aki eszközként tekint a nõkre.;)
Aki eszközként adja magát az ne várja, hogy többre tartsák. Bocsi, ezt nõként mondom.
Nagy arc vagy :) ))
Elsõ gondolatom eskü ez volt: "tudsz valamit haver.!:D" és ez lányként írom.;)
A kérdező hozzászólása: Úgy látom megosztom a közvéleményt... A történet valós. De nem fogom bizonygatni az igazam... Aki elhiszi az el hiszi, aki meg nem, hát így járt... :D Pusztán az a vélemény érdekel, hogy hogy viszonyultok egy ilyen "paraszthoz" aki "használja" a nõket... :D Holott mind a kettõ önszántából "adta" magát... :)
Te most nagy csókánák érzed magad? Mitõl lettél te ilyen nagy arc? Szétröhögöm magam rajtad:D Erre a kis nagy arcú szöszi gyerekre emlékeztetsz: http://www.youtube.com/watch?v=mkBzo_QyfKI
Eszméletlen ez a férfi irigység :) )) Ti még beugatásokkal is fûszerezitek, mi maximum hajat tépünk. Ez jobb :DD
De amúgy mi ebben a rohadt nagy cucc? Hazudtál két nõnek. Ha rájjönek utána úgy összehúzod a kis pucoród, hogy nagyítóval is alig fog látszani. Ha igazán tökös vagy akkor nem hazudoznál hanem nyíltan csinálnád. Az a menõség. Nagy embernek érzed magad, mert hazudtál? cöh.. kis csira:D Bocs a trollkodásért, de szánalmas a vagányságod és akkor te nevezel másokat pisisnek. Ultra gáz.
Ezt melyik éjszaka álmodtad meg? Mert , h kamu az tuti... De tizenéveseknél ez még végül is normális, kérkedni meg nem történt eseményekkel, amik csak a fantáziádban történtek meg...

Lehet a különbség miatt? Epilepsziás vagyok. Többféle gyógyszert próbáltunk, a "Levil" vált be, ezzel tünetmentes vagyok. Olyan boldog voltam, nem volt semmi gond, de tegnap este olyan furán nehéznek éreztem a kezem, és néha majdnem remegett.

Elfogyott, és a gyógyszertárban sem volt. Amit eddig szedtem, az TEVA-s volt, most ugyanazt a gyógyszert kaptam a patikában, de SANDOZ a gyártója.Teljesen ugyanaz a felirat, minden passzol, csak más a gyártó. Aggódva említettem a páromnak, aki mondta, hogy lehet, nem jó a gyógyszer. Ez nekem eszembe se jutott. El?fordulhat, hogy ez a különbség a 2 gyógyszergyártó terméke között?

Legjobb válasz: Nekem a kislányom epilepsziás. Tudom hogy nem ugyanaz, mert Te már felnõtt vagy. A télen volt neki egy ehhez hasonló kézremegése, akkor azért volt, mert hízott és kevés volt a gyógyszer adagja. Kizártnak tartom, hogy azért mert más a gyártó összetevõt változtatnának, vagy az összetevõk mennyiségén változtatnának.

Nekem a kislányom epilepsziás. Tudom hogy nem ugyanaz, mert Te már felnõtt vagy. A télen volt neki egy ehhez hasonló kézremegése, akkor azért volt, mert hízott és kevés volt a gyógyszer adagja. Kizártnak tartom, hogy azért mert más a gyártó összetevõt változtatnának, vagy az összetevõk mennyiségén változtatnának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Én õszintén szólva örülnék neki, ha az lenne a gond, mert eddig bármi probléma, stressz volt, a Tevás gyógyszer mellett semmi problémám sem jött elõl. Ezért is volt fura.
A kérdező hozzászólása: Az összetevõ, a mennyiség, minden ugyan az...
Helló, a vivõanyag is számít. Én lamotrigin tartalmút szedek és más gyártóé nem felel meg, mert másképp van összerakva. Hiába ugyanaz a hatóanyaga! A kézremegés pedig nagyon nem jó, mert az egy kis roham, amibõl sajnos már könnyen jöhet egy nagyobb. Jöhet csak, nem feltétlen jön is. Ráadásul az motoros tünet, szóval pont balesetveszély is felléphet. Soha nem szabad gyógyszer nélkül maradni. Nálam mindig van pluszban egy havi adag. Jó egészséget! És azért no para, mert az csak ront.
A kérdező hozzászólása: Szia, kedves utolsó! Ezt mondta a doki is, és kiakadt, hogy miért váltogatom folyton... Mit tegyek, ha egyszer ezt adják helyette a gyógyszertárban? Mindenesetre mondta az orvos, hogy vigyem be a papírt, hogy nem lehet váltogatni.. Érdekes, mert azóta mindig van..

Miért van az hogy a barátom eddig mindig maximum 10 perc alatt elélvezett és tegnap este meg majdnem egy óra hosszáig csináltuk és semmi nem történt?

El?tte ivott egy kis alkoholt, de nem túl sok mennyiségben, nem volt holt részeg.

Legjobb válasz: Csak 1 élvezésig mentek? Miért? :D ha a pasidnál eléred a 2. at akkor már nagyon jó lehetsz mert az tényleg durva

Csak 1 élvezésig mentek? Miért? :D ha a pasidnál eléred a 2. at akkor már nagyon jó lehetsz mert az tényleg durva
már nem vagy olyan izgató
A kérdező hozzászólása: Na mostmár tök mindegy mert tegnap szakitottunk és többet ugy sem lesz vele semmi dolgom... :(
egyébként én az elõzõ barátnõimmel amikor csináltam 30 perc elõtt sosem mentem el akár milyen jól szopott pl és volt mikor másfél óráig csináltuk
Nyilván gyakorolt valakivel... :P
Nagyon sok srácra így hat a pia, és nem kell holtrészegnek lenni hozzá. Az az állapot elég, amikor már azon túl van h simán csak jókedvû, hanem már úgy néha (pl. amikor asztal mellõl feláll) megszédül, meg ilyenek. nem nagyon. Akkor nem tud elmenni, v csak nehezen. Bartáom ezt az állapotot "pornósztárrészegségnek" hívja, mert 3-4 óráig sem tud elmenni, de ha nem neki kell végig mozogni, akkor bírja... :D
Csak 10 percig szexeltek alap esetben??? :O Hú, nálam alap, hogy a pasi bírja legalább egy óráig, de, ha lehet, akkor órákon át... :S Itt inkább veled van a baj, hogy nem szereted a sokáig tartó szexet, bár a pasid is elég gyengusz ezek szerint... XD Örülj, hogy sokáig bírta akkor... :D Nekem volt olyan pasim, aki 15 percig bírta, és elég cikinek tartottam... Bár annál bizonyos szinten örültem is, mert annyira nem kívántam... De pl. mostani partneremmel el sem tudnám képzelni, hogy csak 15 perc legyen, mert õvele annyira jó, hogy azt órákig kell csinálni! ;) Nála is van, hogy "ott" tart, de akkor megáll egy pillanatra, aztán mehet tovább a gyönyör! :P
Az a vicc ebben hogy neked az a normális hogy 10 percig tart... örülj az 1 órádnak és élvezd és imádkozz hogy még több ilyen legyen ... habár én a helyedben pasit váltanék ha neki csak 10 percig "jó" veled a sex... amúgy meg 99% hogy az alkohol miatt volt... de a legszörnyûbb az hogy az ilyen jelegû kérdéseket itt teszitek fel és nem a párotoknak... ha jó kapcsolatot akartok minden téren akkor az ilyen dolgokat is meg kell beszélni... 35/F
ha csak néha néha szeretkeztek akkor lehet h azért mert közben sokat verte, akkor nehezebben fog elmenni de nemtom lehet h eddig nem tartotta vissza most meg visszatartotta mert lehet h nagyot akart lõni
ha ez nem változik akkor már nem vagy izgató. majd ma este kiderül.
A kérdező hozzászólása: De kivánt, mert én már mondtam neki h hagyjuk abba de õ könyörgött hogy folytassuk, de mégse élvezett el.
Hát szerintem a pia miatt is..meg talán változik h jobbAn bírja 1x másszor peddig elég lenne neki 2 perc.Vagy egyszerüen nem kívánt.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam...hanem hogy máskor mindig nagyon gyorsan elélvezett tegnap este meg egy óra hosszáig csináltuk és még akkor sem élvezett el. Nem tudom ennek mi lehet az oka.
én szeretkezek veled egy óráig is ha gondolod csak írj levelet piasidnál biztos jobban nézek ki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!