Találatok a következő kifejezésre: Tegnap múlt a mensim, de (5 db)

Tegnap múlt el a mensim, de ma ugyanolyan átlátszó, nyúlós folyásom van, mint peteéréskor! Lehet hogy most is az van? Létezik ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is nemrég mult el de nem olyan volt mint szokott csak 1 napig tartott és azota valami fehér sürü folyásom van! Peteérés még nem lehet még csak most mult el és azota van miota elmult!

Szia! Nekem is nemrég mult el de nem olyan volt mint szokott csak 1 napig tartott és azota valami fehér sürü folyásom van! Peteérés még nem lehet még csak most mult el és azota van miota elmult!
Szerintem menjetek dokihoz, nehogy valami gyulladás legyen, baba helyett!!!
A kérdező hozzászólása: De nekem nem fehér, hanem átlátszó nyúlós.ugyanúgy, mint peteéréskor.A mensim 3 nap volt(4 helyett), de rendes vérzés. Szerintetek mi lehet?
Én szerdán megyek dokihoz! De nem lehet hogy nekem azért van mert az elsö gyógyszermentes honapban vagyok?
Lehet, hogy p.-d van, de nézd a hõdet, vagy vegyél lh tesztet, és az kimutatja ha az van, és akkor mindent bele
Távol álljon tõlem az ijesztgetés, de amikor nálam ûátlátszó és nyúlós volt akkor nagyon nagy baj volt és mûtét lett a vége az utolsó pillanatban ugyan, de meggyógyultam. Egy rosszindulatú sejtburjánzás kezdõdött. 2 hétig voltam kórházban. Menj dokihoz, pláne, ha kicsit fájdogál is, olyan menses görcs szerûen. Becsapós, mert a baba is ilyen érzést csinál, de inkább ez legyen, mint valami baj.

Tegnapra nem vártam a mensit de valami kevés barnázás lett belöle ami mára már el is mult. Terhes lehetek?

Ilyen velem nem szokott elöfordulni,Nekem elsö nap mindjárt be indul a rendes vér és 6 napig meg sem áll.Terhes tüneteim vannak ,és ami a leg furcsább hogy ilyenkor én nagyon szoktam görcsölni most pedig semmi.24-26 naposak a ciklusaim egy hete voltam dokinál minden ok.Akkor most mi lehet velem?

Legjobb válasz: velem is volt ilyen .Talán az izgalomtol.

velem is volt ilyen .Talán az izgalomtol.
Lehetsz babás két-három nap múlva tesztelj és minden kiderül.
Szerintem csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, csak azt nem értem hogy miért nem érem el a méhszájamat , mensinél mindig lent szokott lenni.
Azért nem éred el, mert terhesség esetén fent van a méhszáj. Tesztelj reggel az elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.A CIKLUSOM 15DIK NAPJÁN VOLTAM A DOKINÁL AZT MONDTA HOGY 48H BELÜL LESSZ PÉ.EZ A BARNÁZÁS LEHETETT A BEÁGYAZODÁS MIVEL A BARNÁZÁS A 24DIK NAPON VOLT?
A kérdező hozzászólása: BOCSI AZ ELÖBBIÉRT , MINDEN MÁSODIK SZÓ BARNÁZÁS.EGY KICSIT BE VAGYOK ZAVARODVA.
Szerintem tesztelj. Lehet esély a babára? Úgy értem jókor voltál együtt a pároddal?
Szia! Kiváncsi vagyok mitõl lehet, mert én is ugyanezt érzem, mint Te. Csak nekem barnázás is van hozzá.
A kérdező hozzászólása: Igen, jókor voltunk együtt és késett is 4 napot a mensim, már kezdtem reménykedni, de aztán megjött.
Akkor teszt!! Ha terhes vagy már úgyis kimutatja a teszt!! De aztán írd majd meg mi lett az eredmény!!!
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet most reggel, nagyon halványan két csíkos lett. De olyan halvány, hogy ha akarom látom, ha akarom nem. Nem tudom ez most mit jelent.
Csinálj még egyet és írd meg!Drukkolok nagyon!Sok sikert!

Lehetek terhes ha a mensim tegnap délelőtt múlt el, éjszaka lefeküdtünk a barátommal de kiszakadt a gumi? Elmentünk felirtani a gyógyszert (csak egy darabos volt)

viszont este szülinapot ünnepeltünk elég rendesen bepálinkáztam van hatással a gyógyszerre? Ma egész nap rosszul voltam. Szédültem. Ez másnaposság vagy a gyógyszer? Nagyon félek. Még nem volt velem ilyen. De babát nagyon nem akarok.

Legjobb válasz: Ennyi idõ alatt nem alakul ki a terhesség tünete. Simán lehetsz terhes, néha egész furán alakulnak a pete érések, lökõdések, egy erõsebb nemi vágy is kihozhatja. Ha meg van gyógyszer, akkor ne parázz. (vagy nincs is?)

Ennyi idõ alatt nem alakul ki a terhesség tünete. Simán lehetsz terhes, néha egész furán alakulnak a pete érések, lökõdések, egy erõsebb nemi vágy is kihozhatja. Ha meg van gyógyszer, akkor ne parázz. (vagy nincs is?)
ha nem hánytad ki, és eltelt legalább 3 óra a gyógyyszer bevétele és a pálinkázás között akkor nemleszel terhes.
ha nem hánytál akkor nincs hatással a 72órás bogyóra a pia! viszont ha igen, akkor lehet baj mert lehet nem tudott felszívódni. A másnaposság miatt vagy szarul....ez tuti 100-as...
Ahogy az elõzöek írták ha nem hánytad ki akkor biztos nincs probléma, de amúgy se nagy rá az esély.( Mondjuk ilyenkor a 1000ból egy emeres arány is sok)
A kérdező hozzászólása: volt gyógyszer igen! Be is vettem nem telt több mint 10óra... hányni nem hánytam. Akkor nincs miért aggódnom?
A kérdező hozzászólása: Hány óra kell amúgy a gyógyszer felszívódásához???
a terhesség miatt nincs miért aggodnod, a májad miatt esetleg. a tabletta elég nagy hormondadag, májenzimek bontják le... az alkohol meg rendesen megterheli a májat.. a másnaposság miatt voltál oda..
ha nem hánytál és nem is ment a hasad akkor nem vagy terhes. ha valamelyik megvolt akkor aggódhatsz! a 72 órás gyógyszer betegtájékoztatójában benne kell legyen, hohy mennyi idõ kell a felszívódásra! nézd meg ha még megvan!
nem vagy sztem terhes. ha nem is hanytal, meg ilyesmi.

Június 16.-án mult el a mensim, és rá 13 vagy 14. napon együt voltam a párommal két nap is. De tegnap megjött. Nincs akkor most baba?

Akkor nem vagyok terhes?? Ne is teszteljek? Akkor a petefészek szúrkát miért érzem,és olyan furin van meg,és a hüvelyem nyilalt is.ez mi?

Legjobb válasz: És rendesen megvan? Mert ha igen, akkor sajnos nem valószínû a baba:( Úgy értetted, hogy 13-14.napon érezted a szurkálást? Akkor a peteérés volt..

És rendesen megvan? Mert ha igen, akkor sajnos nem valószínû a baba:( Úgy értetted, hogy 13-14.napon érezted a szurkálást? Akkor a peteérés volt..
A kérdező hozzászólása: nem, hanem a mensi elmult, és 13 nap mulva volt az együttlét. a mensim, pedig nem olyan mint szokott.Van hogyvan, van hogy semmi, de ha van akkor nagyon élénk piros.igy is teszteljek? és ha igen mikor? lehet igy még baba?
A kérdező hozzászólása: bocs nem jól irtam. junius 16.-án elmult, és 25 és 28 közt kétszer együtt voltunk.azóta érzem a szurkálást.
Ha babát szeretnétek akkor a mesi kezdetétõl számított 13-14 nap a megfelelõ idõ arra hogy összejöjjön. Nekem január 6án jött meg utoljára (de ez nem 100%, bár az UH szerint igaz), és 14-tõl kezdve minden nap együtt voltunk (elég egyébként csak minden másnap, de ahogy a kedvetek tartja). Elsõre sikerült, most leszeünk 26 hetesek! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: de nekem megjött.akkor nem sikerült?
Valóban rövid volt a ciklusod, de nekem nagyon úgy tünik még mindig, hogy sajnos nem túl sanszos, hogy sikerült a baba. Ezért is kérdeztem, hgoy rendesen volt-e meg... Sajnálom, hogy nem tudok bíztatóbbat írni neked. én már nem csinálnék tesztet, de ahogy gondolod!
Szaerintem nem iskerült. Késõn próbálkoztatok kicsit az az érzésem. Menzesz után egy héttel érdemes már elkezdeni, nem két héttel! Sok sikert Nektek! 26 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!