Találatok a következő kifejezésre: Tegnap lett a tesztem. Most, hogy (12 db)

Tegnap lett pozitív a tesztem. Most, hogy utánaszámoltam, 5 hetes vagyok. Mikor menjek nogyógyihoz?

(imádom)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem, ha nincs semmi problémád, akkor ráérsz a jövõhéten elmenni. Annak idején én is 6 hetesen mentem el, de uh.-ot csak a 7. héten csinált. Akkor már biztosra tudta mondani, mert akkor már a szívverése is jól kivehetõ.

Szia! Szerintem, ha nincs semmi problémád, akkor ráérsz a jövõhéten elmenni. Annak idején én is 6 hetesen mentem el, de uh.-ot csak a 7. héten csinált. Akkor már biztosra tudta mondani, mert akkor már a szívverése is jól kivehetõ.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom , hogy normális-e , de gorcsolok, szúr a petefészkem..vérezni nem vérzek, folyásom sincs , csak félek, hogy nem-e baj a gorcsolés?
Szia Ha ez a gorcsoles v hasfajas olyan mintha meg akarna jonni akkor szerintem ne felj ezt meg jo darabig fogod erezni, nekem is ilyen volt.Neha gorcsolgetett is, de ugy, h siman gyogyszer nelkul ki lehetett birni.Ha tenyleg semmi baj nincs akkor 1-2 het mulva menj el, mert akkor mar nemcsak a terhesseget tudja megallapitani, hanem fogja hallani es Te is a pici szevecskejet.Nekem az 5 heten meg csak a petezsakot latta, engem 5 het mulvara rendelt vissza, de persze ha kozben barmi lett vna akkor mondta, h azzonnal hivjam es menjek. Gratulalok a babadhoz, es boldog babavarast kivanok 10 hetes kismama
Szia! Én kedden voltam 5 hetes, jövõ héten csütörtökön megyek orvoshoz, hogy már lássunk is valamit. Több válaszban is írták, 6 - 7 hetesen már látni, hogy dobog a szíve. Remélem addig nem lesz semmi gond és nem kell elõbb mennem. Gratulálok a babához. Vigyázz magatokra!
Végülis mire biztos vagy a terhességben, az kb. 5 hetes. És ugye mire idõpontot kérsz, az még 1-2 hét. A 10-12. hétig kell hogy mindenképpen terhesgondozásba vegyenek. tehát ha 2-3 hét múlva mégy dokihoz, az még belefér.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, aranyosak vagytok..Mindenkinek gratulálok a pici pocaklakóhoz, aki pedig titkon vágyakozik egy pici kis tuneményért , uzenem -a remény hal meg utoljára...

1 hetet késett a mensim, tegnap megjött, de ma nagyon dől belőlem a vér. 2 tesztet is csináltam de sajnos mindkettő negatív lett. A mensim most nagyon darabos és nagyon sok. Lehet, hogy baba volt?

Legjobb válasz: Szia.Szerintem nem volt baba,de,hogy megnyugodják,menj el egy dokihoz,és õ meg tudja mondani.Darabos nekem is szokott lenni(majdnem mindig),és úgy hallotam,hogy azok a darabok,a levált méhfal.De lehet,hogy rosszul tudom

Szia.Szerintem nem volt baba, de, hogy megnyugodják, menj el egy dokihoz, és õ meg tudja mondani.Darabos nekem is szokott lenni(majdnem mindig), és úgy hallotam, hogy azok a darabok, a levált méhfal.De lehet, hogy rosszul tudom
Szia! Szerintem is irány a doki! Akár terhesség is lehetett, de a doki majd uh-val megnéz és minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi a válaszokat, csak nagyon meg vagyok ijedve. A múlt hónapban 2 hetet késett, és akkor is ilyen volt.
nekem is pont ilyen volt most, és nekem még soem volt ilyen, azonnal orvoshoz mentem, de semmi rendellenest nem talált, ugy hogy nyugodj meg, és menj el te is minél elöbb a dikihoz, õ majd megnygtat.
A megváltozott hormonszinttõl - ha már élesben akcióztok - megváltozhat a méhnyálkahártya vastagsága, ebbõl következõen a menstruáció erõssége. Ezt mondta a nõgyógyász, nem kell pánikolni, a foszlányok a méhnyálkahártya darabjai. Készül a szervezeted, elõbb-utóbb sikerül. Szeretkezz, ne aggódj...

Akkor most terhes vagyok? A tesztem vasárnap reggel pozitív lett. Tegnap voltam dokinál. Õ azt mondta, hogy amit lát az olyan mint egy petezsák, ez utalhat arra.

Ápr. 20-án jött meg utoljára, ha onnan kell számolni a terhességi heteket, akkor ez most a hatodik hét. Nem kéne már pontosabban látni? Vagy nem kéne ennyit aggódnom?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?

Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál! Megpróbálok nem aggódni, csak olyan nagyon akartam már a babát, és olyan lelkesen mentem orvoshoz! Csak azt a megerõsítést nem kaptam meg, amire számítottam. Azt mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, akkor már többet lát! De nagyon boldog vagyok, mert állandóan émelygek és szédülök és ez azt jelenti, hogy ott van!!! :-))))))
Valószínüleg igen, de ezt az orvosod fogja ugyís pontosan megmondani. A lényeg, hogy ne aggódj.
1.válaszoló vagyok... Gratulálok! Két hét múlva már dobogni fog a pici szíve! Minden jót továbbra is!

Segítség. Mit csináljak? Tegnap lett pozitív a terhességi tesztem, meg ma erősebb és most látom, hogy barnázok?

Most kiszámoltam a 25. napon vagyok, 27 napos a ciklusom, félek, hogy elmegy a baba!!! Ha ez beágyazódás, akkor, hogy lett pozitív már tegnap is a tesztem, igaz halványan, ma már er?sebben?!!! Segítsetek!!!

Legjobb válasz: ne izgulj, én is barnáztam, sõt vérezgettem a 14. hétig és most itt ül az ölembe a 3 hónapos babóm, pedig semmit sem kaptam ezekre, és nem is pihentem. Biztos minden rendben lesz csak légy pozitív

ne izgulj, én is barnáztam, sõt vérezgettem a 14. hétig és most itt ül az ölembe a 3 hónapos babóm, pedig semmit sem kaptam ezekre, és nem is pihentem. Biztos minden rendben lesz csak légy pozitív
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Én is barnáztam, sõt én azt hittem menstruálok, mert a mensi idõpontjában, mintha megjött volna, de másnap semmi, utána pedig barnázgatás. Aztán 3. nap csináltam tesztet, akkor + lett. A barnázás szépen lassan abbamaradt (kb.2 nap). Addig talán nincs gond, ameddig nem vérzel, de ha megnyugtat, inkább menj dokihoz, tudod a gyakori kérdések nem szentírás! Nem lesz semmi gond, csak pozitívan! Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már reggel meg délben is vettem be Magneb6-ot, este is fogok!!! Most olyan ez a barnázás, mintha a mensi utolsó napján lennék, remélem elmúlik és nem lesz rosszabb!!! Köszönöm a válaszokat!!! Jöhet még válasz!!!
Én sajnos nem tudok olyan pozitív dolgokat mondani, mint az elõttem lévõk. Nekem sajnos korai spontán vetélés lett a barnázás vége. Én azt ajánlom minél elõbb keress fel nõgyógyászt, hátha tud segíteni. Nekem mondjuk azt mondták, hogy ilyen kis terhességnél nem tudnak még mit tenni. Lehet, hogy ez is "csak" dokifüggõ. Az elsõ terhességemnél Utrogestant kaptam barnázásra, de akkor csak a 8. héten kezdtem. Most ismét babát várok és nem tapasztaltam semmi ilyesmit szerencsére. De ne ijedj meg, mert lehet ez a menzesz helyett is, úgymond a szervezeted emlékszik, hogy most meg kellene jönnie. Kívánom Neked, hogy minden rendben legyen! Próbálj meg csak pozitívan állni a dolgokhoz és elképzelni, hogy a baba igenis veled kell hogy maradjon!
A kérdező hozzászólása: Tegnap aztán abba maradt a barnázás, nem volt sok, de megijedtem, azért továbbra is szedem a 3*1 Magneb6-ot!!! Holnap nem kéne, hogy megjöjjön, meg még 9 hónapig!!! :) ))

Már 3 tesztet csináltam és mind a 3 negatív lett. Tegnap elmentem a dokihoz, de kitapogatta, hogy nem vagyok terhes. Aztán az uh-on talált valami pöttyöt és a nyálkahártya vastagsága 12mm. Ez már megkérdőjelezte a dolgot. Most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Nekem kb a 6ik teszt lett pozitív, mert a ciklus legvégén estem teherbe és csak az elmaradt után 2 héttel mutatták ki :) Forró fürdõt pedig NE vegyél!!! Ezt nem is értem...

Nekem kb a 6ik teszt lett pozitív, mert a ciklus legvégén estem teherbe és csak az elmaradt után 2 héttel mutatták ki :) Forró fürdõt pedig NE vegyél!!! Ezt nem is értem...
Amikor ilyen pici nem tudja kitapogatni szerintem. Az uh-n látszik, ha látszik. Bár ha a tesztek is negatívak lehet, mégsem vagy terhes. Türelem, majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Dec.9-én kellett volna megjönnie.A méhben látta a pöttyöt, azt mondta 2 hét múlva menjek vissza, hogyha nem jön meg.Más utasítást nem kaptam.
A méhben látta a pöttyöt? És milyen utasítást adott a doki?
Mióta késik a menstruációd? Négy negatív teszt mellett tuti, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Meglett a 4-ik negatív teszt is.Már iszom a rozmaringteát, minden este forró fürdõt veszek, de semmi:((
De bizony hogy ki lehet "tapogatni" egy terhes méhet!!!
Várj és csinálj 2-3naponta egy tesztet, ha 2hét késés után is nega és a doki nem lát semmit, akkor nincs baba...
Megértelek, de muszáj lesz várnod. Ezt nem lehet siettetni. Nekem december 7-én kellett volna megjönnie, nem jött, múlt héten voltam elõször orvosnál, nem látott semmit. Tegnap tudta megmondani biztosra.
A kérdező hozzászólása: Hány napot várjak??????Már megõrülõk!!!!
Ket eshetoseg. 1:terhes voltal de felszivodott a magzat. 2:tul koran mentel dokihoz. varj par napot es tesztelj ujra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!De ma reggel végre megjött!!!!!!

Tegnap a nemvárt napján pozitív lett a terhességi tesztem (erősen), nem is jött meg. Most pedig vizes folyásom van, ami menszi előtt szokott lenni. Aggódom, hogy akkor most meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ha ott van a baba ne aggódj! :) Ha vizes a folyásod, az még nem azt jelenti, hogy meg fog jönni! Nyugi! Ha pedig megjön, hívd fel az orvosod és menj el hozzá! Õ majd segít a babónak, hogy megmaradjon! Jó babavárást!

Szia! Gratulálok! Ha ott van a baba ne aggódj! :) Ha vizes a folyásod, az még nem azt jelenti, hogy meg fog jönni! Nyugi! Ha pedig megjön, hívd fel az orvosod és menj el hozzá! Õ majd segít a babónak, hogy megmaradjon! Jó babavárást!
nem hiszem .
A kérdező hozzászólása: Csináltam még 1et és az is negatív lett. Akkor most már biztos, hogy csak kimarad egy hónap?
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlen.
Stressz miatt(is)késhet akár heteket is, de olyan is elõfordul, h 1, 2 ciklus kimarad. Amit leírtál, attól nem lehetsz terhes, de azért, ha még 1 hete késik csinálj újabb tesztet.
A kérdező hozzászólása: Meddig normális, hogy nem jön meg, ha nem vagyok trhes? A történethez hozzátartozik hogy a családban haláleset történt és ez nagyon feldúlt.
Ez így esélytelen, a befolyás kevés hozzá:) Ideges vagy, ezért késik, nem kell pánikolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem igazatok van. :)
Az idegesség miatt késik.
Ha csak kívülrõl folyt be nem lehetsz terhes.A teherbe eséshez el kell érnie az ondónak egy bizonyos magasságot a hüvelyben.
Tuti! Ha azonban ez 1-2 hónapnál tovább tart menj el orvoshoz!(nem a terhesség miatt)

Tegnap d. e. Xepillel teszteltem, negatívot. Gyorsan felhívtam a páromat, hogy elmondjam neki mi lett az eredmény. Beszéltünk kb.15 percet. Mikor letettem és ránéztem a tesztre nagyon halvány pozit mutatott. Most mi van ilyenkor? Terhes lennék?

Legjobb válasz: Idõn túl elvileg nem érvényes, mégis sok ellenpéldát fogsz olvasni itt is. Én kétnaponta újra tesztelnék a nemvártig. Hol tartasz a ciklusodban?

Idõn túl elvileg nem érvényes, mégis sok ellenpéldát fogsz olvasni itt is. Én kétnaponta újra tesztelnék a nemvártig. Hol tartasz a ciklusodban?
Gratulálok! Szép hónapokat!
Gratulálok:) Sok boldogságot és egészséget kívánok:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Terhes vagyok.
én is elõször x epillel teszteltem és pár perc múlva ott volt a halvány.babát mutatott:) 7 hkm
A kérdező hozzászólása: 20 perc után a pedictor egy halvány második csíkot mutatott. A papír on az volt, hogy 15 perc után már ne nézzük, mert érvénytelen. Amilyen drága olyan rossz. Köszönöm :-)
5-ös vagyok. A predictor early nekem mutatott tévesen pozitívot, mikor nem is volt baba. Megbízhatatlan szerintem is.
?
Igen, lehet, hogy terhes vagy. Én is vasárnapra nem vártam, a mai Predictor early negatív, de idõn túl látszik egy naggyon naggggyyyon picit.
a Predictor early nagyon rossz teszt, tapasztalatból írom. Mikor terhes voltam negatív lett...
Szia! okt. 19-én reggel csináltam egy tesztet ( hozzáteszem 1 nap késés után) vártam 5 percet és semmi. Vsszafeküdtem aludni majd 2 óra múlva halványan ugyan de ott volt a 2. csík. Rá 3 napra erõs pozitív lett. Szerintem van remény. Most 7 hetes kismama vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy másik tesztet, a Predictor early-t ott negatív lett.
Szerintem, ha nem lennél terhes, akkor nem lenne idõn túl sem pozitív a teszt, mert a HCG hormon miatt lesz pozitív. Majd írd meg mi lett a clearblue-val. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Olvastam az ellenpéldát. Ma veszek clear blut, és megcsinálom. Vasárnap kellett volna megjönnie.
Nekem egy óra múlva lett pozitív ... most lesz négy éves :-)
Hát, elég sok baba kiderült már ilyen idõn túli tesztekbõl... Amik, szerintem, pozitívak már idõn belül, de száradás után jobban látszanak. A legjobb tényleg, ha ismétled. Amúgy örülnénk?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Szerintem probálj egy másik fajta tesztet.
Ha egy óra elteltável válik pozitívvá, akkor az már nem valós eredmény. Ha egy-két percre rá mutatja ki, az a biztos. Szerintem nem vagy terhes.
Nem a valós eredményt láttad. Mindenképp vegyél egy másik fajta tesztet (nekem a Clearblue) nagyon bevált és reggel az elsõ vizeletbõl tesztelj!
Vegyel el Clearbluet, es tesztelj reggeli pisibol! Errol a Gravirol sok rosszat hallottam eddig.
Nekem a Gabrielt javasolták. De az egy órás "késés" szerintem már nem értékelhetõ, legalábbis azt mondják.

Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami + lett, ez HCG teszt volt. Annyira meglepődtem, hogy 2. pisiből csináltam Clearblue-t, ami nagyon-nagyon halvány lett. Ma reggel ugyanaz a fajta HCG - lett.Most akkor terhes vagyok, vagy nem?

Most mi van? H?m magas, picit barnázok, de a doki szerint normális, mert most kellene a mensinek zajlania.

Legjobb válasz: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?

A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?
Nem kell tesztelj..terhes vagy, jelentkezz be a dokihoz és menj el kb. 2hét múlva, akkor márminden látszik az uh-n. Mondd, hogy pozitívat teszteltél. A2. azért lett halványabb, mert már elõtte pisiltél. A ma reggelit nem értem, de biztos nem jó volt valami. Ha van otthon teszted, akkor elhasználhatod holnap, de ha nincs nem kellvenni..csak doki!
A barnázás esetén ha darabos, akkor azért jobb megnézetni elõbbmi is van, mert a sarabos nem jó jel.
Szia ! Nekem 2 + GRAVI HCG teszt után megjött! Akkor vagy terhes, ha az UH-on látszik a baba!
A kérdező hozzászólása: Mai teszt negatív...:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!