Találatok a következő kifejezésre: Tegnap lett a tesztem. Most, (28 db)

Most milyen agörbém? Tegnap + lett a tesztem.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..
Én nem értek a görbékhez, bár ez nekem nem tûnik teljesnek. Másrészt minek foglalkozol a görbével, ha már terhes vagy? Gratulálok!
Gratula csak nekem ez a leesés nem tetszik.Az a jó ha fennt marad!Remléem felmegy!
Mikor volt pé-d..? Nem baj, ha kicsit leesik a hõd, semmi nem szentírás egy görbénél. Nyilván ideálisabb, ha fent van végig. Mikor mész orvoshoz? Ha lent marad, mielõbb, ugye..?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn irány a doki!

1 hetet késett a mensim, tegnap megjött, de ma nagyon dől belőlem a vér. 2 tesztet is csináltam de sajnos mindkettő negatív lett. A mensim most nagyon darabos és nagyon sok. Lehet, hogy baba volt?

Legjobb válasz: Szia.Szerintem nem volt baba,de,hogy megnyugodják,menj el egy dokihoz,és õ meg tudja mondani.Darabos nekem is szokott lenni(majdnem mindig),és úgy hallotam,hogy azok a darabok,a levált méhfal.De lehet,hogy rosszul tudom

Szia.Szerintem nem volt baba, de, hogy megnyugodják, menj el egy dokihoz, és õ meg tudja mondani.Darabos nekem is szokott lenni(majdnem mindig), és úgy hallotam, hogy azok a darabok, a levált méhfal.De lehet, hogy rosszul tudom
Szia! Szerintem is irány a doki! Akár terhesség is lehetett, de a doki majd uh-val megnéz és minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi a válaszokat, csak nagyon meg vagyok ijedve. A múlt hónapban 2 hetet késett, és akkor is ilyen volt.
nekem is pont ilyen volt most, és nekem még soem volt ilyen, azonnal orvoshoz mentem, de semmi rendellenest nem talált, ugy hogy nyugodj meg, és menj el te is minél elöbb a dikihoz, õ majd megnygtat.
A megváltozott hormonszinttõl - ha már élesben akcióztok - megváltozhat a méhnyálkahártya vastagsága, ebbõl következõen a menstruáció erõssége. Ezt mondta a nõgyógyász, nem kell pánikolni, a foszlányok a méhnyálkahártya darabjai. Készül a szervezeted, elõbb-utóbb sikerül. Szeretkezz, ne aggódj...

Tegnap lett pozitív a tesztem. Most, hogy utánaszámoltam, 5 hetes vagyok. Mikor menjek nogyógyihoz?

(imádom)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem, ha nincs semmi problémád, akkor ráérsz a jövõhéten elmenni. Annak idején én is 6 hetesen mentem el, de uh.-ot csak a 7. héten csinált. Akkor már biztosra tudta mondani, mert akkor már a szívverése is jól kivehetõ.

Szia! Szerintem, ha nincs semmi problémád, akkor ráérsz a jövõhéten elmenni. Annak idején én is 6 hetesen mentem el, de uh.-ot csak a 7. héten csinált. Akkor már biztosra tudta mondani, mert akkor már a szívverése is jól kivehetõ.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom , hogy normális-e , de gorcsolok, szúr a petefészkem..vérezni nem vérzek, folyásom sincs , csak félek, hogy nem-e baj a gorcsolés?
Szia Ha ez a gorcsoles v hasfajas olyan mintha meg akarna jonni akkor szerintem ne felj ezt meg jo darabig fogod erezni, nekem is ilyen volt.Neha gorcsolgetett is, de ugy, h siman gyogyszer nelkul ki lehetett birni.Ha tenyleg semmi baj nincs akkor 1-2 het mulva menj el, mert akkor mar nemcsak a terhesseget tudja megallapitani, hanem fogja hallani es Te is a pici szevecskejet.Nekem az 5 heten meg csak a petezsakot latta, engem 5 het mulvara rendelt vissza, de persze ha kozben barmi lett vna akkor mondta, h azzonnal hivjam es menjek. Gratulalok a babadhoz, es boldog babavarast kivanok 10 hetes kismama
Szia! Én kedden voltam 5 hetes, jövõ héten csütörtökön megyek orvoshoz, hogy már lássunk is valamit. Több válaszban is írták, 6 - 7 hetesen már látni, hogy dobog a szíve. Remélem addig nem lesz semmi gond és nem kell elõbb mennem. Gratulálok a babához. Vigyázz magatokra!
Végülis mire biztos vagy a terhességben, az kb. 5 hetes. És ugye mire idõpontot kérsz, az még 1-2 hét. A 10-12. hétig kell hogy mindenképpen terhesgondozásba vegyenek. tehát ha 2-3 hét múlva mégy dokihoz, az még belefér.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, aranyosak vagytok..Mindenkinek gratulálok a pici pocaklakóhoz, aki pedig titkon vágyakozik egy pici kis tuneményért , uzenem -a remény hal meg utoljára...

Tegnap este (miután 4 napja késett) nem bírtam tovább és megcsináltam a tesztet, ami pozitív lett. Kíváncsiságból előkerestem a múlt havit is, ami akkor negatív volt, ám most van rajta (a másik mellett) egy halvány csík. Ez mit jelenthet?

Akkor most kb. 4 héttel "id?sebb" lehetek? Ha jöv? héten elmegyek dokihoz, meg tudja állapítani, hogy kb. 6 hetes vagy 10 hetes vagyok-e?

Legjobb válasz: Gratulálok! A doki az ultrahangos méretek alapján igen jó közelítéssel meg tudja állapítani a terhesség korát. A múlt havi teszt nem valószínû, hogy valós eredményt mutatott, mert a legtöbb tesztre rá van írva, hogy 5 vagy 10 percen túl nem értékelhetõ az amit mutat.

Gratulálok! A doki az ultrahangos méretek alapján igen jó közelítéssel meg tudja állapítani a terhesség korát. A múlt havi teszt nem valószínû, hogy valós eredményt mutatott, mert a legtöbb tesztre rá van írva, hogy 5 vagy 10 percen túl nem értékelhetõ az amit mutat.
Gratulálok!Az UH alapján az orvos meg tudja mondani, hogy hány hetes terhes vagy!Elképzelhetõ, hogy tényleg tiz!Majd ird meg!
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam a dokinál, a vizsgálata alapján kb. 5 hetes lehetek. Sajnos most szabadságon lesz, úgyhogy csak jövõ csütörtökön derül ki minden az UH-n. Az normális, ha néha olyan erõs szúrásokat érzek, mintha kést döfnének belém. A doki szerint csak átrendezõdik a testem, felkészül...
A kérdező hozzászólása: Bocs, az elõbb kérdezni akartam, hogy normális-e a szúrkálódás!
Én azt olvastam a tesztek tájékoztatóján, hogy a teszt eredménye 10 perc után használhatatlan. Szerintem nincs összefüggés ...
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszokat...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma végre megvolt az UH!! Igaz, lezárták a kaposvári nõgyógyászatot, de nagy nehezen sikerült beslisszannom. Nem bírtam volna ki, ha még tovább kellett volna várnom. Nos 6 hetes a bébike. Novemberben érkezik...

Már 3 tesztet csináltam és mind a 3 negatív lett. Tegnap elmentem a dokihoz, de kitapogatta, hogy nem vagyok terhes. Aztán az uh-on talált valami pöttyöt és a nyálkahártya vastagsága 12mm. Ez már megkérdőjelezte a dolgot. Most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Nekem kb a 6ik teszt lett pozitív, mert a ciklus legvégén estem teherbe és csak az elmaradt után 2 héttel mutatták ki :) Forró fürdõt pedig NE vegyél!!! Ezt nem is értem...

Nekem kb a 6ik teszt lett pozitív, mert a ciklus legvégén estem teherbe és csak az elmaradt után 2 héttel mutatták ki :) Forró fürdõt pedig NE vegyél!!! Ezt nem is értem...
Amikor ilyen pici nem tudja kitapogatni szerintem. Az uh-n látszik, ha látszik. Bár ha a tesztek is negatívak lehet, mégsem vagy terhes. Türelem, majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Dec.9-én kellett volna megjönnie.A méhben látta a pöttyöt, azt mondta 2 hét múlva menjek vissza, hogyha nem jön meg.Más utasítást nem kaptam.
A méhben látta a pöttyöt? És milyen utasítást adott a doki?
Mióta késik a menstruációd? Négy negatív teszt mellett tuti, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Meglett a 4-ik negatív teszt is.Már iszom a rozmaringteát, minden este forró fürdõt veszek, de semmi:((
De bizony hogy ki lehet "tapogatni" egy terhes méhet!!!
Várj és csinálj 2-3naponta egy tesztet, ha 2hét késés után is nega és a doki nem lát semmit, akkor nincs baba...
Megértelek, de muszáj lesz várnod. Ezt nem lehet siettetni. Nekem december 7-én kellett volna megjönnie, nem jött, múlt héten voltam elõször orvosnál, nem látott semmit. Tegnap tudta megmondani biztosra.
A kérdező hozzászólása: Hány napot várjak??????Már megõrülõk!!!!
Ket eshetoseg. 1:terhes voltal de felszivodott a magzat. 2:tul koran mentel dokihoz. varj par napot es tesztelj ujra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!De ma reggel végre megjött!!!!!!

Akkor most terhes vagyok? A tesztem vasárnap reggel pozitív lett. Tegnap voltam dokinál. Õ azt mondta, hogy amit lát az olyan mint egy petezsák, ez utalhat arra.

Ápr. 20-án jött meg utoljára, ha onnan kell számolni a terhességi heteket, akkor ez most a hatodik hét. Nem kéne már pontosabban látni? Vagy nem kéne ennyit aggódnom?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?

Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál! Megpróbálok nem aggódni, csak olyan nagyon akartam már a babát, és olyan lelkesen mentem orvoshoz! Csak azt a megerõsítést nem kaptam meg, amire számítottam. Azt mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, akkor már többet lát! De nagyon boldog vagyok, mert állandóan émelygek és szédülök és ez azt jelenti, hogy ott van!!! :-))))))
Valószínüleg igen, de ezt az orvosod fogja ugyís pontosan megmondani. A lényeg, hogy ne aggódj.
1.válaszoló vagyok... Gratulálok! Két hét múlva már dobogni fog a pici szíve! Minden jót továbbra is!

Segítség. Mit csináljak? Tegnap lett pozitív a terhességi tesztem, meg ma erősebb és most látom, hogy barnázok?

Most kiszámoltam a 25. napon vagyok, 27 napos a ciklusom, félek, hogy elmegy a baba!!! Ha ez beágyazódás, akkor, hogy lett pozitív már tegnap is a tesztem, igaz halványan, ma már er?sebben?!!! Segítsetek!!!

Legjobb válasz: ne izgulj, én is barnáztam, sõt vérezgettem a 14. hétig és most itt ül az ölembe a 3 hónapos babóm, pedig semmit sem kaptam ezekre, és nem is pihentem. Biztos minden rendben lesz csak légy pozitív

ne izgulj, én is barnáztam, sõt vérezgettem a 14. hétig és most itt ül az ölembe a 3 hónapos babóm, pedig semmit sem kaptam ezekre, és nem is pihentem. Biztos minden rendben lesz csak légy pozitív
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Én is barnáztam, sõt én azt hittem menstruálok, mert a mensi idõpontjában, mintha megjött volna, de másnap semmi, utána pedig barnázgatás. Aztán 3. nap csináltam tesztet, akkor + lett. A barnázás szépen lassan abbamaradt (kb.2 nap). Addig talán nincs gond, ameddig nem vérzel, de ha megnyugtat, inkább menj dokihoz, tudod a gyakori kérdések nem szentírás! Nem lesz semmi gond, csak pozitívan! Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már reggel meg délben is vettem be Magneb6-ot, este is fogok!!! Most olyan ez a barnázás, mintha a mensi utolsó napján lennék, remélem elmúlik és nem lesz rosszabb!!! Köszönöm a válaszokat!!! Jöhet még válasz!!!
Én sajnos nem tudok olyan pozitív dolgokat mondani, mint az elõttem lévõk. Nekem sajnos korai spontán vetélés lett a barnázás vége. Én azt ajánlom minél elõbb keress fel nõgyógyászt, hátha tud segíteni. Nekem mondjuk azt mondták, hogy ilyen kis terhességnél nem tudnak még mit tenni. Lehet, hogy ez is "csak" dokifüggõ. Az elsõ terhességemnél Utrogestant kaptam barnázásra, de akkor csak a 8. héten kezdtem. Most ismét babát várok és nem tapasztaltam semmi ilyesmit szerencsére. De ne ijedj meg, mert lehet ez a menzesz helyett is, úgymond a szervezeted emlékszik, hogy most meg kellene jönnie. Kívánom Neked, hogy minden rendben legyen! Próbálj meg csak pozitívan állni a dolgokhoz és elképzelni, hogy a baba igenis veled kell hogy maradjon!
A kérdező hozzászólása: Tegnap aztán abba maradt a barnázás, nem volt sok, de megijedtem, azért továbbra is szedem a 3*1 Magneb6-ot!!! Holnap nem kéne, hogy megjöjjön, meg még 9 hónapig!!! :) ))

Tegnap csináltam ovu tesztet (14. cn) volt két csík, majdnem egyforma színű, ma este meg a tesztcsík erősebb lett, mint a kontr. Akkor most melyik számít pozitívnak? Ja és ma reggel voltunk együtt a párommal, ez jó lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ha ma lett erõsebb a tesztcsík mint a kontrol csík, akkor mai számít pozitívnak és ha holnap halványabb, akkor a holnapi a negatív. Szóval akkor a pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovu. Nagyon jó,h együtt voltatok ma, de holnap is akciózzatok feltétlen!

Szia! Ha ma lett erõsebb a tesztcsík mint a kontrol csík, akkor mai számít pozitívnak és ha holnap halványabb, akkor a holnapi a negatív. Szóval akkor a pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovu. Nagyon jó, h együtt voltatok ma, de holnap is akciózzatok feltétlen!

Tegnap a nemvárt napján pozitív lett a terhességi tesztem (erősen), nem is jött meg. Most pedig vizes folyásom van, ami menszi előtt szokott lenni. Aggódom, hogy akkor most meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ha ott van a baba ne aggódj! :) Ha vizes a folyásod, az még nem azt jelenti, hogy meg fog jönni! Nyugi! Ha pedig megjön, hívd fel az orvosod és menj el hozzá! Õ majd segít a babónak, hogy megmaradjon! Jó babavárást!

Szia! Gratulálok! Ha ott van a baba ne aggódj! :) Ha vizes a folyásod, az még nem azt jelenti, hogy meg fog jönni! Nyugi! Ha pedig megjön, hívd fel az orvosod és menj el hozzá! Õ majd segít a babónak, hogy megmaradjon! Jó babavárást!

Tegnap du halvány pozi lett a terhességi tesztem, a mai viszont teljesen negatív, most akkor mi van? Melyiknek higyjek?

Tegnap Gravi Hcg volt, a mai dm-es Baby markt, 2 db-os.. teljesen kivagyok.. vasárnapra nem várom és ma rózsaszínes folyásom van és megjön érzés.

Legjobb válasz: Ha megjön,akk. tiszta adolog,ha nem ,akk. újabb,NORMÁLIS

Ha megjön, akk. tiszta adolog, ha nem , akk. újabb, NORMÁLIS
Nekem is így volt és cisztát találtak nem babát.
És qpido-t hol tudok venni? mert még nem láttam sehol.
Nekem a Clear blue vált be a legjobban... azt próbáltad már? 24 hetes kismama
Én sok álpozitív fals tesztet teszteltem már de a gravi hcg volt az egyetlen amelyik sosem csapott be..amik becsaptak a facelle, xpil, gabriel, medilab, valami kétdarabos amit a teszkóba vettem már nem tudom a nevét, stb..de a gravi hcg amikor nem volt baba akkor az totál nega volt nekem...szerintem jobban jársz ha veszel egy Qupidót ..az 10-es érzékenységû..ha a gravi halvány akkor ennek már erõsnek kell lennie..megy a drukk.
A kérdező hozzászólása: A gravi hcg megbízható szerintetek?
Ne görcsölj elõször is! Ha babás vagy ez úgyis kiderül napokon belül. Megértem ugyan a türelmetlenséget hiszen az ember nagyon várja a jó híreket. De nyugiiii!
a mai reggeli nyilván és ha az negativ akkor vagy az van hogy a tegnapi teszt érzékenyebb vagy a mai teszt tök megbizhatatlan. az elsõ gravi hcg-vel tesztelj egy két nap múlva reggeli pisibõl az a mérvadó vagy az orvos által kiirt laboros terhességi teszt.
áááááá, szóval:ha nem jön meg, vegyél egy normális tesztet.
Gyógyszertárba lehet venni csak a Qupidót..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!