Találatok a következő kifejezésre: Tegnap lett a tesztem. Ma (65 db)

Múlt héten pénteken és tegnap délután is halványan, de pozitív lett a tesztem, ma reggel óta viszont erős barnázásom van! Van még remény?

Persze rohantam a dokihoz, de mivel még csak ma kellene megjönnie nem látott semmit az uh-n!Azt mondta, hogy ha van is valami, akkor is túl kicsi!Gyógyszert nem adott, azt mondta, hogy ha elmúlik a barnázás, akkor 1 hét múlva kontroll,ha nem akkor nem maradt meg a baba....:(Járt már valaki ebben a cip?ben?

Legjobb válasz: Hát ha halványan lett a 2. teszt is pozi,akkor sajnos elképzelhetõ,hogy biokémiai terhesség volt. Valami elkezdõdött, de nem fejezõdött be!

Hát ha halványan lett a 2. teszt is pozi, akkor sajnos elképzelhetõ, hogy biokémiai terhesség volt. Valami elkezdõdött, de nem fejezõdött be!
szia, nekem sajna februárban volt egy vetélésem a 6. héten, nem indult barnázással, azonnal véreztem. a mostani terhességemnél már kaptam gyógyszert, de így is véreztem és többször barnáztam is, de a babám jól van, nem lett semmi baj. reméljük nálad sem lesz. sajnos ilyen korai szakaszban nem nagyon tudnak mit csinálni, bár az én dokim bizti írt volna fel sárgatest pótló gyogyit. drukkolok!!!
Szia, Nekem aznap mikor meg kellett volna jönnie, gyengén meg is jött sõt másnap is volt, de nem az igazi...majd rá két napra csináltam tesztet nagyon erõs pozitívat, de utána barnázni kezdtem és az 5 héttõl a 9 kilencedikig barnáztam, hol kicsit hol jobban, de akkor végre elmúlt. nem szedtem semmit, és most 32 hetes kismami vagyok.
Szia.Úgy nézem ez mindenkinél tényleg más.Nekem az elsõ terhességem 4. hetében kezdtem el barnásan vérezgetni.Elmentem az orvoshoz látott már petezsákot, de ennyi.Gyógyszert nem adott, azt írta a papírra fenyegetõ vetélés.Rá egy hétre el is ment a baba.A következõ terhességemnél megint jelentkezett a barnás vérzés, ekkor már másik városban laktunk, itt is elmentem orvoshoz.Kaptam hormon gyógyszert befektettek egy hétre.Elmúlt a barnás vérzés azóta már 2 éves a kisfiam.Szerintem menj el másik orvoshoz is, mert kéne az a gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: Én nemrég pont ugyan így jártam, nekem is egy hét múlva kellett volna kontrollra mennem, de nem volt rá szükség, mert megjött :(

6. napja késik és tegnap délután meg ma reggel is pozitív lett a tesztem! Innen lehet baj?

Kicsit fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de még nincs vérzés v ilyesmi. Délután mennék dokihoz. Számításaim szerint ez az 5. hét. Aggódom, hogy minden rendben legyen! Mit tanácsoltok, hoygan óvjam a kisbabám - már ha ilyenkor még lehet-e így nevezni??

Legjobb válasz: ne emelgess nehezet! pihenj sokat! ne idegeskedj! Szedjél terhesvitamint, folsav a legfontosabb!! és persze a pozitív gondolkodás!! Megállapítja ma a doki, hogy jó helyre ágyazódott be..ne izgulj! minden okés lesz..a megjön érzés meg totálnormális ilyenkor! Nemsoká láthatod a monitoron! nyugi! boldog babócavárást neked!

ne emelgess nehezet! pihenj sokat! ne idegeskedj! Szedjél terhesvitamint, folsav a legfontosabb!! és persze a pozitív gondolkodás!! Megállapítja ma a doki, hogy jó helyre ágyazódott be..ne izgulj! minden okés lesz..a megjön érzés meg totálnormális ilyenkor! Nemsoká láthatod a monitoron! nyugi! boldog babócavárást neked!
Hát akkor mi is Gratulálunk! Boldog és egészséges babavárást kívánunk! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulált a doki, érezhetõen meg van duzzadva a méhem és tuti hogy babás vagyok! 11-én megyek UH-ra. Család nagyon boldog, mindenki nagyon várja a picit! A gondolatot persze még szokni kell, de nagyon boldog vagyok! Ez az 5. hét! :) )))
Naaaa, mi volt????? :-))
Jelentkezz ha haza értél a dokitól! :)
Én is ugyanígy aggódtam az elején. Igaz még most is csak 8 hetes vagyok. Kb 5-6 hetesen fájdogált a hasam, görcsölgetett, mintha megjönne, de aztán elmúlt. Én is megijedtem, de minden rendben volt. Mikor elmentem a dokihoz, azt mondta a lehetõ legjobb helyen van a babóca. Ne stresszeld magad, ez nagyon fontos. És ne aggódj:) Szedjél terhesvitamint, ha még nem kezdted el, abban megvan minden, ami kell a babádnak.
Sõt, ha lehet semmilyen vízbe ne ücsörögj, inkább zuhanyozz! A folsavat biztos mondja majd a doki, de ha nem akkor is kezdd el szedni, napi 2x3mg, gyógyszertárban reci nélkül lehet kapni. (a genetikai gondok ellen jó) Ne hajtsd túl magad, mert még nem érzed ugyan, de a babótól vonod el az energiát, és az oxigént, ha úgy érzed le kell feküdnöd, akkor feküdj le. Az elevit nagyon szuper, Én többféle vitamint kipróbáltam, de attól éreztem magam a legjobban, szinte alig híztam, szóval attól ne félj, hogy meghízol tõle, mert most úgyis mindent elszív a baba tõled. :-) Minden jót! 37 hetes
és ne fürödj forró vízben.
Még annyival egészíteném ki az elsõ válaszoló tanácsait, hogy szedj nyugodtan magnéziumot, az csökkenti a feszülõ érzést.
Nagy nagy gratula, jó egészséget kívánok, és vigyázz magatokra! üdv: 37 heteske

Tegnap vagy ma reggel kellett volna megjönnie. A tesztem ma reggel szellemcsikos lett. Mit gondoltok, lehetséges hogy mégis baba van a dologban?

Ez a 15. napom ovuláció után.

Legjobb válasz: A görbédhez nem értek, de a tünetek alapján terhes vagy gratula. nekem is elöször olyan halvány volt a csik, hogy meg se mutattam a páromnak, nehogy hiába reménykedjen. de két nappal késõbb már sokkal erõsebb volt. úgyhogy probáld újra.

A görbédhez nem értek, de a tünetek alapján terhes vagy gratula. nekem is elöször olyan halvány volt a csik, hogy meg se mutattam a páromnak, nehogy hiába reménykedjen. de két nappal késõbb már sokkal erõsebb volt. úgyhogy probáld újra.
ez baba lesz, de mi az a szellemcsík? mert ha a leírt idõn belül megjelnik a csík, akkor az pozitív, ha el is múlik, nem véletlenül van a tesztre írva, hogy max. 5 vagy 10 percig olvasható le az eredmény. ami akkor van ott az a helyes, ha késõbb lesz pozitív, vagy vált negatívba, akkor az nem érvényes. a tünetek meg olyan, mint ahogyan a terhesség a tankönyvben le van írva, szóval nem tudom, hogy mi a kérdés még ezek után :-) gratula
A görbézéshez sajna nem értek, de vannak itt nálam rutinosabb versenyzõk akik ezt megmondják neked, de ahogy olvasom a tüneteidet, nekem nagyon gyanús vagy, hogy babát vársz!:) Csinálj 2 nap múlva egy másik tesztet is, és az már biztosabb lesz! Amúgy a halovány csík is csík!
Gratulálok! :) Holnap már lehet, hogy erõsebb lesz a csík. De a férjed szülinapján már tutira!! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos nem... Másnap pozitivat teszteltem, de egy napra rá megjött... Biztos meg volt az oka, hogy nem maradt meg. Reméljük ez a hónap sikeres lesz.
Szia! Miújság? Õsszejött a boldog szülinap?
17:34 es vagyok.Köszi nagyon aranyos vagy!Szorítok neked.az biztos hogy én többet nem veszek Lyli tesztet én nagyot csalódtam benne.Most gabriellem van itthon.Remélem azzal majd pozitívat tesztelek!!! Szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit elkeseredtem, merthogy én is Lilyvel teszteltem.. Ezek szerint ez a teszt nem igazán jó. Majd most egy másikat veszek. Igen, esett a hõm, de még mindig 2 tizeddel a szokásos fölött van, ami ilyenkor már lennt szokott lenni. Nekem ezek a tünetek nem szoktak lenni menzi elõtt, ezért reménykedem még. :-) Mi lassan 1 éve próbálkozunk, de közben volt egy petefészek ciszta mûtétem is. Nagyon drukkolok Neked, amig nem jön meg addig van remény! :-))
Nagyon szorítok én is, de nekem már volt 2 db szellemcsíkos tesztem a múlt hónapban./Lyli/Én is láttam meg a párom is sõt még a barátnõmnek is megmutattam és õ is látta hogy ott van.De baba nem volt.:( Elég biztatóak a tüneteid, bár mi 3 hónapja próba, de minden hónapban hányinger, mellfájás, hidegrázás, meg ilyesmi és sosem estem teherbe.sajnos mindig csak produkáltam a tüneteket.Remélem neked sikerül.Nekem ma kellene megjönnie de még semmi.Csak a hasam és a mellem fájdogál kicsit pár napja.Tesztet még nem mertem csinálni még várok.Félek a negatívtól!:(A hõmet mérem de látom a tied is esett 3 tizedet.Az enyém is 3 esett reggelre gondoltam is biztos megjön.Hát majd meglátjuk mi lesz.Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Csak holnap után fogok teszelni, de megirom mi lett az eredmény! Köszi!
Szia. Szerintem babó. De ird majd meg az eredményt. Megy a drukk. :-))
A kérdező hozzászólása: Hú, bárcsak úgy lenne! Olyan izgatott vagyok!
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor a tesztnek már nem kéne egyértelmû pozitivat mutatnia? És köszönöm a válaszokat! Egybõl jobb kedvem lett, hogy ennyien válaszoltatok!
A kérdező hozzászólása: A szellemcsik állitólag, olyan második csik ami alig alig látszik és nem is rózsaszin. Egyesek szerint nincs is ott... De én látom hogy van ott valami és egybõl láttam, de annyira halvány hogy nem tudom eldönteni hogy rózsaszin-e vagy sem.. Hú, ez most viccesen hangzik.. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de addig nem merem beleélni magam, amig nem látok egy olyan tesztet, ami egyértelmû... De persze most még elhinni sem merem. Nem akarok csalódni. Csak a mellfájásom nagyon gyanús, mert nem szokott lenni. Nagyon örülnék, ha a férjem szülinapjára (holnap után lesz) ezt tudnám adni ajándékba. :-)
Sajnálom. :( DE új hónap van máris, nem szabad megállni. :) Én 6 hete veszítettem el a 8 hetes babámat, mûtéttel fejezeték be... :(( Mielõbbi babát nekünk...

Mára nem vártam, de megjött. Viszont tegnap pozitív lett a tesztem. Ilyenkor mi a helyzet?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy is vérezhetsz, akár végig! De azért menj el dokihoz!

Ha terhes vagy is vérezhetsz, akár végig! De azért menj el dokihoz!
Biztos rosszul tapadt meg, és nagyon korai vetélésed volt.
szerintem is nem tapadt meg én most oktoberben veszitetem el 5hetes picit spontán!csütörtökön is reggel teszteltem full pozi volt 2 teszt is délután már véreztem és vasárnap ki mondta a doki elment

Tegnapra nem vártam és nem jött! Ma reggel negatív lett a tesztem. Vasárnap volt egy kis barna pecsét ez beágyazódás lehetett? Lehet korán teszteltem?

Ma a 29.napon vok.

Legjobb válasz: Igen lehet, hogy korai a tesztelés, próbáld meg 2-3 nap múlva, akkor már talán lesz annyi HCG a szervezetedben, hogy kimutatja ha babás vagy. Puszi

Igen lehet, hogy korai a tesztelés, próbáld meg 2-3 nap múlva, akkor már talán lesz annyi HCG a szervezetedben, hogy kimutatja ha babás vagy. Puszi
Várj még pár napot, utána ismételd meg a tesztet.Szorítok!20 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hétvégén megint tesztelek.
Szia! Érdeklõdnék hogy mi van veled, ugye van pocaklakó?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs:(Most 2 pozitív teszt után ebben a hónapban is megjött. Amikor ezt a kérdést írtam, akkor egy teljes hónapot kihagyott, nem tudom miért.

Tegnap lett pozitiv a tesztem. Ma a hasam is ment. Mitöl lehet? Az normális hogy éhes vagyok, de nem tudok enni?

Legjobb válasz: En is pont igy vagyok vele.ehes vagyok de nincs etvagyam semmit nem tudok megenni..az almalevest es ha ritkan kivanok valamit...pedig mar a 10dik hetben vagyok..

En is pont igy vagyok vele.ehes vagyok de nincs etvagyam semmit nem tudok megenni..az almalevest es ha ritkan kivanok valamit...pedig mar a 10dik hetben vagyok..
A kérdező hozzászólása: a hasmenés az normális ilyenkor?irjatok ha valakinek volt hasonlo.
Nincs lázad?Görcsöl is a hasad?Nekem is volt kb. a 10 hétig idõnként hasmenésem egyszer olyan rosszul lettem h még az ügyeletet is ki kellett hivni!sztem ha nincs lázad és nem görcsöl a hasad akkor nem lehet baj, de ha továbbra is hasmenésed van menj be az ügyeletre mert lehet összeszedtél vmi virust:(boldog babavárást!19 hetes kismami
szia..nekem is terhességi tünet közé lehet sorolni a hasmenést.és menzitöl számolva 5, 5 hetes vagyok..és ez a 2 babom..mindkettönél hasmenéssel kezdödött..na meg a hányinger.bár az az elmaradt menzi után kezdödött..sok sikert és boldog babavárást
Szíja!Én a 10-dik hétig küzdöttem a hasmenésel, most vagyok a 14-dik hétbe, és már elmult.Nyugi!Nem lesz gond!Szió

4napja késik.2napja rózsaszines pecsételés.2napja -lett a tesztem. Tegnap óta puffadok és ma délelőtt óta leszakad a derekam. Van még esély a babára?

Legjobb válasz: illetve megnéztem most jobban.inkább sárgás barnás és savanykás illata van ahogy lehúztam bugyim

A kérdező hozzászólása: illetve megnéztem most jobban.inkább sárgás barnás és savanykás illata van ahogy lehúztam bugyim
A kérdező hozzászólása: és néha enyhén szurkál a méhem v ott a bal petevezeték tajékán valahol
Sajnos ez mind lehet menszesz és terhesség is. Remélem, és drukkolok, hogy baba legyen. Tesztelj újra reggeli elõ pisibõl, ha 2 napja teszteltél! Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: de pl most is délelõtt pecsételt, most estére elmúlt.7-én kellett volna megjönnie de mostanában össze-vissza jön.félek megcsinálni a tesztet, félek h - lesz megint.reménykedek hogy talán a múltkorit még koran csináltam

Tegnap este lázas voltam, fájt a torkom, vettem be Nurofent. Ma reggel pozitív lett a tesztem. Ugye nem lesz baj a Nurofentől? Ibuprofén hatóanyagú és nem szedhető terhesség alatt.

Legjobb válasz: Nem lesz baj, de ha még mindig beteg vagy, akkor most azonnal gyógyszertár, és ott kérjed az Oscillo Coccum-ot. Remélem jól írtam. Ez egy homeopátiás készítmény, ez szedhetõ terhesen, mert ha terhes vagy akkor nem szabad engedni, hogy felmenjen a lázad. 40hkm

Nem lesz baj, de ha még mindig beteg vagy, akkor most azonnal gyógyszertár, és ott kérjed az Oscillo Coccum-ot. Remélem jól írtam. Ez egy homeopátiás készítmény, ez szedhetõ terhesen, mert ha terhes vagy akkor nem szabad engedni, hogy felmenjen a lázad. 40hkm
az elsõ pár hétben még nincs méhlepény csak szikhólyag és ez azt is jelenti hogy nincs közvetlen kapcsolat a baba és teközted. nem lesz semmi baja a babának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kicsit megnyugtattatok!
persze hogy lehet. 2-3 nap múlva újra tesztelj! szorítok!

Tegnap előtt és tegnap pozitív lett az LH tesztem. Ma este már negatív, de csak ma tudunk együtt lenni a férjemmel. Van még esélyem a teherbeesésre?

Azt hallottam hogy a pozitív utáni els? negatív napon is van esély a babára. Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy "hallottad", de sokkal egyszerûbb lett volna elolvasni azt a szerencsétlen használati útmutatót, amit adtak az LH teszthez. Benne van, hogy az elsõ negatív napon van a tüszõrepedés, akkor - azaz ma - van a legtöbb esély a babára. Így most minden GYK olvasó számára egyértelmû, hogy ész nélkül használtad a tesztet. :-(

Nem tudom, hogy "hallottad", de sokkal egyszerûbb lett volna elolvasni azt a szerencsétlen használati útmutatót, amit adtak az LH teszthez. Benne van, hogy az elsõ negatív napon van a tüszõrepedés, akkor - azaz ma - van a legtöbb esély a babára. Így most minden GYK olvasó számára egyértelmû, hogy ész nélkül használtad a tesztet. :-(
Nekem két pozitív nap szokott lenni, a baba abban a hónapban sikerült, mikor mindkét pozitív napon és az azt követõ elsõ negatív napon is - szóval három egymást követõ napon - együtt voltunk. Azt nem tudom, melyik lett a sikeres, de az elõtte lévõ hónapban csak a pozitív napokon próbáltuk, és akkor nem jött össze.
Nem szeretem hogy mindenki itt kérdezgeti hogy így megy úgy meg amúgy akkor lehet még terhes? Nem tudom miért nem lehet mindenékül csinálni a dolgot egyszer úgy is fog sikerülni a baba. Vagy idõre stoppoltok és azért kell mindent felhasználni arra hogy tudjátok hogy mikor fog szülni az ember?
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadók! Van már egy kislányom aki spontán összejött. 3 éve nem jön a kis tesó, holott egyikünknél sincs semmi baj... szerintem ennyi idõ után már megengedett hogy esetleg LH tesztet használjak. A másik dolog, hogy külföldön vagyok, valami kínai nyelven volt a használati utasítás, magyar nyelvû nem volt. Így fel mertem tenni ezt a kérdést itt. Mert ez a honlap azt hiszem azért van hogy merjünk kérdezni!!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy mivel a férjem ritkán van itthon olyan a munkája, nincs lehetõségünk kétnaponta együtt lenni... mert itt ezt úgy szokták elintézni, hogy együtt kell lenni minden másnap... de erre nem mindenkinek van lehetõsége!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!