Találatok a következő kifejezésre: Tegnap lett a tesztem (168 db)

Tegnap voltm nőgyógyásznál mert tegnap + lett a tesztem 8 nap késés után. Csináltunk HCG tesztet vérből az is+ lett. Tehát van baba. Viszont kb.3 hete fáj a derekam. Lehet méhen kívüli terhesség?

A doki még csak éppen egy gombost?fej nagyságú valamit látott.

Legjobb válasz: Ha azt a valamit jó helyen látta, akkor nem!!! Nyugi, nyugi a babádnak nem tesz jót az idegeskedés. Gratulálok, és jó egészséget!

Ha azt a valamit jó helyen látta, akkor nem!!! Nyugi, nyugi a babádnak nem tesz jót az idegeskedés. Gratulálok, és jó egészséget!
Szia! Gratulálok! A "gombostûfej valami", ha jó helyen van, akkor minden rndben van, s jó helyen van az biztos, mert különben a dokinak szólnia kellett volna, hogy valami gond van. Nyugi ott a baba, ahol lennie kell. A derékfájás pedig a terhesség velejárója, nagyon sok kismamának fáj már az elsõ pillanattól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!!!! :)
MEgkérdezhetem, mennyi volt a HCG-d és hányadik dpo-n? Egyébként meg gratulálok :) ))
A kérdező hozzászólása: 8 nap késés után 941, 3 mIU/ml volt. A derékfájásom már kisugároz oldalra és a petefészkeimet is érzem, szurkálnak. Ez ilyenkor természetes?
A HCG-d egyértelmûen terhességet mutat! Nagyon gratulálok! Azért kérdeztem, mert nekem 4 nap késésnél volt 83. Nézták hét napnál is (tegnap), annak ma tudom meg az eredményét. De bárcsak nekem is ilyen jó magas lenne!!! A szúrkálás természetes, a derékról nem tudok nyilatkozni, de ne aggódj, mert azzal csak ártasz! Nyugodj meg, hisz se nem vérzel, se nem semmi, ugyebár, amit én sajnos nem mondhatok el magamról. ma kiderül az UH-n hogy az egy héttel ezelõtti 3mm-es petezsákocskámmal mi lett... És tényleg ne aggódj!!! hisz nincs miért!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm a gratulációd és az együtt érzést! Biztos nálad is minden rendben lesz.

23-án nem kéne megjönnie. Tegnap -lett a tesztem. Annyira vágyom már rá! Reménykedhetek még?

http://ciklus.hu/images/diagramok/031091f0b51ef5fb1bfaf7a8d8..

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló cipõben járok,nekem 21-én nem kellene megjönnie,és én is teszteltem tegnap,negatív lett:( a remény még él tovább,itt is sokan válaszoltak nekem is,korai még a tesztelés,tudom nehéz,de legalább a mensi napját meg kell várni! A barátnõmnek 8 hetes terhesen mutatta ki elõször a pozitívat a teszt,mindaddig negatívot jelzett,pedig már az ultrahang is látta a terhességet! Fel a fejjel, nagyon szorítok!!!

Szia! Én is hasonló cipõben járok, nekem 21-én nem kellene megjönnie, és én is teszteltem tegnap, negatív lett:( a remény még él tovább, itt is sokan válaszoltak nekem is, korai még a tesztelés, tudom nehéz, de legalább a mensi napját meg kell várni! A barátnõmnek 8 hetes terhesen mutatta ki elõször a pozitívat a teszt, mindaddig negatívot jelzett, pedig már az ultrahang is látta a terhességet! Fel a fejjel, nagyon szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, aranyos vagy!Teganpig azt hittem sikerült, mert csüt-tõl egészen tegnapig hányingerem volt, hol jobban, hol kevésbé.De a teszt-lett, és hányinger elmúlt...Lehet, hogy magamnak produkáltam.De eddig nem is görcsöltem rajta tényleg!Na majd meglátjuk jövõ hétig mi lesz!!!
Szia! Várd meg a 23-át. Négy hónapon keresztül nálam is igy volt már a mensi megjelenése elõtt hányingerem volt. Tulságosan is terhes akartam lenni. Aztán elengedtem ezt a tulzott akarást és két hónapra rá sikerült teherbeesnem.
Nagyon korán teszteltél, tesztelj újra 23-án, ha van ott baba, ki kellene mutatnia, szép a görbéd, de sajna ez nem jelent semmit, nekem magasabb volt, megvoltak a tünetek és 6 nap késés után meg is jött! Remélem nálad máshogy lesz, drukkolok! CSak tényleg ne éld bele magad nagyon, mert nagyon nagyot lehet pofára esni!

Most milyen agörbém? Tegnap + lett a tesztem.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..
Én nem értek a görbékhez, bár ez nekem nem tûnik teljesnek. Másrészt minek foglalkozol a görbével, ha már terhes vagy? Gratulálok!
Gratula csak nekem ez a leesés nem tetszik.Az a jó ha fennt marad!Remléem felmegy!
Mikor volt pé-d..? Nem baj, ha kicsit leesik a hõd, semmi nem szentírás egy görbénél. Nyilván ideálisabb, ha fent van végig. Mikor mész orvoshoz? Ha lent marad, mielõbb, ugye..?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn irány a doki!

Múlt héten pénteken és tegnap délután is halványan, de pozitív lett a tesztem, ma reggel óta viszont erős barnázásom van! Van még remény?

Persze rohantam a dokihoz, de mivel még csak ma kellene megjönnie nem látott semmit az uh-n!Azt mondta, hogy ha van is valami, akkor is túl kicsi!Gyógyszert nem adott, azt mondta, hogy ha elmúlik a barnázás, akkor 1 hét múlva kontroll,ha nem akkor nem maradt meg a baba....:(Járt már valaki ebben a cip?ben?

Legjobb válasz: Hát ha halványan lett a 2. teszt is pozi,akkor sajnos elképzelhetõ,hogy biokémiai terhesség volt. Valami elkezdõdött, de nem fejezõdött be!

Hát ha halványan lett a 2. teszt is pozi, akkor sajnos elképzelhetõ, hogy biokémiai terhesség volt. Valami elkezdõdött, de nem fejezõdött be!
szia, nekem sajna februárban volt egy vetélésem a 6. héten, nem indult barnázással, azonnal véreztem. a mostani terhességemnél már kaptam gyógyszert, de így is véreztem és többször barnáztam is, de a babám jól van, nem lett semmi baj. reméljük nálad sem lesz. sajnos ilyen korai szakaszban nem nagyon tudnak mit csinálni, bár az én dokim bizti írt volna fel sárgatest pótló gyogyit. drukkolok!!!
Szia, Nekem aznap mikor meg kellett volna jönnie, gyengén meg is jött sõt másnap is volt, de nem az igazi...majd rá két napra csináltam tesztet nagyon erõs pozitívat, de utána barnázni kezdtem és az 5 héttõl a 9 kilencedikig barnáztam, hol kicsit hol jobban, de akkor végre elmúlt. nem szedtem semmit, és most 32 hetes kismami vagyok.
Szia.Úgy nézem ez mindenkinél tényleg más.Nekem az elsõ terhességem 4. hetében kezdtem el barnásan vérezgetni.Elmentem az orvoshoz látott már petezsákot, de ennyi.Gyógyszert nem adott, azt írta a papírra fenyegetõ vetélés.Rá egy hétre el is ment a baba.A következõ terhességemnél megint jelentkezett a barnás vérzés, ekkor már másik városban laktunk, itt is elmentem orvoshoz.Kaptam hormon gyógyszert befektettek egy hétre.Elmúlt a barnás vérzés azóta már 2 éves a kisfiam.Szerintem menj el másik orvoshoz is, mert kéne az a gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: Én nemrég pont ugyan így jártam, nekem is egy hét múlva kellett volna kontrollra mennem, de nem volt rá szükség, mert megjött :(

A görbém szerint mikor lehetett ovuláció? Tegnapra nem vártam, de tegnap reggel negatív lett a tesztem. Lehet, hogy később volt az ovu és így kitolódik a menzesz?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/62900de39ae7b72ec32377..

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy inkább a 16. nap volt. Én inkább arra szavaznék, nekem is volt már ilyen görbém:)jól együtt voltatok, úgyhogy még pár napot várnék a helyedben a teszteléssel. 3-mat.

Lehetséges, hogy inkább a 16. nap volt. Én inkább arra szavaznék, nekem is volt már ilyen görbém:) jól együtt voltatok, úgyhogy még pár napot várnék a helyedben a teszteléssel. 3-mat.
Én 3 nap múlva tesztelnék újra, mert tényleg lehet, h a 16. napodon volt most az ovulációd és ha akkor volt, akkor 3 nap múlva kéne megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem igazatok van, mert a 16. napig éreztem az ovus fájdalmat, utána már nem. Köszönöm, hogy válaszoltatok!

Mitől lehetséges az, hogy a mensi nem tud rendesen leszakadni, pedig már hétfőn meg kellett volna jönnie? Tegnap óta barnázok, terhes viszont nem vagyok, mert negatív lett a tesztem a nem várt mensi után egy nappal.

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz még babás! Sok embernek, csak a nem várt mensi után 5-6 nappal lesz+ a teszt, mert akkor van elég HCG a szervezetébéen! Én még tuti hogy csinálnék egy másik tesztet is!

Szerintem lehetsz még babás! Sok embernek, csak a nem várt mensi után 5-6 nappal lesz+ a teszt, mert akkor van elég HCG a szervezetébéen! Én még tuti hogy csinálnék egy másik tesztet is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, de inkább nem reménykedek. Tegnap eléggé magam alatt voltam, amikor megjött a menzesz elõszele. Minden jót!
Remélem pozitívat fogsz tesztelni, de ha mégsem, akkor menj el dokihoz és mondd el neki, hogy a mensi elõtt barnázgattál, mert elõfordulhat hogy kevés a progeszteronod, ami nehezíti a beágyazódását a megtermékenyített petesejtnek.

Julius 14en voltam inszeminacion, ket het mulva pozitiv lett a tesztem. A doki tegnap az ultrahangon csak egy "fekete pottyot" latott. Normális ez?

az utolso menszim elso napja jilus 1. ez szerint mar 6hetesnek kellene lennem, vagy valamit rosszul szamolok?

Legjobb válasz: pont most tudtam meg,hogy a barátnõm 3inszemi után spontán lett terhes:) õk 4évet vártak.ne add fel!

pont most tudtam meg, hogy a barátnõm 3inszemi után spontán lett terhes:) õk 4évet vártak.ne add fel!
az 5-6hetesen nekem is csak egy petezsákot láttak.szívhang a 8-10hét között lesz.szerintem normális ne izgulj, gratulálok!
huú sajnálom:( a barátnõmnek csak pé nem volt.hát nagyon drukkolok, hogy valahogyan összejöjjön a baba!!
A kérdező hozzászólása: most clostyt szedtem inszem elott. de szedtem mar egy eve is, akkor nem segitett. nemreg voltam atjarhatosagin. pcom is van. :-(
mind2nek mindene tökéletes volt, csak eddig nem jött össze! a másik barátnõmnek mind3 gyógyszeres rásegítéssel lett és neki hasonló problémái voltak mind neked.Closti nem segített?
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy. koszi a biztatast!!! es nekik amugy milyen problemajuk van. nekem nincs peteeresem es rendszertelen a menszim, a parommal minden oke.
A kérdező hozzászólása: a masodik volt, annyira reménykedtem, hogy minden rendben lesz. két éve várjuk a babát, szornyen érzem magam!!! :-((((
húú sajnálom:((akkor ezek szerint az orvos jól látta.remélem nem adod fel.hányadik beavatkozás volt?
A kérdező hozzászólása: koszonom, de sajna epp az elobb jott meg a menzeszem. :-((((((
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonooooom!!!

Tegnap voltam dokinél mert pozi lett a tesztem. Mit jekent amit mondott?

A méhem nagyobbodott méhnyálkahártya 14 mm 2mm valami f-bet?s valami nem tudom kiolvasni sajnos

Legjobb válasz: Miért nem kérdezted meg tõle? Most akkor azt sem tudod hogy terhes vagy e?

Miért nem kérdezted meg tõle? Most akkor azt sem tudod hogy terhes vagy e?
A kérdező hozzászólása: akkor a 14 mm az jo . A doki azt mondta korai terhesség ezt irta a papiromra is. kedden akkor már jobban látható lesz mint tegnap? Tegnap mutatta nekem is a doki a fekete foltot a méhen. azt mondta 2mm átmérõjû- akkor ez tuti terhesség
Szia! Az ilyen vastag méhnyálkahártya terhességre utal.Jövõhéten már szikhólyagnak és embriónak is látszódnia kell.Nem tudom mennyi idõs terhes vagy de valószínûleg még a pici szíve nem fog pulzálni.Változó, hogy kinek mikor indul be.Nálunk 6hetesen állapították meg.Addig is pihenj sokat és gratulálok. 31 hetes
A kérdező hozzászólása: igen ez az ez van rajta akkor ez babát jelent ? 2mm az jo? mit fogok majd látni a következõn? Az nem baj ilyenkor h egy kicsit pecsételek?
de a doki rá írta hogy koriai terheség, szóval terhes, a 2 mm-t meg a petezsák lehet. ha nem érted a dokit, legalább azt kérdezd meg hogy minden rendben van-e?
Talán a bébi:)
Szerintem a 2mm már az embrió lehet, nem? 14mm a zsákja.
Lehet, hogy felritkulás, oda fog ágyazódni a baba. Egy hét múlva okosabb leszel. Gratula! :)
Fetus?
A kérdező hozzászólása: utolsó nem jönnél fel msn-re?
A kérdező hozzászólása: igen valami fetus valami azt mondta jo helyre ágyazódott be méhenkivüli terhességem nincsen. Kedden kell visszamennem
ezeket mind a dokival kéne megbeszélned...
A kérdező hozzászólása: köszi
magzat (fetusz, fetus): a fejlõdõ új lény elnevezése attól az idõtõl kezdve, amikor a szervkezdemények kialakultak

Mára nem vártam, de megjött. Viszont tegnap pozitív lett a tesztem. Ilyenkor mi a helyzet?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy is vérezhetsz, akár végig! De azért menj el dokihoz!

Ha terhes vagy is vérezhetsz, akár végig! De azért menj el dokihoz!
Biztos rosszul tapadt meg, és nagyon korai vetélésed volt.
szerintem is nem tapadt meg én most oktoberben veszitetem el 5hetes picit spontán!csütörtökön is reggel teszteltem full pozi volt 2 teszt is délután már véreztem és vasárnap ki mondta a doki elment

Tegnap délután (31. nap) pozitív lett a tesztem. Mikor menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Gratula! Szerintem ha magánhoz jársz, hívd fel a dokid és majd õ megmondja, ha nem akkor szerintem 2 hete várj még vele.

Gratula! Szerintem ha magánhoz jársz, hívd fel a dokid és majd õ megmondja, ha nem akkor szerintem 2 hete várj még vele.
gratulálok minnél elõbb én amikor elõszõr voltam dokinál 4hetes terhességet állapított meg és meg lettem dícsérve, hogy egybõl mentem./ esetleges bajok mielõbbi kiszûrése végett / egy lelkiismeretes orvos nem fog elküldeni, hogy túl korán mentél, legfeljebb visszahív késõbbi idõpontra is. 28hetes kismama sok boldogságot
Megállapítható a terhesség orvosilag is , menj minnél elõbb , legfeljebb csak 2 hét múlva küld el uh-ra, mert addig még nem nagyon látnak fontos dolgokat, csak sejtetõket, ezért uh, csak 6 hetesen szokott lenni kb.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 2 hét után, hisz addigra látszik, hogy a petezsákban van-e baba, és addigra szívhangja is lesz. Így nem kell kétszer fordulnod. És azalatt a 2 hét alatt, ha vigyázol magadra, nem lesz semmi baj.
Ha van turelmed varjal! En 5 hetes voltam, mikor elrohantam a dokimhoz(magan), es az 1ik szemem sirt a masik nevetett.Orultem, h tuti terhes vagyok, es viszont csalodott is mert hasi uh-n csak 6.5 mm-es petezsak es 1 picike potty latszott.A 8 hetes uh-n mar dobogott a szive!:o) Szerintem vard meg a 6 hetet, szamolj utanna, hisz mar 1 het alatt is olyan sokat no a baba , h az szinte elkepzelhetetlen! Gratulalok! Udv:9hetes es 5 napos pocaklakos kismami
"Az elsõ terhességi vizsgálatra az elsõ vérzéskimaradás után két héttel, a második vérzéskimaradáskor, vagy terhességi teszt pozitív eredményekor tanácsos jelentkezni."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Boldog babavárást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!