Találatok a következő kifejezésre: Tegnap lett a (633 db)

Tegnap voltm nőgyógyásznál mert tegnap + lett a tesztem 8 nap késés után. Csináltunk HCG tesztet vérből az is+ lett. Tehát van baba. Viszont kb.3 hete fáj a derekam. Lehet méhen kívüli terhesség?

A doki még csak éppen egy gombost?fej nagyságú valamit látott.

Legjobb válasz: Ha azt a valamit jó helyen látta, akkor nem!!! Nyugi, nyugi a babádnak nem tesz jót az idegeskedés. Gratulálok, és jó egészséget!

Ha azt a valamit jó helyen látta, akkor nem!!! Nyugi, nyugi a babádnak nem tesz jót az idegeskedés. Gratulálok, és jó egészséget!
Szia! Gratulálok! A "gombostûfej valami", ha jó helyen van, akkor minden rndben van, s jó helyen van az biztos, mert különben a dokinak szólnia kellett volna, hogy valami gond van. Nyugi ott a baba, ahol lennie kell. A derékfájás pedig a terhesség velejárója, nagyon sok kismamának fáj már az elsõ pillanattól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!!!! :)
MEgkérdezhetem, mennyi volt a HCG-d és hányadik dpo-n? Egyébként meg gratulálok :) ))
A kérdező hozzászólása: 8 nap késés után 941, 3 mIU/ml volt. A derékfájásom már kisugároz oldalra és a petefészkeimet is érzem, szurkálnak. Ez ilyenkor természetes?
A HCG-d egyértelmûen terhességet mutat! Nagyon gratulálok! Azért kérdeztem, mert nekem 4 nap késésnél volt 83. Nézták hét napnál is (tegnap), annak ma tudom meg az eredményét. De bárcsak nekem is ilyen jó magas lenne!!! A szúrkálás természetes, a derékról nem tudok nyilatkozni, de ne aggódj, mert azzal csak ártasz! Nyugodj meg, hisz se nem vérzel, se nem semmi, ugyebár, amit én sajnos nem mondhatok el magamról. ma kiderül az UH-n hogy az egy héttel ezelõtti 3mm-es petezsákocskámmal mi lett... És tényleg ne aggódj!!! hisz nincs miért!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm a gratulációd és az együtt érzést! Biztos nálad is minden rendben lesz.

23-án nem kéne megjönnie. Tegnap -lett a tesztem. Annyira vágyom már rá! Reménykedhetek még?

http://ciklus.hu/images/diagramok/031091f0b51ef5fb1bfaf7a8d8..

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló cipõben járok,nekem 21-én nem kellene megjönnie,és én is teszteltem tegnap,negatív lett:( a remény még él tovább,itt is sokan válaszoltak nekem is,korai még a tesztelés,tudom nehéz,de legalább a mensi napját meg kell várni! A barátnõmnek 8 hetes terhesen mutatta ki elõször a pozitívat a teszt,mindaddig negatívot jelzett,pedig már az ultrahang is látta a terhességet! Fel a fejjel, nagyon szorítok!!!

Szia! Én is hasonló cipõben járok, nekem 21-én nem kellene megjönnie, és én is teszteltem tegnap, negatív lett:( a remény még él tovább, itt is sokan válaszoltak nekem is, korai még a tesztelés, tudom nehéz, de legalább a mensi napját meg kell várni! A barátnõmnek 8 hetes terhesen mutatta ki elõször a pozitívat a teszt, mindaddig negatívot jelzett, pedig már az ultrahang is látta a terhességet! Fel a fejjel, nagyon szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, aranyos vagy!Teganpig azt hittem sikerült, mert csüt-tõl egészen tegnapig hányingerem volt, hol jobban, hol kevésbé.De a teszt-lett, és hányinger elmúlt...Lehet, hogy magamnak produkáltam.De eddig nem is görcsöltem rajta tényleg!Na majd meglátjuk jövõ hétig mi lesz!!!
Szia! Várd meg a 23-át. Négy hónapon keresztül nálam is igy volt már a mensi megjelenése elõtt hányingerem volt. Tulságosan is terhes akartam lenni. Aztán elengedtem ezt a tulzott akarást és két hónapra rá sikerült teherbeesnem.
Nagyon korán teszteltél, tesztelj újra 23-án, ha van ott baba, ki kellene mutatnia, szép a görbéd, de sajna ez nem jelent semmit, nekem magasabb volt, megvoltak a tünetek és 6 nap késés után meg is jött! Remélem nálad máshogy lesz, drukkolok! CSak tényleg ne éld bele magad nagyon, mert nagyon nagyot lehet pofára esni!
driver-driver install...
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem
telepítsd fel a számítógéphez tartozó hardver vezérlõket. VGA, Alaplapi chip, audió...
A kérdező hozzászólása: fent van minden

Most milyen agörbém? Tegnap + lett a tesztem.

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..
Én nem értek a görbékhez, bár ez nekem nem tûnik teljesnek. Másrészt minek foglalkozol a görbével, ha már terhes vagy? Gratulálok!
Gratula csak nekem ez a leesés nem tetszik.Az a jó ha fennt marad!Remléem felmegy!
Mikor volt pé-d..? Nem baj, ha kicsit leesik a hõd, semmi nem szentírás egy görbénél. Nyilván ideálisabb, ha fent van végig. Mikor mész orvoshoz? Ha lent marad, mielõbb, ugye..?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn irány a doki!

Holnap jönne meg, de remélem nem fog. Tegnap vetettem le labort, de a bétaHCG negatív lett. Ha terhes lennék már tegnap lett volna emelkedés a laborértékben?

Legjobb válasz: ß-hCG szint a terhesség alatt Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

ß-hCG szint a terhesség alatt Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
Ezt nem sikerült túl jól be linkelni! Az elsõ számok a hetek.
Sajnos akkor nincs baba! :( Vérbõl nézték, ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ettõl tartok.
Igen, akkor már kimutatta volna a labor. Normál esetben a beágyazódás után 2-3 nappal már termelõdik a hcg. Nemvárt elõtt 2 nappal már olyan 10-15 körül kellene lennie.

Tegnap csináltam 1 tesztet negatív lett! Jövőhéten kéne megjönnie, de a melleim feszülnek és pár napja szivárog a melleimből valami! 1 éve nem szoptatok! Lehet ez baba attól hogy tegnap még negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia, szerintem egy kis hormonzavarod lehet.Persze benne van a baba is a dologba, de nõvéremnél ugyanigy volt.Ha sirni hallasz gyereket nem érzed ugy hogy megindult a tejed? De ha már nem szoptatsz és tejszivárgás tapasztalsz keresd fel az orvosod, mert szerintem ez hormonzavar.(gyakran megeseik szülés után ne aggódj)

Szia, szerintem egy kis hormonzavarod lehet.Persze benne van a baba is a dologba, de nõvéremnél ugyanigy volt.Ha sirni hallasz gyereket nem érzed ugy hogy megindult a tejed? De ha már nem szoptatsz és tejszivárgás tapasztalsz keresd fel az orvosod, mert szerintem ez hormonzavar.(gyakran megeseik szülés után ne aggódj)
Ha jövõhéten kellene megjönnie, akkor a teszt még nem mutat semmit. Nekem is volt ilyen egy hónappal ezelõtt. Én is vakartam a fejem. Teljesen megegyeztek a tünetek, mint az elsõ terhességemnél. Nem lett belõle semmi. Lehet már én is bebeszéltem magamnak. 15 hós most a kislányom.
2-es vagyok Nekem is néha olyan érzésem van, mint amikor tele a cici tejcsivel és mindjárt el kezd spriccelni. Azt mondta anyukám, ez az érzés örökre megmarad. Neki, ha eszik, iszik, utána mindig ilyen érzése van és 28 évvel ezelõtt szült. Érdekes az emberi szervezet.

Megharapott egy kutya tegnap du. A kezemet meg a csuklómat. A sebem ki lett mosva vizzel, de fertőtlenítve nem lett. Lehetséges hogy csak ma reggel indult meg a piros csík? Menjek orvoshoz vagy ne?

Hello. Egy olyan problémám lenne, hogy tegnapi nap folyamán az utcán megsimogattam egy kutyust, és az megharapott. A gazdija ott volt mellette, ? mondta hogy megszabad simogatni. Nos hát engem elég rendesen megharapott, lefert?tlenítve azóta sem volt, de akkor utána azonnal kimostam a sebemet. Most reggelig nem is volt vele gond, de most vettem észre egy piros halvány, és vastag csíkot. Nem tudom hogy ez most lehet e az a bizonyos csík, ezért kérnék t?letek segítséget. A tenyerem nagydombjánál látszik 2 fog nyoma, a hüvelykujjamnál a körömnél is van 2, és a csuklómnál is. Amúgy egy spániel fajta kutyus volt. el?re is köszönöm mindenkinek az észrevételét. válaszokat ide, vagy a: [email protected] címre tudtok küldeni.

Legjobb válasz: Menj be a sebészeti ügyeletre, kórházba. De már tegnap kellett volna. Remélem, be volt oltva a kutya...

Menj be a sebészeti ügyeletre, kórházba. De már tegnap kellett volna. Remélem, be volt oltva a kutya...
Szerezd meg a kutya oltási könyvét, és azzal együtt, irány az orvos!
meg se kéne kérdezni.. menjél.
Menj a dokihoz. És kéne a kutya oltási könyve, ha nem akarsz veszettség elleni a hasfaladba
rég nem hasfalba adják, hanem vállba, ne ijesztgesd
Azonnal orvos. A harapó kutyát pedig hatósági megfigyelés alá vonják normális esetben. ÁNTSZ-nek jelenti a kórház. Tetanuszt kap akit megharapott, ha mostanában (orvos segit) nem volt oltva.
Ha ma szerzel gyógyszert és beveszed a tegnapit is, akkor nem lesz baj.
Nem, ha a 8. napon nem kezded el, akkor a szünetben sem ért semmit. Szóval ha szexeltél a szünetben egyéb védekezés nélkül, akkor bizony teherbe eshetsz. És persze az elsõ héten sem véd. Máskor kicsit elõre kellene gondolkodni. Nem aznap kell felíratni a tabit, mikor be kéne venned...
A kérdező hozzászólása: már 2 hete hívtam a dokim, de nem vették fel... és ezt mondtam is a partneremnek.
Nem valószínû, hogy hatott, fennáll a terhesség kockázata. Ilyenkor én vagy be szoktam szaladni az ügyeletre(volt, hogy felírták, volt, hogy nem) Vagy, mivel van ismerõsöm a gyógyszertárba, viszem az elõzõ doboz gyógyszert és kikönyörgöm, hogy adják ki az új dobozt és amint elérem a dokit, beviszem a receptet. Ha egyik sem jön be, akkor KIZÁRÓLAG gumival szexelek.
"és ezt mondtam is a partneremnek" Nem csak mondani kell, hanem felvetetni vele a kotont. Ha nem veszi fel, akkor meg nem kell szexelni. Ennyi. Felnõtt ember vagy (gondolom), elõre kellene gondolkodni, nem utólag. Reménykedj benne, hogy megúszod.

Szombaton kellett volna megjönnie. Tegnap (hétfőn) csináltam egy tesztet, de csak annyira nagyon halvány lett a 2. csík, hogy szinte nem is látszott. Ma csináltam egy másikat és ugyanolyan lett. Mit gondoltok? Mikor csináljam a következőt?

Amúgy mellfeszülés, haspuffadás van, mint terhességi tünet. Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet,esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok,hogy pozitív legyen :) 29hkm

Elvileg már ki kellett volna mutatnia.Nekem 4 nap késés után erõs tesztem lett.Várj 1-2 napot és csinálj másik tesztet, esetleg egy másmilyen fajtával. Szorítok, hogy pozitív legyen :) 29hkm
Szia!Szerintem várj hétvégéig.de amúgy halvány csík is csík!:-)))))én is 2 napja késett és egybõl csináltam, nagyon halvány volt.2 napra rá elmentem dokihoz..sok mindent nem látott, majd egy hét múlva 9mm petezsák.szerintem az baby lesz!:-)))))szorítok, h az legyen!!
Múlthét csütörtökön, csináltam 3 tesztet, szerdán kellett volna megjönni és nagyon halvány csíkos volt mind a három, de babát várok! :) A halvány csík is pozitív csak még kevés a HCG a vizeletedben! Gratulálok!
az én halvány csíkom "eredménye" ott szuszog a gyerekszobában:)
valosziunü hogy baba, gratulálok! Nálam is igy volt!
Bizony-bizony, a halvány csík is csík!! Nekem még 6 hetesen is alig látszott a csík, pedig már a hüvelyi uh-on látta a petezsákot a dokim. Az sem mindegy, milyen fajta a teszted. Én legalább 4et csináltam 25 különbözõ idõben, de egy erõs csík sem jött össze. :) 20 h km
Szia!Nekem annyira halvány volt a második csík, hogy elkönyveltem tévesnek. Pedig bizony az már pozitív volt! Nagyon szorítok!- 21 hetes terhes.
Szia! Halkan Gratulálok mert a halvány csík is csík!:-)Én is tegnap teszteltem és nekem erõs pozitív lett!:-) Szerintem várj 1-2 napot és ismételd meg és legalább egy éjszakát ha bírsz hagyj ki pisilés nélkül és akkor tutibb lesz az eredmény!:-)De szerintem ott van az a baba!:-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem az is probléma lehet, hogy nem tudok elsõ vizeletet produkálni, mert éjszaka 3x is ki kell mennem pisilni. Nem lehet az a baj, hogy túl híg az "elsõ vizelet"?
Szia! Én már most gratulálok! :) Nekem is nagyon halvány csíkkal kezdõdött minden. :) 28 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat. Nagyon-nagyon szeretném, hogy baba legyen. Már tavasszal volt egy terhességem, de sajnos elhalt. :-( Most már annyira nagyon várom az újabb terhességet, hogy alig férek a bõrömbe.
Szia! Az én elsõ tesztem olyan halvány volt, hogy értekeznem kellett egy barátnõmmel, vajon tényleg ott van-e..:D:D:D 7+5 hetes kismama:D
Menjél. Akár törés, repedés is lehet.
Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: da amikor mozgatom meg ide oda csavarom úgy nem fáj.
Ettõl még lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!