Találatok a következő kifejezésre: Tegnap lefeküdtem barátommal! nem fájt nem (4 db)

Tegnap este lefeküdtem a barátommal. Nem véreztem meg semmi de nagyon fájt. Átszakadt a szüzhártyám? Legközelebb is ennyire fog fájni?

Legjobb válasz: Én is úgyanígy voltam, én sem véreztem, de az elsõ együttlét fájt. A második már nem annyira fájt és én úgy emlékszem a 3. már egyáltalán nem, és végre elkezdtem élvezni a szeretkezést. Ne aggódj, ez így van rendjén! Petranova

Én is úgyanígy voltam, én sem véreztem, de az elsõ együttlét fájt. A második már nem annyira fájt és én úgy emlékszem a 3. már egyáltalán nem, és végre elkezdtem élvezni a szeretkezést. Ne aggódj, ez így van rendjén! Petranova
Az tuti hogy már nem vagy szûz. Az is lehet hogy már korábban átszakadt sportolás közben vagy tampon miatt, és ezért nem véreztél, van ilyen. A fájdalom, hát ez van, de az nem törvényszerû, hogy a következõ is ilyen lesz. Kicsit több petting elõtte, ne stresszelj, próbálj lazítani és használhattok síkosítót is, kicsit segít a behatolásnál.
Igen átszakadt. Hát idõvel elmúlik majd a fájdalom ahogy írták a többiek is. Azért fáj mert hüvelyednél a bõr megnyúlt (olyan mintha "lehorzsoltad" volna fiúd péniszével) nekem volt már 2-3 nap és meggyógyul ne piszkáld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :) Még 1 kérdésem lenne :@ tegnap óta nagyon fáj a hüvelybemenetnél, és csíp ha pisilek.Ez normális?
A kérdező hozzászólása: És hány alkalommal lesz ilyen h "lehorzsolódik" ?Mert elég kellemetlen :S
Általában akkor fog még lehorzsolódni ha, nem vagy eléggé nedves (nem izgultál fel eléggé), erre vigyázz, mert akkor fájni fog a szex is.

Tegnap lefeküdtünk a barátommal, nem első volt, de eléggé fájt most. Azóta is fáj az alhasam. Picit mint ilyen menstruációs plusz felfázásos és izomlázas fájdalom. Ez normális? El fog múlni?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT LÉGYSZI!!!! Tényleg eléggé fájt mikor csinálta, a lábamban is izomláz van egy picit. Nyugtassatok meg, hogy ez csak azért van mert épp nem jól csináltuk és begörcsöltem plusz tényleg izomláz.

Legjobb válasz: Masszív méhgyulladásod mikor óhajtod kikezeltetni a dokival?

Masszív méhgyulladásod mikor óhajtod kikezeltetni a dokival?
A kérdező hozzászólása: Szóval azom lehet? És ez mitõl? Túl intenzív behatolás..vagy miért?

Tegnap előtt lefeküdtünk a barátommal (nem először), de valami nem hagy nyugodni. Miért fájt a második menet? 18/L

Az els? (d.u.) menet vége felé felhúzott gumit, elment, és amikor kivette, fájt. Nem nagyon meg csak max. fél percig, de akkoris...pihentünk...aztán este (nálaaludtam) fájt amikor csináltuk, és nemtudom hogy miért. Nemszóltam az elején, hátha jobblesz, de 10perc után szóltam h fáj és abbahagytuk. Szerintetek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nagy neked, nem? ÉSSSS: REKLÁM:

Lehet, hogy nagy neked, nem? ÉSSSS: REKLÁM:
Nem nedvesedtél be eléggé, durvábban csinálta, elkaptál valami fertõzést, és érzékeny miatta... Ezernyi ok lehet, de mivel nem voltunk ott, ezért nem tudjuk. Amúgy ha fáj, kapásból kéne szólni, nem 10 perc után...
"A menet vége felé húzta fel a gumit"-na ilyenekbõl van az, hogy terhes leszel gumi mellett és rontod a statisztikát.Az meg, hogy fáj lehet fertõzés jele.Gomba, baktérium mert irritálják a hüvelyt és gyulladást okoznak.Ha ez még fennáll sokáig menje el orvoshoz.Csinálhatsz egy kis irrigálást is kammilla teával meg lehet venni tejsavas pezsgõ tablettát és azzal.
mert a barátod Conan a barbár:)
nyugodj meg bisztos nem vagy terhes. havédekeztetek akkor bisztos hogy nem lettél az
Biztos nem vagy terhes!!! Ne parázz feleslegesen!Minden lány mikor elveszti a szüzességét azt hiszi teherbe is esik ilyenkor. Ne félj! Védekeztetek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!