Találatok a következő kifejezésre: Tegnap lefeküdtem barátommal! nem (37 db)

Most járok a tabim 2. hónapjába. Második levelet most kezdtem pénteken. Tegnap lefeküdtünk barátommal és el is ment bennem. De így nem lehetek terhes nem? Mert hát ez már a 2. hónap. Vélemények?

Legjobb válasz: Erre miért akkor gondolsz, mikor már megtörtént a dolog? az ilyet sosem fogom megérteni... egyébként nem lehetsz terhes, ha normálisan szeded a fogamzásgátlót. az elsõ levél "elfogyasztása" utána már elmehet benned a barátod. de most komolyan. tájékozódjál már, mielõtt neki állsz a szexuális életednek.

Erre miért akkor gondolsz, mikor már megtörtént a dolog? az ilyet sosem fogom megérteni... egyébként nem lehetsz terhes, ha normálisan szeded a fogamzásgátlót. az elsõ levél "elfogyasztása" utána már elmehet benned a barátod. de most komolyan. tájékozódjál már, mielõtt neki állsz a szexuális életednek.
ha rendesen minden nap beszedted, nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Rendesen tájékozódok képzeld el. De mivel a családommal nem jó a kapcsolatom másra nem tudok számítani. Ezért tájékozódok itt. De tudtommal ezért van az oldal. Szóval nem értem minek kell bírálni ilyen miatt másokat, amikor fogalmad sincs h milyen a háttere.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak meg köszönöm a normális választ:)
Ez szerintem gyógyszerfüggõ. Pl az én gyógyszerem (Jangee 0, 2mg/3mg) betegtájékoztatójában az van írva, hogy ha a menstruáció elsõ napján kezdem el szedni akkor azonnal védve vagyok. De hát ezt gyógyszere válogatja, mert hallottam olyanról amivel 1 hónapig várni kell. .hónapban nem lehet gond sztem.

A barátommal tegnap lefeküdtünk de nem védekeztünk, és sajnos kétszer is elment bennem. Szerintetek terhes vagyok? Mit csináljak?

A menstruációm sajnos meg nem rendszeres és nem szokott mindig megjönni.

Legjobb válasz: Ha annyira rendszertelen, akkor hetente egy tesz amíg meg nem jön, jobbat nem tudok...

Ha annyira rendszertelen, akkor hetente egy tesz amíg meg nem jön, jobbat nem tudok...
most gratuláljunk?? 50 -50 % hogy teherbe eshettél ha nem akarsz babát siess a nõgyógyászhoz 72 órás tablettáért, még benne vagy a 3 napban..
Holnap reggel irány a nõgyógyász 72 órás tablettáért! Úgy még van esélyed elkerülni a nem kívánt terhességet. Máskor pedig óvszer!!
Szólj anyukádnak, õ tudni fogja, mit csináljon veled (pl. orvoshoz visz), és lehetõleg apukádnak is szólj, õ meg tudni fogja, mit csináljon a barátoddal.
Ne a teszten járjon az eszed, hanem a nõgyógyászon. Nincs valami felnõtt rokonod, aki elkísérhetne, ha már anyukádat nem akarod megkérni? Ha nincs, tessék összeszedni magadat, és felkeresni a doki bácsit! De holnap reggel lehetõleg! Ez a legrosszabb, amit tehetsz, hogy ülsz és félõs lánykát játszol. Az orvos száz ilyen esetet látott már, nem fogsz neki semmi újdonságot mondani, a fejedet sem fogja leharapni. Kérdezhetsz tõle a védekezésrõl is, de a legjobb lenne még egy kicsit önuralmat gyakorolnotok, vagy legalább a terhességet okozható részeket ki kéne hagyni...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az én kérdésem volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De anyámnak nem szólhatok mert így is nagyon sok baja van én meg félek elmenni a nõ gyogyászhoz! A barátom nagyon kedves de õ is nagyon aggódik mert még nagyon fiatalok vagyunk ahoz hogy szülõk legyünk... Szerintetek mikor csináljak tesztet?
esemény utáni tabletta! Megkérdezhetem hány éves vagy?
1. "GRATULÁLOK"!!Ennyit a felelõsségrõl! 2. esetleg esemény utánira nem gondoltatok??? A szex nem csak abból áll, hogy ki hova teszi a dolgokat;ÉSSZEL kellene ezt mûvelni, GYEREKEK!!!
Hát bizony anyunak szólni kell, tetszik, vagy nem, mert HA most teherbe estél, azt a gyereket õ neveli fel és nem te.Hogy miért? Mert gyámot fognak a gyerekednek kinevezni, amíg nem vagy nagykorú. Oké, hogy szexelsz, de valld be , erre még nem értél meg.Nem menõ ám ez..:) Hiába tesztek úgy mint a nagylányok, messze vagytok még ettõl..:) Attól pedig végképp frászt kapok, hogy SAJNOS elment bennem.Én inkább úgy fogalmaznék, hogy SAJNOS nem jutott eszetekbe gumit venni!!!!Legközelebb ésszel!!!!!
Kedves kérdezõ, az eseményi utáni tabletta megoldás, az abortusz nem! Ha most nem mersz szólni anyukádnak, mi lesz ha kiderül hogy terhes vagy, vagy azt sem tudja hogy szexelsz? NEM KIOKTATNI AKARLAK, de nyilván irány a nõgyógyász, ma letelik a 72óra :S
bakker, orvoshoz nem mesz, de anyadtol is felsz, akkor mit gondolsz, mit fog szolni, ha kiderul, hogy megis terhes maradtal??? vagy majd arrol se szolsz neki???? csakmert pl abortuszt 18 ev alatt nem vegeznek szuloi beleegyezes nelkul, ugyhogy ezt semmikepp nem uszod meg. ha dugni volt eszed vedekees nelkul 15 evesen akkor vallald a tetteid kovetkezmenyet!!! semmi kedvem egy honap mulva belefutni megint a te kerdesedbe, hogy "jaj terhes lettem mit csinaljak"
Utolsó elõtti vagyok. Én az escapelle-t 5260-ért vettem.
Minél hamarabb BE KELL MENNED orvoshoz, akár most is ügyeletre, az ügyeletes orvos is fog nekem jó eséllyel felírni 72 órás fogamzásgátlót!!!!!!De legkésõbb holnap menj el nõgyógyászhoz! Arra számíts, hogy a tabletta kb. 6000 ft körül mozog!
Épp tegnap voltam esemény utániért nõgyógyásznál (gumi szakadás miatt) és engem meg sem vizsgált, csak felírta kiváltottam és bevettem ennyi. Tényleg menj el íratni.
Akkor ha anyukadnak nem mersz szolni kerj meg egy idösebb baratnödet hogy irasson fel gyogyszert neked ( esemenyutanit) De meg mindig jobb ha most alsz anyukad ele mint hogy akkor amikor be kell valljad hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok.
Sikerült megoldani?

Mi lehet ez? Tegnap lefeküdtem barátommal elsőre, mivel 1 hónapja jöttünk össze. Elkezdtem lovagolni rajta amikor szólt h valami nem okés.

Erre leszálltam róla és fehér nyálkás állagú dolog volt mindenhol, ami bel?lem folyt ki, mivel rajta gumi volt. Mondjátok, hogy csak felfázás.

Legjobb válasz: Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!

Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!
Minden lánynak van fehér folyása neked most volt szex közben is semmi komoly nyugi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az összes válaszolónak. Elmegyek nõgyógyászhoz mindenképp!
NÕK EGÉSZSÉGE ROVATBA !!!!!!
Szerintem zárd le a polémiát, ugorj be egy nõgyógyászhoz rutinellenõrzésre, és felejtsd el ezt a közjátékot....
Még annyit, hogy egy ciklus általában 28 napos, de egyéni eltérések lehetnek, hiszen vannak rövidebb, hosszabb ciklusú nõk, így a 10-14 nap közötti peteérési idõszak esetében lehetnek egyéni eltérések, így a termékeny nyák jelentkezése is egyénileg változó.
Persze, nem erre utaltam. Menstruáció után a 10-14 nap között tapasztalható a peteérés idõszakában ez a termékeny nyák. A tüszõrepedés idõpontja körül enyhe, néhány órás alhasi fájdalmat is éreznek/érezhetnek a nõk. Ez az idõszak/ idõpont a legideálisabb elméletileg a teherbeeséshez. A tüszõrepedés után ez a nyák sûrûsödik, megszûnik és a menstruációs ciklus 2. felében már nem tapasztalható. Ez így megy hónapról-hónapra, érdemes megfigyelned a tested mûködését. Ha ebben az idõszakban vagy, akkor nincs miért aggódnod, ez természetes volt. Egyébként pedig szexuális izgalom hatására is termelõdik váladék, ez szintén természetes.
A kérdező hozzászólása: de nincs meg most
Ciklus közepén tapasztalható a termékeny nyák. Ez tojásfehérje állagú, átlátszó, szagtalan, mennyisége több fázisban változó. Valószínûleg természetes volt, amit magadon tapasztaltál.
A kérdező hozzászólása: nincs szaga és nem is sárgás. hófehér és fáj az alhasam is
A kérdező hozzászólása: mondjuk pisilnem nem kell annyit... csak tnap éreztem h fáj a hasam.. ott lent. szval lehet hogy tényleg az. reménykedek benne.
Nekem is volt már sok mennyiségü igen lehet felfázás is
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem lehetek terhes mivel kb. 10 percig szexeltünk és gumival és a barátom nem ment el. meg amúgyis gumi volt rajta. ez belõlem jött ki és nagyon gusztustalannak találtam és õ is.
A kérdező hozzászólása: hát mert félek... nem merek szembenézni a tényekkel. csak érdekel, hogy akárkinek volt e ilyesmije. igazából mindenki azt mondja h felfázás. most elkezdtem szedni a klion-t rá.
nyugi, a gravitacio elvegezte a dolgat, szoval nem lehetsz terhes...
hallod.ha ennyire aggódsz akk miért nem mész nõdokihoz?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy minden lánynak van. de ez rengeteg volt... szóval ez a mennyiség nagyon nagyon sok. ez már nem fehérfolyás volt, hanem valami más. nagyon megijedtem.
menj dokihoz mielöbb!! nem halálos, ne aggód. kapsz punci kúpot esetleg krémet vagy tablettát. ha akarsz valaha is gyerkõcöt, ne játsz ezzel.
valami még visszamaradhatott a mensidbõl és a vérbõség hatására lejött
Irány a nõgyógyász.
Szerintem is menj el nõdokihoz.
Nem voltatok egy picikét durvák szex közben? 20/L
16.24 ez mekkora XD
16:33 nak igaza van! 20L Nekem is volt már ilyen!
A kérdező hozzászólása: És te elmentél nõdokihoz?

Tegnap lefeküdtem a barátommal, anyukám nagyon szigorú azt sem nagyon engedi, hogy találkozzam a fiúval, de tegnap megtörtént a dolog. Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.

Szerintem csak kérd meg, hogy menjen el veled fogamzásgátlót íratni. :D
Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.
Miért kell elmondani?
hát jahh ne mondd el
Ne mond el. Inkább próbáld összebarátkoztatni õket.
Sehogy. Ha nem akarod, hogy eltiltson tõle, akkor nem mondod el. Anyám, komolyan, miért gondolja úgy mindenki, hogy errõl kötelessége beszámolni a szüleinek? -.- Én se mondtam meg, és jobb is, majd ha eljön az ideje, pedig õ szimpatizál a párommal meg minden.
Ne mondd el neki, miért mondanád? Esetleg akkor, ha rákérdez.
Mégis minek kéne elmondanod neki? Õ elmondta neked hány hapsival volt apád elõtt? Ugye hogy nem. Tartsd ehhez magad, gondolom nem vagy 14 éves neked is lehetnek titkaid. Isten meg nem létezik ne félj a haragjától 18/F
Így, ahogy most itt leírtad. Vagy várd meg, amíg terhes leszel és akkor már nehezebb lesz.
Majd akkor mond el ha már terhs vagy ;)
Minek mondanád el? Majd ha rákérdez egyszer, akkor megmondod. Egyszer, majd biztos levágja, hogy már nem vagy az.
Na mi történt csillagom?:)
jó, attól mert te még nem dugtál 15 évesen, nem kéne rosszat kívánnod neki. én sem dugtam 15 évesen, csak 18 évesen, de mégsem vagyok rosszakaró, mellesleg védekeztek, és utána el is ment 72 órásért. és de, egy bunkó paraszt vagy, erre nincs jobb szó, aki rosszat kíván a másiknak, az sajnos az.
*arról *helyzetbe
anyád a bunkó paraszt..minek kell 15 évesen baszni...ezt nem értem..
Nem értem azoknak a válaszát akik ahelyett hogy hasznos válaszokat adnak inkább még bele is "rúgnak" a kérdezõbe .Miért kell bánatani valakit ha megpróbál segítséget kérni?? A Kérdezõ legalább nem felelõtlenül szexelt és használtak óvszert is(aról nem tehetnek hogy idõközben lecsúszott), szerintem bárki kerülhet ilyen helyztbe.Szegény próbálja keresni a megoldást és akkor ezt kapja.Szomorú ami ezen az oldalon megy. (Igaz 15 évesen nem kellene még szexuális életet élni de ez most nem ide tartozik.) Kérdezõ ha bevetted a 72 órás gyógyszert ne félj nem leszel terhes.
Istenem, senkinek nem tûnt fel négy oldalon keresztül, hogy a palija NEM MENT EL?!!!!!! áááááá Elõváladékba meg valymi kevéske ondó lehet. 7 éven át megszakítással szexeltem mégse lettem terhes. Ha nem élvezett beléd a pali nem is vagy terhes!
bunkó parasztok... miért kívántok neki rosszat? majd egyszer ti is így jártok, csak mondjuk nem terhesek lesztek, hanem halálos betegek, és akkor majd sírtok, hogy lehet, hogy nem kellett volna másoknak rosszat kívánni, hanem saját magaddal foglalkozni.
15 vagy , nagyon fiatal, lehet hogy kicsit kidörzsölõdtél azért volt barnás a folyásod..zstem kicsi az esélye hogy teherbe ess pláne ha nem is ment el benned .A szakirodalom szerint persze megvan a %os esély . Amúgy tapasztalatból is beszélek ..nekem már volt párszor ilyen esetem , és vettem be esemény utáni tabit, készülj fel h kicsit felborítja majd a hormonháztartásod!! És ha nem vagy terhes és továbbra sem rendezõdsz odalent , menj el nõgyógyászhoz !A terhességnél vannak lehetnek nagyobb problémák is !! Szaal figyelj oda magadra!! 24L
*arra
13:13-nak igaza van és remélem terhes leszel amiért nem veszed a fáradtságot még ara se, hogy orvoshoz menj..hová süllyedünk emberek..
Ja és remélem terhes vagy!!!!!
hogy tud leesni a gumi?elég pici pö..e lehet a barátonak kisanyám,
13:55 Nézd már a 24éves vén kur*át:D Menjen is tönkre a hormonháztartásod te fos!Ha már normálisan nincs eszed védekezni!
uccsó 16/L-nek gratulálok.
akkora parasztok vagytok..nem értem miért kell csesztetni szegény csajt...ha veletek történne ilyen akkor nem tudom, h nektek hogy esne, ha ilyen válaszokat kapnátok.....
tényleg terhes lettél?
A kérdező hozzászólása: meg persze :)
na megszületett a gyerek?
vagyis nem feltétlenül lesz attol terhes, hogy szexel lecsuszott gumivalés nem megy el a csávoja ez tévhit kishaver
hát nem igen lehet ne okoskodj
bocs lehetsz..
Te jo idi.ta buta pi..a lehet.HA NEM MENT EL , HOGY LEHETNÉL TERHES??????
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat(L):)
15:55! elmondanád hogy kell normálisan védekezni(gumival)? felhúzta a gumit!leesett!mit kellett volna csinálnia?körbe kötni?vagy mire gondolsz a normális alatt??pfff....!bunkó vagy!nagyon!
Azért kell cseszegetni mert nem tud normálisan védekezni, akkor meg miért szexel?Aki felelõtlen az ne szexeljen, vagy vállalja a következményeit!
hülyeség nem vagy terhes azért annyira nem jön könnyen a gyerek.. a legtöbben itt csak oltogatnak, intézd ami kell 72 ora tabi stb de azért nem kell tul parázni
szerintem, ha barnás folyásod volt az nem a peteérés jele?
Ne félj, nem lesz semmi baj.
Ejj de szívás :O
A kérdező hozzászólása: És szedtél be 72 órásat?
uccsó vok..16/L
valószínû az vagy:) nálunk ugyan ez a szitu volt:) azóta van egy 3 hónapos kisfiam:)
A kérdező hozzászólása: ma nincs ügyelet:S meg vény nélkül nem kaphato. amugy tegnap elmentünk a korházba és mondtuk, hogy olyan fél5körül volt és mondták h még kedden is benne vagyok. De minnél késöbb veszem be annál kevesebb a hatása.:S
Esetleg ma valami ügyelet? de szerintem , nem késõ ha holnap reggel elmész. mivel 72 órás...akkor ha minden igaz, még azon belül leszel holnap reggel is.
A kérdező hozzászólása: Én azt olvastam hogy 80%. Holnap megyek a patikába az még nem késõ?
50-50...sajnálom de ez az igazság :/
50% vagy igen, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Tegnap bejártam az összes gyogyszertárat demivel szombat volt csak tesco volt nyitva. mondták hogy mennyünk be a korházba. bementünk de nem vittem személyit. Hány százalék rá az esély?:S
szaladj le a patikába egy 72 órásért azt javaslom :)
jaja..szedtem
sajnos simán lehetsz. ezzel tényleg vigyázz. sulimba egyszer mentem órára, erre szembejön velem egy terhes kilencedikes kislány aki kb az 5-6 hónapban járt. figyeljetek már oda.
http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 ezen az oldalon megtalálod, h hova kell pontosan menni.de tényleg vegyél be, ne sajn áld rá azt az 5ezret, mert egy gyerek nem annyiba kerül, hanem egy félig tönkretett életbe. am szeretem a gyerekeket, de vhogy 17 évesen nem kell.
A tini ku*va any*tokat mo*skos zs*dók! Orrba szájba keféltek, akkor ne sírjatok hogy fossátok a hülye gyerekeiteket 9hónap múlva, gratulálok.Majd jöhettek wc pucolónak a gyáramba!
csinálj tesztet is
A kérdező hozzászólása: Mért lennék terhes?? Amugy ma vettem be
Szerintem terhes vagy! de a gyógyszerért mindenképp menj el...
hát sztem inkább ázz el minthogy terhes legyél 15 évesen
A kérdező hozzászólása: Ma probálok menni csak esik.:S 15
hát nem biztos...de voltál már orvosnál??? am hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: És az már jo hogy a barnás folyás helyett fehér?
hát, kicsit több az esély, mivel a 13. napon voltál, és mint tudjuk a ciklus 14. napja körül a legtermékenyebb az ember, szóval vedd csak be a 72 órást..
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó:)
A kérdező hozzászólása: Félek de holnap megyek gyogyszerért.
persze

Kétségbe vagyok esve. Ápr.9-én volt meg a havim és tegnap lefeküdtem a barátommal. Nem védekeztünk, de mielőtt elment kivette. De rám verte. és ott lent is olyan lettem. Ugye nem lehetek terhes? !

Legjobb válasz: ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..

ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..
Az hogy kiveszi elõtte az nagyon veszélyes. Semmi védelmet nem nyújt. Lehet hogy terhes vagy. vEGYÉL TESZTET
A kérdező hozzászólása: lehagytam h 19 vagyok :F
A kérdező hozzászólása: és a teszt mikor mutatja ki h tényleg az vagyok e ?
A kérdező hozzászólása: igen mostanában várom :) nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Tegnap lefeküdtünk a barátommal, nem első volt, de eléggé fájt most. Azóta is fáj az alhasam. Picit mint ilyen menstruációs plusz felfázásos és izomlázas fájdalom. Ez normális? El fog múlni?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT LÉGYSZI!!!! Tényleg eléggé fájt mikor csinálta, a lábamban is izomláz van egy picit. Nyugtassatok meg, hogy ez csak azért van mert épp nem jól csináltuk és begörcsöltem plusz tényleg izomláz.

Legjobb válasz: Masszív méhgyulladásod mikor óhajtod kikezeltetni a dokival?

Masszív méhgyulladásod mikor óhajtod kikezeltetni a dokival?
A kérdező hozzászólása: Szóval azom lehet? És ez mitõl? Túl intenzív behatolás..vagy miért?
Lehetsz bizony, az elõváladék is tartalmazhat spermát.
D*gni van eszetek, de egy rohadt gumit felhúzni nincs? Akkor izgulj...
még egy 13éves aki nem tudja mire jó a koton.. -.-
IGEN, TE KIS HÜLYE!
igen, lehet.. és ha beírod goobleba, 43021345 találat lesz rá, és mindben megtalálod a választ. és hány éves vagy, 12?
persze nm húzott gumit???? ez ennyire természetes?? még csak most vesztetted el de már most úton vagy a nemi betegségek és a terhesség útjára
jó ha ennyire tisztában vagy a dolgokkal.
Ne szólj neki légyszi! :D
Manapság már nem tartanak szexuális felvilágosítást az iskolában???? Vagy a kérdezõnek úgy van meg a 8 általános, hogy négy elsõ és négy második és 17 évesen még mindig csak alsós? Mert akkor megmagyarázza...
András!! Hogy merészeled ezt csinálni? Végig nézed, hogy mi szenvedünk a halálod miatt, közben meg itt osztod az észt gyakorin? Ezért összeházasodok Attilával, csak azért, hogy lásd, boldogulok nélküled is!!!! :D:D:D:D
Amit írnak, hogy nem kizárt a terhesség ilyen esetben sem, az igaz, de a valószínüsége jóval kisebb, mint a válaszokból gondolni lehetne! Ne parázz, mert kicsi maz esélye! de mivel nem lehetetlen, azért legközelebb legyél okosabb, ha már a fiúnak csak ennyi az esze!
Beszarok! Gyorsan regeltél ide Juli? Régen itt volt ám a Miki is. :D
Asszem nemsokára megjelenik Berényi Bandika, Berényi Nóra, Berényi Zsófi, Berényi Zsolti, sõt ha nem tévedek lehet jönni fog még Berényi Bercikutya is! :D
Tévedsz Andris! Régóta figyellek ám.. ;)
andrás, te mi a f******szt keresel itt ?:O ha ezt juli megtudja :D
Tök természetes, hogy nem használtatok óvszert...
17éves vagy és még nem volt suliban szexuális felvilágosítás? :O bocsánat tévedtem, ez nem a te hibád, hanem a társadalomé..
Ez fájt...
de miért emberek naponta jön ilyen kérdés mindenki ilyen ostoba?!
remélem nem vagy terhes, mert nem tudna túl sok észt örökölni szegény gyerek :S
elõször is gratulálok, megérdemelsz egy hurrát... HURÁÁÁÁ!!! mindezek mellett viszont biztos, hogy életed legelsõ kamatyolása után az aggódást kell választani? én elmentem, és ittam egy sört, meg buliztam a haverokkal, hogy milyen király volt... akármi is van, idegeskedj holnap, ne ma... ma inkább bulizzál... amúgy meg ha nem használt óvszert, akkor akár lehetsz is terhes...
Inkább vegyél óvszert mint babaruhát!
Hány éves vagy kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
És még azt írja, hogy PERSZE nem használt gumit. :D
Húha, akkor biztos nagyon sokat tudhatsz rólam! :D

Már nem vagyok szűz 3éve, tegnap lefeküdtünk először a barátommal de nagyon dörzsölt és égetett pedig nagyon nedves voltam? (hosszanlent)

Szóval lefeküdtünk de nagyon nagyon dörzsölt, azt gondoltuk biztos csak a gumi, eszméletlenül nedves voltam kicsit vártunk, utána orálisan kényeztetett az nagyon jó volt, de akkoris éreztem kicsi dörzsölést amikor ujjazott, aztán gumi nélkül is lefeküdtünk akkor már valamivel jobb volt, de a dörzsölés még akkor is jelentkezett picit. mit csináljunk? több el?játék kéne? vagy mi? négyszer is próbálkoztunk az este, az utolsó volt a legjobb mondjuk de még ott is fájt... komolyan úgy éreztem mintha sz?z lennék... bár barátom elég nagy volt azt be kell vallani, talán az eddigi legnagyobb, és ezt eltekintve pedig eszméletlenül élveztem, nagyon jó volt... csak ez a dörzsölés/égetés ami rettenetes volt. szex közben még oké is volt de után... uhh nagyon fájt...

Legjobb válasz: ja és eddig nem volt annyira nagyon aktív szexuális életem.. és nem is élveztem el úgy igazán még sohasem

A kérdező hozzászólása: ja és eddig nem volt annyira nagyon aktív szexuális életem.. és nem is élveztem el úgy igazán még sohasem
Az is lehet, hogy valami fertõzésed van és attól az égetõ érzés. Én elmennék orvoshoz, biztos, ami biztos alapon, mert ha kellõképpen nedves voltál és ki voltál tágulva, akkor nem kellett volna gondnak lennie a méretnek. Az én férjemnek is az átlagosnál picit nagyobb a pénisze, de nálunk nem volt ilyen gond az elején, ha rendesen fel voltam izgulva, akkor fel sem tûnt, hogy mekkora... õ meg csak kérdezgette, hogy nem fáj, nem fáj? De nem fájt, pedig az õ bevallása szerint elég szûknek érzett. Nekem fájdalmas akkor volt az együttlét, amikor fertõzésem volt.
Igen, szerintem is valami fertõzés van ott. Nekem is szokott lenni néhány havonta, hogy még ha ujjaz, az is éget. Olyankor valami baj van, felborul a hüvely egyensúlya, de gyorsan visszaáll.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!