Találatok a következő kifejezésre: Tegnap lefeküdtem barátommal (74 db)

Most járok a tabim 2. hónapjába. Második levelet most kezdtem pénteken. Tegnap lefeküdtünk barátommal és el is ment bennem. De így nem lehetek terhes nem? Mert hát ez már a 2. hónap. Vélemények?

Legjobb válasz: Erre miért akkor gondolsz, mikor már megtörtént a dolog? az ilyet sosem fogom megérteni... egyébként nem lehetsz terhes, ha normálisan szeded a fogamzásgátlót. az elsõ levél "elfogyasztása" utána már elmehet benned a barátod. de most komolyan. tájékozódjál már, mielõtt neki állsz a szexuális életednek.

Erre miért akkor gondolsz, mikor már megtörtént a dolog? az ilyet sosem fogom megérteni... egyébként nem lehetsz terhes, ha normálisan szeded a fogamzásgátlót. az elsõ levél "elfogyasztása" utána már elmehet benned a barátod. de most komolyan. tájékozódjál már, mielõtt neki állsz a szexuális életednek.
ha rendesen minden nap beszedted, nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Rendesen tájékozódok képzeld el. De mivel a családommal nem jó a kapcsolatom másra nem tudok számítani. Ezért tájékozódok itt. De tudtommal ezért van az oldal. Szóval nem értem minek kell bírálni ilyen miatt másokat, amikor fogalmad sincs h milyen a háttere.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak meg köszönöm a normális választ:)
Ez szerintem gyógyszerfüggõ. Pl az én gyógyszerem (Jangee 0, 2mg/3mg) betegtájékoztatójában az van írva, hogy ha a menstruáció elsõ napján kezdem el szedni akkor azonnal védve vagyok. De hát ezt gyógyszere válogatja, mert hallottam olyanról amivel 1 hónapig várni kell. .hónapban nem lehet gond sztem.

Mi lehet ez? Tegnap lefeküdtem barátommal elsőre, mivel 1 hónapja jöttünk össze. Elkezdtem lovagolni rajta amikor szólt h valami nem okés.

Erre leszálltam róla és fehér nyálkás állagú dolog volt mindenhol, ami bel?lem folyt ki, mivel rajta gumi volt. Mondjátok, hogy csak felfázás.

Legjobb válasz: Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!

Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!
Minden lánynak van fehér folyása neked most volt szex közben is semmi komoly nyugi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az összes válaszolónak. Elmegyek nõgyógyászhoz mindenképp!
NÕK EGÉSZSÉGE ROVATBA !!!!!!
Szerintem zárd le a polémiát, ugorj be egy nõgyógyászhoz rutinellenõrzésre, és felejtsd el ezt a közjátékot....
Még annyit, hogy egy ciklus általában 28 napos, de egyéni eltérések lehetnek, hiszen vannak rövidebb, hosszabb ciklusú nõk, így a 10-14 nap közötti peteérési idõszak esetében lehetnek egyéni eltérések, így a termékeny nyák jelentkezése is egyénileg változó.
Persze, nem erre utaltam. Menstruáció után a 10-14 nap között tapasztalható a peteérés idõszakában ez a termékeny nyák. A tüszõrepedés idõpontja körül enyhe, néhány órás alhasi fájdalmat is éreznek/érezhetnek a nõk. Ez az idõszak/ idõpont a legideálisabb elméletileg a teherbeeséshez. A tüszõrepedés után ez a nyák sûrûsödik, megszûnik és a menstruációs ciklus 2. felében már nem tapasztalható. Ez így megy hónapról-hónapra, érdemes megfigyelned a tested mûködését. Ha ebben az idõszakban vagy, akkor nincs miért aggódnod, ez természetes volt. Egyébként pedig szexuális izgalom hatására is termelõdik váladék, ez szintén természetes.
A kérdező hozzászólása: de nincs meg most
Ciklus közepén tapasztalható a termékeny nyák. Ez tojásfehérje állagú, átlátszó, szagtalan, mennyisége több fázisban változó. Valószínûleg természetes volt, amit magadon tapasztaltál.
A kérdező hozzászólása: nincs szaga és nem is sárgás. hófehér és fáj az alhasam is
A kérdező hozzászólása: mondjuk pisilnem nem kell annyit... csak tnap éreztem h fáj a hasam.. ott lent. szval lehet hogy tényleg az. reménykedek benne.
Nekem is volt már sok mennyiségü igen lehet felfázás is
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem lehetek terhes mivel kb. 10 percig szexeltünk és gumival és a barátom nem ment el. meg amúgyis gumi volt rajta. ez belõlem jött ki és nagyon gusztustalannak találtam és õ is.
A kérdező hozzászólása: hát mert félek... nem merek szembenézni a tényekkel. csak érdekel, hogy akárkinek volt e ilyesmije. igazából mindenki azt mondja h felfázás. most elkezdtem szedni a klion-t rá.
nyugi, a gravitacio elvegezte a dolgat, szoval nem lehetsz terhes...
hallod.ha ennyire aggódsz akk miért nem mész nõdokihoz?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy minden lánynak van. de ez rengeteg volt... szóval ez a mennyiség nagyon nagyon sok. ez már nem fehérfolyás volt, hanem valami más. nagyon megijedtem.
menj dokihoz mielöbb!! nem halálos, ne aggód. kapsz punci kúpot esetleg krémet vagy tablettát. ha akarsz valaha is gyerkõcöt, ne játsz ezzel.
valami még visszamaradhatott a mensidbõl és a vérbõség hatására lejött
Irány a nõgyógyász.
Szerintem is menj el nõdokihoz.
Nem voltatok egy picikét durvák szex közben? 20/L
16.24 ez mekkora XD
16:33 nak igaza van! 20L Nekem is volt már ilyen!
A kérdező hozzászólása: És te elmentél nõdokihoz?

A barátommal tegnap lefeküdtem, és olyan fáradt voltam tegnap, hogy elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlóm, és ma reggel vettem be 8 órakor. Most akkor terhes lehetek?

Egyébként este 22 órakor szoktam beszedni a gyógyszert.

Legjobb válasz: a 3 adik válaszoló is hülyeséget mond, ha abba hagyod a fogamzás gátló szedését akkor nem 1 nap alatt ürül ki amit hónapokig szedtél.

a 3 adik válaszoló is hülyeséget mond, ha abba hagyod a fogamzás gátló szedését akkor nem 1 nap alatt ürül ki amit hónapokig szedtél.
esemény utánít kellett volna szerintem az a biztos
biztosan nem mivel még 1 napot sem hagytál ki. a fogamzás gátló van hogy 1 hónap mire ki ürül a szervezetedbõl, ettõl ne félj h terhes vagy
Ha úgy hagyja abba valaki, hogy beszedi az egész hónapot, akkor igen véd 1 hétig még, de csak is akkor ha végig szedte.
#13 Akkor én nem igazán értem a bogyó mûködését...ugyanis mi van azzal az egy héttel, amikor szünetet kell tartani?! Abbahagytam a gyógyszert, ezért egybõl terhes leszek.. Ja nem, eddig sose történt meg. És nem vérzek a teljes 1 hétben, csupán csak 3napot, szóval....
Értem.
NEM véd az utolsó levél utáni egy hetes szünetben. Csak akkor védene, ha a 8. napon új levelet kezdenél. Kérdezõ: még ha lenne is peteérésed, és meg is történne a megtermékenyülés, terhes most semmiképp nem lennél, max. 10-12 nap múlva.
Szexelni nem voltál fáradt, de egy tablettát bekapni igen? :) Egyébként ez még simán belefér.
#18 Te mirõl beszélsz? Beszedem a 3 heti adagot, majd egy hét szünet, mikor jön a vérzés. Aztán ha letelt a 7 nap, akkor újabb 3 hetes adag jön. Tehát abban az egy hétben, mikor nem szedem a gyógyszert, védelmet kell hogy nyújtson a bogyó!
Védelmet nyújt, hiszen a szervezetednek fogalma sincs, hogy te folytatni fogod a tabi szedését, vagy nem.
Nem tudom, mi nem világos a mondandómban... Azt írtam, UTOLSÓ. A 15-ös hsz-re reagálva... Ha valaki abbahagyja a gyógyszert és nem kezd új levelet a 8. napon, visszamenõleg is lehet gond.
#8 Gratulálok! Fogamzásgátló mellett TILOS az eseményutáni. Egyébként kérdezõ, 12 órán belül maradtál, úgyhogy nem gáz, nem leszel terhes. :) Az én gyógyszerem olyan, hogyha a 2. héten hsgyom ki, ott még túl is léphetem a 12 órát. Az a lényeg, hogy amikor észreveszem, akkor vegyem be. Ez nyilván legkésõbb a következõ gyógyszer ideje, szóval akkor kettõt veszek be. Ha addig nem tettem volna meg..
Akkor máshogy mondom. A tabletta -abbahagyás után 1 nappal- már NEM hat. Ha hatna nyilván nem kéne minden nap szedni. Nyilván kell neki egy kis idõ, amíg teljesen megszûnik a szervezetben, de ennek semmi köze a hatáshoz. Én az abbahagyás utáni napon lettem terhes, szóval elhiheted. :)
A kérdező hozzászólása: nekem csak most maradt ki elõször :)
Nem. 12 órát simán késhetsz vele.
Nézd meg a tájékoztatót. A legtöbb tabinál, ha a második és harmadik héten hagysz ki egy szemet, akkor nincs gond. Viszont ha az elsõ héten vagy, akkor terhes lehetsz. Az elsõ meg baromságot mond, a tabletta 1 nap alatt kiürül. Nem véletlenül esnek teherbe sokan 1 szem kihagyása miatt.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm. csak olvastam a fogamzásgátlóm papirján hogy ha nem szedem be a szokásos idõpontba, akkor 12 órán belül még beszedhetem :) most még abba épphogy bele estem.
Ja most nézem 12 órán belül voltál, így végképp nin cs gond :)
A kérdező hozzászólása: nem, már csak 2 szem van a tablettából, és egyszersem hagytam ki, csak most!
A kérdező hozzászólása: húú, akkor megnyugodtam:S
A kérdező hozzászólása: hát énis ugy tudom hogy sok idõ mire kiürül..:s nem hiába kell egy levél elszedése után 1 hetet várni :) )
Nem egy nap alatt ürül ki. akik "egy szem kihagyása miatt" teherbe estek azoknak azért elég sokszor kimaradt az az egy szem.
A kérdező hozzászólása: # 19 a barátom nem helyben lakik, másfél órás az út, és reggel fél 10tõl, nála voltam, és este 9re értem haza. stb stb. és mivel kaját is kellett csinálnom, teljesen kiment a fejembõl, hogy bekell szednem a gyógyszert. mindennek van oka. egyébként köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :)

Tegnap lefeküdtem a barátommal ma megjött a vérzésem. Tehát baba kizárva ugye?

Nem lehetek terhes attól az aktustól vagy igen?

Legjobb válasz: Attól még jelentkezhet gyenge vérzés, hallottam már ilyet... Meg egyébként is tegnap történt a dolog... Nem védekeztetek??

Én pedig azt nem értem, hogy miért utólag kérdezik meg ezeket. Szex után elkezdett gondolkozni, hogy "úristen, amúgy most mit is csináltunk"?
Komolyan nem értem minek van az a kibaxott gumi, ha egyesek csesznek arra, hogy védekezni is kellene! Igen lehetsz terhes!Ugyan is menzesz alatt is megfoganhat az a baba!
Attól még jelentkezhet gyenge vérzés, hallottam már ilyet... Meg egyébként is tegnap történt a dolog... Nem védekeztetek??
Már hogy a fészkes fenébe ne lehetnél?
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem tette be csak az elõváladéktól félek mert az kerülhetett a hüvelyembe..olyan 12 óra után jött meg a vérzésem
Jóval kisebb az esélye, de lehetsz. Védekezés nélkül bármikor lehetsz terhes.
Védekeztetek? Csak mert (bár kis eséllyel) de akár menstruáció közben is teherbe lehet ám esni.
Lehetsz...
A kérdező hozzászólása: De lefeküdtem vele és másnap megjött a vérzésem..
Ha nem védekezel akkor soha nincs kizárva az, hogy teherbe esel. Használjatok gumit és nincs para.

Tegnap lefeküdtem a barátommal, anyukám nagyon szigorú azt sem nagyon engedi, hogy találkozzam a fiúval, de tegnap megtörtént a dolog. Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.

Szerintem csak kérd meg, hogy menjen el veled fogamzásgátlót íratni. :D
Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.
Miért kell elmondani?
hát jahh ne mondd el
Ne mond el. Inkább próbáld összebarátkoztatni õket.
Sehogy. Ha nem akarod, hogy eltiltson tõle, akkor nem mondod el. Anyám, komolyan, miért gondolja úgy mindenki, hogy errõl kötelessége beszámolni a szüleinek? -.- Én se mondtam meg, és jobb is, majd ha eljön az ideje, pedig õ szimpatizál a párommal meg minden.
Ne mondd el neki, miért mondanád? Esetleg akkor, ha rákérdez.
Mégis minek kéne elmondanod neki? Õ elmondta neked hány hapsival volt apád elõtt? Ugye hogy nem. Tartsd ehhez magad, gondolom nem vagy 14 éves neked is lehetnek titkaid. Isten meg nem létezik ne félj a haragjától 18/F
Így, ahogy most itt leírtad. Vagy várd meg, amíg terhes leszel és akkor már nehezebb lesz.
Majd akkor mond el ha már terhs vagy ;)
Minek mondanád el? Majd ha rákérdez egyszer, akkor megmondod. Egyszer, majd biztos levágja, hogy már nem vagy az.
Na mi történt csillagom?:)
jó, attól mert te még nem dugtál 15 évesen, nem kéne rosszat kívánnod neki. én sem dugtam 15 évesen, csak 18 évesen, de mégsem vagyok rosszakaró, mellesleg védekeztek, és utána el is ment 72 órásért. és de, egy bunkó paraszt vagy, erre nincs jobb szó, aki rosszat kíván a másiknak, az sajnos az.
*arról *helyzetbe
anyád a bunkó paraszt..minek kell 15 évesen baszni...ezt nem értem..
Nem értem azoknak a válaszát akik ahelyett hogy hasznos válaszokat adnak inkább még bele is "rúgnak" a kérdezõbe .Miért kell bánatani valakit ha megpróbál segítséget kérni?? A Kérdezõ legalább nem felelõtlenül szexelt és használtak óvszert is(aról nem tehetnek hogy idõközben lecsúszott), szerintem bárki kerülhet ilyen helyztbe.Szegény próbálja keresni a megoldást és akkor ezt kapja.Szomorú ami ezen az oldalon megy. (Igaz 15 évesen nem kellene még szexuális életet élni de ez most nem ide tartozik.) Kérdezõ ha bevetted a 72 órás gyógyszert ne félj nem leszel terhes.
Istenem, senkinek nem tûnt fel négy oldalon keresztül, hogy a palija NEM MENT EL?!!!!!! áááááá Elõváladékba meg valymi kevéske ondó lehet. 7 éven át megszakítással szexeltem mégse lettem terhes. Ha nem élvezett beléd a pali nem is vagy terhes!
bunkó parasztok... miért kívántok neki rosszat? majd egyszer ti is így jártok, csak mondjuk nem terhesek lesztek, hanem halálos betegek, és akkor majd sírtok, hogy lehet, hogy nem kellett volna másoknak rosszat kívánni, hanem saját magaddal foglalkozni.
15 vagy , nagyon fiatal, lehet hogy kicsit kidörzsölõdtél azért volt barnás a folyásod..zstem kicsi az esélye hogy teherbe ess pláne ha nem is ment el benned .A szakirodalom szerint persze megvan a %os esély . Amúgy tapasztalatból is beszélek ..nekem már volt párszor ilyen esetem , és vettem be esemény utáni tabit, készülj fel h kicsit felborítja majd a hormonháztartásod!! És ha nem vagy terhes és továbbra sem rendezõdsz odalent , menj el nõgyógyászhoz !A terhességnél vannak lehetnek nagyobb problémák is !! Szaal figyelj oda magadra!! 24L
*arra
13:13-nak igaza van és remélem terhes leszel amiért nem veszed a fáradtságot még ara se, hogy orvoshoz menj..hová süllyedünk emberek..
Ja és remélem terhes vagy!!!!!
hogy tud leesni a gumi?elég pici pö..e lehet a barátonak kisanyám,
13:55 Nézd már a 24éves vén kur*át:D Menjen is tönkre a hormonháztartásod te fos!Ha már normálisan nincs eszed védekezni!
uccsó 16/L-nek gratulálok.
akkora parasztok vagytok..nem értem miért kell csesztetni szegény csajt...ha veletek történne ilyen akkor nem tudom, h nektek hogy esne, ha ilyen válaszokat kapnátok.....
tényleg terhes lettél?
A kérdező hozzászólása: meg persze :)
na megszületett a gyerek?
vagyis nem feltétlenül lesz attol terhes, hogy szexel lecsuszott gumivalés nem megy el a csávoja ez tévhit kishaver
hát nem igen lehet ne okoskodj
bocs lehetsz..
Te jo idi.ta buta pi..a lehet.HA NEM MENT EL , HOGY LEHETNÉL TERHES??????
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes válaszokat(L):)
15:55! elmondanád hogy kell normálisan védekezni(gumival)? felhúzta a gumit!leesett!mit kellett volna csinálnia?körbe kötni?vagy mire gondolsz a normális alatt??pfff....!bunkó vagy!nagyon!
Azért kell cseszegetni mert nem tud normálisan védekezni, akkor meg miért szexel?Aki felelõtlen az ne szexeljen, vagy vállalja a következményeit!
hülyeség nem vagy terhes azért annyira nem jön könnyen a gyerek.. a legtöbben itt csak oltogatnak, intézd ami kell 72 ora tabi stb de azért nem kell tul parázni
szerintem, ha barnás folyásod volt az nem a peteérés jele?
Ne félj, nem lesz semmi baj.
Ejj de szívás :O
A kérdező hozzászólása: És szedtél be 72 órásat?
uccsó vok..16/L
valószínû az vagy:) nálunk ugyan ez a szitu volt:) azóta van egy 3 hónapos kisfiam:)
A kérdező hozzászólása: ma nincs ügyelet:S meg vény nélkül nem kaphato. amugy tegnap elmentünk a korházba és mondtuk, hogy olyan fél5körül volt és mondták h még kedden is benne vagyok. De minnél késöbb veszem be annál kevesebb a hatása.:S
Esetleg ma valami ügyelet? de szerintem , nem késõ ha holnap reggel elmész. mivel 72 órás...akkor ha minden igaz, még azon belül leszel holnap reggel is.
A kérdező hozzászólása: Én azt olvastam hogy 80%. Holnap megyek a patikába az még nem késõ?
50-50...sajnálom de ez az igazság :/
50% vagy igen, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Tegnap bejártam az összes gyogyszertárat demivel szombat volt csak tesco volt nyitva. mondták hogy mennyünk be a korházba. bementünk de nem vittem személyit. Hány százalék rá az esély?:S
szaladj le a patikába egy 72 órásért azt javaslom :)
jaja..szedtem
sajnos simán lehetsz. ezzel tényleg vigyázz. sulimba egyszer mentem órára, erre szembejön velem egy terhes kilencedikes kislány aki kb az 5-6 hónapban járt. figyeljetek már oda.
http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 ezen az oldalon megtalálod, h hova kell pontosan menni.de tényleg vegyél be, ne sajn áld rá azt az 5ezret, mert egy gyerek nem annyiba kerül, hanem egy félig tönkretett életbe. am szeretem a gyerekeket, de vhogy 17 évesen nem kell.
A tini ku*va any*tokat mo*skos zs*dók! Orrba szájba keféltek, akkor ne sírjatok hogy fossátok a hülye gyerekeiteket 9hónap múlva, gratulálok.Majd jöhettek wc pucolónak a gyáramba!
csinálj tesztet is
A kérdező hozzászólása: Mért lennék terhes?? Amugy ma vettem be
Szerintem terhes vagy! de a gyógyszerért mindenképp menj el...
hát sztem inkább ázz el minthogy terhes legyél 15 évesen
A kérdező hozzászólása: Ma probálok menni csak esik.:S 15
hát nem biztos...de voltál már orvosnál??? am hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: És az már jo hogy a barnás folyás helyett fehér?
hát, kicsit több az esély, mivel a 13. napon voltál, és mint tudjuk a ciklus 14. napja körül a legtermékenyebb az ember, szóval vedd csak be a 72 órást..
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó:)
A kérdező hozzászólása: Félek de holnap megyek gyogyszerért.
persze

Tegnap lefeküdtem a barátommal és gumit használtunk és kifolyt mellette a spermium! 10. napon vagyok a mestruációm után, folyt tegnap tojásfehérje féle anyag belőlem! Kéne 72 órás tabi?

Legjobb válasz: Ha nem szedsz fogamzásgátlót, márpedig gondolom nem, akkor szerintem mindenféleképp vegyél be 72 órás tabit!!! HA CSAK nem akarsz gyereket...

a hüvelyfaladhoz fog elõször érni minden sperma basszus, és onnan másznak fel a méhbe... ha ilyen ügyesek vagytok akkor igen kell 72 órás, ezért kell azonnal magömlés után kivenni a cerkát óvszerestõl és nem fog kifolyni.
Ha nem szedsz fogamzásgátlót, márpedig gondolom nem, akkor szerintem mindenféleképp vegyél be 72 órás tabit!!! HA CSAK nem akarsz gyereket...
hogy tud mellette kifolyni? el sem tudom képzelni, max csak akkor ha a barátod már ugy vette ki h lankadt neki! Szerintem is a te nedved volt, mert ilyen nálunk is szokott lenni és nem mellette folyt ki ilyenkor a cucc!
terhes vagy
A kérdező hozzászólása: köszönök minden választ, úgy tûnik, hogy az én folyásom volt!
lehet az csak a te folyásod volt! gumit nem néztétek meg jobban? csak ugy nem folyik ki..nem volt lyukas? sztem ne vegyél be!
A kérdező hozzászólása: szerintem biztos hogy kifolyt!és ugye ha csak a hüvelyfalamhoz ért akkor is lehetek terhes!??
szerintem ez hülyeség... sztem a te folyásod volt. de am menj el orvoshoz inkább minél hamarabb
A kérdező hozzászólása: érezte hogy folyik valami és abban a pillanatban kihúzta és nem volt lyukas megnéztük!alul folyt ki én sem értem hogy!
A kérdező hozzászólása: már meg is szültem:) :) 4en vannak:)

Kétségbe vagyok esve. Ápr.9-én volt meg a havim és tegnap lefeküdtem a barátommal. Nem védekeztünk, de mielőtt elment kivette. De rám verte. és ott lent is olyan lettem. Ugye nem lehetek terhes? !

Legjobb válasz: ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..

ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..
Az hogy kiveszi elõtte az nagyon veszélyes. Semmi védelmet nem nyújt. Lehet hogy terhes vagy. vEGYÉL TESZTET
A kérdező hozzászólása: lehagytam h 19 vagyok :F
A kérdező hozzászólása: és a teszt mikor mutatja ki h tényleg az vagyok e ?
A kérdező hozzászólása: igen mostanában várom :) nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Tegnap lefeküdtem a barátommal és kicsit fáj a puncim. Miért?

Elsõ alkalom volt.

Legjobb válasz: Nem ma kezdett el fájni hanem még utána nem sokkal.

A kérdező hozzászólása: Nem ma kezdett el fájni hanem még utána nem sokkal.
Ha neked esett mint Pistabá a kocsma ajtónak akkor igen attól lehet... Nedvességre figyelni kellene..
A kérdező hozzászólása: Az voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!