Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kihuztak a fogam es az (6 db)

Jegeld az arcod. Le fog menni, 1-2 nap. És igen, normális dolog.
Nekem 2 fogat húztak, ebbõl az egyik gennyes volt... Látnád az én fejemet :D Egyébként igen, normális. Tegyél rá jeget, de a jegelés közben kb. 15 perc után hagyj egy kis szünetet, nehogy arcüreg gyulladást kapj!

Tegnap kihuztak hatul a fogam es az inyem osszevartak. Tesom azt mondta ma mar ehetek barmit, ettem is tejfolos csirket tesztaval. Az a csirke lehet, ami beleragadt a varratnal vagy feher genny jon az inyemtol?

Aki tud kerem javasolja hogy kiszedjem onnan valahogy mert vasarnap varratszedesre mennek es nem szeretnem ha ottmaradna a hus az innyemben.

Legjobb válasz: Hát ez jó nagy hülyeség volt... Inkább most menj vissza a dokihoz, mi azt nem tudhatjuk, mi van az ínyedben...

Hát ez jó nagy hülyeség volt... Inkább most menj vissza a dokihoz, mi azt nem tudhatjuk, mi van az ínyedben...
Próbáld meg ÓVATOS (langyos vizes) öblögetéssel kiszedni a kajamaradékot.Ha nem sikerül se fogják leszedni a fejedet varratszedésnél, mert szerintem láttak õk ennél cifrább dolgokat is.Jobbulást!Ja és a tesóknak nem szabad mindent elhinni!
mutasd meg az anyukádnak, nézzen bele a szádba egy kis nedves vagy kamillás fülpiszlálóval óvatosan mozditsa meg, ha fáj akkor gennyes, ha nem fáj akkor az egyéb változat, kis csipesszel ki kell menteni!
Nem a csirkével van a baj, hanem a tejföllel a tej miatt.Ugyanis a tejben van egy anyag ami "nem tesz jót" ilyenkor.
Menj oda vissza es mond el nekik, jobb ha orvostol kersz tanacsot. Valoszinuleg csunyan begennyezett.
Elmúlt már? Én tegnap voltam szájsebészeten nekem is fel van dagadva, de emlékszem mondta a doki, hogy így lesz és idõvel elmúlik! Neked ezt nem mondták?

Tegnap voltam a fogorvosnál és a bal alsó 6os fogamat kihúzta. Utána 1 nappal már ettem. De megpróbáltam úgy hogy a sebbe ne menjen. Szerintetek lesz valami baj? és ott a sebbe van középen valami fehér. Az mi? és 1 nappal utána szénsavasat lehetinni?

Legjobb válasz: Nem lesz baja, én foghúzás után már 4 órával ettem, ráadásul tarhonya volt a kaja. A szénsavasat még hanyagolnám pár napig,a fehér "valamitõl" meg nem kell vélni, most kezd varrosodni. :)

Nem lesz baja, én foghúzás után már 4 órával ettem, ráadásul tarhonya volt a kaja. A szénsavasat még hanyagolnám pár napig, a fehér "valamitõl" meg nem kell vélni, most kezd varrosodni. :)
Szénsavasat, tejet, tejes ételeket, csípõset egy hétig tilos enni és ami nagyon fontos, szintén egy hétig tilos öblögetni, szívogatni a sebet. A húzás után másnap óvatosan már lehet mosni a sebet fogkefével. A fehér valami a gyógyulás jele. Nem szabad piszkálni. De fura, hogy a fogorvos ezeket nem mondta el neked!!
A kérdező hozzászólása: És az baj hogyha pogácsát ettem? :/
Az nem:)

Több mint 3éve vagyok együtt a párommal! /vagyis voltam/ ugyanis ma kidobott, tegnap kihuzták eőről a fogamat szóval most az látható ameddig nem lesz potolva! Valószinűnek tartjátok hogy amiatt. Csúnyának tart és undorodik tölem?

Megkérdeztem azt mondta hogy nem de más indokot nem adott

Legjobb válasz: Hát ha emiatt kidobott 3 év után, akkor szégyellje magát! Nem hinném egyébként, hogy ez lenne az oka, talán kihûlt a kapcsolat és ez rátett egy lapáttal.

Hát ha emiatt kidobott 3 év után, akkor szégyellje magát! Nem hinném egyébként, hogy ez lenne az oka, talán kihûlt a kapcsolat és ez rátett egy lapáttal.
hát ez cinkes.ha úgy ismered a barátodat, hogy a külsõség a legfontosabb számára, akkor lehet, hogy van az elméletedben valami.
hát egyik percrõl másikra ? fura nem ? :S mer közölné veled 3év együttlét után ha már nem érez iránad annyit
lehet kicsit megriadt amikor rámosolyogtál...
én ugy ismerem magamat hogy a külsõ fontos: aztán nagyobb fonotsságú a belsõ; de csak a külsõ után, tehát ribancok kiméljenek... F/16
21.23 xD

Tudnátok tanácsot adni? Tegnap voltam szájsebészeten és kihúzták az egyik felsõ fogam amely letört. Össze is varrták a sebet.

Tudnátok segíteni, hogy ápoljam és, hogy mit ehetek? Fogat is moshatok már? És ha mosok fogat akkor természetesen érheti víz is nem? Azt vettem észre a seb körül fehér, nem fáj..ez baj? Köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Remélem, adtak fájdalom csillapítót meg gyulladás csökkentõt és akkor már elég jó a helyzeted! Amit szopogathatnál (akár minden második órában) az a TRAUMEEL nevú homeopátiás gyógyszer, ami szuper ilyen mûtétek után, mert nagyon gyorsan fog gyógyulni a seb. Második szedési naptól már elég lesz a napi 3-szor 1 elszopogatása, éhgyomorra. Szokták mondani, hogy tejet ne egyél-igyál! mert akkor jobban begyullad. Nem szabad szívogatni, mert akkor kijön belõle az a vérrög, ami késõbb az ínyt fogja alkotni! Szerintem a többi fogadat moshatod, de ezt az egyet én min. 1 hétig nem piszkálnám! és olyat ne egyél, ami apró magvas, mert ha belemegy: hogy szeded ki? Jobbulást!

Remélem, adtak fájdalom csillapítót meg gyulladás csökkentõt és akkor már elég jó a helyzeted! Amit szopogathatnál (akár minden második órában) az a TRAUMEEL nevú homeopátiás gyógyszer, ami szuper ilyen mûtétek után, mert nagyon gyorsan fog gyógyulni a seb. Második szedési naptól már elég lesz a napi 3-szor 1 elszopogatása, éhgyomorra. Szokták mondani, hogy tejet ne egyél-igyál! mert akkor jobban begyullad. Nem szabad szívogatni, mert akkor kijön belõle az a vérrög, ami késõbb az ínyt fogja alkotni! Szerintem a többi fogadat moshatod, de ezt az egyet én min. 1 hétig nem piszkálnám! és olyat ne egyél, ami apró magvas, mert ha belemegy: hogy szeded ki? Jobbulást!
Az jó, ha nem fáj Akkor nincs más teendõ vele
Az elsõ napokban inkább leveseket egyél Vagy ha rágni kell, a másik oldaladon
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az orvos semmit nem írt fel
Én ettem ilyenkor kakóóba apritót zsemlét na nem már hogy leveseken éljek mert nemigazán szeretem a levest

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!