Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kihuztak a (37 db)

Jegeld az arcod. Le fog menni, 1-2 nap. És igen, normális dolog.
Nekem 2 fogat húztak, ebbõl az egyik gennyes volt... Látnád az én fejemet :D Egyébként igen, normális. Tegyél rá jeget, de a jegelés közben kb. 15 perc után hagyj egy kis szünetet, nehogy arcüreg gyulladást kapj!

Tegnap kihuzták a fogamat és körülötte tiszta fehér és fáj ez baj?

Tegnap kihuzták a fogamat és körülötte tiszta fehér és fáj ez baj ?

Legjobb válasz: Nem baj, ez normális.

Nem baj, ez normális.
Az a jó ha fehér, a gyógyuláshoz vezetõ úton tartasz.:)
Ne piszkáld! Az a vér egy alkotó eleme, a fibrin.

Tegnap kihúzták a bölcsességfogam és most fel van dagadva. Ez normális? Meddig lesz még feldagadva?

mennyi id? alatt gyógyul be? Egy hét múlva kell menjek, hogy húzzák ki a másikat. Addigra ez begyógyul?...mert hát valahogy kell egyek.

Legjobb válasz: Normális. Jegeld az arcod Csak sima húzás volt vagy mûtét?

Normális. Jegeld az arcod Csak sima húzás volt vagy mûtét?
Normális, hogy feldagadt, még holnap is fel lesz, utána megy le a duzzanat. Nekem mg monoklim is lett tõle. 1 hét múlva már teljesen jól leszel, ne aggódj. Addig tehetsz rá hieget, jeget ne folyamatosan, csak óránként néhány percre.
alul vagy felül húzták??? nekem ma húzták pár órája minkét felsõ bölcsességfogam... 1 hete az egyik alsót és 3 hét múlva az uccsót!!! kicsit most dagad, jegelem...
Nekem 2 hete húzták ki a bal felsõ bölcsességfogamat. Amikor kiment az érzéstelenítõ hatása még bevettem 1 Saridon-t, de már aznap nem fájt és nem is dagadt be. Sima húzásnál állítólag nem nagyon szokott bedagadni. Alsó fog húzásnál viszont elõfordul. A gyógyulás: Már két hét eltelt, de még mindig van egy üreg a helyén. Nem tudom ez mikorra forr össze.. A kaja még hajlamos bele menni.
A kérdező hozzászólása: húzás volt...annyi komplikációval, hogy az egyik gyökere ferdén állt és ezért le kellett vágja a koronát, hogy tudja kihúzni. Am bal alsó

Tegnap kihúzták a fogamat, ma már vizipipázhatok?

Nem fáj már s?t már nem vérzik,azt hiszem begyógyult.Lehet e?

Legjobb válasz: nem, nem lehet. még nagyon érzékeny az alvadék a sebben és dohányzás hatására széteshet és begyulladhat

nem, nem lehet. még nagyon érzékeny az alvadék a sebben és dohányzás hatására széteshet és begyulladhat
Egy nap alatt biztosan nem gyógyult be.
Ha fertozest akarsz csak nyugodtan

Tegnap kihúzták a fogamat. Mit tegyek?

Mára enyhén megduzzadt és szörnyen fáj.A fájdalomcsillapitókon kivül milyen tablettát ajánlanátok? Mit szóltok a sulfadimetokszinhoz?

Legjobb válasz: Én Diklofenákot kaptam a bölcsességfog mûtét után és egyáltalán nem volt vele probléma

Én Diklofenákot kaptam a bölcsességfog mûtét után és egyáltalán nem volt vele probléma
Én Nurophent szedtem, plusz Corsodyllal öblögettem, de csak úgy, hogy a fejem jobbra-balra tettem.
Egyél mézet!

12 hetes kismama vagyok és tegnap kihúzták a fogamat, be lehet gyulladva a helye?

Sziasztok!Tegnap fogorvosnál voltam és sajnos ki kellett húzni az egyik fogamat. Nagyon nehéz foghúzás volt, miután hazaértem, be is lázasodtam, és az arcom is feldagadt, a fog helye is úgy fájt, hogy majd meg bolondultam. Estére a lázam le ment, már a seb sem fáj annyira, viszont a duzzanat még mindig nem múlik az arcomról. Mit tegyek?Be lehet gyulladva a fogam?Árthat ez a kisbabámnak? Tudok ilyenkor valamit szedni? Foghúzás után az orvos nem mondott és nem is írt fel semmit. Előre is köszönöm a válaszokat, amelyek remélem gyorsak lesznek mert nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Ha pl eleve gyulladásban volt, akkor elõfordulhat a duzzanat. Ha nem múlik, akkor menj vissza, de mindenképp hívd fel.

Ha pl eleve gyulladásban volt, akkor elõfordulhat a duzzanat. Ha nem múlik, akkor menj vissza, de mindenképp hívd fel.
Szia. Próbáld meg jegelni az arcod. Nekem is tegnap kihúzták a fogam és a doki azt mondta, ahogy hazaérek tegyek az arcomra hideg zséles parnacskat(nem tudom mi a rendes neve). Azért szerintem hívd fel a dokit és kérdezz rá, mert az a biztos és akkor te is megnyugodhatsz!
Jegeld az arcodat(akár egy konyharuhába csavart mirelit zödborsóval, vagy ami van otthon).A duzzanat teljesen normális ilyenkor. Még akár be is lilulhat az arcod(mint akit jól megvertek:) ) Ami fontos, hogy tejterméket, csokit néhány napig ne fogyasszál, mert ezek jó táptalajok a baciknak, és könnyen begyulladhat a seb( a fog helye). Ha nagyon fáj, algopirint bevehetsz. Ha 4-5 nap múlva újra elkezd fájni(elég erõsen), rossz ízt érzel a szádba, kellemetlen a szaga, akkor kell visszamenni a fogorvoshoz, mert begyulladt a fog helye, ki kell tisztítani. jobbulást! egy fogászati asszisztens, 2 éves kisfiú anyuája
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Sajnos nem volt itthon algopyrin, ezért algoflexet vettem be 1 szemet, remélem nem lesz baja a babámnak.

Tegnap kihúzták a fogamat. Mikortól mit szabad sportolni?

Súlyzós edzést most értelemszerűen nem csinálok 1-2 hétig, nehogy felszakadjon a seb, de a biciklizés, futás, stb-vel kapcsolatban már bizonytalan vagyok, hogy lehet-e, illetve mikortól.

Legjobb válasz: Inkább használj szobabiciklit, futópadot hogy kint ne kapjon hirtelen hideget a fogad helye. Két-három napig viszont mindenképpen hanyagold a keményebb megterhelést.

Inkább használj szobabiciklit, futópadot hogy kint ne kapjon hirtelen hideget a fogad helye. Két-három napig viszont mindenképpen hanyagold a keményebb megterhelést.
Türelem, el fog múlni. nem piszkáld semmiképp.
A kérdező hozzászólása: Nem terveztem, azért tettem fel a kérédést, mert gondoltam, nem befolyásolná elõnyösen a gyógyulást, ha például megvakarnám... :D Mondjuk azóta már egyre jobb, de tegnap elviselhetetlen volt.
Lehet, persze. Hûtheted valamivel, ha melegnek érzed ott az arcodat, segíteni szokott.
persze, naná. Kitartás! Küld le a párod a gyógyszertárba vegyen tantum verdét, az picit csillapítja majd a fájdalmad! T:)

Tegnap barátom a farkát a hüvelyemhez tette és ki be tologatta, de úgy, hogy volt bennem egy tampon, kb 4-5 percig aztán kivette, és abban a pillanatban én is kihúztam a tampont. Tegnap kezdődött el a peteérésem. Lehetek Terhes?

Hogy ha csak simán a farkát a nemiszervemhez teszi és sokáig ott van ( 6-7 perc) akkor ha jön el?válladék akkor a spermák nem kezdenek el a méh felé úszni vagy rögtön elpusztulnak?

Legjobb válasz: 1. ha a pénisz és nõi nemiszerv találkozik, akkor lehetsz terhes 2. ha peteérésed van, akkor pláne lehetsz terhes 3. a tampon sztorit nem értem, a GUMI a fogamzásgátló eszköz, a tampont ha nem mensi alatt használod, akkor még egy jó kis fertõzést is összeszedhetsz 4. miért írja mindenki, hogy csak 1-2-5 percig volt bent az a bizonyos, egy mozdulattól is terhes lehetsz 5. az elõváladék tartalmaz(hat) spermát 6. a spermák nem olyan intelligensek, hogy tudják, hogy mikor nem akarsz gyereket és hõsi halált halnak a vaginádban, hanem általában evolúciós küldetésükre törekednek, vagyis a petét keresik 7. mindent egybevetve mégsincs SOK esély rá, hogy a nagyszerû lágnelméteket tovább örökítsd ebben a hónapban, de abszolúte nem kizárt 8. tanács: eseményutáni 9. ha az nem kivitelezhetõ 10-14 nap múlva HCG teszt 10. azt már arni sem merem, hogy a jövõben talán inkább suli, stb szex helyett és persze ha ezt a kalandot megúszod, akkor egy életre jegyezd meg: 11. GUMI!!!!!

Lehetsz terhes, de ez neked is tudnod kellene.
Elég közönségesen írsz a témáról, és lehetsz terhes, a tampont pedig felejtsd el, nem normális dolog úgy használni ha nincs menzeszed!
1. ha a pénisz és nõi nemiszerv találkozik, akkor lehetsz terhes 2. ha peteérésed van, akkor pláne lehetsz terhes 3. a tampon sztorit nem értem, a GUMI a fogamzásgátló eszköz, a tampont ha nem mensi alatt használod, akkor még egy jó kis fertõzést is összeszedhetsz 4. miért írja mindenki, hogy csak 1-2-5 percig volt bent az a bizonyos, egy mozdulattól is terhes lehetsz 5. az elõváladék tartalmaz(hat) spermát 6. a spermák nem olyan intelligensek, hogy tudják, hogy mikor nem akarsz gyereket és hõsi halált halnak a vaginádban, hanem általában evolúciós küldetésükre törekednek, vagyis a petét keresik 7. mindent egybevetve mégsincs SOK esély rá, hogy a nagyszerû lágnelméteket tovább örökítsd ebben a hónapban, de abszolúte nem kizárt 8. tanács: eseményutáni 9. ha az nem kivitelezhetõ 10-14 nap múlva HCG teszt 10. azt már arni sem merem, hogy a jövõben talán inkább suli, stb szex helyett és persze ha ezt a kalandot megúszod, akkor egy életre jegyezd meg: 11. GUMI!!!!!
Csak annyit tudok mondani, hogy mars innét, és vegyél egy biosz könyvet!!!!!!
elõzõ vagyok: ha ennyire bízol magadban, és nem hiszel se nekünk se másnak, akkor miért vagy itt? Igen, a válasz vagy MÉGIS! Irány a tiniambulancia és nem kell még több gusztustalan részletet leírni, tudjuk mi is, hogyan kell csinálni, és az amit Ti mûveltetek az olyan amibõl gyerek lehet, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor minek kérdezel!
Ha te a tampont használod fogamzásgátlásra, hát csak gratulálni tudok! Ez akkora ostobaság amire már reagálni sem tudok és nem is akarok. Csak egy biológia könyvet tudnék ajánlani, mert neked még más nem való.
A barátodnak farka van, neked meg nemi szerved?? Mi a barátod, egy állat???? A kérdésre felelve, meg tanulj egy kis biológiát. A következõ kérdésed meg az lesz, hogy hogy mondjam el anyunak?????
A kérdező hozzászólása: a tamponos dolog annyit takar, hogy feltettem magamnak, és barátom utána rakta be a hüvelyembe, kb addig ment be, hogy a makkja már nem látszódott.Tegnap megkérdeztem egy két ismerõst és azt mondták, hogy lehetséges, sõtt...de véleményem szerint a tampon nem engedte át a spermákat.Vagy mégis?:S:(
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez magánvéleménynek számít nem tanácsadásnak... Ha lehet ne itt éld ki magad, mindenki tudja, hogy a 'farok' szó alatt a péniszt értem...
Igaza van valamennyi eddigi hozzászólónak...nem itt van a helyed!!! Hogy lehet a szeretkezésrõl így beszélni. Nem szeretnék senkit megbántani de az út szélén álló hölgyek sem beszélnek így a szex-rõl. Nem tudom hány éves vagy de nem is számít mert nem a kor határozza meg ki mikor szeretkezik , de neked még biztos nem jött el az ideje. És egyébként a mai felvilágosult fiatalok akik mindenkinél mindent jobban tudnak ilyenkor miért jönnek ide kérdezõsködni??? Nem érem... Tamponnal védekezni?????? Ennyi erõvel mindegy lett volna ha ott se lett volna!!! Mert a barátnõd azt mondta hogy jó lesz erre?! Akkor most miért nem hozzá fordulsz segítségért?
1, Elöször tanulnál meg rendesen írni! 2, Fogalmazni te aztán tudsz.., minek élsz nemi életet ? 3, Tampon volt benned.., sperma úszkál stb ez mi? Inkább tanuljál ne a baszáson járjon az eszed ..hülye gyermek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!