Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie. A hőm 37,1 (4 db)

Tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt ma reggel, de a tesztem negatív. Lehet baba? És ha nem baba, mikor fog megjönni?

Olyan szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült... Pé-m volt 2 hete.

Legjobb válasz: Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!

Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!
én is így vagyok, nekem tegnap elõtt nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Eddig van 2 negatív tesztem. Mellem fáj, fehér folyásom van, fáradékony vagyok. Én se tudom mitõl lehet ez...
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Csak tudod már úgy beleéltem magam, hogy a hõm is rendben, meg nem is jött meg...
A kérdező hozzászólása: Néhány napon belül kiderül! Szorítok Neked!!
Korán teszteltél, várjj egy kicsit, majd teszteljj újra! Szorítok neked!

Mitől lehet ez? Múlt hónapban volt egy nagyon korai spontán vetélésem, tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt tegnap és ma is. Melleim nem fájnak. Hangulatom viszont nagyon ingadozó.

Tesztelni nem akarok, mert ha a múlthónapban nem tesztelek olyan korán akkor észre sem vettem volna talán a terhességet és akkor nem esik olyan rosszul az elvesztése.

Legjobb válasz: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.

A kérdező hozzászólása: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.
Értem, akkor remélem gratulálhatok a terhességedhez! :)
Ilyenkor elõfordul, hogy még nem ürül ki teljesen a hcg.
Szia! Hát, ha a hõd nem esett le, akkor tuti a terhesség, gratulálok!!Azért a helyedben megkockáztatnék 1 tesztet a hétvégén!Ha nem jött meg, akkor tuti + lesz!!! Sok sikert!!
Lehet ismét terhesség!Nekem is volt 2 hónapja, de nekem a köv. mensim jött rendesen.Mem kellet orvosi beavatkozás, de az orvosom azt mondta hagyjunk ki 2 hónapot, hogy erõsödjön kicsit a szervezetem.Na mi múlt hóban is próbálkoztunk, azt mondják egy terhesség után könnyebb teherbe esni, mert a szervezet még emlékszik rá.Na az enyém nem emlékszik, megjött rendesen.Pedig kétnaponta eggyüttvoltunk!Legyen szerencséd és legyél ismét babás!Tesztelj inkább, ne idegeskedj, ha az vagy nem törvényszerû, hogy úgy járj mint a múlthónapban!Legalább megtudod, hogy mi van!
Remélem gratulálhatunk!!!!!????

Terhes lehetek? Tegnap kellett volna nem megjönnie! állt.25naposak a ciklusaim. Tegnap teszteltem de negatív lett. Fehér testápoló szerü folyásom van a mellem nem nagyon érzékeny, a hőm 1 hete 37 C, a hasam egy kicsit fel van puffadva, és kemény!

Eléggé elkeseredtem a teszt miatt,

Legjobb válasz: Várj egy pár napot, aztán tesztelj megint! Ebbõl még bármi lehet. Egy nap késés még nem sok, sajnos az is lehet, hogy csak késik 1-2 napot... Ne keseredj el, ha most nem is sikerül, akkor majd legközelebb!

Várj egy pár napot, aztán tesztelj megint! Ebbõl még bármi lehet. Egy nap késés még nem sok, sajnos az is lehet, hogy csak késik 1-2 napot... Ne keseredj el, ha most nem is sikerül, akkor majd legközelebb!
Nekem az elõzõ terhességemnél már a mensi elõtt 5 nappal pozitív lett a teszt, most viszont a nemvárt napján is csak nagyon halvány! Várj 2-3 napot és akkor tesztelj, lehet késõbb volt a beágyazódás!
A gyógyszertárban tudnak olyan tesztet adni ami már 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Én tegnap teszteltem vele pozitívat, pedig még 1 hét lenne mensiig! :) Drukkolok!!! :)
A kérdező hozzászólása: Ma sem jött még meg, de az aggaszt hogy nem fájnak a melleim, de még mindig fehér folyásom van a hasam is kemény az elõzõ terhességemnél már menszi elött éreztem a mell feszülést a hányingert most meg semmi!Volt már valaki hasonlóan hogy más volt mint az elõzõnél a tünetek?
Szia! 2. vagyok. Nekem az elõzõ terhességemnél peteéréstõl egészen a mensiig, fehér testápolós folyásom volt, a mellem nem volt érzékeny, nemvárt mensi elõtt 5 nappal pozitívat teszteltem, majd kb 6 hetesen kezdõdtek a rosszullétek( egész napos hányinger). Most viszont a nemvárt napján még csak halvány volt a tesztem, de már fájtak a melleim, és aznap reggel hányingerre ébredtem( igaz ez elmúlt). A folyásom se volt végig olyan csak a nemvárt napján lett fehér testápolós. Tehát nem mindig ugyanazok a tünetek, mint ahogy nincs 2 egyforma terhesség sem. Drukkolok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!