Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie a mensinek (21 db)

A bnőm szed fogamzásgátlót és tegnap kellett volna megjönnie a mensiének. Normális ha egy kicsit késik?

Legjobb válasz: Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.

Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte el szedni. Már elég régóta szedi. Csak kiváncsi voltam-e hogy pár nap késés az természetes-e.
Ha egy ideje szedi, akkor uazon a napon kellene megjönnie, amelyiken eddig. nekem legalábbis eddig mindig uakkor jött. Ha késik 1-2 napot, az még belefér, lehet, h sokat idegeskedik. de ha többet, akkor mindenképpen csináljatok egy tesztet vagy menjetek el a dokihoz.
Ha megjön neki, mielõtt el kellene kezdenie a köv. levéllel, akkor nincs gond! Tehát ha megjön neki a gyógyszermentes 7 napban!

4 nappal ezelőtt kellett volna megjonnie a mensimnek, de semmi! Csináltam jó pár különféle tesztet, mind negatív lett kivéve a clear bluet, mert az tegnap délután pozit mutatott! Hasonló tapasztalat?

Ma reggel is csináltam egy x-epil tesztet,de egyértelmű negatív az is!Járt valaki hasonlóan mint én?Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Menj dokihoz õ megmondja h terhes vagy vagy nem. Van esély rá, a clear blue elég megbizható teszt.

Menj dokihoz õ megmondja h terhes vagy vagy nem. Van esély rá, a clear blue elég megbizható teszt.
Menj dokihoz. Viszont clear blue szokott mutatni fals pozit is. Rendes csík van a clear bluen vagy egy vékony csík? Képet tudsz feltenni?
A kérdező hozzászólása: Digitális clear blue volt pozitív, de a fogamzasi hetet ki sem írta!Most csináltam egy ugyan olyat ami negatív!Hát ennyit a drága tesztekrol!

Elvileg tegnap/nem/kellett volna megjönni a mensimnek, a hőgörbém alapján lehetek terhes?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/aa16372488ce41e931fbce..

Legjobb válasz: Lehetsz!!!!!

Lehetsz!!!!!
A kérdező hozzászólása: 5-én voltam nõgyógyásznál és akkor UH-on látta a sárgatestet és 12mm volt a nyálkahártyám..
nagyon szép a görbéd:-)) Majd várjuk a hirt:-)))
Bizony hogy lehetsz babás!!!:D Tényleg szép a görbéd! Írd meg az eredményt!!!!!
Lehetsz!Tesztelj!Ja és írj majd hogy mi az eredmény!:)

Tegnap kellett volna megjönnie a mensinek. Nem jött. A hasszurka elmult de a tesztem ma reggel negatív. Ilyenkor mi van Nem lehetek már terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz, mert a teszt nem mutatja ki mindenkinél ilyenkor. Nekem csak 6 hetesen lett pozitív. Szurkolok!

Lehetsz, mert a teszt nem mutatja ki mindenkinél ilyenkor. Nekem csak 6 hetesen lett pozitív. Szurkolok!
Lehetsz, mindenképpen. Igaz, Nekem már nagyon korán kimutatta a teszt (4 hetesen), de pl. egy barátnõmnek csak 9 hetesen elõször.
A kérdező hozzászólása: De az normális h az eddig érzett hasszurka elmult? Annyi h a mellbimbóm érzékenyebb kicsit. Pl simogatás szinte rosszul esik ott
nekem is a mellem volt csak érzékeny, hasszurkálás egyáltalán nem volt. Onnan volt gyanús a dolog hogy folyamatosan 2 hete érzékeny volt a mellem, aztán a nemvárt elsõ napján csináltam, és + lett! sok sikert! 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Csak aza baj h én csináltam ma reggel tesztet és neg lett megmértem a hQmet is most h így eszemben van tegnap és 36.7 volt ma akárhol mérem hüvelyben 37.0 szájban 36.9. ez jo jel attól h a tesztem neagtív még fordulhat pozitivba?
Még lehet pozitív! Várj még pár napot, ha nem jön meg csinálj egy másik tesztet, egy érzékenyebbel! Mivel teszteltél? Egyébként lehet, hogy még kevés a HCG a szervezetedben azért nem mutatta ki a teszt! Szerintem pár nap múlva már két csíkos lesz! Szorítok Neked!
A kérdező hozzászólása: Gabriellel teszteltem azt mondták az jo vagy nem? Az jo ha hüvelyben a hQm 37.0?
Van görbéd?
A kérdező hozzászólása: nincs sajnos.még 2hónapja kezdtük a baba programot
Szia! Az én ciklusaim kb. 33-34 naposak. Nekem ma, kellett volna megjönnie. Nagyon fájt a hasam már reggel, mert nekem nem tudom miért, de valahogy mindig éjjel jön meg. Reggel amikor felkeltem, azhittem kifolyik majd egy csomó, de semmi. El is múlt a hasfájásom. Csináltam tesztet, de negatív lett, úgyhogy valami hasonló szituban vagyok mint te. Azért szurkolok!!
Uccsó vagyok, mi is 2 hónapja próbálkozunk...
A kérdező hozzászólása: akkor írj majd mi lett veled!drukk neked és nekem!!(utólsó)
Szia! Az én ciklusom is hasonló a tiedéhez, csak nekem a 3. szakasz a hosszú. Én a 42. napon teszteltem és pozitív lett. Meg volt a meg fog jönni érzés is, ami pár nap után elmúlt. Remélem összejött a baba. Üdv: 13hkm

Tegnap kellett volna megjönnie, fehér krémes folyásom van, állandóan szurkál a hasam mint mensi előtt és sokat fáj a fejem, tegnap teszteltem de negatív lett. Mi lehet ez?

Mult hónapban hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Vagy a hormonjaid játéka, vagy babóca. Tesztelj és ki fog derülni- ha ideges vagy és baba van, az neki sem tesz jót.

Vagy a hormonjaid játéka, vagy babóca. Tesztelj és ki fog derülni- ha ideges vagy és baba van, az neki sem tesz jót.
tesztelj, és várjuk az eredményt:-))
A kérdező hozzászólása: tegnap teszteltem negatívat, most még várok egy kicsit, nem szeretnék csalódni
Sziasztok.Én negativat teszteltem:-( Tegnapra nem vártam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..

Most mikortól kell számolnom a mensi első napját? Ovu naptár szerinz 14. kellett volna megjönni. Ekkor bana pecsételő dolgom lett. Tegnap is nagyon kevés barnázás volt (nekem ilyen sosem volt). Ma vagyok a 36. napon.

Ha megjön rendesen (remélem nem), akkor melyik a mensi els? napja? A barnázás, vagy majd a véres? Amúgy is nagy össze-visszaság a ciklusom, de ez már... Így nehéz lesz összehozni a babát!

Legjobb válasz: szia! a mensi elsõ napját a rendes vérzéstõl kell számolni nem a pecsételéstõl. De hátha baba van a dologban és azért nem jön meg rendesen! pár nap múlva tesztelj ha addig nem jön meg!

szia! a mensi elsõ napját a rendes vérzéstõl kell számolni nem a pecsételéstõl. De hátha baba van a dologban és azért nem jön meg rendesen! pár nap múlva tesztelj ha addig nem jön meg!
Lehet, hogy az ovu naptár sem volt ponots. A ciklus.hu szerinti görbémen nekem nem is jó helyen jelölte be a pé-t. Kb. egy héttel késõbb volt, és az tuti. Össze is jött akkor a baba. De az is lehet, hogy már babás vagy és azért nem jön meg rendesen. Ha 2-3 napon belül nem indul meg rendesen, akkor vegyél egy tesztet. Hátha baba van. Amúgy a ciklus rendezésére tök jók a gyógyteák. Pé-ig cickafark, pé-tõl meg palástfû tea. A palástfû még a beágyazódást is segíti. Sok sikert!!!:)

2011. január 13-án volt meg utoljára, a következő mensimnek tegnap kellett volna megjönnie. Lehet?

9-10 napja akcióztunk,3 napja görcsöl az egész hasam, de nem mensire utaló görcsökkel, és teljesen száraz vagyok. Hányingerem van és hánytam is a napokban. Nem teszteltem még (legkorábban hétf?n szeretnék). Szerintetek? Mikor érdemes tesztelni? Kés?i pém lehetett és sikerült?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy sikerült, de tüneteket még ilyen korán nem nagyon tapasztalhatsz. 16-a körül tesztelj, akkor biztos eredményt kaphatsz! Sok sikert!

Elképzelhetõ, hogy sikerült, de tüneteket még ilyen korán nem nagyon tapasztalhatsz. 16-a körül tesztelj, akkor biztos eredményt kaphatsz! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia! Megjött, de jóval kevesebb volt, minimális mennyiség volt a "darabos" rész. Gyakorlatilag 1 betéttel ellehettem volna egész nap. 4 napig volt meg a szokásos 5-6 helyett, a hányinger megmaradt, híztam picit (nadrágomon érzem), álmos is vagyok folyamatosan, és hõemelkedésem volt ma is. Hát nem tudom. Szerintetek???? Szórakoznak velem a hormonok????
Teszt!
tesztelj mert bármi lehet! Sok történet van itt fenn olyan kismamikról, akik menstruáltak a terhességük alatt! Drukkolok neked! És majd írd meg h mi lett!
Miért nem csináltál/csinálsz egy tesztet?Azon már ne múljon...DRUKKOLOK!
Na teszteltél? Eredmény? :) szurkolok! én is hasonló cipõben járok mint te. :)
9.41-es vagyok. Szerintem is teszttelj! Nekem utána negatív volt, szóval valószínü semmi, de az érdekes, hogy nekem is hasonló volt most a mensim. A múltkori és a mostani a folytatása:Szerinted? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/88791c9704ffe8212aa18a.. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/88791c9704ffe8212aa18a..
Utsó vagyok, nekem nem is volt egyáltalán darabos vérzés, pedig szokott. 1 nap amikor kicsit több volt fájdogált, ennyi. Nincs hányingerem, csak az immunrendszerem van a béka segge alatt, ami nem szokott, most a nátha a herpesz minden megtalált.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is negatív volt a teszt. Hányingerem már nem igazán van, de az orrom olyan mint egy vadászkutyáé. Fáradtság is megmaradt. A vérzésem nekem nagyon darabos szokott lenni, most a 4 nap alatt volt annyi, mint máskor 2 óra alatt. Ezért is fogalmazódott meg bennem, hogy lehet, hogy.....na de mindegy, talán majd most!
9.41 vagyok, hát lehet hogy késõi péd volt vagy változik a hormon rendszered. Nekem is furcsa volt ez a mostani majd meglátjuk mi lesz. Nálunk a családomban nem egyedi eset lenne. A nagymamám 3 gyereket hordott ki úgy, hogy 4 hónapig normálisan menstruált és akkor még nem voltak tesztek. Észre sem vette, hogy terhes. Utána abbamaradt és ment az orvoshoz. Majd figyelem mi zu? Amúgy meg jön ha akar. Mi tavaly Május óta próbálkozunk. Ti?
Szia én vagyok, tegnap teszteltem, de eddig negatív, viszont ahogy számolgatom mikor4 lehetett az igazi pém, aszerint még nincs meg a 12 napom. A hóm fenn van 36.8, normál esetben 36.3-36.4, peteéréskor 36.2 volt. Enyhe mensi szerû érzésem van, meg picit feszül a mellem. Majd 1 hét múlva tesztelek újra vagy ha addig kibírom akkor amikor a ciklus.hu szerint már elkéne múlnia. Õ 40 napokra teszi a ciklusomat, bár múlt hónapban 34-re volt meg. Veled most akkor mi újság? Megjött vagy nem? Drukkolok, hogy mielõbb babázhass:) Majd jelentkezem mi lett.
A kérdező hozzászólása: A 02-11 09:41-es Hozzászólónak: Neked sikerült?
Szerintem ha 28 napos a ciklusod, akkor Hétfõn már ki kell mutassa, ha késõi volt a pé-d akkor is meglesz az akciótól számított 12 nap szerintem, de ha netán negatív, próbáld meg rá 1 hétre. Drukkolok:) Én is hétfõn tesztelek elõször, ha negatív akkor 19-én szombaton. Majd írd meg mi van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Majd megírom mi lett. Azért várom még mások válaszát is.
Szia! Szerintem is hétfõn tesztelj. Tünetekre nem szabad figyelni, nem igazán szokott ilyen korán tünet lenni. 9+5 km
Ne éld bele magad, hanem próbálj másra koncentrálni. Tesztelj egyet hétfõ-kedd környékén, reggeli elsõ pisibõl, aztán majd meglátod! Amíg nem jön meg, még bármi lehet.Megy a drukk:) :)
Vannak tesztek, amik a nem várt utáni elsõ nap már kimutatják, ha van valami. Azért még ne éld bele magad, ilyen korán nem igazán szoktak már jelentkezni a tünetek. Szurkolok, hogy összejöjjön! Majd írd meg, hogy mi a helyzet!
Szia! Nekem is késõi pém volt, már 5 napja késett a menzim, mikor a teszt pozitív lett, addig negatív volt. Ha görcsöl a hasad az lehet a beágyazódás jele is. Viszont hányinger, hányás csak késõbb szokott jelentkezni. Nálam 6 hetesen kezdõdött. A szárazság sem jelent semmit, én például egyáltalán nem voltam száraz, nem is reménykedtem, hogy baba lehet. Aztán mégis! :) De a kérdésedre a válasz: Igen! Lehet baba! Szorítok! :) 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hát csajok úgy néz ki meg fog jönni. Enyhén barnázok, de még csak a wc papíron hagy nyomot. Hányinger viszont megmaradt.
12:01 vagyok Az enyhe barnázás lehet a beágyazódás jele is, nem kell rögtön rosszra gondolni. Remélem, csak errõl lesz szó, és nem fog valóban megjönni! Nem csináltál még tesztet?
A kérdező hozzászólása: Tesztet nem csináltam, mára már erõsödött a vérzés kicsit darabos is (bocs), de nem úgy mint szokott. Máskor 3-szor gyakrabban kell meglátogatnom a mellékhelyiséget. A hányinger viszont még mindig nem múlt el és folyamatosan ennék is. Gondolom így már semmi értelme tesztelni......
A kérdező hozzászólása: Ez a 2.hónap.
Lehet persze. Teszteljél!
A kérdező hozzászólása: halványan, de pozitív a teszt!!!:) )Köszönöm, szorítok!!!
Én is így voltam....azt hittem h késik csak, de pozitívat teszteltem, és ma már 7 hónapos a kicsi fiam!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, jó a jó hírekrõl is hallani néha!Nagyon feldobott az üzeneted, várom a holnapot!
Szia! Nekem ugyanezekkel a tünetekkel lett pozitív tesztem már a kimaradt napja elõtti este (nem gyõztem kivárni a reggelt :) ). Kb pé után 8-9 nappal kezdett szúrkálni a méhemnél, aztán mindjárt megjön érzés.. Szorítok és holnap visszajövök megnézni a híreket! :)
Én a 2. vagyok. Sajnos még nekem sem késett soha. A mindjárt megjön érzés meg sokszor elõfordult már velem, de sajna még nem volt baba.
A kérdező hozzászólása: mindenképpen megírom, köszönöm a drukkolást!
Elsõ vagyok: én még sajnos nem :( Drukkolok hogy + legyen! :) ))) Majd írd meg hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, holnap tesztelek reggel.Meg ma este is:) Voltatok már így ti is?
Miért nem csinálsz egy tesztet? Ha már késik akár 1 napja is akkor már elég nagy az esélye hogy a teszt kimutatja ha van baba. Drukkolok!
:-)) A halvány pozitív és pozitív. :-) Örülök és gratulálok! Pár nap múlva a reggeli teszt már erõsebb lesz, nézd meg majd újra! Szorítok és vigyázz magadra!:) 14.10-es elõzõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!