Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie, nem jött (46 db)

Lehetséges lehet az hogy negatív a tesztem tegnap kellett volna megjönnie nem jött, a hQ tegnap 36.9 volt ma 37.4 lehet hogy ez mégiscsak terhesség?

Legjobb válasz: Csinálj egy másik tesztet, másfajtát. A hcg napról napra növekszik a szervezetedben ha terhes vagy.

Csinálj egy másik tesztet, másfajtát. A hcg napról napra növekszik a szervezetedben ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: A Closty mellé még Duphastont is kellett szednem.Reggel -at teszteltem, de lehet ez még túl korai.Nagyon jó lenne már egy babó :)
Peteérésre kaptad a closty-t vagy a rendszertelen menstruációra?
A kérdező hozzászólása: Peteérésre kaptam a Clostyt, a Duphastont meg a rendszertelen mensire?
Honnan tudod mikor kellett volna megjönnie, ha rendszertelen a mensturációd? Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam és ez volt az elsõ clostys hónapom.. majd meglátjuk sikerült-e...
A kérdező hozzászólása: Szia!Onnan tudom, hogy elõzõ hónapokban már szedtem a Duphaston-t, és az beállította a mensimet.De sajnos nem vagyok babás, ui. ma ténylegesen megjött:(A barnás pecsételõs tényleg csak a mensi elõjele volt.Kár volt beleélnem magam:(
Én csak Clostit szedtem, a mensi napjától számítva (nem jött meg)2 napra rá lett pozitív a teszt.

Tegnap kellett volna megjönnie, nem jött meg, nincs mindjárt megjön érzés. Reménykedhetek?

Sziasztok tegnap kellett volna megjönnie(mindig rendszeres)nem jött meg:-)szedem a clostyt teázom.(Azt mondják a closty nem befolyásolja a mensit).Mindig ha megjön akkor els? naptól görcsölök,most kb 5 napja érzem ezt az érzést mintha megakarna jönnimellfeszülésem is 8-9napja van.19.-én volt pé.-m.baba????sikerült?29.én a teszt még nem mutatta ki.szorítsatok!!!

Legjobb válasz: Szerintem 29.-én a teszt még korai volt.Ha nem jön meg csinálj másik tesztet.Megvan rá az esélyed hogy terhes vagy.De nyugi, ha ideges vagy az nem tesz jót senkinek.Én szorítok.Sok sikert.

Szerintem 29.-én a teszt még korai volt.Ha nem jön meg csinálj másik tesztet.Megvan rá az esélyed hogy terhes vagy.De nyugi, ha ideges vagy az nem tesz jót senkinek.Én szorítok.Sok sikert.
Szia En nagyon szoritok, es szerintem remenykedhetsz. Nekem is ugyan igy volt, h ereztem azt a mindjart megjon erzest, de En tesztet csak a kimaradt mensi utan/nekem sajnos mostanaban nem volt rendszeres/ kb.1 hettel csinaltam.Viszont a mellem nagyon fajt, ugy ahogy elotte soha menzesz alatt. Par nap mulva szeritnem nyugodttan tesztel reggeli vizeletbol, szeritnem babas vagy. Szoritok neked 10 hetes kismama
Reménykedhetsz, de azért még ne bízd el magad!:) Vegyél egy tesztet akár holnap, nekem elötte 2 nappal kimutatta.Az elsõt délután csináltam, mert nem bírtam várni a reggeli vizeletre, az is 2 csíkos volt már, majd én reggel megismételtem, hogy tuti legyen!Ugyan nagyon halvány volt a második csík, de ott volt és az a lényeg!Szorítunk!:) 18 hetes kismama (Úristen még csak most tudtam meg és már itt tartok!:) )

Tegnap kellett volna (nem) megjönnie, nem is jött, de ma reggel 25-ös teszt negatív, lehet még baba belőle?

Az elmúlt hónapoban mióta abbahagytam a fogamzásgátlót minden mensi előtt 2 nappal barnáztam, ez most elmaradt, a hasa, sem görcsöl, akk miért negatív a teszt?

Legjobb válasz: Nekem mindkét gyermekemmel úgy volt, hogy semmi tünetem nem volt, nem volt se görcs, se nyilallás, se mellfájdalom, úgyhogy attól, hogy nincs ilyen tüneted, lehet még baba! Olyan is van, akinek késõbb mutatja.

Nekem mindkét gyermekemmel úgy volt, hogy semmi tünetem nem volt, nem volt se görcs, se nyilallás, se mellfájdalom, úgyhogy attól, hogy nincs ilyen tüneted, lehet még baba! Olyan is van, akinek késõbb mutatja.
lehet, de lehet még tisztul a szervezeted sokaknak hónapokig nincs rendes peteérés még. 2 naponta tesztelj de amig nem jön meg addig van remény..
Ha terhes lennél, görcsölne, vagy nyilallna a hasad, fájna a melled már a tesztelés elõtt. Szerintem késik, ezért negatív a teszt. 3 gyerekes anyuka
Nekem sem volt se mellfájdalom se görcs semmi ! Egyedül az , hogy nem jött meg !
Ja hameg nem védekeztetek akkor nincs mirõl beszélni!!!
Szia! Ha nem is ment el benned akkor is van esély a teherbeesésre mert az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat. Szerintem vegyél egy tesztet! De ha nem szeretnétek még babát, és ahogy kiveszem a szavaidból nem igazán szeretnétek még, akkor tessék elmenni a nõgyógyászhoz gyógyszert feliratni vagy legalább használjatok gumit!
A kérdező hozzászólása: de nem tudom elment e a barátom... csináljak tesztet inkább? Kérlek írjatok mert naon félek...... :S lehet nem jól tudom de csak akkor lehetek terhes ha barátom elment bennem vagy nem? :S
Ha elment benned, annak ki is kellett volna folynia, ezt hogy nem lehet észrevenni?Hány éves is vagy??????
Miért van az, hogy az mai fiatalok elõbb szexelnek és csak késõbb jön meg hozzá az agyuk. 8-os bioszkönyv. Remélem, annál már csak nem vagy fiatalabb. Lehetsz terhes az elõváladéktól is, de esetleg a barátodat is megkérdezhet, hogy hogy emlékszik, hol élvezett el. Ha nem tudja 100 %-ra , akkor gyanítom, hogy benned, mert különben észrevette volna, hogy mikor kell kivennie. Viszont a megszakításod közösülés nem védekezés! Ha még nem akarsz babát , akkor irány az orvos, fogamzásgátlót kell felíratni, vagy használjatok óvszert. Ne játsszatok emberi életekkel, mert Te fogsz a legjobban sírni, ha 10-15 év múlva nem lehet gyereked egy kamaszkori komoly baki miatt. Mikor történt az eset? Gondolom nem az elmúlt 72 órában, akkor még lehetne szedni esemény utáni tablettát, ami szintén káros egy fejlõdõ szervezetre a magas hormontartalma miatt , de még mindig jobb, mint egy abortusz. Miután már meg kellett volna jönnie, vegyél tesztet és használd is. Remélhetõleg csak az aggodalomtól késik és nem terhességtõl. Hajrá, innen a többit nem tudjuk megoldani. És legközelebb VÉDEKEZZ!!!
A kérdező hozzászólása: SZOKTUNK VÉDEKEZNI MOS FORDULT ELÕL 2X H NEM... ÉS EZ MÚLTHÉTEN TÖRTÉNT DE MOST KEZDTEM EL AGGÓDNI VAGY 4 NAPJA MERT FÉLEK H NEM JÖN MEG.... DE SZOKOTT KÉSNI IS 5 NAPOT... DE NINCSENNEK ELÕJELEI H MEG KELLENE JÖNNIE :s
Akkor lehet megusztad!!!!!!

Tegnap február 20-án kellett volna megjönnie nem jött meg. Semmilyen tünetem nincsen, sima fehérfolyás, , ?

A mesim 8 napján feküdtünk le a barátommal és védekeztünk is. A cilusaim általában változóak de máskor mindig elöbb jön meg. Lehetek Terhes? Írjatok mert nagyon ideges vagyok:S

Legjobb válasz: bízzunk benne, hogy megjön, az segítene, ha megírnád, hogy hogyan védekeztetk, mert ha gumival, és nem vettétek észre, hogy elszakadt, akkor nem lehet baj, ha csak megszakítással, akkor simán lehetsz terhes, mnesi után közvetlenül van esély a gyerekre, de ha a gumit használtatok és egybenmaradt, akkor nem.

bízzunk benne, hogy megjön, az segítene, ha megírnád, hogy hogyan védekeztetk, mert ha gumival, és nem vettétek észre, hogy elszakadt, akkor nem lehet baj, ha csak megszakítással, akkor simán lehetsz terhes, mnesi után közvetlenül van esély a gyerekre, de ha a gumit használtatok és egybenmaradt, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen gumival védekeztünk és nem szakadt el nem volt semmi probléma. Akkor az aggodalmam felesleges?
igen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségedet! nagyon megnyugtattál vele:)

Tegnap kellett volna nem megjönnie és nem is jött meg. Tegnapelőtt fájt a hasam illetve inább szúrkált lent, de az el is múlt. Néha olyan mintha kicsit belenyilalna, de semmi fájás. Kicsit barna folyás van, de inkább az is pár pötty. Terhes lehetek?

Vagy ez még korai? Mikor teszteljek? Ciklus 28 napos volt.

Legjobb válasz: Ha már késik, akkor reggel tesztelhetsz. De ne keseredj el, ha negatív lesz, érdemes pár nap múlva megismételni.

Ha már késik, akkor reggel tesztelhetsz. De ne keseredj el, ha negatív lesz, érdemes pár nap múlva megismételni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem csak késik 1-2 napot, a beágyazódás miatt nem szoktak ennyire "pontosan" a nem várt idõben jönni a tünetek - de ha mégis terhes vagy, akkor gratulálok :-)
Szia. Lehet hogy baba lesz, a tünetek jók (rá). De szerintem csak 4 nap múlva tesztelj! Remélem nem jársz úgy mint én. Nekem minden olyan tünetem megvolt ami baba lehet, a mellem is úgy fájt mint mikor terhes voltam, nem bírtam hason aludni pedig menzi elõtt nem szokott fájni...stb. Még késett is, és ez itt a baj, hogy késett. Aztán 5 nap után megjött... Iszonyat érzés, és remélem hogy nem megint egy vetélés volt. Így ha nem bírod ki akkor reggel tesztelj de ha nega, akkor rá 3 napra kb, de állj úgy hozzá hogy megjön, max pozitívan csalódsz! Legközelebb én már csak akkor hiszem el hogy baba van, ha a doki azt mondja! Sok sikert! Drukkolok nagyon hogy baba legyen!
szerimtem várj egy hetet és tesztelj, a túl korai teszt nem mutathat ponztos eredményt, és esetleg még el is keserít, miközben lehet, hogy mégis babás vagy
ez lehet baba miatt, és már tesztelhetsz. Ezek a tünetek szerintem általában jelentkeznek, akár mensi elõtt is már. Szerintem reggel tesztelj, aztán meglátjuk mi lesz!! Ha negatív, várj 2-3 napot, és ha még mindig semmi, újabb teszt... Kb így írja le a használati is a tesztnél. Majd írj, mi lett!

3 pozitív halvány tesztem volt eddig. Tegnap kellett volna megjönnie, nem jött. Ma teszteltem egy Gabriell plusszal, negatív! Akkor most mi van?

Legjobb válasz: Ne tesztelgess annyit. Várj 3-4 napot, és akkor tesztelj megint, ha nem jön meg. Ha mégis tesztelni szeretnél, akkor meg ne keseredj el a negatívnál... Hányadik napon jársz? Hány naposak a ciklusaid?

Ne tesztelgess annyit. Várj 3-4 napot, és akkor tesztelj megint, ha nem jön meg. Ha mégis tesztelni szeretnél, akkor meg ne keseredj el a negatívnál... Hányadik napon jársz? Hány naposak a ciklusaid?
Várj még pár napot, aztán tesztelhetsz megint. De szerintem terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! 26 naposak a ciklusaim, 1 napja késik. Azért teszteltem ennyit, mert 3 napja rosszul érzem magam és a melleim is akkorák lettek, mint egy lufi. Fájnak, égnek! Nem tudom, hogy mi van!
Talán eddig érzékenyebb teszttel teszteltél, mint a Gabriel, és azok hamarabb kimutatták. Próbálkozz holnap újra!

Tegnap kellett volna megjönni, de nem jött. A teszt mégis negatív volt tegnap reggel. Mi lehet?

Nekem mindig pontosan szokott megjönni, de most késik. Semmi megszokott jelét nem érzem, hogy meg akarna jönni. Viszont egyéb "tüneteket" érzek. ( szédülök, picit émelygek, nem jó a gyomrom, s?r?n járok pisilni, fájnak a melleim, néha görcsölget a hasam, állandóan aludnék, olyan fura íze van a számnak, nagyon érzékeny vagyok, elég sok pattanás jött ki az arcomon) Tegnap reggel csináltam tesztet, ami negatív lett. Reménykedjek még, hogy baba van a dologban? Vagy ne? (amúgy totál azt érzem, hogy terhes vagyok)

Legjobb válasz: Akkor reméljük terhes is vagy :) fõleg ha érzed!! A tüneteid jók! Tesztelj holnap is egyet :)hátha már kimutatja!! Írd meg majd!!!

Akkor reméljük terhes is vagy :) fõleg ha érzed!! A tüneteid jók! Tesztelj holnap is egyet :) hátha már kimutatja!! Írd meg majd!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Sajnos nem kellett reggel tesztelnem, mert az éjjel megjött. :( Köszönöm a drukkokat és a bátorító szavakat. :)
teszteltél reggelibõl?
Reggel tesztelj! Drukk!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget és a válaszát. Ma este csináltam egy tesztet, negatív. :) Nem értem mi van????? Pedig annyira bíztam benne, hogy ez pozi lesz. Most nagyon elkeseredtem. :(
szintén uccsó vagyok, elfelejtettem írni, hogy pénteken reggel teszteltem negatív lett.
szia kérdezõ, és lányok, nekem is szintúgy van nem jött meg a bajom, péntekre nem vártam, de a gyomrom ezen a héten nagyon rossz, sokszor jött fel a savam, most meg úgy vagyok, péntek óta, hogy eszek, és utána éhesebb vagyok mint elõtte, a mellem éjszaka nagyon fáj, meg napközben is, de éjszaka ugye aludni szeretnék, de nem tudok tõle, az arcomon meg soha nem voltam ennyire csúnya, pattis, rem babás vagyok én is, a szájízrõl ne is beszéljünk.Rem kérdezõ is babás.
jaj de kíváncsi vagyok, drukkolok ezerrel :D majd írd meg! :P
Még nincs veszve semmi, amíg nem jön meg!! Drukkolok, írj ha megcsináltad a tesztet!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Ma veszek valahol egy tesztet és reggel megcsinálom. Majd megírom az eredményt!!
Szerintem terhes vagy :) Majd írj ha csináltál tesztet.
Sajnálom!De majd legközelebb :)

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Mai tesztem negatív lett, de NEM reggeli első vizeletből csináltam. Van még esélyem, hogy esetleg terhes vagyok? Vagy ma már ki kellett volna mutatnia egy 25-ös tesztnek?

Legjobb válasz: Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!

Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!
És FONTOS , hogy reggeli elsõbõl!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Akkor holnap reggel tesztelek megint.
Nekem már hat napja késik a mensim és tegnapelõtt negatívat teszteltem.Holnap tesztelek megint.Remélem pozitívat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!