Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie, nem (104 db)

Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?

Terhes lehetek? Tegnap kellett volna nem megjönnie! állt.25naposak a ciklusaim. Tegnap teszteltem de negatív lett. Fehér testápoló szerü folyásom van a mellem nem nagyon érzékeny, a hőm 1 hete 37 C, a hasam egy kicsit fel van puffadva, és kemény!

Eléggé elkeseredtem a teszt miatt,

Legjobb válasz: Várj egy pár napot, aztán tesztelj megint! Ebbõl még bármi lehet. Egy nap késés még nem sok, sajnos az is lehet, hogy csak késik 1-2 napot... Ne keseredj el, ha most nem is sikerül, akkor majd legközelebb!

Várj egy pár napot, aztán tesztelj megint! Ebbõl még bármi lehet. Egy nap késés még nem sok, sajnos az is lehet, hogy csak késik 1-2 napot... Ne keseredj el, ha most nem is sikerül, akkor majd legközelebb!
Nekem az elõzõ terhességemnél már a mensi elõtt 5 nappal pozitív lett a teszt, most viszont a nemvárt napján is csak nagyon halvány! Várj 2-3 napot és akkor tesztelj, lehet késõbb volt a beágyazódás!
A gyógyszertárban tudnak olyan tesztet adni ami már 3 nappal beágyazódás után kimutatja a terhességet. Én tegnap teszteltem vele pozitívat, pedig még 1 hét lenne mensiig! :) Drukkolok!!! :)
A kérdező hozzászólása: Ma sem jött még meg, de az aggaszt hogy nem fájnak a melleim, de még mindig fehér folyásom van a hasam is kemény az elõzõ terhességemnél már menszi elött éreztem a mell feszülést a hányingert most meg semmi!Volt már valaki hasonlóan hogy más volt mint az elõzõnél a tünetek?
Szia! 2. vagyok. Nekem az elõzõ terhességemnél peteéréstõl egészen a mensiig, fehér testápolós folyásom volt, a mellem nem volt érzékeny, nemvárt mensi elõtt 5 nappal pozitívat teszteltem, majd kb 6 hetesen kezdõdtek a rosszullétek( egész napos hányinger). Most viszont a nemvárt napján még csak halvány volt a tesztem, de már fájtak a melleim, és aznap reggel hányingerre ébredtem( igaz ez elmúlt). A folyásom se volt végig olyan csak a nemvárt napján lett fehér testápolós. Tehát nem mindig ugyanazok a tünetek, mint ahogy nincs 2 egyforma terhesség sem. Drukkolok!:)
Ja hameg nem védekeztetek akkor nincs mirõl beszélni!!!
Szia! Ha nem is ment el benned akkor is van esély a teherbeesésre mert az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat. Szerintem vegyél egy tesztet! De ha nem szeretnétek még babát, és ahogy kiveszem a szavaidból nem igazán szeretnétek még, akkor tessék elmenni a nõgyógyászhoz gyógyszert feliratni vagy legalább használjatok gumit!
A kérdező hozzászólása: de nem tudom elment e a barátom... csináljak tesztet inkább? Kérlek írjatok mert naon félek...... :S lehet nem jól tudom de csak akkor lehetek terhes ha barátom elment bennem vagy nem? :S
Ha elment benned, annak ki is kellett volna folynia, ezt hogy nem lehet észrevenni?Hány éves is vagy??????
Miért van az, hogy az mai fiatalok elõbb szexelnek és csak késõbb jön meg hozzá az agyuk. 8-os bioszkönyv. Remélem, annál már csak nem vagy fiatalabb. Lehetsz terhes az elõváladéktól is, de esetleg a barátodat is megkérdezhet, hogy hogy emlékszik, hol élvezett el. Ha nem tudja 100 %-ra , akkor gyanítom, hogy benned, mert különben észrevette volna, hogy mikor kell kivennie. Viszont a megszakításod közösülés nem védekezés! Ha még nem akarsz babát , akkor irány az orvos, fogamzásgátlót kell felíratni, vagy használjatok óvszert. Ne játsszatok emberi életekkel, mert Te fogsz a legjobban sírni, ha 10-15 év múlva nem lehet gyereked egy kamaszkori komoly baki miatt. Mikor történt az eset? Gondolom nem az elmúlt 72 órában, akkor még lehetne szedni esemény utáni tablettát, ami szintén káros egy fejlõdõ szervezetre a magas hormontartalma miatt , de még mindig jobb, mint egy abortusz. Miután már meg kellett volna jönnie, vegyél tesztet és használd is. Remélhetõleg csak az aggodalomtól késik és nem terhességtõl. Hajrá, innen a többit nem tudjuk megoldani. És legközelebb VÉDEKEZZ!!!
A kérdező hozzászólása: SZOKTUNK VÉDEKEZNI MOS FORDULT ELÕL 2X H NEM... ÉS EZ MÚLTHÉTEN TÖRTÉNT DE MOST KEZDTEM EL AGGÓDNI VAGY 4 NAPJA MERT FÉLEK H NEM JÖN MEG.... DE SZOKOTT KÉSNI IS 5 NAPOT... DE NINCSENNEK ELÕJELEI H MEG KELLENE JÖNNIE :s
Akkor lehet megusztad!!!!!!

Tegnap kellett volna (nem) megjönnie, nem is jött, de ma reggel 25-ös teszt negatív, lehet még baba belőle?

Az elmúlt hónapoban mióta abbahagytam a fogamzásgátlót minden mensi előtt 2 nappal barnáztam, ez most elmaradt, a hasa, sem görcsöl, akk miért negatív a teszt?

Legjobb válasz: Nekem mindkét gyermekemmel úgy volt, hogy semmi tünetem nem volt, nem volt se görcs, se nyilallás, se mellfájdalom, úgyhogy attól, hogy nincs ilyen tüneted, lehet még baba! Olyan is van, akinek késõbb mutatja.

Nekem mindkét gyermekemmel úgy volt, hogy semmi tünetem nem volt, nem volt se görcs, se nyilallás, se mellfájdalom, úgyhogy attól, hogy nincs ilyen tüneted, lehet még baba! Olyan is van, akinek késõbb mutatja.
lehet, de lehet még tisztul a szervezeted sokaknak hónapokig nincs rendes peteérés még. 2 naponta tesztelj de amig nem jön meg addig van remény..
Ha terhes lennél, görcsölne, vagy nyilallna a hasad, fájna a melled már a tesztelés elõtt. Szerintem késik, ezért negatív a teszt. 3 gyerekes anyuka
Nekem sem volt se mellfájdalom se görcs semmi ! Egyedül az , hogy nem jött meg !

Tegnap kellett volna nem megjönnie, még ma sincs semmi jel rá, hogy jelentkezne. Tesztelni még nem merek, MIKOR mutatja ki BIZTOSAN a teszt? Csak, hogy ne csalódjak, mert már jó régóta próbálkozunk.

Legjobb válasz: sztem várj még 1 hetet, mert pár napot késhet, és ha akkorra sincs semmi, 1 teszt és megtudod mi van, én mindig 2 tesztet vettem, hogy biztos legyek.

sztem várj még 1 hetet, mert pár napot késhet, és ha akkorra sincs semmi, 1 teszt és megtudod mi van, én mindig 2 tesztet vettem, hogy biztos legyek.
Én 2 hetet vártam! Az elsõ még könnyen ment a második rettenetes volt, de megérte mert tegnap reggel + lett a tesztem! :)
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak pedig GRAT.!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, különösen a harmadik válaszoló részletes kommentárát! Mindenkinek szép. szeretetteljes karácsonyt és sikeres új évet kívánok!

Tegnap kellett volna nem megjönnie és nem is jött meg. Tegnapelőtt fájt a hasam illetve inább szúrkált lent, de az el is múlt. Néha olyan mintha kicsit belenyilalna, de semmi fájás. Kicsit barna folyás van, de inkább az is pár pötty. Terhes lehetek?

Vagy ez még korai? Mikor teszteljek? Ciklus 28 napos volt.

Legjobb válasz: Ha már késik, akkor reggel tesztelhetsz. De ne keseredj el, ha negatív lesz, érdemes pár nap múlva megismételni.

Ha már késik, akkor reggel tesztelhetsz. De ne keseredj el, ha negatív lesz, érdemes pár nap múlva megismételni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem csak késik 1-2 napot, a beágyazódás miatt nem szoktak ennyire "pontosan" a nem várt idõben jönni a tünetek - de ha mégis terhes vagy, akkor gratulálok :-)
Szia. Lehet hogy baba lesz, a tünetek jók (rá). De szerintem csak 4 nap múlva tesztelj! Remélem nem jársz úgy mint én. Nekem minden olyan tünetem megvolt ami baba lehet, a mellem is úgy fájt mint mikor terhes voltam, nem bírtam hason aludni pedig menzi elõtt nem szokott fájni...stb. Még késett is, és ez itt a baj, hogy késett. Aztán 5 nap után megjött... Iszonyat érzés, és remélem hogy nem megint egy vetélés volt. Így ha nem bírod ki akkor reggel tesztelj de ha nega, akkor rá 3 napra kb, de állj úgy hozzá hogy megjön, max pozitívan csalódsz! Legközelebb én már csak akkor hiszem el hogy baba van, ha a doki azt mondja! Sok sikert! Drukkolok nagyon hogy baba legyen!
szerimtem várj egy hetet és tesztelj, a túl korai teszt nem mutathat ponztos eredményt, és esetleg még el is keserít, miközben lehet, hogy mégis babás vagy
ez lehet baba miatt, és már tesztelhetsz. Ezek a tünetek szerintem általában jelentkeznek, akár mensi elõtt is már. Szerintem reggel tesztelj, aztán meglátjuk mi lesz!! Ha negatív, várj 2-3 napot, és ha még mindig semmi, újabb teszt... Kb így írja le a használati is a tesztnél. Majd írj, mi lett!

Tegnap kellett volna megjönnie. Ez megelőzően 4-5 napja enyhén barnáztam. Miután tegnap semmi vérzést nem tapasztaltam, csináltam egy tesztet (nem reggel), ami negatív lett. Próbáljam meg pár nappal később?

Vagy valami hormonproblémám lehet? Jöv? héten egyébként is megyek n?gyógyászhoz, csak érdekel, hogy látjátok.

Legjobb válasz: Ha tegnap kellett volna megjönnie még lehet csak szimpla késés is! Ugyanakkor ha 20-25 ös tesztet csináltál az még ilyenkor nagyon pici eséllyel mutat valamit,mert lehet még nem termel elég HCG-t a szervezeted! Próbáld meg egy 10 es tesztel,ha babás vagy annak ki kell mutatni!

Ha tegnap kellett volna megjönnie még lehet csak szimpla késés is! Ugyanakkor ha 20-25 ös tesztet csináltál az még ilyenkor nagyon pici eséllyel mutat valamit, mert lehet még nem termel elég HCG-t a szervezeted! Próbáld meg egy 10 es tesztel, ha babás vagy annak ki kell mutatni!
szia, én is így voltam, bár´nekem tobb napot késett. Csnáltam 10-es tesztel de az negatív lett, elmentem dokihoz, és terhes vagyok csak még nem tudom nem e vetéltem el, holnap fogom megtudni :(
reggeli elsõbõl se feltétlen mutatja még ki a teszt, ha nem reggeli akkor persze hogy nega lett. pár nap múlva reggeli elsõbõl csinálj tesztet, az többet fog mutatni
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor hamarosan újabb teszttel próbálkozom. Tavasszal nekem is volt egy vetélésem :(, remélem hamar lesz baba :)
Helyes, nõgyógyászhoz mész, jól teszed, itt sok gyökér van, mindenfélét írogatnak.

Tegnap kellett volna megjönnie, van olyan teszt, ami kimutatná most nem reggeli vizeletből a terhességet? Milyen érzékenységüt vegyek?

Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: nekem ma kellett volna megjönnie,tegnap xepil délutáni halvány ma reggeli egyértelmü pozitiv, drukkolok

nekem ma kellett volna megjönnie, tegnap xepil délutáni halvány ma reggeli egyértelmü pozitiv, drukkolok
Egy normál teszt már kimutatja. Olyat vegyél, amiben egybõl 2 teszt van, így ha ma negatív, akkor holnap vagy holnapután reggel meg tudod ismételni, úgy biztosabb eredményt kapsz.
Ha kapható, akkor 10-eset, de ezt még boltban nem láttam. Gyógyszertárban meg kétszer vettem tesztet, a csaj kb. bután nézett rám és fogalma nem volt, melyik -milyen érzékenységû, együtt néztük át, de csak 25-s volt nekik. Az X-epil 2db-t tartalmaz, dm-ben lehet kapni. A helyedben olyat vennék és az egyiket ellõném ma, ha már kíváncsi vagyok nagyon, a másik meg maradhatna reggeli elsõre.
Már kimutatja, igen. Csinálj tesztet! Drukkolok!!! Írd meg
Én mindenképpen reggeli elsõbõl csinálnék, akkor a legmagasabb a hcg szint.Reggelig csak kibírod még....mert ha kapsz ma du. egy nega eredményt, és nem jön meg, meg fog enni a fene(magamról tudom), viszont ha holnap reggel is nega, akkor valószínû nem baba.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: ma nem jutottam el a DM-be, most neztem ciklus.hu, h mar 3 napja kesik, es nincs is "mindjar megjon" erzesem... nem terveztunk babat, holnap reggel tesztelek!

Tegnap kellett volna megjönnie, de már tegnapelőtt pozitívat mutatott a teszt. Tegnap is csináltam, egy más fajtával, az is poz. lett. Mikor nyugodhatok meg, hogy nem fog megjönni, nem fogom elveszíteni?

6 éve vártunk erre a babára, spontán módon jött össze, és most nagyon örülök. Viszont nagyon félek is, hisz még csak 2. napja késik.

Legjobb válasz: Ha pozitiva teszt nincs mitol felyel,fontos hogy kezdj el szedni terhesvitamint es folsavat es ne emelgess semmit!Akkor nem lehet semmi baj.Gratulalok!

Ha pozitiva teszt nincs mitol felyel, fontos hogy kezdj el szedni terhesvitamint es folsavat es ne emelgess semmit!Akkor nem lehet semmi baj.Gratulalok!
A kérdező hozzászólása: Szedem az Elevitet vagy 2 hónapja. Próbálok rosszra nem gondolni. :) Köszönöm.
Az elsõ 12 hétben gyakoribb a vetélés, mint utána, de ne is gondolj ilyesmire. Pihenj sokat, ha teheted, próbálj minél nyugodtabb lenni, táplálkozz egészségesen, ha esetleg gyakori a hányinger, hányás (nálam az volt) akkor legalább folyadékot próbálj meg minél többet inni, akkor nem lesz baj. Nagyon boldog babavárást!
Garatulalok nektek, es tenyleg csak arra gondolj, h nemsokara mar a kezedben tarthatod a babadat. Semmi baj nem lesz, pihenj annyit amennyit jonak erzel, ahogy mar irtak is, ne emelgess nehez dolgokat. Nagyon boldog babavarast kivanok 25 hetes kismama
szia szívbõl gratulálok!!!megkérdezhetném a teszt nevét?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Sikerült megnyugtatnotok. :) Az elsõ tesztem a One Step volt, a második a Lily.

Tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt ma reggel, de a tesztem negatív. Lehet baba? És ha nem baba, mikor fog megjönni?

Olyan szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült... Pé-m volt 2 hete.

Legjobb válasz: Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!

Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!
én is így vagyok, nekem tegnap elõtt nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Eddig van 2 negatív tesztem. Mellem fáj, fehér folyásom van, fáradékony vagyok. Én se tudom mitõl lehet ez...
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Csak tudod már úgy beleéltem magam, hogy a hõm is rendben, meg nem is jött meg...
A kérdező hozzászólása: Néhány napon belül kiderül! Szorítok Neked!!
Korán teszteltél, várjj egy kicsit, majd teszteljj újra! Szorítok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!