Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie, még semmi. Ma (13 db)

Tegnap kellett volna megjönnie, még semmi. Ma sem. Általában reggel szokott. A cicim feszül, ideges feszült vagyok. Lehet baba?

Legjobb válasz: Most õszintén? Mit vársz tõlünk? Esetleg írj a Gyurcsóknak, hátha õ meg tudja mondani a távolból. Vagy igen, vagy nem! Azért szorítok.

Most õszintén? Mit vársz tõlünk? Esetleg írj a Gyurcsóknak, hátha õ meg tudja mondani a távolból. Vagy igen, vagy nem! Azért szorítok.
Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, akkor amjd kiderül! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már 3 babát veszítettem el, ezért nagyon vágyom rá. 2 fiam van, de még egy kislányt is szertnék (vagy kisfiút).
Szia! Nekem ugyanezek a tünetek voltak, mellfeszülés, idegesség. amikor egy napot késett, már pozitívat teszteltem. Szerintem van esélyed!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel tzeszteltem, sajna negatív, de pár nap mulva megismétlem, hátha kevés még a HCG a szervezetemben.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg. Reménykedek, hogy lesz baba.

A mai napon semmi nem utalt rá, hogy meg fog jönni.Tegnap görcsölgetett a hasam, de mára elmúlt. Terhes lennék? Ma (nem) kellett volna megjönnie.

Tüneteim:krémes kevés folyás(tegnap sok volt),fejfájás,gyomorégés(nem ettem olyat amit?l éghetne),enyhe szédülés,rosszullét.Szerintetek baba van a dologban?

Legjobb válasz: szia nekem is ma nem kellene megjönnie nekem is megvannak ezek a tüneteim én ma teszteltem gabriellel és negatív lett reménykedjünk együtt hátha te teszteltél?

szia nekem is ma nem kellene megjönnie nekem is megvannak ezek a tüneteim én ma teszteltem gabriellel és negatív lett reménykedjünk együtt hátha te teszteltél?
Szerintem reggel tesztelj , ha baba van már egy halvány csikocskának meg kellene jelennie.
én amikor terhes voltam, már az elsõ nemvárt naptól minden perceben olyan"most jön meg" érzésem volt, és nagyon álmos voltam egész nap.És pozitív is lett a teszt
Sziasztok! Nekem is ma Nem kellett megjönnie! Én még várok a teszttel!! HAjrá csajok:) !

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi! Fájt a hasam alja és a cicim! Mára ez is elmúlt nem fáj semmim! De nem is jött még meg! Ma csináltam a Lily-vel egy tesztet negatív! Előfordulhat még, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Persze, ne aggódj, lehet, hogy csak késõbb történt a beágyazódás. Pár nap múlva - ha nem jön meg - tesztelj egy másik típusúval, hátha + lesz! Szorítok! És ne aggódj tényleg, mert nem mindenkinek vannak ilyenkor tünetei.

Persze, ne aggódj, lehet, hogy csak késõbb történt a beágyazódás. Pár nap múlva - ha nem jön meg - tesztelj egy másik típusúval, hátha + lesz! Szorítok! És ne aggódj tényleg, mert nem mindenkinek vannak ilyenkor tünetei.
Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben
Remélem!!!:-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Most se normális a vérzésem :( egy napra megjön, fél napra abba marad, utána 2napig van meg, utána megint abba maradt, most megint meg van :( Nem tudom mi a bajom, kedden megyek dokihoz
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! ma teszteltem 2csikos lett :)
Hurrá!!!!!! A bizakodó válaszoló
A kérdező hozzászólása: Hát tegnap voltam egy dokinál, aki úgy megnyomkodott hogy még most is fáj a hasam :( nem tapintott terhességet. Erre meg ma délelõtt megint elkezdtem vérezni. Ma megyek ügyeletre, majd megirom mi volt. Örülök hogy írtál :)
Szia! Szerintem a tapintás nem megbízható, a tesztek, (pláne, ha pozitívat mutatott) nem nagyon szoktak tévedni. Nem is értem, hogy miért nem ultrahangozott meg? Minek nyomkodta a hasadat annyira? Ilyen korai terhességnél még mindenre nagyon oda kell figyelni! Ezt az orvos nem tudja????? És mennyire vérzel? Bár a vérzésre nem kell adni, mert én az egész terhességem alatt, amikor meg kellett volna jönnie a menstruációmnak, pici vérfoltok és barnázás volt minden hónapban. Még a nyolcadikban is! Képzelheted, hogy mennyire aggódtam, de minden rendben volt szerencsére! Úgyhogy ne idegeskedj, minden rendben lesz! Majd írd meg, hogy mi volt! A Bizakodó
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam egy másik dokinál. Az is elég erõsen nyomta meg a hasam. Úgy látszik most kifogtam :( Normális ez a vérzés, elõ szokott fordulni. Arra kell figyelnem hogy ha darabos és görcsölök, akkor mennem kell az ügyeletre. Egy hét múlva új tesztet kell csinálnom, és újra jelentkezni a dokinál. Gyengén vérzek, csak hirtelen indult meg, semmi jele nem volt, és akkor sok is volt.
A kérdező hozzászólása: Az nap, amikor voltam a dokinal, este mar nem vereztem. Ma meg fel oraja megint elkezdtem verezni, semmi elojele nem volt, es strandon voltam :( Nem tudom mar mit csinaljak :(
Csináltál azóta tesztet? Én a helyedben elmennék egy ultrahangra! Minél elõbb!A Bizakodó
A kérdező hozzászólása: Szia!ma elmentem az ügyeletre, mindent rendben talált, a vérzésnek sok oka lehet, pl.hormonális. Kb.a 12ik hétig elõfordulhat. Most 6-7hetes vagyok :)
Jaj de jó! Gratulálok! Nagyon vigyázz Magatokra! Majd írj azért, hogy mik a fejlemények, fiú vagy lány stb. Jó? A Bizakodó
A kérdező hozzászólása: Szia! Mindenképpen irok :) Jovohet penteken megyek az elso Uh-ra
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnap voltam Uh-on, szepen fejlodik a pici. Menzesz szerint 9hetes, a meretek alapjan 10hetes :) Kaptam kepet is, pont felenk volt fordulva, lattam a szemet, orrat is, es ahogy mozgolodott.Nagyon aranyos volt. A kepet majd feltoltom :)
:-))))))
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120807/baba_www.kepfeltoltes.hu_..
Sajnálom! :-(
A kérdező hozzászólása: Holnap mentem volna dokihoz, de úgy néz ki megjött :(
teszt és máris kiderül
A kérdező hozzászólása: Nem korai még a teszt?
már a nemvárt napján tesztelhetsz, tehát aznap, mikor meg kellett volna jönnie, de nem jött meg
A kérdező hozzászólása: reggel teszteljek vagy akar most is kimutatna?
Reggeli elsõ vizeletbõl, hajrá!!! Írd majd meg, hogy miylen lett!:)
A kérdező hozzászólása: Azt hittem van itthon egy tesztem, de nincs :( Reggel veszek, es megirom mi lett :)
?
Na milyen lett?:)
A kérdező hozzászólása: most csinaltam meg a tesztet, egy csikos lett :( nem terveztunk most babat, de orultem volna neki, szulinapi meglepi lett volna a ferjemnek :(
Sajnálom. De ha továbbra sem jön meg, csinálj még egy tesztet, de most reggeli elsõ vizeletbõl, mert az mutatja legjobban.
A kérdező hozzászólása: Reggeli teszt is negativ lett :( Nem erzek semmit hogy megakarna jonni, nem tudom mi van. Nogyogyaszhoz meg csak junius vegefelere kaptam idot, mert csak delutan tudok menni a munka miatt :(
Szia! Az egyik bizakodó válaszolód vagyok! Ne keseredj el, nincs semmi veszve! Én bízni szoktam a tesztekben, szerintem nem hazudott, csak lehet, hogy azért nem jön meg, mert valami bezavart ebben a hónapban a menstruációdban. Én azt hittem, hogy a stressztõl késik már egy hetet tavaly áprilisban, de szerencsére kisfiam született a késésbõl decemberben. Nem szabad nagyon akarni, hisz tudod, mindig akkor jön a gyermekáldás, amikor nem is várod! Bízz Magatokban, sikerülni fog! (Remélem, hogy Nálad mégsem jó a teszt!) (Ja, és bocsánat az õszinteségemért!) Drukkolok Nektek!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy! Köszönöm a biztatást. Eddig nekem se hazudtak a tesztek. Két gyermekünk van, szeretnénk egy harmadikat is, bár én késõbbre tervezem, de most hogy azt hittem hogy baba miatt nem jött meg, örültem és reménykedtem, és még most is :) Majd megirom ha van valami hír.
Bízom a POZITÍV válaszban! :-)
Szia! Ó, de kis cuki a kis drága! És feléd néz, szembe a "fényképezõvel"! Nõjön nagyra a poronty! Vigyázz magatokra!

Lehetséges, hogy kis barnázás melett baba legyen? Tegnap kellett volna megjönnie. Tegnap reggel volt egy minimális vérzésem, aztán semmi. Ma reggel meg kicsit barnáztam.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj,mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden,hogy visszament a hõd,és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.

Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj, mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden, hogy visszament a hõd, és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.
A kérdező hozzászólása: Ha nem jön meg, csak kicsit barnázok, akkor csinálok holnap tesztet. Majd megírom. Remélem igazad lesz!!!
Elsõ vagyok! 10-es tesztet vegyél ha teheted!Az a legérzékenyebb. Húú, de jó lenne ha + lenne!
Nekem is ugyanígy volt. Már kezdtem elkeseredni, hogy barnázok, aztán egyszer csak elmúlt. aAkkor csináltam egy tesztet és + lett. Nagyon drukkolunk neked. Írj ám! 1 éves kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: A Closty mellé még Duphastont is kellett szednem.Reggel -at teszteltem, de lehet ez még túl korai.Nagyon jó lenne már egy babó :)
Peteérésre kaptad a closty-t vagy a rendszertelen menstruációra?
A kérdező hozzászólása: Peteérésre kaptam a Clostyt, a Duphastont meg a rendszertelen mensire?
Honnan tudod mikor kellett volna megjönnie, ha rendszertelen a mensturációd? Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam és ez volt az elsõ clostys hónapom.. majd meglátjuk sikerült-e...
A kérdező hozzászólása: Szia!Onnan tudom, hogy elõzõ hónapokban már szedtem a Duphaston-t, és az beállította a mensimet.De sajnos nem vagyok babás, ui. ma ténylegesen megjött:(A barnás pecsételõs tényleg csak a mensi elõjele volt.Kár volt beleélnem magam:(
Én csak Clostit szedtem, a mensi napjától számítva (nem jött meg)2 napra rá lett pozitív a teszt.

Tegnap kellett volna nem megjönnie, még ma sincs semmi jel rá, hogy jelentkezne. Tesztelni még nem merek, MIKOR mutatja ki BIZTOSAN a teszt? Csak, hogy ne csalódjak, mert már jó régóta próbálkozunk.

Legjobb válasz: sztem várj még 1 hetet, mert pár napot késhet, és ha akkorra sincs semmi, 1 teszt és megtudod mi van, én mindig 2 tesztet vettem, hogy biztos legyek.

sztem várj még 1 hetet, mert pár napot késhet, és ha akkorra sincs semmi, 1 teszt és megtudod mi van, én mindig 2 tesztet vettem, hogy biztos legyek.
Én 2 hetet vártam! Az elsõ még könnyen ment a második rettenetes volt, de megérte mert tegnap reggel + lett a tesztem! :)
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak pedig GRAT.!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, különösen a harmadik válaszoló részletes kommentárát! Mindenkinek szép. szeretetteljes karácsonyt és sikeres új évet kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!