Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie, de szerintem (2 db)

Tegnap kellett volna megjönnie, de szerintem nem félidöbe volt a peteérés hanem később. Már ki kellene mutatnia a terhességet?

Legjobb válasz: hátha késõbb volt, és ezt tudod is, akkor szerintnem onnan számolj 14 napot, mert a ciklus másiodik fele általában ennyi, és akkor meg fog jönni, ha meg nem akkor eljkezdhetsz gyanakodni, hogy vajon miért nem?!

hátha késõbb volt, és ezt tudod is, akkor szerintnem onnan számolj 14 napot, mert a ciklus másiodik fele általában ennyi, és akkor meg fog jönni, ha meg nem akkor eljkezdhetsz gyanakodni, hogy vajon miért nem?!
ja és a terhesség kimutatása más és más embereknél. van, akinek már a mensi elõtt kimutatja, van akinek meg csak 10 napra rá. teszttõl, és embertõl is függ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat.
mikor érezted a peteérésedet? Mert nekem is ez volt múlt ciklusomban. késõbb volt pedig mindig a 14. napon szokott lenni, és a 18-ra áttette magát valami miatt.
Nekem 5 nap késés után lett pozítiv a teszt.:) Lehet, ha elõbb csinálom még nem mutatja. Drukkolok!:) 25 hetes kismami
nekem 1hét kellet míg a neg. tesztbõl poz. lett. 21hetes kismama. sok sikert

Lehetek terhes? Tegnap kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg, szerintem mikor ovum volt akkor is voktunk együtt, pharmatex hüvely tabival, 2 hete barnás véres folyásom volt, de több mint 1 hétig, milehet?

Legjobb válasz: A barnás-véres folyás ciklus közepén nem normális dolog, lehet összezavarodott a hormonháztartásod. Nekem is volt egyszer egy ilyen ciklusom, és akkor nekem nem volt peteérésem (mindig érzem, ha van), aztán a következõbe visszaállt szépen. Csinálj egy tesztet, az biztosabbat tud mondani. Viszont ha nem akartok babát, akkor ne pharmatexszel védekezzetek, mert az kb. annyit ér, mint halottnak a csók, fõleg ha peteérés idején is csak azzal védekeztek.

A barnás-véres folyás ciklus közepén nem normális dolog, lehet összezavarodott a hormonháztartásod. Nekem is volt egyszer egy ilyen ciklusom, és akkor nekem nem volt peteérésem (mindig érzem, ha van), aztán a következõbe visszaállt szépen. Csinálj egy tesztet, az biztosabbat tud mondani. Viszont ha nem akartok babát, akkor ne pharmatexszel védekezzetek, mert az kb. annyit ér, mint halottnak a csók, fõleg ha peteérés idején is csak azzal védekeztek.
Nem akarlak megijeszteni de a beágyazódásról ha olvasol sokszor barnás véres folyással jár.Csinálnék egy tesztet hogy ne idegeskedjek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Megvárom hogy megjön-e a héten, aztán mihamarabb orvoshoz megyek !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!