Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie, de még (65 db)

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi, viszont a tegnap reggeli teszt- (clearblue-val). Van még esély a babára?

Nekem mindig pontosan 29 naposak a ciklusaim.A cicik fájnak de már nem olyan vészes és mindig megjön érzésem van,picit görcsöl a hasam alja.

Legjobb válasz: 100%-ban még nem tudok pontosat mondani én sem, csak annyit, hogy tesztelj reggel mégegyszer, és lehet hogy ha terhes vagy, akkor már annak (halvány) +-nak kell lennie. Vegyél 10-es tesztet hozzá. Ha nem akkor csak késik.

100%-ban még nem tudok pontosat mondani én sem, csak annyit, hogy tesztelj reggel mégegyszer, és lehet hogy ha terhes vagy, akkor már annak (halvány) +-nak kell lennie. Vegyél 10-es tesztet hozzá. Ha nem akkor csak késik.
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött nagyon szomorú vagyok nekem már sose sikerül?
Nagyon sajnálom! De azért ne add fel! A következõ hónapban sikerül!

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. A hét elején kevés barnás maszatolásom volt, azóta nincs folyásom. A hőm magas. Tegnap csináltam tesztet reggel, negatív lett. Lehet bébi?

Legjobb válasz: Várj még pár napot, mert a hcg másfél naponta duplázódik. A barátnõmnek csak a 43. napon mutatta ki, hogy terhes. A magas hõ jó hír! Lehet, hogy nem középidõben fogant meg és azért volt még korai a tesztelés. Én drukkolok!

Várj még pár napot, mert a hcg másfél naponta duplázódik. A barátnõmnek csak a 43. napon mutatta ki, hogy terhes. A magas hõ jó hír! Lehet, hogy nem középidõben fogant meg és azért volt még korai a tesztelés. Én drukkolok!

Pénteken belém ment el a barátom, tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Most féljek vagy ne?

Most akkor mi van?Egyáltalán lehet hogy akkor hirtelen pé-sem volt??

Legjobb válasz: A mondás azt tartja, hogy jobb félni mint megijedni. A teherbe esésnek nincs túl nagy esélye, de teljes biztonsággal kizárni sem lehet. Egy napos késésbõl még egyébként sem lehet semmi rendkívüli következtetést levonni.Próbálj ne túlságosan parázni, mert azzal a késésre rá teszel még egy lapáttal. Ha szerencséd van meg fog jönni, de ha nincs az ellen sem tudsz már tenni semmit.

A mondás azt tartja, hogy jobb félni mint megijedni. A teherbe esésnek nincs túl nagy esélye, de teljes biztonsággal kizárni sem lehet. Egy napos késésbõl még egyébként sem lehet semmi rendkívüli következtetést levonni.Próbálj ne túlságosan parázni, mert azzal a késésre rá teszel még egy lapáttal. Ha szerencséd van meg fog jönni, de ha nincs az ellen sem tudsz már tenni semmit.
Várhatóan csak késik picit. De mindenre van élõ példa, a ciklus végén is teherbe lehet esni! Várj még és ha nem jön meg, csinálj tesztet 2 hét múlva. Esemény utánihoz már késõ van sajna.

Tegnap (nem) kellett volna megjönnie, de még semmi. Este csináltam egy tesztet, neg. lett. Ettől még lehetek babás? Várok keddig addigra kikell majd mutatnia?

A h?m fent van, a bimbóm körül megjelentek kis mirigyek, szurkál néha a hasam, és illatoktól nem vagyok jól. Ugye baba?

Legjobb válasz: Ha végig nézed a teherbeesés topicot,akkor látni fogod,hogy szinte minden második kérdés errõl szól,és midegyiknek ugyanazt tudjuk mondani,amit neked is: Igen lehetsz terhes,ha nem jön meg továbbra sem,akkor 5-7 nap múlva csinálj tesztet.Ha az is negatív,és még mindig nem jön meg,2hét elteltével érdemes dokihoz menni,mert lehet más van a dologban,de az is lehet,higy csak szimplán rossz a teszt.

Ha végig nézed a teherbeesés topicot, akkor látni fogod, hogy szinte minden második kérdés errõl szól, és midegyiknek ugyanazt tudjuk mondani, amit neked is: Igen lehetsz terhes, ha nem jön meg továbbra sem, akkor 5-7 nap múlva csinálj tesztet.Ha az is negatív, és még mindig nem jön meg, 2hét elteltével érdemes dokihoz menni, mert lehet más van a dologban, de az is lehet, higy csak szimplán rossz a teszt.
Jajj te, ne este csinlj tesztet, hanem a reggeli elsõ vizeletbõl. Ha terhes vagy, akkor azt kedden már ki kell mutatnia. De reggel tesztelj. Sok sikert!
ha terhes vagy oly mindegy hogy mikor tesztelsz!én du.-án teszteletem és láss csodát terhes voltam.ha igazán az vagy akkor kimutatja a teszt!
Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben

Lehetek terhes? Tegnap kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg, szerintem mikor ovum volt akkor is voktunk együtt, pharmatex hüvely tabival, 2 hete barnás véres folyásom volt, de több mint 1 hétig, milehet?

Legjobb válasz: A barnás-véres folyás ciklus közepén nem normális dolog, lehet összezavarodott a hormonháztartásod. Nekem is volt egyszer egy ilyen ciklusom, és akkor nekem nem volt peteérésem (mindig érzem, ha van), aztán a következõbe visszaállt szépen. Csinálj egy tesztet, az biztosabbat tud mondani. Viszont ha nem akartok babát, akkor ne pharmatexszel védekezzetek, mert az kb. annyit ér, mint halottnak a csók, fõleg ha peteérés idején is csak azzal védekeztek.

A barnás-véres folyás ciklus közepén nem normális dolog, lehet összezavarodott a hormonháztartásod. Nekem is volt egyszer egy ilyen ciklusom, és akkor nekem nem volt peteérésem (mindig érzem, ha van), aztán a következõbe visszaállt szépen. Csinálj egy tesztet, az biztosabbat tud mondani. Viszont ha nem akartok babát, akkor ne pharmatexszel védekezzetek, mert az kb. annyit ér, mint halottnak a csók, fõleg ha peteérés idején is csak azzal védekeztek.
Nem akarlak megijeszteni de a beágyazódásról ha olvasol sokszor barnás véres folyással jár.Csinálnék egy tesztet hogy ne idegeskedjek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Megvárom hogy megjön-e a héten, aztán mihamarabb orvoshoz megyek !

Ha van egy kis folyás attól még lehetek terhes? Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Lehet ez még csak a beágyazódás?

Ma már fájt a fejem a melleim is érzékenyek,a hasam is szurkál néha,a ciklus.hu szerint 5-én volt ovum.Várjak még vagy holnap teszteljek,de csak 25 érz.van itthon az már kimutatná?

Legjobb válasz: Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható. Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :) Írd majd meg, mi lett :)

Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható. Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :) Írd majd meg, mi lett :)
A kérdező hozzászólása: mensi még nincs csak negatív teszt
Csak negatív lett a teszt, vagy meg is jött? Mert ha csak nega teszted van, de mensid még nincs, akkor van remény!! 2. válaszadó voltam.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam de negatív:( majd a következõ hónap remélem sikerül
Nekem két napja késik, rengeteg pozi tesztem van és nekem bõ vizes folyásom van! Én is megijedtem, de többen írták, hogy nekik is volt, ez normális, így védekezik a szervezet a fertõzések ellen! Nekem egyébként nemvárt elõtt 5 nappal 25-ös teszt már halványan kimutatta! Sok sikert!
Na, megcsináltad a tesztet??
Igen lehetsz terhes!! Nekem is volt folyásom, fájt a mellem, meg a fejem és most 33+3 km vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat de szerintetek lehetek terhes ezekkel a tünetekkel
Késés után most már nyugodtan tesztelhetsz, kimutatja (hacsak nem késõbb volt peteérésed). Drukkolok, majd írd meg a fejleményeket!
Amit a 25-ös terhességi tesztekrõl tudni kell: már a megtermékenyítés utáni leghamarabb 10-14. napon képesek kimutatni a terhességet. Már a várható elmaradt mensi napján, reggeli vizeletbõl is kimutatja- nem ritka azonban, hogy délután végzett teszt is halvány pozitívat mutat. Holnap reggeli elsõ vizeletbõl nyugodtan megcsinálhatod a tesztet! Nekem legutóbb a nemvárt elõtt 1 nappal, reggeli elsõbõl kimutatta a 25-ös Gabriel. Sok sikert! Üdv: 2 gyermekes, 19 h.km.
Szia! Mi újság?

Tegnap kellett volna megjönnie, de még most sem jött meg a menstruációm. Okozhatja-e a késést hólyaggyulladás?

Tegnap állapítotték meg urológián, hogy gennyes hólyaggyulladásom van, ami felfázásból alakult ki :S Lehet, hogy emiatt késik?

Legjobb válasz: Hát, lehet, egy gyulladásnak mindenféle csúnya következménye lehet. De egy nap késés még nem a világ.

Hát, lehet, egy gyulladásnak mindenféle csúnya következménye lehet. De egy nap késés még nem a világ.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem, csak az egyik ismerõsöm rám hozta a frászt, hogy utánanéztem-e ennek... nem találtam róla semmi infót, ezért gondoltam, megkérdezem. :) Köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!