Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie, csináltam tesztet (25 db)

Hát akkor sajnos biztos hogy nem babátol!Nem lehet hogy elkaptál valami vírust?
Ne keseredj el. Nekem miután nem jött meg, én is csináltam másnap és negatív lett. Majd csak a 6. napon mituán késett, csináltam mégegyet, és pozitív lett, de az is olyan halványan látszott, hogy azt hittem káprázik a szemem. Ha továbbra sem jön meg, csinálj egyet pár nap múlva. Igaz nekem nem voltak még akkor tüneteim, azonkívül, hogy egész nap aludtam. 13 hetes kismama
tüneteim már nekem is voltak, viszont a tesztem neg. volt.egy héttel késõbb csináltam poz.tesztet. 25hetes kismama sok sikert
Korán teszteltél, várjj még vele pár napot:)

Tegnap kellett volna megjönnie. Ez megelőzően 4-5 napja enyhén barnáztam. Miután tegnap semmi vérzést nem tapasztaltam, csináltam egy tesztet (nem reggel), ami negatív lett. Próbáljam meg pár nappal később?

Vagy valami hormonproblémám lehet? Jöv? héten egyébként is megyek n?gyógyászhoz, csak érdekel, hogy látjátok.

Legjobb válasz: Ha tegnap kellett volna megjönnie még lehet csak szimpla késés is! Ugyanakkor ha 20-25 ös tesztet csináltál az még ilyenkor nagyon pici eséllyel mutat valamit,mert lehet még nem termel elég HCG-t a szervezeted! Próbáld meg egy 10 es tesztel,ha babás vagy annak ki kell mutatni!

Ha tegnap kellett volna megjönnie még lehet csak szimpla késés is! Ugyanakkor ha 20-25 ös tesztet csináltál az még ilyenkor nagyon pici eséllyel mutat valamit, mert lehet még nem termel elég HCG-t a szervezeted! Próbáld meg egy 10 es tesztel, ha babás vagy annak ki kell mutatni!
szia, én is így voltam, bár´nekem tobb napot késett. Csnáltam 10-es tesztel de az negatív lett, elmentem dokihoz, és terhes vagyok csak még nem tudom nem e vetéltem el, holnap fogom megtudni :(
reggeli elsõbõl se feltétlen mutatja még ki a teszt, ha nem reggeli akkor persze hogy nega lett. pár nap múlva reggeli elsõbõl csinálj tesztet, az többet fog mutatni
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor hamarosan újabb teszttel próbálkozom. Tavasszal nekem is volt egy vetélésem :(, remélem hamar lesz baba :)
Helyes, nõgyógyászhoz mész, jól teszed, itt sok gyökér van, mindenfélét írogatnak.

Tegnap kellett volna megjönnie, fájnak a bimbóim, puffadok, és minden olyan mintha mindjárt megjönne, csak épp mégse jön meg. Ma csináltam tesztet, de negatív lett sajnos. Csináljak újra tesztet?

Legjobb válasz: Szerintem várj egy pár napot és úgy tesztelj! Lehetsz terhes is csak még nem elég a szervezetedben a hcg terhességi hormon!! Vagy csak késik a mensid..Bármi lehet..Drukkolok hogy babás légy!

Szerintem várj egy pár napot és úgy tesztelj! Lehetsz terhes is csak még nem elég a szervezetedben a hcg terhességi hormon!! Vagy csak késik a mensid..Bármi lehet..Drukkolok hogy babás légy!
Probáld meg pár nap mulva, lehet kevés tényleg a HCG a szervezetedben.Ha az is negativ, akkor valoszinû más miatt nem jön meg.

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Mai tesztem negatív lett, de NEM reggeli első vizeletből csináltam. Van még esélyem, hogy esetleg terhes vagyok? Vagy ma már ki kellett volna mutatnia egy 25-ös tesztnek?

Legjobb válasz: Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!

Ha nem a ciklus végén estél teherbe, hanem utána, akkor nem biztos, hogy már kimutatja a teszt. Várjál még pár napot, és utána még egy teszt... Szorítok, hogy pozitív legyen!
És FONTOS , hogy reggeli elsõbõl!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Akkor holnap reggel tesztelek megint.
Nekem már hat napja késik a mensim és tegnapelõtt negatívat teszteltem.Holnap tesztelek megint.Remélem pozitívat.

Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Nem bírtam ki ezért csináltam egy tesztet a nemvárt napján ami - lett. Túl korán csináltam?

Mindjárt megjön érzésem van de csak rövid ideig tart és nem görcsölök úgy ahogy szoktam. Tegnap egész este hányingerem volt nem bírtam aludni azóta semmi.Sokat járok pisilni de keveset. Melleim csak akkor érzékenyek ha megnyomom. 7 hónapja próbálkozunk. Lehetek terhes? kérlek válaszoljatok mert nemtudom mi lehet velem.. nem szokott késni.

Legjobb válasz: szia! szerintem várj még pár napot és akkor sem jön meg, csinálj egy tesztet! Lehet hogy csak korai volt a teszt! ha pedig nem jön meg és a teszt is negativ, akkor szerintem keresd fel a nõdokidat, mert lehet más áll a háttérben! szoritok neked! és pozitivos tesztelést kivánok!

szia! szerintem várj még pár napot és akkor sem jön meg, csinálj egy tesztet! Lehet hogy csak korai volt a teszt! ha pedig nem jön meg és a teszt is negativ, akkor szerintem keresd fel a nõdokidat, mert lehet más áll a háttérben! szoritok neked! és pozitivos tesztelést kivánok!
Nyilván tul korán csináltad.Probáld meg holnapután is, mert a hcg másfél naponta duplázodik meg.
Sokaknak késõn mutatja ki a teszt a terhességet, függ az érzékenységétõl is.2-3 nap múlva próbáld meg megint.A megjön érzés a terhesség jele is lehet :) Nekem is az volt!
A kérdező hozzászólása: sajna ma megjött:(
Sajnálom! fel a fejjel! Teljes gözzel elõre és a következõ ciklusban sikerülhet! :)

Lehetek terhes? 24. kellett volna megjönnie, de semmi azóta sem. Tegnap csináltam tesztet /clearblue/, de negatív lett.

24. kellett volna megjönnie, de semmi azóta sem. Tegnap csináltam tesztet /clearblue/, de negatív lett. Émelygésem van és a melleim is fájnak, pedig még menzeszkor sem szokott./+ a mellemen a fehér mirigyek is jobban látszanak/. Februárban volt egy missed ab-om /elvetéltem/. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ismeteld meg a tesztet par nap mulva es ha akkor is negativ akkor minden ok.Nekem is februarban volt egy vetelesem es azota ahogy kesik par napot rogton tesztelek,pedig azelott sosem csinaltam ugyet belole ha par napot kesett.

Ismeteld meg a tesztet par nap mulva es ha akkor is negativ akkor minden ok.Nekem is februarban volt egy vetelesem es azota ahogy kesik par napot rogton tesztelek, pedig azelott sosem csinaltam ugyet belole ha par napot kesett.
Nekem két hónapja két hét késés után jött meg. Minden tünetem megvolt. Még hánytam is, egy reggeli kávétól. Amit nem szoktam inni, de akkor olyan jól esett. Minden nap kb 11óráig iszonyatosan szédültem, lefehéredtem stb. A tesztjeim sorra negatívak lettek. Aztán egy nap jött egy erõs görcs és megjöttem. A háziorvosom szerint spontán vetélés is lehetett. A nõdöki akihez elküldött, azt mondta csak mensesz. Szóval a mai napig nem tudom mi volt. A nõdoki csak újjal vizsgált nem ultrahangozott, semmi. A háziorvosom ki is volt akadva rá rendesen. Szóval nagyon szorítok hogy babás legyél!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, aranyos vagy. Nem tudom mi van, de nem merek reménykedni sem. Eldöntöttem, ha nem jön meg a héten megyek a magándokimhoz szombaton.

Tegnap kellett volna megjönnie, délután csináltam egy tesztet kíváncsiságból, de totál negatív lett. Ma továbbra sincs semmi menses. Mit tegyek?

Tegnap még urológusnál is voltam, mert nyilalt a hasam közepe, ha pisiltam, meg aztán elég s?r?n is jártam pisilni. Minden negatív lett!A közérzetem nem túl jó, étvágyam nem sok, és úgy aludnék...Mi a szösz van? Ma délután csináljak egy új tesztet szerintetek?

Legjobb válasz: Ja és még valami:tegnap még urológusnál is voltam, mert nyilalt a hasam, ha pisiltem, meg elég sûrûn is jártam, de minden negatív lett!A közérzetem nem túl jó, a melleim picit nagyobbak,étvágyam se nagyon van!Teszteljek délután, vagy ne?

A kérdező hozzászólása: Ja és még valami:tegnap még urológusnál is voltam, mert nyilalt a hasam, ha pisiltem, meg elég sûrûn is jártam, de minden negatív lett!A közérzetem nem túl jó, a melleim picit nagyobbak, étvágyam se nagyon van!Teszteljek délután, vagy ne?
Egy tesztet szerintem megér a dolog. Vegyél inkább egy 10-es érzékenységû tesztet, az már nagy valószínûséggel biztos eredményt ad. De azt nem árt észben tartani, hogy ezek is csak tesztek, sok kismama/anyuka van, akinek nem mutatta ki a babáját vagy csak elég késõn, mégis várandós volt akkor.
Szia, ugyan ebben a cipõben járok én is. Tegnap óta nem jött meg, ami persze nem baj, a nem várt napon teszteltem reggel és negatív lett :(:( Ma reggel már nem teszteltem, mert nem láttam értelmét, és nincs kedvem csalódni sem, viszont sokat járok pisilni én is.
Kedves kérdezõ, a reggeli vizeletbõl csinálj tesztet. Várjuk az erdeményt.
Szia, 13:57 vagyok. Azóta sem jött meg :) :) , de már nem tudom kivárni a hétfõt, megcsinálom holnap reggel(szombat). Nagyon kíváncsi vagyok, nem vagyok ideges, lesz ami lesz, igaz 5éve semmi :(:(
Javítanék: a 13.37 vagyok :)

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. A hét elején kevés barnás maszatolásom volt, azóta nincs folyásom. A hőm magas. Tegnap csináltam tesztet reggel, negatív lett. Lehet bébi?

Legjobb válasz: Várj még pár napot, mert a hcg másfél naponta duplázódik. A barátnõmnek csak a 43. napon mutatta ki, hogy terhes. A magas hõ jó hír! Lehet, hogy nem középidõben fogant meg és azért volt még korai a tesztelés. Én drukkolok!

Várj még pár napot, mert a hcg másfél naponta duplázódik. A barátnõmnek csak a 43. napon mutatta ki, hogy terhes. A magas hõ jó hír! Lehet, hogy nem középidõben fogant meg és azért volt még korai a tesztelés. Én drukkolok!

Tegnap kellett volna megjönnie de semmi. Nem rég kimentem wc-re és amikor kitöröltem a nuncim valami rózsaszínes dolog volt a papíron. Ezután csináltam egy tesztet, amin a második csík halványan ott van. Most akkor terhes vagyok szerintetek?

Már 4 hónapja próbálkozunk,szeretnénk babát nagyon.Az igazat megvallva csekély lenne rá az esély,mert ebben a hónapban nagyon de nagyon ritkán voltunk együtt......szinte nem is...Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: A második csík semmi mástól nem színezõdik el, csak HCG hormontól, ami meg csak terhesség esetén termelõdik. Szóval biztos, hogy baba van a dologban. :-) Ne dobd ki a tesztet, hanem tedd el. Holnap vagy pár nap múlva ugyanazzal a típusú és érzékeységû teszttel tesztelj újra. Ha erõsödik a második csík, akkor megmaradt a baba. :-)

A második csík semmi mástól nem színezõdik el, csak HCG hormontól, ami meg csak terhesség esetén termelõdik. Szóval biztos, hogy baba van a dologban. :-) Ne dobd ki a tesztet, hanem tedd el. Holnap vagy pár nap múlva ugyanazzal a típusú és érzékeységû teszttel tesztelj újra. Ha erõsödik a második csík, akkor megmaradt a baba. :-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma fog kiderülni!:)
Megírni ám! Drukk!
Drukk!!!
NA????
????
A kérdező hozzászólása: ott a baba, de a saccolt 6 hetes helyett 5 hetes , mert olyan picike. Õ a bal oldalon van, sajnos a jobb oldalon meg va egy ciszta.:(Remélem nem okoz majd gondot. Viszont nagyon boldog vagyok, csak a vérvételektöl félek.
Húú gratula. Én is cisztával lettem terhes - nem is tudtam róla, hogy van, sõt nem is nagyon értettem az UH-s szavait, mert külföldön laktunk és hát az orvosi nyelv nem az erõsségem. Nem kaptam rá semmit, elég sokat görcsöltem a 12. hétig, de utána teljesen problémamentes terhesség volt egészséges kisbababával. Sok sikert, biztosna rendben lesz minden!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat!
Szia! Kiderült már, hogy babás vagy-e?
az se mindegy, a ciklus melyik felében van az a 3nap.igy nem nagyon tudunk neked tanacsot adni
A kérdező hozzászólása: De voltunk együtt, csak ritkán. 3 napig(péntek, szom.vas.) volt 36.7 a höm....ma teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ...nagyon félek amúgy, hogy nem is vagyok az..és mégis megjön majd...
A babához egy jól sikerült fél együttlét is elég. Menj el gyógyszertárba és vegyél 2 másik különbözõ tesztet. Ha csíkos, akkor nem kérdés... Én nem várnék - nem bírnám ki. Szerintem terhes vagy. Szorítok!!
Ez baba lesz :)
Csak NE Medilabot vegyél, mert nekem terhességet mutatott, és nem vagyok az. Vegyél olyat ami 10-es érzékenységû, és megbízható!
A kérdező hozzászólása: Pregnasens a neve a tesztnek...és 25-ös érzékenységû
Bocsi, de dobd ki azt a tesztet! Vegyél Gabrielt, Corax-ot, vagy ClerBlue-t. Sajna ez a teszt nem megbízható!
A kérdező hozzászólása: Miért nem?
Ha nem voltatok együtt, biztosan nem vagy terhes. Högörbe?
szuper! Gratula!

Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Délután csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Már nem reménykedhetek?

Júliusban volt egy vetélésem. El?tte mindig 30 napra jött meg a mensim. A m?tét óta 28 napra állt be. Egy napot se késett soha. A peteérésem is akkor volt, amikorra számoltam, azaz 21én. Tegnap sokat kellett pisilnem, a mellbimbóm is meg volt duzzadva. Ma viszont már nem voltam sokat a wcn. A h?m viszont folyamatosan 37,1! A folyásom fehér krémes! Az ovumikroszkópom 4 napja újból páfrányos! Van még esélyem? Bocs, hogy ilyen hosszú lett!

Legjobb válasz: Szia! Reggeli vizeletbõl tesztelj. A magas hõ jó jel. Ha pár nap múlva sem jön meg, csinálj egy tesztet reggel az elsõ vizeletbõl.

Szia! Reggeli vizeletbõl tesztelj. A magas hõ jó jel. Ha pár nap múlva sem jön meg, csinálj egy tesztet reggel az elsõ vizeletbõl.
Így van, reggeli elsõ vizeletbõl csinálj tesztet. Drukkolunk!
SZia! Várj még 2-3 napot és újra teszt!!Ok? VAn h késõbb mutatja ki! Drukkolok:) !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!