Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie, 30 naposak a (2 db)

Tegnap kellett volna megjönnie, 30 naposak a ciklusaim, mindig pontosak. Viszont tegnap egész nap megjövős érzésem volt, éjszaka alig aludtam, és a reggel is így kezdődött. Van esély a babára? Ha baba van esetleg, akkor is ezt kell ilyenkor érezni?

Legjobb válasz: én amikor terhes voltam,akkor 3 napig azt éreztem,hogy mindjárt megjön! ekkor kaptam észhez,hogy "jézusom hanyadika van,már 3 napja meg kellett volna jönni"! szóval van rá esély! tudom hogy nehéz,de várj még vagy 2-3 napot,és ha nem jön meg akkor tesztelj! én szoríok,és fõ a nyugalom!

én amikor terhes voltam, akkor 3 napig azt éreztem, hogy mindjárt megjön! ekkor kaptam észhez, hogy "jézusom hanyadika van, már 3 napja meg kellett volna jönni"! szóval van rá esély! tudom hogy nehéz, de várj még vagy 2-3 napot, és ha nem jön meg akkor tesztelj! én szoríok, és fõ a nyugalom!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ....még reménykedem:) pusza

Késő menstruáció! A ciklusom 35 napos, ha így nézzük tegnap kellett volna megjönnie. Májusban viszont 30 nap volt. így én már a 30. napóta aggódok. Jó okom van a legrosszabbra gondolni?

Múlthét pénteken kezdődtek a szokásos menzeszt megelőző tünetek,marhára fájt a hasam egy napig,pattanásos isvoltam, puffadás.Gondoltam jó meg fog jönni. Aztán csak egy egy kis vért láttam a wcpapíron.azóta semmi.nagyon félek.

Legjobb válasz: Csinálj terhességi teszted, ha még nem csináltál. Amúgy szerintem bõven rendben van. Hány éves vagy?

Csinálj terhességi teszted, ha még nem csináltál. Amúgy szerintem bõven rendben van. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18. a fehér folyásról már mindent olvastam, jót rosszat is.na szóval az van a piros helyett:(
A kérdező hozzászólása: És ha nem jön meg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!