Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie, 30 (3 db)

Tegnap kellett volna megjönnie, 30 naposak a ciklusaim, mindig pontosak. Viszont tegnap egész nap megjövős érzésem volt, éjszaka alig aludtam, és a reggel is így kezdődött. Van esély a babára? Ha baba van esetleg, akkor is ezt kell ilyenkor érezni?

Legjobb válasz: én amikor terhes voltam,akkor 3 napig azt éreztem,hogy mindjárt megjön! ekkor kaptam észhez,hogy "jézusom hanyadika van,már 3 napja meg kellett volna jönni"! szóval van rá esély! tudom hogy nehéz,de várj még vagy 2-3 napot,és ha nem jön meg akkor tesztelj! én szoríok,és fõ a nyugalom!

én amikor terhes voltam, akkor 3 napig azt éreztem, hogy mindjárt megjön! ekkor kaptam észhez, hogy "jézusom hanyadika van, már 3 napja meg kellett volna jönni"! szóval van rá esély! tudom hogy nehéz, de várj még vagy 2-3 napot, és ha nem jön meg akkor tesztelj! én szoríok, és fõ a nyugalom!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ....még reménykedem:) pusza

Késő menstruáció! A ciklusom 35 napos, ha így nézzük tegnap kellett volna megjönnie. Májusban viszont 30 nap volt. így én már a 30. napóta aggódok. Jó okom van a legrosszabbra gondolni?

Múlthét pénteken kezdődtek a szokásos menzeszt megelőző tünetek,marhára fájt a hasam egy napig,pattanásos isvoltam, puffadás.Gondoltam jó meg fog jönni. Aztán csak egy egy kis vért láttam a wcpapíron.azóta semmi.nagyon félek.

Legjobb válasz: Csinálj terhességi teszted, ha még nem csináltál. Amúgy szerintem bõven rendben van. Hány éves vagy?

Csinálj terhességi teszted, ha még nem csináltál. Amúgy szerintem bõven rendben van. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18. a fehér folyásról már mindent olvastam, jót rosszat is.na szóval az van a piros helyett:(
A kérdező hozzászólása: És ha nem jön meg?

30.-án kellett volna megjonnie, de nem jott! Folyamatosan rosszul vagyok! Terhes vagyok? Tegnap nagyon rosszul voltam.

Sziasztok!30.-án kellett volna megjonnie,de nemjott!Folyamatosan rosszul vagyok!Sokszor ugy kivánom a kaját,de mikor meg már eszem akkor meg felfordul a gyomrom tole és hányingerem van...alul fáj a hasam igy még sohase fájt!egyfolytában szomjas vagyok és éjség érzetem van!!!Tegnap este mikor párommal nekiálltunk szeretkezni ugy megfájdult lent a hasam,hogy abba kellett hagynunk az egésszet,csak fetrengtem az ágyban sehogy se volt jo és egyszer csak elkapott olyan hányinger,hogy aszt hittem hogy kidobom a taccsot!!!kifutottam a furd?szobába ott meg hirtelen kivert a viz majd ugy szédultem....!!már hetek ota nem alszom éjjelente ver a viz olyan forroságok vannak rajtam,de csak pár percig osztán meg fázom!Ilyen soha az életben még nem volt!!!!Tesztet meg nem merek csinálni mivel nagyon sokszor csalodtam már.....!!!!!!ja és még fehér folyásom is van...meg sokszor kell pisilnem!!!Szerintetek???

Legjobb válasz: Szia! mennyit késik? Szerintem megvan az esélyed rá hogy babás vagy!!!!!! A tüneteid alapján! Tesztelj!

Szia! mennyit késik? Szerintem megvan az esélyed rá hogy babás vagy!!!!!! A tüneteid alapján! Tesztelj!
JA 30.án kellett volna! Akkor akár azonnal is tesztelhetsz:) : Nem baj ha nem reggel van! Drukkolok! 2.válaszoló!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!Remélem két csíkos lesz a tesztem, de azért még várok 1-2 napot!!!
Ez bizony baba lesz! :) Én gratulálok! :)
2.vagyok Nekem mindig fáj a hasam 1üttlét nélkül is! Természetes! Nõ a méhed!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy igazatok van és köszönöm a válaszokat!!!
Ami azt jelenti, hogy most már 1.5 hete késik. Ha nem akarsz tesztelni, akkor várj pár napot a biztonság kedvéért, aztán tényleg tesztelj újra. Drukkolok!
ez tuti baba lesz:)
Üdv. Mi lett a reggeli teszt eredménye??
A kérdező hozzászólása: Köszike!!!De most este csináltam tesztet és negativ lett, még egyet csinálok reggel a biztonság kedvéért!!!
Nekem is fájt, tegnap voltunk együtt elõször, mióta kiderült, hogy baba van. És furi volt, szurkált a hüvelyem felett jobbra, meg méhösszehúzódások voltak, meg is ijedtem, de hála Istennek, nincs barnázás, meg ilyesmi, és a szurkálás is elmúlt 10 perc után... Egyik drukkolód! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!!!:-)
A kérdező hozzászólása: És ha valoban terhes vagyok akkor miért fájt a hasam olyan erõsen mikor szeretkeztem a párommal???Terhesen nem szabad???
A kérdező hozzászólása: Szia.Nem csináltam aztán reggel meg a tesztet mert ugy gondoltam várok pár napot hátha megjön, de még azota se jött meg!!!Várok még és hétvége felé megcsinálom ...!!!Köszönöm érdeklõdésedet!!!:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!